HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#641 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 04. 09:02

Aki estleg elfelejtette volna pár perc és kezdődik a maláj nagydíj!!!

#642 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 09:19

Idézet

Aki estleg elfelejtette volna pár perc és kezdődik a maláj nagydíj!!!
hát én majdnem elfelejtettemKép második körben kapcsoltam be a TV-t, de szerencsére ismételték a rajtot.

#643 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 09:27

Schumacher-el mi történt, miért nem versenyzik? Az elejét nem láttam..kicsúszott??
Kép

#644 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 09:33

Idézet

Schumacher-el mi történt, miért nem versenyzik? Az elejét nem láttam..kicsúszott??
asszem eltört vmi a felfüggesztésnél pár körrel ezelőtt.

#645 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 10:40

Fernando milyet versenyzet már azzal az autóval? Hatalmas RESPECT!Kép
FORZA ALONSO!

#646 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 10:43

Na aki azt mondta eddig hogy nem jók az új szabályok az most már remélem megnyugodott. Ez is egy izgalmas verseny volt! Itt nagy személyi viták voltak nemrég abból kiderült hogy nekem Alonso nem szimpi de most nagyon sajnálom Kép Nagyon jól versenyzett és ha nem csinálja azt az előzést az uccsó előtti körben akkor még pontot is szerez. Sajnos a vére vitte a bajba. Bár Buttont előzte de azt mondom megérdemelte volna ha sikerül neki és célba ér! Most az egyszer (de ebből nem lesz rendszer) Forsa Alonso!Kép

#647 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 10:45

jó verseny volt!! Vettel megérdemelte a győzelmet, Webber is jó volt!! Rosbergnek, Sutilnak és Algersuarinak(asszem így kell írni) pedig külön örülök!! Schumit sajnálom, de ez van. !!GO VETTEL GO!!

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

#648 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 14:48

Idézet

jó verseny volt!! Vettel megérdemelte a győzelmet, Webber is jó volt!! Rosbergnek, Sutilnak és Algersuarinak(asszem így kell írni) pedig külön örülök!! Schumit sajnálom, de ez van. !!GO VETTEL GO!!
jaja, sztem is szép futam volt :Đ a múltkori után én is azt mondom, h Vettel megérdemelte az aranyat :-D csak így tovább Vettel! :)

#649 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 14:50

Idézet

Idézet

jaja, sztem is szép futam volt :Đ a múltkori után én is azt mondom, h Vettel megérdemelte az aranyat :-D csak így tovább Vettel! :)
Én is örülök Vettel győzelmének. Ő a nagy kedvenc, persze csak Alonso utánKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#650 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 04. 15:59

Alonso: Életem legkeményebb versenye volt!

#651 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 15:17

Idézet

Na aki azt mondta eddig hogy nem jók az új szabályok az most már remélem megnyugodott. Ez is egy izgalmas verseny volt! Itt nagy személyi viták voltak nemrég abból kiderült hogy nekem Alonso nem szimpi de most nagyon sajnálom Kép Nagyon jól versenyzett és ha nem csinálja azt az előzést az uccsó előtti körben akkor még pontot is szerez. Sajnos a vére vitte a bajba. Bár Buttont előzte de azt mondom megérdemelte volna ha sikerül neki és célba ér! Most az egyszer (de ebből nem lesz rendszer) Forsa Alonso!Kép
Nekem csak a telitankos autók feleslegesek,mer elején unalmas,és az utolsó 10 kör izgalmas csak.Futam elején,csak vettel előzött a rajtnál azt ennyi. A végén meg Massa is jött fel,meg Alonso is.Sumit meg sajnálom,mer lehetett volna most 4.-5. hely környékén .

#652 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 15:31

Idézet

Idézet

Nekem csak a telitankos autók feleslegesek,mer elején unalmas,és az utolsó 10 kör izgalmas csak.Futam elején,csak vettel előzött a rajtnál azt ennyi. A végén meg Massa is jött fel,meg Alonso is.Sumit meg sajnálom,mer lehetett volna most 4.-5. hely környékén .

