HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#301 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:48

Idézet

Idézet

Idézet

honnan veszed, hogy a brawn pilótákat cserél?
amugy nem örülök a hírnek. kimi rajongo vagyok. :Đ
az alonsot nem birom.
Hát én sem örülök, hogy a Ferrarihoz szerződik...
Miért? Talán mert már most tudni hogy jövőre ki lesz a világbajnok?Kép
Nem. azért mert nem neki szurkolok.

#302 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

HIVATALOS : Alonso a Ferrari pilótája 2010-től ( tehát a következő szezontól) Alonso 3 évre írt alá és Felipe Massa csapattársa lesz. Kimi Raikonnen így szabadon igazolhatóvá vált. Giancarlo Fisichella tesztpilóta lesz a következő idénytől.

A hozzáfűzni valóm az egészhez: HAJRÁ FERRARI!! HAJRÁ ALONSO!! ...Kimi téged sem felejtünk el...

kimi a McLarenhez fog menni 100%Kép
Vagy a raliba. Amugy most még csak találgatnak. Eddig úgy néz ki, hogy a Brawntól megy Barrichello, helyére Kubica v Rosberg ill Sutil lehet esélyes. A renault-val viszont nem tudom mi lesz, hisz jelenleg jövő évre egy pilótájuk sincs. Az biztos, hogy jópár új és visszatérő pilótát ( talán Villenueve ) is fogunk jövőre látni a Forma1-ben hisz 4 új csapat is érkezik.

Amugy elvileg Alonso rekordfizetéssel váltja, az eddig rekordfizetéses Raikönnent.
az alonsot nem birom.
Miért? Talán mert már most tudni hogy jövőre ki lesz a világbajnok?Kép
Igen Massa leszKép Hát még amikor Schumacherrel csatázott, és Renaultos pilóta volt, ''kicsit'' megutáltam a stílusa miatt. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha Ferraris lehet. A mostani mezőny legjobb pilótája talán még is. Kimi után..

#303 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:49

Idézet

Igen Massa leszKép Hát még amikor Schumacherrel csatázott, és Renaultos pilóta volt, ''kicsit'' megutáltam a stílusa miatt. Elképzelhetetlennek tartottam, hogy valaha Ferraris lehet. A mostani mezőny legjobb pilótája talán még is. Kimi után..
Milyen stílusa volt?

#304 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:49

Idézet

Idézet

az alonsot nem birom.
Alonsot én se szeretem, de mivel az igazi kedvencem Michael Schumacher már visszavonult, Ferraris vagyok, szóval mindegy nekem hogy ki van a Ferrarinál, csak nyerjenek, Raikkonen távozását sajnálom.Kép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#305 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:51

Idézet

Idézet

Milyen stílusa volt?
Én is akkor utáltam meg őt amikor világbajnok lett, először is azért mert rohadt nagy mázlival nyerte meg a versenyeit, másodszor is azért mert nagy lett a pofája, nagyképű lett. Pedig még szurkoltam is neki.Kép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#306 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:57

Idézet

Idézet

Milyen stílusa volt?
Nagyképű... mint Hamilton. Ilyet mond, hogy nem tartom sportnak az F1et akkor ne is vezessen!!

#307 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:58

Én sem örülök neki, hogy a Ferrarinál fog versenyezni, és szimplán azért, mert nem neki szurkolok, és nem lennék képes neki szurkolni, akármekkora tehetség, vagy akármi. Mi ezzel a gond? Már itt is megy a fanbojkodás? Mert ez azért már tényleg sok... Az embernek már véleménye se lehet anélkül, hogy valami fanboj a torkának ne ugorjon?

#308 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 18:59

Idézet

Idézet

Idézet

Milyen stílusa volt?
Nagyképű... mint Hamilton. Ilyet mond, hogy nem tartom sportnak az F1et akkor ne is vezessen!!
Ez vhogy elkerülte a figyelmem... Mikor mondta?

#309 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:00

Én nem tudom miért, de szeretem Alonsot, talán amiatt, hogy utáltam Sumakkert, és így megszeretődött velem.
Lehet előbe már tőlem is kapott volna egy pofont a nagykéépűsége miatt, de annál a majom Hami-nél szerintem nem beképzeltebb.
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#310 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:00

Idézet

Én sem örülök neki, hogy a Ferrarinál fog versenyezni, és szimplán azért, mert nem neki szurkolok, és nem lennék képes neki szurkolni, akármekkora tehetség, vagy akármi. Mi ezzel a gond? Már itt is megy a fanbojkodás? Mert ez azért már tényleg sok... Az embernek már véleménye se lehet anélkül, hogy valami fanboj a torkának ne ugorjon?
Ki ugrott, kinek a torkának? Én csak megkérdeztem mi ez a közutálat. Kép

#311 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:01

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Milyen stílusa volt?
Ez vhogy elkerülte a figyelmem... Mikor mondta?
Azt hiszem amikor az FIA megbüntette Monzában 2006ban az időmérő után. 5. hely helyett 10.ről indult a versenyen, mert feltarotta Massát a gyorskörén az időmérőn. Még youtubon fenn is van talán. És erre...

#312 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:05

Idézet

Idézet

Nem tudom, én nem láttam közutálatot... Annyi az egész, hogy ez nem egy olyan döntés, ami mindenkit boldoggá tesz, és vannak, akik itt (nyilván megalapozott módon, totálisan) már kikiáltják őt világbajnoknak, meg ilyesmi, és tűzzel-vassal védelmezik a drágát, nehogy már negatív kritika érje, mert az milyen már (edit: Mármint nem Alonsot, ő szent és sérhetetlen, tudjuk mind... A döntést, a döntést.)...

#313 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:10

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudom, én nem láttam közutálatot... Annyi az egész, hogy ez nem egy olyan döntés, ami mindenkit boldoggá tesz, és vannak, akik itt (nyilván megalapozott módon, totálisan) már kikiáltják őt világbajnoknak, meg ilyesmi, és tűzzel-vassal védelmezik a drágát, nehogy már negatív kritika érje, mert az milyen már (edit: Mármint nem Alonsot, ő szent és sérhetetlen, tudjuk mind... A döntést, a döntést.)...
Hát igen aki utálja Alonsot az bekaphatja nála nagyobb félistent még nem láttamKép
A gyerekemet majd Alonsónak fogják hívniKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#314 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:29

Idézet

Idézet

Idézet

Én vetettem fel a világbajnoki címét félig viccesen.
Amúgy meg szerintem olvas vissza mert hülyeségeket állítasz. A viceskedést meg inkább hagyad, ha nem tudsz érvelni inkább hagyd a fenébe az egészet!Kép

#315 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 30. 19:37

Idézet

Én vetettem fel a világbajnoki címét félig viccesen.
Amúgy meg szerintem olvas vissza mert hülyeségeket állítasz. A viceskedést meg inkább hagyad, ha nem tudsz érvelni inkább hagyd a fenébe az egészet!Kép
Nem állítottam semmi mást, csak hogy az, hogy Alonso közutálat van, túlontúl túlzó volt, és hogy ez nem mindenki szerint egy jó döntés, és ezt fenntartom... Ezt nem kell megérvelni, ez így van.
EDIT: Persze lehet (EDIT2: bár én nem így érzem, de lehet, sőt...), hogy túlreagáltam a dolgot, ha nagyon vérpistikésnek tűnt amit írtam, akkor elnézést.

A "vicceskedést" pedig nem hagyom, de köszi az ötletet. Kép

#316 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 30. 21:41

Én úgy vagyok az egésszel, hogy ha Ferrari jó autót csinál jövőre, Alonso tuti a VB-címért fog küzdeni. ennyi.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#317 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 01. 08:42

azt azért lássuk be, hogy a mai f1-es mezőny legnagyobb vezéregyénisége fernando. amíg ő nem mozdul, addig a pilótapiac is pang. érdekes a stílusa? hakkinen-é, prost-é, verstappen-é...stb. michael-é milyen volt? amikor ti még a hupikéket néztétek, én már sumi drukker voltam Kép (nem reagálni rá!) mégis ő volt a kedvenc. sumi miért vonult vissza? igen, fernando miatt. egyszerűen nem bírt a 2×-es vb. bajnokkal. (csak f1!) fernandot kifejezetten utáltam ebben az időben, de a 2007-es alonso-hamilton párosítás rákényszerített arra, hogy megbékéljek vele.(+ ron dennis, mint abszolút negatív személyisége az f1-nek) azóta kifejezetten szimpatikus. :Đ 2×-es vb. bajnok mellé beültetni egy banán zabálót, aki az első évében a vb. címért harcol? wtf? még bőven a f3000-ben a helye, arról nem is beszélve, mekkora egy tirpák tud lenni a mezőny többi tagjával. (emlékszünk 2007-re amikor minden pilóta a távozását támogatta? én is) az, hogy fernando a ferkához megy...világbajnok lesz jövőre. nem, nem azért mert alonso drukker -is- vagyok, hanem egyszerűen ő tud. nem kell vele szimpatizálni, se nem szurkolni neki, hisz az egész egy befektetés a ferkának, semmi több. azt viszont ismerjük el, hogy a srác az egyetlen a mezőnyben -hakkinen, sumi, dc, és a régebbiek- aki oda megy a verdájához és megfogja a csavarhúzót. rengeteget tud segíteni a fejlesztésben, a szerelésben, a beállítások, új elemek tesztelésében. a forma-1 történetében 2 pilótáról mondták azt, hogy olyan, mint a robot. fernando és kimi. a teszt az teszt. ők vezetnek és amit rádión menet közben mondanak nekik, ők azt csinálják. hibátlanul. a többi -nagyrész- valamiért képtelen erre. 2006-ban, mikor megszerezte a 2. vb címet, elszerződött a merkához. merka, mint tudjuk, sehol sem volt abban az időben. nos, alonso érkezésétől ez gyökeresen megváltozott. mindkét autó a vb címért harcolt 2007-ben, az újonc hamiltonnal. nem, nem hamilton ennyire tehetséges, hanem fernando tudását szerezte meg, amiből a mai napig profitál, a csapattal együtt. 2007-ben hol volt a renault? a nagy büdös sehol, mert fernando nem volt ott! ha nem hiszed, hogy a pilótapiac piramis ábráján fernando van legfelül, akkor nézz utána. :-D lehet nem szeretni vagy szeretni, remélem van annyira mindenki f1 rajongó, hogy a tehetségeket elismerik. nem sokan vannak és azt megállapítani, hogy mi lenne ha, vettel a brawnban ülne? csak teória. az adott szezonban, adott pilóták, adott autók közül díjazzák azt, aki a legjobb. nyerni mindig csak tehetségek tudtak.

ám kimi-t sajnálom. főleg ha a merkához megy jövőre a boxos mellé. egyenlő kedvenc fernandoval, így szívesebben láttam volna őket együtt a ferkánál. valószínüleg massa papa több zs-t tudott virítani, mint kimi. remélem ross brawn rajta van az ügyön és elkapja őt időben. ha ez összejön, akkor jövőre kimi-alonso párharc fog kialakulni, s a kétlábon járó agytröszt addig fog agyalni az algebrán, míg kimiből 2×-es bajnokot nem csinálni. rallyba nem fog menni, mert a nagy csapatok nem szerződtetik, az n osztályban győzni, kinek elismerés? kiminek nem. a rallyt csak hobby szinten űzi, max. az újságírók kerítenek nagyobb feneket alá.

massa az örök második. mint baricchello. azt hiszem ez egyértemű. gyors és ügyes a srác, de a bajnok véna hiányzik belőle.

kovalainen-t szintén sajnálom. ő kimi klónja. higgadt, precíz és pokoli gyors. a finnekre jellemző a pech, így ő is kiveszi a részét minden jóból. :) sajnos, mert így a valódi tudása nem mutatkozik meg, pláne, hogy a boxos a csapattársa. + a merkánál híresztelik az egyenlő esélyeket, de ezzel max. hülyének nézik az embereket. ron dennis 15 éve készíti fel hamiltont, így ő az abszolút no. 1 a csapatnál. remélem kimi -ha oda megy- porig rombolja az imázsát a fekának. norbert haug pedig egy dagadt, kétszínű szarházi. példát vehetne ron-ról.

vettel, webber parádés ebben az idényben, ha csak a hibáikat javítják jövőre -hisz mást nem is kell, mert fejlesztés gyakorlatilag nuku- akkor ott lesznek a végelszámolásnál.

button örökzöld. a helye biztos jövőre a brawn-nál, úgy, ahogyan az egyéni vb. cím is.

FORZA FERNANDO ! ! ! FORZA FERRARI ! ! !

#318 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 14:45

Maximálisan egyetértek Norb!Kép

#319 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 01. 14:50

Szerintem Massa lényegesen jobb pilóta Raikönnennél. És azt sem mondanám, hogy Kovalainen olyan pokoligyors. A mostani futamon merre volt? Mert nem mondhatjátok, hogy ennyivel erősebb autót adnak Hamilton alá. Az nem igaz. Valamint Kovalainenből hiányzik az, ami Hamiltonból. Az a szintű pofátlanság, ami Hamiltont kiváló pilótává teszi. De Alonsoban ez megvan, szoval kiváncsi leszek a következő idényre. És arra is, hogyan fog megférni Massával. És nem hinném , hogy Massa azért maradt, mert több pénzt fizettek. Raikönnen az első idényében világbajnok lett a Ferrarinál. De utána mi történt? 2 szezon alatt nyert vagy 3 futamot maximum.

#320 Guest__*

Elküldve: 2009. 10. 01. 14:58

Idézet

Szerintem Massa lényegesen jobb pilóta Raikönnennél. És azt sem mondanám, hogy Kovalainen olyan pokoligyors. A mostani futamon merre volt? Mert nem mondhatjátok, hogy ennyivel erősebb autót adnak Hamilton alá. Az nem igaz. Valamint Kovalainenből hiányzik az, ami Hamiltonból. Az a szintű pofátlanság, ami Hamiltont kiváló pilótává teszi. De Alonsoban ez megvan, szoval kiváncsi leszek a következő idényre. És arra is, hogyan fog megférni Massával. És nem hinném , hogy Massa azért maradt, mert több pénzt fizettek. Raikönnen az első idényében világbajnok lett a Ferrarinál. De utána mi történt? 2 szezon alatt nyert vagy 3 futamot maximum.

kovalainen egy vadállat, hidd el nekem. merkánál érdekes dolgok történtek mindig is, ezen nem lepődöm meg, hogy hamilton jobban megy. (rönó - piké balhé az elmúlt hetekben) egy csapatért nem fogok sírni, ha elmennek, és ez a merka.

kimi tavaly leeresztett ez tény, (miután bajnok lett) de 2008-ban sokszor az első helyről kickelték. ugye-ugye hamilton? emlékszel montrealra? :Đ

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.