HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#421 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 18. 08:47

közben megtaláltam ...:Đ(((
lehet, hogy idén néztem utoljára forma 1-et? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/028.gif

#422 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 18. 14:12

a McLaren szerződtette Buttont, így 2 világbajnok vezeti az ezüstnyilakat!

#423 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 18. 15:35

Naneee! O_o Az a nagyképű pöcs űl Kimi helyére?! pfff... Hát akkor szerintem átpártolok a McLarenhez. Kép Azt a majmot kéne inkább kirakni nem Kimit...

#424 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 18. 15:40

Idézet

Naneee! O_o Az a nagyképű pöcs űl Kimi helyére?! pfff... Hát akkor szerintem átpártolok a McLarenhez. Kép Azt a majmot kéne inkább kirakni nem Kimit...
Nemigazán értem milyen Forma 1 szerető ember vagy te??? Erről szólt a 2009es év!

#425 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 18. 15:58

Idézet

Idézet

Nemigazán értem milyen Forma 1 szerető ember vagy te??? Erről szólt a 2009es év!
hakkinen is elment 1 év szabira. 9 évvel ezelőtt....KépKépKépKépKépKép

#426 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 16:00

Idézet

Idézet

Idézet

Nemvéletlen a hasonlóság! Szerintem végleg búcsút intünk Raikkonentől! Sajnálom mert nekem is a kedvencem volt! De majd meglátjuk mit alkot rallyban! Minden vég valami újnak a kezdete!

#427 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 18. 17:08

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nemvéletlen a hasonlóság! Szerintem végleg búcsút intünk Raikkonentől! Sajnálom mert nekem is a kedvencem volt! De majd meglátjuk mit alkot rallyban! Minden vég valami újnak a kezdete!
úgy legyen! :Đ azért remélem még láthatom formula autót vezetni, mégiscsak egy klasszisról van szó.Kép

#428 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 17:26

A Nascar a legjobb akármit mondtok, abba van veszély meg mindenKép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#429 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 17:42

Idézet

Akkor nézd meg Massa balesetét a Hungaroringen mi történt vele no meg Kubica kanadai balesetét(2007). Engem a Nascar nem igazán érdekel.

#430 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 17:49

Idézet

Sokan szeretik az biztos, de mi benne a jó? Szerintem elég unalmas lehet azt nézni, hogy kb 30 autó (gőzöm sincs hogy mennyi csak mondtam valamit) 3 órán át körbe-körbe megy?!
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#431 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 18. 18:28

Idézet

Idézet

Sokan szeretik az biztos, de mi benne a jó? Szerintem elég unalmas lehet azt nézni, hogy kb 30 autó (gőzöm sincs hogy mennyi csak mondtam valamit) 3 órán át körbe-körbe megy?!
Az F1-ben is "körbe-körbe" mennek:), de a Nascarba nem tom mi a durva mikor egy ovális pályán nyomják neki....Kép

Kimit sajnálom mert jó pilóta de sose volt a kedvencem.

Forza Alonso!

#432 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:14

a remény hal meg utoljára ...bárcsak össze jönne neki!

#433 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:48

Idézet

én is ebbe bízok, hogy sikerül neki.épp tegnap gondolkodtam,miután olvastam, hogy Button a Mclarrennel tárgyal, Raikönnennek meg lehet a helye.elvégre Ross Brawn is versenyképes autót rakott össze.de jó lenne ha megtudnának egyezni.mert ha nem akkor kiért szorítsak?Hamiltonért?Kép
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#434 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 19. 09:53

Idézet

Idézet

én is ebbe bízok, hogy sikerül neki.épp tegnap gondolkodtam,miután olvastam, hogy Button a Mclarrennel tárgyal, Raikönnennek meg lehet a helye.elvégre Ross Brawn is versenyképes autót rakott össze.de jó lenne ha megtudnának egyezni.mert ha nem akkor kiért szorítsak?Hamiltonért?Kép

Igen szurkolj Hamiltonért. :-D
Mellesleg jövőre Button-Hami páros lesz a MCLarennél. :Đ
Érdekes lesz. :)
!!!McLaren!!!

#435 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 19. 10:10

Idézet

Idézet

én is épp ezen gondolkodtam. Alonso abszolút favorit, csak zavaró tényező, hogy Kimi váltotta. ha Ross ajánlatot tesz Kiminek, sztem elfogadja, akármennyit is adnak neki. kicsit felfújták ezt a történetet, hogy Kimi túl sokat kér. sztem a csapatok akarnak minél jobb/olcsóbb pilótát szerződtetni, erre mondogatják, hogy olyan pilóta nem kell nekik, akit a pénz motívál. erre mondhatnák a pilóták, hogy olyan csapatban nem akarnak versenyezni, ahol a pilóta bére tabu téma. a nagy lóvét, úgysem a csapattól kapják, kár ezen lovagolniuk az újságíróknak. titkon azért reménykedtem benne, hogy a McLaren-hez nem szerződik, mert az a csapat annyira unszimpatikus nekem...lehet, hogy Button is átesett a ló túloldalára és a versenyeken szembesülni fog a csapaton belüli morállal és viszonyokkal. lényegben a lényeg, a jelenleg legszebb autó a mezőnyben -persze a többit nem láttuk még, de azért igencsak tekintélyt parancsoló a mercedes gépe- Ross Brawn neve és tudása, Raikkönen tapasztalata, világbajnoki címe, motiváltsága, jéghideg temperamentuma már felér egy fél világbajnokkal...

#436 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 10:14

Mi bajotok van Hamiltonnal? Majd csak figyeljetek amikor a torreádor Alonsot állva hagyja :Đ

#437 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 19. 10:16

Idézet

Mi bajotok van Hamiltonnal? Majd csak figyeljetek amikor a torreádor Alonsot állva hagyja :Đ
nem-nem, csalonso azért ült piros autóba, hogy saját magát hergelje...Kép

szerk: lauda bácsi pár éve nyilatkozta nagyképűen, hogy "a mai versenyautókat még a majmok is tudják vezetni." célozva ezzel a rengeteg elektronikára az autóban. lauda bá élcelődős kijelentésére schumacher azt válaszolta, hogy "akkor miért nem majmok veztnek?". erre tessék. Kép

#438 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 04. 09:53

2010 Raikkönen a Citroen WRC-ben ! ! !

#439 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 10:11

Idézet

nah úgylátszik jövőre a ralli vb-t is fogom nézniKép

#440 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 05. 11:44

Idézet

KépKépKépkinek fogok így szorítani jövöre??lehet Hamilton fan leszekKép.mondjuk Bruno Senna telsesítménye eléggé érdekel.és az egész szezon is, a szabályváltozásokkal és a több csapattal együtt is.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »