HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#161 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 25. 14:48

Idézet

"Vettelt kicsit sajnáltam hogy odaverte a gépet, kíváncsi lettem volna rá mit tud ezen a pályán".......Hát ennyit tudott.Kép
Am. a Ferrarik tényleg egész jók az eddigi teljesítményükhöz képest.(bár ez se a max).
"Hát ennyit tudott..." Igen most tényleg ennyire futotta, azért írtam hogy kíváncsi lettem volna mi történik HA nem töri össze a gépet. Hamilton sem azt mutatta amit tud, hanem ahogy kijött a lépés neki. Szóval ez a pálya az ahol szinte mindig borul a papírforma, nem jönnek ki annyira az autók közötti különbségek, sokkal nagyobb szerepet kap a pilóta tudása, ezek miatt érdekelt volna Vettel eredménye. Azt mondjuk nem igazán értem mire írtad hogy "bár ez se a max" a Ferraritól. Úgy gondolod hogy csak 90% hajtották a gépeket?Kép Szerintem minden versenyen minden csapat a maximumot nyújtja.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#162 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 15:22

Idézet

"Hát ennyit tudott..." Igen most tényleg ennyire futotta, azért írtam hogy kíváncsi lettem volna mi történik HA nem töri össze a gépet. Hamilton sem azt mutatta amit tud, hanem ahogy kijött a lépés neki. Szóval ez a pálya az ahol szinte mindig borul a papírforma, nem jönnek ki annyira az autók közötti különbségek, sokkal nagyobb szerepet kap a pilóta tudása, ezek miatt érdekelt volna Vettel eredménye. Azt mondjuk nem igazán értem mire írtad hogy "bár ez se a max" a Ferraritól. Úgy gondolod hogy csak 90% hajtották a gépeket?Kép Szerintem minden versenyen minden csapat a maximumot nyújtja.
sztem úgy értette hogy akár nyerhettek is volna...

Vettel: ha nem töri össze a kocsit akkorsem biztos hogy jól tudott volna menni mert előtte is szarakodott a kocsija, nem? viszont énis megnéztem volna rendesen működő autóval, az elsők között lett volna tuti

#163 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 15:32

Idézet

Idézet

"Vettelt kicsit sajnáltam hogy odaverte a gépet, kíváncsi lettem volna rá mit tud ezen a pályán".......Hát ennyit tudott.Kép
Am. a Ferrarik tényleg egész jók az eddigi teljesítményükhöz képest.(bár ez se a max).
Úgy értettem hogy eddigi években sokkal jobbak voltak.Tehát többet is tudnak.De ez sokmindentől függ.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#164 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 10:58

Hát igen voltak a Ferrarisok jobbak is, csak elment onnan 3 fontos ember, akik az alap pillérei voltak azoknak a sikereknek. Schumacher + Brawn + Todt. Azóta csak próbálják utolérni magukat.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#165 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 26. 13:41

Idézet

Hát igen voltak a Ferrarisok jobbak is, csak elment onnan 3 fontos ember, akik az alap pillérei voltak azoknak a sikereknek. Schumacher + Brawn + Todt. Azóta csak próbálják utolérni magukat.
Schumi még eljár néha futamokra,fel is kérték őt csapatfőnöknek vagy hasonlónak ha jól tom,de nem fogadta el.Sztem Jövőre Vettel-Massa lesz a felállás,ha 1általán lesz ferka az f1-be.

#166 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 13:46

Idézet

Idézet

Schumi még eljár néha futamokra,fel is kérték őt csapatfőnöknek vagy hasonlónak ha jól tom,de nem fogadta el.Sztem Jövőre Vettel-Massa lesz a felállás,ha 1általán lesz ferka az f1-be.
"Vettel-Massa lesz a felállás"?Nem lesz Raikonen?
Logitech

#167 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 26. 13:49

Idézet

Idézet

Én szivesen látnám raikkönent is,de sztem neki kell elhagyni a csapatot vagy massanak nemtom,de az 1ik tuti menni fog.De most nem ez a lényeg hanem az hogy 1általán lesz-e ferrári!

#168 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 13:54

Idézet

Idézet

Idézet

Én szivesen látnám raikkönent is,de sztem neki kell elhagyni a csapatot vagy massanak nemtom,de az 1ik tuti menni fog.De most nem ez a lényeg hanem az hogy 1általán lesz-e ferrári!
Ferrarik már a legelejétől ott vannak az F1-be(ugy tudom).Nagy kár lenne ha nem lennének.KépMert akk már nem az az F1 lenne ami most van!Kép
Logitech

#169 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 26. 13:56

Idézet

Ferrarik már a legelejétől ott vannak az F1-be(ugy tudom).Nagy kár lenne ha nem lennének.KépMert akk már nem az az F1 lenne ami most van!Kép
Rem én is hogy marad a ferka de nemhiszem hogy megérné nekik,bár kitudja..

#170 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 13:58

Idézet

Idézet

Rem én is hogy marad a ferka,de nemhiszem hogy megérné nekik,bár kitudja.
De ezt a költség határt se nagyon értem,vagyishogy értem de nemtudom minek kell ez.Mindenki annyit költ a kocsiára amennyit tud.
Logitech

#171 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 26. 14:00

Idézet

De ezt a költség határt se nagyon értem,vagyishogy értem de nemtudom minek kell ez.Mindenki annyit költ a kocsiára amennyit tud.
Az azért van hogy Max Mosley tudja növelni az egóját hogy a tenyerében tartja az összes csapatot.MEg sztem azért is hogy új csapatok be tudjanak lépni az f1-be..

#172 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 14:01

Igen a Ferrari 1950 óta ott van, nincs még egy ilyen csapat és biztos furcsa lenne. Olvastam pár naja Max Mosley nyilatkozatát, ahol elmondta hogy ha úgy is lesz hogy a Ferrari kiszáll az F1 ből, akkor sem fog megállni az élet. Szóval különösebben nem hatja meg az FIA-t a dolog.

#173 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 14:04

Idézet

Igen a Ferrari 1950 óta ott van, nincs még egy ilyen csapat és biztos furcsa lenne. Olvastam pár naja Max Mosley nyilatkozatát, ahol elmondta hogy ha úgy is lesz hogy a Ferrari kiszáll az F1 ből, akkor sem fog megállni az élet. Szóval különösebben nem hatja meg az FIA-t a dolog.
Pedig csak a Ferrarinak(a legnagyobb) meg talán a Mclaren+red bull-nak lenne esélye legyőzni a Brawn-ket!
Logitech

#174 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 26. 14:42

Idézet

Hungaroring-i futamból kiindulva, amikor a GP2 és a Forma-1 közti szünetben szétnéztem a lelátókon, minden honnan a piros színt ütött vissza. Ha a Ferka kiszáll, biztosan kisebb lesz a Forma-1 iránti érdeklődés. Aztán Max bá', mint a kereskedelmi jogok atyja, vakargathatja majd a fejét, hogy most miből lesz pénz. Max-ot kellene leváltani a büdös franba, és egy hozzáértő embert kellene a FIA élére állítani, pl. Ron Dennis-t, vagy Flavio Briattore-t.

#175 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 26. 14:45

Idézet

Hungaroring-i futamból kiindulva, amikor a GP2 és a Forma-1 közti szünetben szétnéztem a lelátókon, minden honnan a piros színt ütött vissza. Ha a Ferka kiszáll, biztosan kisebb lesz a Forma-1 iránti érdeklődés. Aztán Max bá', mint a kereskedelmi jogok atyja, vakargathatja majd a fejét, hogy most miből lesz pénz. Max-ot kellene leváltani a büdös franba, és egy hozzáértő embert kellene a FIA élére állítani, pl. Ron Dennis-t, vagy Flavio Briattore-t.
Ja Max papa meg mehetne parádézni a náci ruháiban!

#176 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:01

A Vettel-Massa felállásról csak annyit,h amennyire tudom mindkettőt szerződés köti,a jövő évre még biztos.Raikonnen maga nyilatkozta,h se Alonso se más nem fog a helyére menni,jövöre is ez a csapatfelállás lessz.miért változtatnának?Raikonnen vb címes,és Massa éppen lecsúszott a címről tavaly.szerintem nem indokolt a váltás.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#177 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 20:34

Idézet

Idézet

Végre más is kimondta! Ez a nagy gond! F1-es szurkolók nagy része Ferrari-McLaren drukker! Ők lecsúsznak (lecsúsztatják), kevesebb néző, kevesebb szponzor, kevesebb pénz!

#178 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 27. 21:28

Hi all. :-D
Én a szezon elejétől tervezett futamgyőzelmes rendszertől vertem majdnem a falhoz. Ennyi barmot komolyan. A kerszt is hülyeségnek tartom. Ez már sajna nem a versenyről szól hanem ez már CSAK egy üzleti befektetés... Én Mika Hakkinen óta vagyok McLarenes szal sajnálnám a Ferrarit. Nem lenne meg a nagy versenyszellem a 2 box között. :) Soha nem szerettem a Ferrarit (lehet kövezni) de tisztelem őket mert tehetségesek. Mellesleg vannak nevek akik jobb kocsit kapnának aláznának. Nem Nakajimára gondolok. :Đ
!!!McLaren!!!

