HWSW Informatikai Kerekasztal: Forma1 (2010) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Forma1 (2010)

#921 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 26. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Bbogesz - Dátum: 2010. 09. 26. 18:08

HOL VAGY NORB??? Most ééén kezdek neki a az ordibálásnak!!! Eeez milyen volt már? Webber kitolta hamiltont a pályáról!!!! Eeeez milyen máááár? Nem hiszem el! És a kommentárok meg azt mondják hogy mert szegény nem látta hogy ott van Hamilton! Akkor hova nézett? Több mint a fél autó ott volt az orra előtt!!! Hihetetlen! És így úszott el Hamilton esélye a VB címre. Az a kis pöcs alonso meg megnyeri. BÁKKER! Nem is érdekel már a F-1. Végeztem  :closedeyes:

Nemtom hova háborodsz fel.....Simán versenybaleset volt,mind2 fél hibás,Webber azé mert nem vette el a gázt,mivel a néger rabszolgának simán meg lett volna,ha Webber elveszi a gázt,ami felér az elengedéssel.A néger rabszolga pedig azé hibás me nem adott helyet Webbernek,még szép hogy Webber nem veszi el a gázt,ha már a belső íven van....

#922 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gt17 - Dátum: 2010. 09. 26. 19:03

Nemtom hova háborodsz fel.....Simán versenybaleset volt,mind2 fél hibás,Webber azé mert nem vette el a gázt,mivel a néger rabszolgának simán meg lett volna,ha Webber elveszi a gázt,ami felér az elengedéssel.A néger rabszolga pedig azé hibás me nem adott helyet Webbernek,még szép hogy Webber nem veszi el a gázt,ha már a belső íven van....

De szerintem Webbernek minimum áthajtásos büntetést kellett volna kapnia,Hamilton egyértelműen,ha nem is akarta,de kilökte.De azért Sutil - Kubica megtudták úgy oldani,hogy ne legyen belőle semmi,pedig 100 % ugyanaz a szituáció volt.Ha Hamiltonnak elúszott így a VB-je,akkor Webbernek is elveheték volna most az esélyeit.

Remélem McLaren nyeri meg a VB-t,Vettelt rühellem,Alonsot is,és Webber se tartozik a kedvenceim közé,igazából Buttonnak örülnék a legjobban,bár neki van a legkisebb esélye.:(

GO MERCI GP :)

#923 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gt17 - Dátum: 2010. 09. 26. 18:03

ez a néger rabszolga duma elég gáz szerintem. Biztos valami felsőstől hallottad, és menőnek tartod, de hidd el nem az!
Gáz vagy.
Én sem szeretem Lajost de nem a bőrszíne miatt...

#924 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 18:39

Alonso hatalmasat autózott! Ha mostantól a szerncse is mellette lesz akkor övé a vb cím!
Forza Alonso!

#925 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 26. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Daveout - Dátum: 2010. 09. 26. 19:37

ez a néger rabszolga duma elég gáz szerintem. Biztos valami felsőstől hallottad, és menőnek tartod, de hidd el nem az!
Gáz vagy.
Én sem szeretem Lajost de nem a bőrszíne miatt...

És a csalfonzó és pl amelyik kommentre válaszoltam ,,a kis pöcs alonso'' szöveg nem gáz?Nehogy már nekik szabad,nekem nem....ha te meg 1ből a rasszizmusra gondolsz az a te bajod...

Szerkesztette: Gt17 2010. 09. 26. 19:02 -kor

#926 Felhasználó inaktív   awdawd 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 26. 22:38

Hello!

Megvettem az F1-et, de bár ne tettem volna! Az hagyján, hogy, véleményem szerint nem olyan szép a grafikája, mit ahogyan azt az előzetes videokban előadták, de ami nagyon idegesítő, hogy konkrétan BUG-os a game!!
Pl. az első pár megnyitásra semmi gond, de utána egyszerűen "önhatalmúlag" ablakban jelenik meg és nem full screen modban és a legszarabb, hogy nem is lehet visszaállítani, mert nincs ilyen opció!!! Majd mikor már feladom a harcot és megpróbálom addig játszani annak reményében, hogy hátha mikor végignyomok egy season-t elmenti magát a játék, akkor egyszerűen elromlik rajta valami és nem adja a fék/hátramenet beállítást, tehát ha kicsúszom a pályáról, akkor nem tuddok visszatolatni, hiába megyek be a control opciókba és látom hogy minden megfelelően van konfigurálva (és a kormányom is megfelelően működik más játékoknál) egyszerűen nem működik tovább! Ez azért 8000 ezer forintért kicsit kínos!

A másik. Nem tudtam felmenni a multira!!! Hiába csinálok egy fiókot hozzá, iszonyatos tortúrák árán, a vége mindig az, hogy "Sajnos az ön országában nem támogatják a Windows LIVE-ot", és kérdi hogy off line mód? ha azt választom nem is lehet elmenteni a játékot (az opciókban autómatikusan off-ra lesz állítva az autosave, mindig előről kell kezdeni és új player nevet kreálni,...stb..Baromi idegesítő! Tudna valaki segíteni, hogy ez megoldható-e?KépKép

Szerkesztette: awdawd 2010. 09. 26. 22:50 -kor

#927 Felhasználó inaktív   b0rs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 00:00

Üzenet megtekintéseIdézet: awdawd - Dátum: 2010. 09. 26. 23:38

Hello!
...

Ez a sport topicja, játéké ez.

Kovalainen laza tűzoltása :laugh: :laugh:
Kép
"You can get more of what you want with a kind word and a gun than you can with just a kind word."

#928 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 09. 27. 04:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gt17 - Dátum: 2010. 09. 26. 19:59

És a csalfonzó és pl amelyik kommentre válaszoltam ,,a kis pöcs alonso'' szöveg nem gáz?Nehogy már nekik szabad,nekem nem....ha te meg 1ből a rasszizmusra gondolsz az a te bajod...

Nem szabad senkinek sem! ÚGyhogy lehet leállni! köszi
Kép
Kép
Kép

#929 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 07:09

nekem ettől a liberális identitástól szokott keresztbe állni a szemem. a feka az feka, a büdös az büdös, csalonzó az csalonzó, a hülyegyerek az hülyegyerek, a buzi meg buzi. nem kell ezeken szépíteni semmit. hamilton banánzabáló és kész. ennyi. ismét bizonyította b@lf@szságát. a szezon elején számtalan húzása volt, amiért nem kapott büntetést, pedig volt olyan is, amiért ki lehetett volna zárni a futamról. hát most tessék. 2 verseny 0 pont. jobban örülök ennek, mint Alonso győzelmeinek az utóbbi időben.
Gyuszi a futam alatt...egyre lehengerlőbb a magyar "szakkommentátorok" szakmai rátermettsége. pl. senna nem figyelt és azért rohant bele a falnak csapodó autóba. Gyula vazze, azért nem az ideális íven ment, mert lekörözés zajlott, ugyanis jött Massa és társaik, amiért Senna lehúzodott és szerencsétlenségére pont ott volt összetörve egy autó. a másik agyament beszólása ennek a félhiszeműnek, amikor Kovi Lotusa kigyulladt, oszt úgy visított, mint a disznó. Gyula vazze, kb. 6 liter üa. volt a kocsijában + tűzálló még a zoknija is. komolyan mondom a forma 1 színvonalát a kommentátorok szakosodása tiporja a porba. ezért nézem elég gyakran a forma1-et a német rtl-en, mert a szakértők véleménye mindig felnyomja a pumpát bennem. az idióta az idióta.

#930 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Bbogesz - Dátum: 2010. 09. 26. 17:08

HOL VAGY NORB??? Most ééén kezdek neki a az ordibálásnak!!! Eeez milyen volt már? Webber kitolta hamiltont a pályáról!!!! Eeeez milyen máááár? Nem hiszem el! És a kommentárok meg azt mondják hogy mert szegény nem látta hogy ott van Hamilton! Akkor hova nézett? Több mint a fél autó ott volt az orra előtt!!! Hihetetlen! És így úszott el Hamilton esélye a VB címre. Az a kis pöcs alonso meg megnyeri. BÁKKER! Nem is érdekel már a F-1. Végeztem :closedeyes:

psz-psz, amikor megtörtént én azt mondam egyből fateromnak, hogy versenybaleset. majom volt előrébb ez tény, de kenguru volt belső íven. majom meg ráhúzta a kormányt, leesett a fáról, kenguru meg átugorta. :) ennyi. előzni is figyelmesen kell, nem úgy, hogy leszorítom a másikat. ha nincs hely, akkor nincs hely, fékezni kell és kész, kell keresni egy másik pontot. érdekes Kubica mesterien szórakoztatott az utolsó pár körben és remélem jövőre Alonso-val alkotnak egy bajnok csapatot, mert Massa idei teljesítménye...

#931 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 09. 27. 07:18

psz-psz, amikor megtörtént én azt mondam egyből fateromnak, hogy versenybaleset. majom volt előrébb ez tény, de kenguru volt belső íven. majom meg ráhúzta a kormányt, leesett a fáról, kenguru meg átugorta. :) ennyi. előzni is figyelmesen kell, nem úgy, hogy leszorítom a másikat. ha nincs hely, akkor nincs hely, fékezni kell és kész, kell keresni egy másik pontot. érdekes Kubica mesterien szórakoztatott az utolsó pár körben és remélem jövőre Alonso-val alkotnak egy bajnok csapatot, mert Massa idei teljesítménye...

majom és kenguru, ez tetszik.egyébként maximálisan egyetértek a leírtakkal.azért nem is szeretem Hamcsit, mert néha olyan mintha leszállna a lila köd nála, nem mérlegel, csak megy, és engedje el mindenki, mert ő a Hamilton.na hadjuk, már, tanuljon meg mérlegelni.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#932 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 10:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 09. 27. 10:52

majom és kenguru, ez tetszik.egyébként maximálisan egyetértek a leírtakkal.azért nem is szeretem Hamcsit, mert néha olyan mintha leszállna a lila köd nála, nem mérlegel, csak megy, és engedje el mindenki, mert ő a Hamilton.na hadjuk, már, tanuljon meg mérlegelni.

Mert Webber nem ilyen... :)
5 éve nem tudok Webberről olyan esetet felidézni, amikor ne lett volna agresszív állat. :D

Hamilton is az az esetek felében... de őt büntetni is szokták az esetek felében. Ha nem is épp olyankor, amikor megérdemelné, hanem 1-2 futammal később, amikor vmi mondvacsinált hülyeségért kapják el kompenzációként.

#933 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 09. 27. 08:09

nekem ettől a liberális identitástól szokott keresztbe állni a szemem. a feka az feka, a büdös az büdös, csalonzó az csalonzó, a hülyegyerek az hülyegyerek, a buzi meg buzi. nem kell ezeken szépíteni semmit. hamilton banánzabáló és kész. ennyi. ismét bizonyította b@lf@szságát. a szezon elején számtalan húzása volt, amiért nem kapott büntetést, pedig volt olyan is, amiért ki lehetett volna zárni a futamról. hát most tessék. 2 verseny 0 pont. jobban örülök ennek, mint Alonso győzelmeinek az utóbbi időben.
Gyuszi a futam alatt...egyre lehengerlőbb a magyar "szakkommentátorok" szakmai rátermettsége. pl. senna nem figyelt és azért rohant bele a falnak csapodó autóba. Gyula vazze, azért nem az ideális íven ment, mert lekörözés zajlott, ugyanis jött Massa és társaik, amiért Senna lehúzodott és szerencsétlenségére pont ott volt összetörve egy autó. a másik agyament beszólása ennek a félhiszeműnek, amikor Kovi Lotusa kigyulladt, oszt úgy visított, mint a disznó. Gyula vazze, kb. 6 liter üa. volt a kocsijában + tűzálló még a zoknija is. komolyan mondom a forma 1 színvonalát a kommentátorok szakosodása tiporja a porba. ezért nézem elég gyakran a forma1-et a német rtl-en, mert a szakértők véleménye mindig felnyomja a pumpát bennem. az idióta az idióta.

De káromkodni, meg személyeskedni NEM kellene ettől függetlenül. Mert nekem meg a szélsőjobbos beszólásaidtól szokott felszökni bennem a pumpa.
De azt azért megérthetnéd, hogy NEM az identitásom miatt kértem hogy moderálja magát. Hanem a közösség érdekében.
Jólesett ez így most délben hogy csezd meg.
Kép
Kép
Kép

#934 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 27. 11:15

De káromkodni, meg személyeskedni NEM kellene ettől függetlenül. Mert nekem meg a szélsőjobbos beszólásaidtól szokott felszökni bennem a pumpa.
De azt azért megérthetnéd, hogy NEM az identitásom miatt kértem hogy moderálja magát. Hanem a közösség érdekében.
Jólesett ez így most délben hogy csezd meg.

nem neked írtam, VAZZE. :lefety:

a "szélsőjobbos beszólásaimmal" sajnálom, hogy nem értesz egyet. :) félreértés elkerülése végett, nem jobbikos tartalmú, hanem harmadik birodalom beli. :) nem keverni. :) mint InGen titkos terve a "vidék szőnyegbombázásáról". :lollypop:

Szerkesztette: norb 2010. 09. 27. 11:39 -kor

#935 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 27. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 09. 27. 12:35

nem neked írtam, VAZZE. :lefety:

a "szélsőjobbos beszólásaimmal" sajnálom, hogy nem értesz egyet. :) félreértés elkerülése végett, nem jobbikos tartalmú, hanem harmadik birodalom beli. :) nem keverni. :) mint InGen titkos terve a "vidék szőnyegbombázásáról". :lollypop:

Jólvanna szar napom van bocs
3. birodalom az már ok, így minden más.
Legközelebb akkor beszélj velem, mikor higgadtabb időszakom van, mert ma nem állok jót magamért :)
Kép
Kép
Kép

#936 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Bbogesz - Dátum: 2010. 09. 26. 18:08

HOL VAGY NORB??? Most ééén kezdek neki a az ordibálásnak!!! Eeez milyen volt már? Webber kitolta hamiltont a pályáról!!!! Eeeez milyen máááár? Nem hiszem el! És a kommentárok meg azt mondják hogy mert szegény nem látta hogy ott van Hamilton! Akkor hova nézett? Több mint a fél autó ott volt az orra előtt!!! Hihetetlen! És így úszott el Hamilton esélye a VB címre. Az a kis pöcs alonso meg megnyeri. BÁKKER! Nem is érdekel már a F-1. Végeztem :closedeyes:

Már miért úszott volna el? 20 pont a hátránya, egy győzelemért 25 jár!
A "kis pöcs Alonso" pedig NO COMMENT!

#937 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 27. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: b0rs - Dátum: 2010. 09. 27. 01:00

Ez a sport topicja, játéké ez.

Kovalainen laza tűzoltása :laugh: :laugh:
Kép

De hát Ő is Finn,és "hidegországból" való,persze hogy nem volt szívbajos,Raikkonent se láttam sose annak,olyan nyugott volt,hogy az csak na :).De amúgy nagyon komoly volt ez az eset :D :laugh:

#938 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 05. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Bbogesz - Dátum: 2010. 09. 26. 17:08

psz-psz, ne add fel, hétvégén Suzuka! (a futamot sajna nem fogom látni) előrejelzések szerint péntek-szombat-vasárnap esni fog. mondjuk ez nem meglepő, japánban nagyon ritkák a száraz versenyek.
egy kis elmélkedés, Kimi 2005-ös körrekordjához:

Szerkesztette: norb 2010. 10. 05. 07:46 -kor

#939 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 10:48

Mekkora futam volt!!! :laugh: Az elején még attól féltem, hogy lefújják az egészet. Red Bullék meg jól megkapták, be akarták fejezni idő előtt? hát tessék. :rolleyes: Hamilton meg magához képest hihetetlenül nyugodt maradt, tetszett is amit csinált, pedig finoman szólva sem szeretem.

FORZA ALONSO!!!

Szerkesztette: Gunner23 2010. 10. 24. 10:49 -kor

Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#940 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 24. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gunner23 - Dátum: 2010. 10. 24. 11:48

Mekkora futam volt!!! :laugh: Az elején még attól féltem, hogy lefújják az egészet. Red Bullék meg jól megkapták, be akarták fejezni idő előtt? hát tessék. :rolleyes: Hamilton meg magához képest hihetetlenül nyugodt maradt, tetszett is amit csinált, pedig finoman szólva sem szeretem.

FORZA ALONSO!!!

Jaja milyen szöveg már,nemlátom a féktáv végét,vagy valami hasonlót mondtak...erre rá fél körre már elfüstölt Vettel motora :laugh:.Webber meg hát simán bebiztosíthatta volna magát,csak hát elk*rta.Ennyi év után úgy látszik,hogy most se fog neki össsze jönni a VB cím..

Téma megosztása:

• (50 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.