HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#61 Felhasználó inaktív   feri93 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 09. 21:09

A következő verseny Kína, majd utána Bahrein

#62 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 04. 09. 22:22

Van egy versenyző asszem a NIck Hiedfeld akinek a gyerekét Yodának hivják na asszem ez adba** mindenkinek :Đ
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#63 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 04. 10. 06:51

Idézet

Evvel csak az a baj,h ha csak a Brwn Gp-rol fognak szolni a futamok,akkor ez is unalomba fullad.szerencsere ott a toyota es a williams toyota is,sot meg a red bull is.sajna raikonnen ott folytatja ahol tavaly abbahagyta.azt mondtak a malaj nagydij utan,hogy kina a kovetkezo,megneztem az rtl txt-t, es ott bahrein van.akkor most miujsag van?tud valaki valami pontosat?
Csak annyira fog szólni az idei év a Brawn GP-ről mint az eddig évek a ferrari vs. valamelyik kiemelkedő csapat harcról. Meg szerintem Barrichello megérdemelne már egy vb dijat, elég régota van a pályán és mindig a másodhegedűs szerepében kellett veresenyeznine. (pl ferrarinál)

#64 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 07:09

Idézet

Idézet

Evvel csak az a baj,h ha csak a Brwn Gp-rol fognak szolni a futamok,akkor ez is unalomba fullad.szerencsere ott a toyota es a williams toyota is,sot meg a red bull is.sajna raikonnen ott folytatja ahol tavaly abbahagyta.azt mondtak a malaj nagydij utan,hogy kina a kovetkezo,megneztem az rtl txt-t, es ott bahrein van.akkor most miujsag van?tud valaki valami pontosat?
Csak annyira fog szólni az idei év a Brawn GP-ről mint az eddig évek a ferrari vs. valamelyik kiemelkedő csapat harcról. Meg szerintem Barrichello megérdemelne már egy vb dijat, elég régota van a pályán és mindig a másodhegedűs szerepében kellett veresenyeznine. (pl ferrarinál)

Jövő héten Kínában fognak versengeni, majd az azt követő hétvégén lesz a Bahrein-i nagydíj.

Barrichello az örök második pilóta. Nagy kópé az "öreg" -én bírom- de hiányzik belőle az a plusz, ami egy világbajnok pilótának kell. Szerintem soha nem lesz az F1-ben világbajnok. Raikkönen-t nem érdekli ez az egész, és ha egy kicsit tovább megyünk, biztos, hogy a Ferrari házatáján nem stimmel valami...És nem az autóikra gondolok... Egyébként Raikkönen nem az időmérőn szokott villogni, hanem a futamokon. Massatot rendszerint elveri, a Ferrari 0 pontos és ez biza nagy szégyen. A McLarent én még az Alonsos korszakban eltiltottam volna egy évre, még pedig a kémbotrány miatt. Idén ugyan ennek a csapatnak, minden esélye megvan erre, amit jövő héten fognak tárgyalni, a kínai nagydíj előtt. Mondhatni, a legbalhésabb csapat a McLaren. Azután megtárgyalják a kínos diffúzor ügyet is, s mint több pilóta is jelezte, nagyban befolyásolni fogja a vb eredményét, ha szabályosnak találják a 3 csapat diffúzorait. Lehet, hogy páran még a törülközőt is bedobják majd...Egy F1 híreket leközlő oldalon olvastam múlt héten, hogy Raikkönen év végén felhagy az F1-el és hazájában fog versenyezni, valami hazai rally bajnokságban. Ezt a hírt viszont egyik nagy oldalon sem találtam meg, úgy hogy egyelőre a pletyka szintet üti csak meg. Viszont szerintem reális. Az biztos, hogy eklesztón bá'-t és a ferde hajlamú makszot kellene már eltakarítani a fenébe, mert a száguldó cirkusz, már ténylegesen is cirkusz. Egy vicc...

#65 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 07:41

Ja és GGGGGOOOOOOO TALMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Hétvégén verseny!

#66 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 09:08

Hát azért ezeken a gokart külsejü ferrarikon még tudnának mit javitani. kicsit jobban összeszerelik a gépet már több esélyük lenne a versenyzőknek. nem véletlen hogy a brawn gp pár hónap alatt ilyen jó gépet össze tudott dobni.

#67 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 09:11

Idézet

Hát azért ezeken a gokart külsejü ferrarikon még tudnának mit javitani. kicsit jobban összeszerelik a gépet már több esélyük lenne a versenyzőknek. nem véletlen hogy a brawn gp pár hónap alatt ilyen jó gépet össze tudott dobni.
1,5 ev volt a brawn GP.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#68 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 09:12

Idézet

A Brawn GP fejlesztette a legtöbb ideig az autóit. Míg a többiek a tavalyi autókat fejlesztgették a vb cím miatt, addig Brawnék már javában a 2009-es autón dolgoztak. Kb. úgy néz ki, hogy a Brawn GP 15 hónapot fejlesztett, míg a többiek 3-4 hónapot. Kép

#69 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 09:29

Idézet

A Brawn GP fejlesztette a legtöbb ideig az autóit. Míg a többiek a tavalyi autókat fejlesztgették a vb cím miatt, addig Brawnék már javában a 2009-es autón dolgoztak. Kb. úgy néz ki, hogy a Brawn GP 15 hónapot fejlesztett, míg a többiek 3-4 hónapot. Kép
Mellesleg teszt tilalom van egész évben szóvala fejlesztések is nehezen haladnak...ez mind a Brawn-nak kedvez Kép.Hamiltonékat tényleg kizárták az f1-ből?

#70 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 09:44

akkor nem szóltam

#71 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 09:45

Idézet

Idézet

Mellesleg teszt tilalom van egész évben szóvala fejlesztések is nehezen haladnak...ez mind a Brawn-nak kedvez Kép.Hamiltonékat tényleg kizárták az f1-ből?
Kizárhatják. Jövő héten tárgyalnak róla.

#72 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 09:49

Idézet

Idézet

Idézet

nem csodálkoznék ha ezek után hamilton otthagyná a mclarent.

#73 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 10:15

jovoheten nem arrol targyalnak, hanem a diffuzor ugyrol. a mclaren kerdesrol aprilis 29en dontenek.

#74 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 10. 10:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Miert mi tortent?Ez nekem uj.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#75 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 10:41

Idézet

jovoheten nem arrol targyalnak, hanem a diffuzor ugyrol. a mclaren kerdesrol aprilis 29en dontenek.
Igaz.Kép Ennek az eredményét jobban várom, mint a diffi ügyet. :Đ

#76 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 10. 10:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Miert mi tortent?Ez nekem uj.
http://sportgeza.hu/...t_a_mclarentol/

#77 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 11. 07:54

Idézet

.Egy F1 híreket leközlő oldalon olvastam múlt héten, hogy Raikkönen év végén felhagy az F1-el és hazájában fog versenyezni, valami hazai rally bajnokságban. Ezt a hírt viszont egyik nagy oldalon sem találtam meg, úgy hogy egyelőre a pletyka szintet üti csak meg. Viszont szerintem reális.

Ez csak pletyka volt, én is találkoztam a hírrel egy helyen, de a dátum április 1 volt, másnap egyből cáfolták a hírt! A ferrari nekem most olyannak tűnik mint akik a pár évvel ezelőtti sikerekből próbálnak megélni. Talán ha tavaly sikerült volna Massának, idén más lenne, de nem így történt. Valami gáz tényleg van. Raikkönenn szerintem is elég közömbös a versenyekkel kapcsolatban, de már Massa sem a régi. Lehet hogy az a pár év a csúcson most üt vissza (amikor nincs ott senki hogy helyre tegye őket), és nem tudnak mit kezdeni a helyzetükkel, jó esetben tartják ezt a középmezőny szintet.
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#78 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 11. 12:57

Talmácsi nyerte az első szabadedzést! Ma este időmérő! Mellesleg holnap éjszakai verseny lesz! GGGGGGGGOOOOOOOOOOo TALMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#79 Guest__*

Elküldve: 2009. 04. 11. 12:59

Idézet

Talmácsi nyerte az első szabadedzést! Ma este időmérő! Mellesleg holnap éjszakai verseny lesz! GGGGGGGGOOOOOOOOOOo TALMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talámácsinak mi köze van a Forma 1-hez??

#80 Felhasználó inaktív   Dranzer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 11. 13:02

Idézet

Talámácsinak mi köze van a Forma 1-hez??
Nemsok, de azért go Talma.

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.