Azért ne felejtsük el megemlíteni a hőn utált Hamiltont se.KépKép Ő is a semmiből küzdötte fel magát mint Massa és Alonso. Schumi sajna megette pedig ő is jól ment! Vettel pedig végre megérdemelten nyert de ezt már mindenki elmondta Kép

#653 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:14

Idézet

Azért ne felejtsük el megemlíteni a hőn utált Hamiltont se.KépKép Ő is a semmiből küzdötte fel magát mint Massa és Alonso. Schumi sajna megette pedig ő is jól ment! Vettel pedig végre megérdemelten nyert de ezt már mindenki elmondta Kép
Hát a Ferrarisok azért egy kicsikét megszenvedtek a 2 Torro Rosso mögött.KépDe kécségtelenül tényleg jól mentek.Massa szerintem évről évre szarabb lesz,mer 10 körig ment Button mögött,és csak aztán megelőzte,de nincs már benne az a tűz,mint pl:Alonsoban,hogy megelőzte,igaz kicsúszott de ő próbálkozik,és nem sír ha ezért kiesett,és nem idegbetesgedik.Monjduk nem tudék mondani olyan embert,aki ilyen autóval végigmenne.Kép

#654 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:38

Idézet

Idézet

Hát a Ferrarisok azért egy kicsikét megszenvedtek a 2 Torro Rosso mögött.KépDe kécségtelenül tényleg jól mentek.Massa szerintem évről évre szarabb lesz,mer 10 körig ment Button mögött,és csak aztán megelőzte,de nincs már benne az a tűz,mint pl:Alonsoban,hogy megelőzte,igaz kicsúszott de ő próbálkozik,és nem sír ha ezért kiesett,és nem idegbetesgedik.Monjduk nem tudék mondani olyan embert,aki ilyen autóval végigmenne.Kép

Én szerencsétlen Massát már nagyon sajnálomKép Igazán megérdemelne egy VB címet. Mindig valakinek az árnyékában autózik. Alonso még sehol sem volt amikor Massa már Schuminak csinálta a helyet. Pedig sztem jó pilóta csak már kezd belefáradni. Én megszavazok neki itt egy virtuális GK VBcímet még akár Hamilton kárára is.Kép

#655 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 16:45

Idézet

Idézet

Idézet

Én szerencsétlen Massát már nagyon sajnálomKép Igazán megérdemelne egy VB címet. Mindig valakinek az árnyékában autózik. Alonso még sehol sem volt amikor Massa már Schuminak csinálta a helyet. Pedig sztem jó pilóta csak már kezd belefáradni. Én megszavazok neki itt egy virtuális GK VBcímet még akár Hamilton kárára is.Kép
Massa 2008 ban nagyon peches volt,hisz az uccsó kanyarban kicsúszott Glock és Hamilton elment mellette.Ott Massa feladta nagyon,és 2009 ben nem is tudott úgy menni,(igaz a sérülés,meg a kocsi).Idén van neki VB re esélye,de ahhoz az kell,hogy legyen erőszakos és gyors.a Mercedes GP-t idén nem tartom VB esélyesnek,de a középmezőny jóval tetején van,és az élmezőny végén(picikét).

#656 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 23:42

Briatore
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#657 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:38

hétvégén kínai nagydíj, azután irány európa, ahová minden csapat fejlesztésekkel érkezik, így az erősorrend is fel fog borulni. izgis lesz. :Đ

#658 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:44

Idézet

hétvégén kínai nagydíj, azután irány európa, ahová minden csapat fejlesztésekkel érkezik, így az erősorrend is fel fog borulni. izgis lesz. :Đ
Bizonyám! Go Schumi go!!!!! Kép

#659 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 12:01

Idézet

Idézet

Jaja,hajrá Sumi Kép.Viszont olvastam olyat is,hogy ha nem nyer a Mercedes GP futamot június valahanyadikáig,akkor a jövő évi autóra fognak fejleszteni.

#660 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 12:18

Idézet

Idézet

Idézet

Jaja,hajrá Sumi Kép.Viszont olvastam olyat is,hogy ha nem nyer a Mercedes GP futamot június valahanyadikáig,akkor a jövő évi autóra fognak fejleszteni.
hát most egyáltalán nem állnak úgy hogy futamot nyerjenek.jó az is igaz, hogy Európa felboríthatja az eddigi sorrendet,de majd meglátjuk.azért Ross Brawn-tól egy picit többet vártam volna.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »