Forma1 (2010)
Elküldve: 2009. 04. 09. 22:22
Van egy versenyző asszem a NIck Hiedfeld akinek a gyerekét Yodának hivják na asszem ez adba** mindenkinek

(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
#63 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 06:51
Idézet
Evvel csak az a baj,h ha csak a Brwn Gp-rol fognak szolni a futamok,akkor ez is unalomba fullad.szerencsere ott a toyota es a williams toyota is,sot meg a red bull is.sajna raikonnen ott folytatja ahol tavaly abbahagyta.azt mondtak a malaj nagydij utan,hogy kina a kovetkezo,megneztem az rtl txt-t, es ott bahrein van.akkor most miujsag van?tud valaki valami pontosat?
#64 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 07:09
Idézet
Idézet
Evvel csak az a baj,h ha csak a Brwn Gp-rol fognak szolni a futamok,akkor ez is unalomba fullad.szerencsere ott a toyota es a williams toyota is,sot meg a red bull is.sajna raikonnen ott folytatja ahol tavaly abbahagyta.azt mondtak a malaj nagydij utan,hogy kina a kovetkezo,megneztem az rtl txt-t, es ott bahrein van.akkor most miujsag van?tud valaki valami pontosat?
Jövő héten Kínában fognak versengeni, majd az azt követő hétvégén lesz a Bahrein-i nagydíj.
Barrichello az örök második pilóta. Nagy kópé az "öreg" -én bírom- de hiányzik belőle az a plusz, ami egy világbajnok pilótának kell. Szerintem soha nem lesz az F1-ben világbajnok. Raikkönen-t nem érdekli ez az egész, és ha egy kicsit tovább megyünk, biztos, hogy a Ferrari házatáján nem stimmel valami...És nem az autóikra gondolok... Egyébként Raikkönen nem az időmérőn szokott villogni, hanem a futamokon. Massatot rendszerint elveri, a Ferrari 0 pontos és ez biza nagy szégyen. A McLarent én még az Alonsos korszakban eltiltottam volna egy évre, még pedig a kémbotrány miatt. Idén ugyan ennek a csapatnak, minden esélye megvan erre, amit jövő héten fognak tárgyalni, a kínai nagydíj előtt. Mondhatni, a legbalhésabb csapat a McLaren. Azután megtárgyalják a kínos diffúzor ügyet is, s mint több pilóta is jelezte, nagyban befolyásolni fogja a vb eredményét, ha szabályosnak találják a 3 csapat diffúzorait. Lehet, hogy páran még a törülközőt is bedobják majd...Egy F1 híreket leközlő oldalon olvastam múlt héten, hogy Raikkönen év végén felhagy az F1-el és hazájában fog versenyezni, valami hazai rally bajnokságban. Ezt a hírt viszont egyik nagy oldalon sem találtam meg, úgy hogy egyelőre a pletyka szintet üti csak meg. Viszont szerintem reális. Az biztos, hogy eklesztón bá'-t és a ferde hajlamú makszot kellene már eltakarítani a fenébe, mert a száguldó cirkusz, már ténylegesen is cirkusz. Egy vicc...
#65 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 07:41
Ja és GGGGGOOOOOOO TALMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Hétvégén verseny!
Hétvégén verseny!
#66 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 09:08
Hát azért ezeken a gokart külsejü ferrarikon még tudnának mit javitani. kicsit jobban összeszerelik a gépet már több esélyük lenne a versenyzőknek. nem véletlen hogy a brawn gp pár hónap alatt ilyen jó gépet össze tudott dobni.
Elküldve: 2009. 04. 10. 09:11
Idézet
Hát azért ezeken a gokart külsejü ferrarikon még tudnának mit javitani. kicsit jobban összeszerelik a gépet már több esélyük lenne a versenyzőknek. nem véletlen hogy a brawn gp pár hónap alatt ilyen jó gépet össze tudott dobni.
Online ID:Ferrari012345
Logitech #68 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 09:12
Idézet

#69 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 09:29
Idézet
A Brawn GP fejlesztette a legtöbb ideig az autóit. Míg a többiek a tavalyi autókat fejlesztgették a vb cím miatt, addig Brawnék már javában a 2009-es autón dolgoztak. Kb. úgy néz ki, hogy a Brawn GP 15 hónapot fejlesztett, míg a többiek 3-4 hónapot. 

#71 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 09:45
Idézet
Idézet
A Brawn GP fejlesztette a legtöbb ideig az autóit. Míg a többiek a tavalyi autókat fejlesztgették a vb cím miatt, addig Brawnék már javában a 2009-es autón dolgoztak. Kb. úgy néz ki, hogy a Brawn GP 15 hónapot fejlesztett, míg a többiek 3-4 hónapot. 

#72 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 09:49
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 10. 10:15
jovoheten nem arrol targyalnak, hanem a diffuzor ugyrol. a mclaren kerdesrol aprilis 29en dontenek.
Elküldve: 2009. 04. 10. 10:29
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Online ID:Ferrari012345
Logitech #75 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 10:41
Idézet
jovoheten nem arrol targyalnak, hanem a diffuzor ugyrol. a mclaren kerdesrol aprilis 29en dontenek.

#76 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 10. 10:42
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 04. 11. 07:54
Idézet
.Egy F1 híreket leközlő oldalon olvastam múlt héten, hogy Raikkönen év végén felhagy az F1-el és hazájában fog versenyezni, valami hazai rally bajnokságban. Ezt a hírt viszont egyik nagy oldalon sem találtam meg, úgy hogy egyelőre a pletyka szintet üti csak meg. Viszont szerintem reális.
#78 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 11. 12:57
Talmácsi nyerte az első szabadedzést! Ma este időmérő! Mellesleg holnap éjszakai verseny lesz! GGGGGGGGOOOOOOOOOOo TALMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#79 Guest__*
Elküldve: 2009. 04. 11. 12:59
Idézet
Talmácsi nyerte az első szabadedzést! Ma este időmérő! Mellesleg holnap éjszakai verseny lesz! GGGGGGGGOOOOOOOOOOo TALMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldve: 2009. 04. 11. 13:02
Idézet
Talámácsinak mi köze van a Forma 1-hez??