HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#801 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 27. 13:56

Na ez igen L.Ham. jól megcsinálta.Ezt nem is gondoltam volna,hogy drivetroughból vissza tud jönni második helyre.Pontosan 1 helyet sem vesztett csak az hátránya nőt S.Vettel-ek szemben.de igy is jó:Đ
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#802 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 13:57

Azé elég szégyen hogy nem adtak neki csak boxáthajtásos büntetést...

#803 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:01

Idézet

Ezt érdemelte,ezt kapta

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#804 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:03

Idézet

Idézet

Ezt érdemelte,ezt kapta
Nem ezt érdemelte de ezt kapta.Nembaj ez vanXD.

#805 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:05

Idézet

Idézet

Idézet

Ezt érdemelte,ezt kapta
Nem ezt érdemelte de ezt kapta.Nembaj ez vanXD.
Sztm. azt kapott amit érdemelt. XD

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#806 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:20

Áhhhh.Ezek az új autók mit keresnek itt?KépÁllandóan minden futamon van valami,amik ezek a low autók csinálnak.Most is nem h elengednék a másikat,még ott egymással harcolnak,és hamilton,és kobayashi is majdnem belément Glockba.Kép

#807 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:25

Idézet

Áhhhh.Ezek az új autók mit keresnek itt?KépÁllandóan minden futamon van valami,amik ezek a low autók csinálnak.Most is nem h elengednék a másikat,még ott egymással harcolnak,és hamilton,és kobayashi is majdnem belément Glockba.Kép
Vannak még tapasztalatlanok

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#808 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:46

KOBAYASHI !!! Mit csinált a végén!!KépKépKépMegelőzte Alonsot,és Buemit az utolsó kanyarban !!!KépHát ez valami eszméletlen...A futam is jó volt,de lesz büntetés szerintem,és akkor Kobayashi 3. lenne Kép
Ja persze a negatívumok,ha Sumit nem hívják ki,akkor simán lehetett volna 3. is Kép

#809 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 14:48

Idézet

KOBAYASHI !!! Mit csinált a végén!!KépKépKépMegelőzte Alonsot,és Buemit az utolsó kanyarban !!!KépHát ez valami eszméletlen...A futam is jó volt,de lesz büntetés szerintem,és akkor Kobayashi 3. lenne Kép
Hát nemhiszem hogy 20 másodpercre büntetnék a fél mezőnyt...bár kitudja a mai futam után már akármiylen baromságot kiszülhetnek magukból...

#810 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 15:12

Idézet

Ja persze a negatívumok,ha Sumit nem hívják ki,akkor simán lehetett volna 3. is Kép
Ja, Kobayashi gyönyörűen ment! Schumit viszont nagyon sajnálom, a Merci nagy hülyeséget csinált!!

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

#811 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 15:16

Idézet

Idézet

Ja, Kobayashi gyönyörűen ment! Schumit viszont nagyon sajnálom, a Merci nagy hülyeséget csinált!!
Schumi volt a mai verseny nagy vesztese

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#812 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:04

Chhhhh.... Nagyon nem szeretem Alonsot igaz hogy Hamilton szabálytalan volt megkapta a büntetést,és még fel van háborodva.Jó persze hogy csalt,és Hamilton ha nem futott volna 2-3 gyors kört,akkor Hailton kb olyan 4-5 helyre visszajön,akkor Alonsonak nem jár a szája..Meg mintha Alonso sem csalt volna,és nem volt szabálytalan...PL 2007-ben mikor Hamiltont tartotta vissza.....

#813 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:14

Idézet

Chhhhh.... Nagyon nem szeretem Alonsot igaz hogy Hamilton szabálytalan volt megkapta a büntetést,és még fel van háborodva.Jó persze hogy csalt,és Hamilton ha nem futott volna 2-3 gyors kört,akkor Hailton kb olyan 4-5 helyre visszajön,akkor Alonsonak nem jár a szája..Meg mintha Alonso sem csalt volna,és nem volt szabálytalan...PL 2007-ben mikor Hamiltont tartotta vissza.....
Hát engem is felb@szna agyilag, ha minimum hamilton mögött kellene mennem végig és míg ő szabálytalanul második lesz, én szabályosan 9-ik, holott min. lett volna a 3.-4. hely. 2007 meg már régen volt, és amúgy is az az ügy szerintem mai napig nem tisztázott, viszont itt minden világos..
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#814 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:16

Idézet

Idézet

Hát engem is felb@szna agyilag, ha minimum hamilton mögött kellene mennem végig és míg ő szabálytalanul második lesz, én szabályosan 9-ik, holott min. lett volna a 3.-4. hely. 2007 meg már régen volt, és amúgy is az az ügy szerintem mai napig nem tisztázott, viszont itt minden világos..
Hát akkor mért nem előzte meg ő is a Safty Cart ?KépKépHát néha az a jó döntés,ami rossznak látszik Kép

#815 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:19

Idézet

Idézet

Idézet

Hát akkor mért nem előzte meg ő is a Safty Cart ?KépKépHát néha az a jó döntés,ami rossznak látszik Kép
Na ja mondjuk el tudom képzelni, hogy látták hogy hami elmegy a Sc mellett, aztán már tudták hogy jön a bünti, és ők nem előztek, mikor megtudták hogy milyen büntetést kap akkor meg felrobbantak az idegtől, alonsoval az élenKép

#816 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:23

Sziasztok !
Sajnos nem tudtam megnézni a mai futamot nem tudtok egy oldalt ahol magyarul vissza lehet nézni , vagy hogy megismétlik e valamelyik csatornán ?
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#817 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:24

Idézet

Idézet

Na ja mondjuk el tudom képzelni, hogy látták hogy hami elmegy a Sc mellett, aztán már tudták hogy jön a bünti, és ők nem előztek, mikor megtudták hogy milyen büntetést kap akkor meg felrobbantak az idegtől, alonsoval az élenKép
Hát ezvan ezt kell útálni...Amúgy tényelg meg érdemelt volna 1 stop and go büntetést mert elég sokat nyert azzal az 1+körrel és nehogy azt mondjátok hogy az alatt a pár kör alatt mielőtt a büntit letöltötte volna annyi időt hozott..bár mégis mivel későn szabtak ki rá a büntetést,vagyis összeségben nem velük van problém hanem az ien ítéletet hozó dagatt ott a monitor előtt colázó f*szokkkal hogy ilyen helyzetbe nem tudnak hamarabb dönteni.....

#818 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:29

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ezvan ezt kell útálni...Amúgy tényelg meg érdemelt volna 1 stop and go büntetést mert elég sokat nyert azzal az 1+körrel és nehogy azt mondjátok hogy az alatt a pár kör alatt mielőtt a büntit letöltötte volna annyi időt hozott..bár mégis mivel későn szabtak ki rá a büntetést,vagyis összeségben nem velük van problém hanem az ien ítéletet hozó dagatt ott a monitor előtt colázó f*szokkkal hogy ilyen helyzetbe nem tudnak hamarabb dönteni.....
Ja, legtöbb ilyen esetben kár is a pilótát hibáztatni.. Mindenesetre remélem hogy pár helyezéssel előréb sorolják majd alonsot...:Đ

#819 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 17:51

Idézet

Sziasztok !
Sajnos nem tudtam megnézni a mai futamot nem tudtok egy oldalt ahol magyarul vissza lehet nézni , vagy hogy megismétlik e valamelyik csatornán ?
A Sport Klubbon szokott menni mindig,olya 19:00 - szokott menni,mindig más időpontban.

#820 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 27. 18:27

Na megvannak a büntetések.........5-5 másodpercet kap mindenki,elég kevés,és valtozás sincs nagyon...Tessék

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.