#179 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 28. 06:04

Idézet

Végre más is kimondta! Ez a nagy gond! F1-es szurkolók nagy része Ferrari-McLaren drukker! Ők lecsúsznak (lecsúsztatják), kevesebb néző, kevesebb szponzor, kevesebb pénz!
Nálad a pont!:Đ Mosley-ék hitetgetik maguknak hogy a Forma-1 Ferrari nélkül is Forma-1 marad, de ez nemigaz. Mindenkinek furcsa lesz hogy hopp nincs piros autó a mezőnyben, hova tűntek? Másrészt nagyon kíváncsi vagyok hogy ki fog benevezni jövőre, és holnap jár le a határidő. A Williams már benevezett, erre rá a FOTA kizárta őket. Ezek sem normálisak. Mármint a FOTA. De ha azok a csapatok akik mondták hogy nem neveznek, tényleg nem lesznek a Forma-1-ben, akkor tényleg vége a mesének. Az égvilágon senkit nem fog érdekelni az hogy egy Epsilon Euskadi előzi a Barwa Addaxot az 1. helyért. Hiába lesz ott a Mclaren, és ha ott van? Az csak 1 csapat. Én szívem szerint örülök hogy a Williams benevezett jövőre. A Williams a jelenlegi mezőny 3. legnagyobb múltú csapata. Nekem hiányozna a csapat. És valóban kevesebb lesz a szponzor. Nemhiszem hogy sokan akarnák támogatni az Epsilont vagy a Barwát, mondjuk ők még nem neveztek, de ott van a Campos. Ők már neveztek. Nekik biztos lesznek szponzorak mert a GP2-ben már letettek valamit az asztalra. De ha a Brawnokból indulunk ki, akkor abból is látni hogy egy jöttment csapat, akármilyen eredményeket ér el, szponzort keresni nehéz. A Brawnnak is csak 2 szponzora van (Virgin, MIG) abból is az egyik lehet hogy nem fogja szponzorálni őket. És akkor ha elmegy egy Ferrari? Vagy a Forma-1 legfontosabb csapatai? Akkor ki akar egy olyan sorozatot szponzorálni ami tényleg GP3 szintű lesz? Briatore jól megfogalmazta.Kép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#180 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 28. 07:02

A FOTA azért zárta ki a Williamset, hogy a jelenlegi költségvetési szabályokkal szembe tudjanak szállni. A FOTA a Forma 1-es csapatok szövetsége, "független" a FIA-tól. Saját érdekeiket próbálják védeni. Ez a dolog még egyébként is érdekes lesz, mert Max nem fog engedni semmiből, viszont a nagy csapatok sem fognak nevezni. Én azt sem tartom kizártnak, hogy jövőre nem lesz Forma 1, vagy Max helyett már tényleg keresnek mást. Az eszetekbe jutott már, hogy Ron Dennis miért vonult vissza? Nem szívleltem a fazont, de tény, hogy érződik a hiánya, mind a McLaren-nél, mind az egész F1-nél. Visszatérve a Williamsre, logikus volt a döntése. Nem akart szembeszállni a FIA-val, ezért adta le a nevezését. Tudták, hogy a FOTA vissza fogja dobni a nevezést, de ez mögött sztem más áll. Elsősorban a Williams nem tartozik a top csapatok közé, már ami a gyorsaságot érinti, ezért neki a költségvetés maximalizálása abszolút jót tett volna. Másodsorban -és ez a lényeg- a nevezés előtt a Toyota figyelmeztette, hogy ha leadja a nevezését, akkor jövőre nem szállít motort a csapatnak. Na itt jön a képbe a Cosworth. Ha jól tudom a Williams régen ezt az erőforrást nyüstölte, igen szép eredményeket elérve. Ha ezen tovább akarunk lovagolni, akkor szó volt egy egységes motorszállítóról is a Forma 1-be. Természetesen a Cosworth lenne a Forma 1 motorszállítója, így a Williams abszolút előnyben lenne. Mindenki taktikázik és a saját érdekeit próbálja érvényesíteni, úgyhogy ez a dolog sztem nagyon el fog húzodni és nem tartom kizártnak, hogy a nagy csapatok közül valóban el fognak menni páran.

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.