Hello!
Megvettem az F1-et, de bár ne tettem volna! Az hagyján, hogy, véleményem szerint nem olyan szép a grafikája, mit ahogyan azt az előzetes videokban előadták, de ami nagyon idegesítő, hogy konkrétan BUG-os a game!!
Pl. az első pár megnyitásra semmi gond, de utána egyszerűen "önhatalmúlag" ablakban jelenik meg és nem full screen modban és a legszarabb, hogy nem is lehet visszaállítani, mert nincs ilyen opció!!! Majd mikor már feladom a harcot és megpróbálom addig játszani annak reményében, hogy hátha mikor végignyomok egy season-t elmenti magát a játék, akkor egyszerűen elromlik rajta valami és nem adja a fék/hátramenet beállítást, tehát ha kicsúszom a pályáról, akkor nem tuddok visszatolatni, hiába megyek be a control opciókba és látom hogy minden megfelelően van konfigurálva (és a kormányom is megfelelően működik más játékoknál) egyszerűen nem működik tovább! Ez azért 8000 ezer forintért kicsit kínos!
A másik. Nem tudtam felmenni a multira!!! Hiába csinálok egy fiókot hozzá, iszonyatos tortúrák árán, a vége mindig az, hogy "Sajnos az ön országában nem támogatják a Windows LIVE-ot", és kérdi hogy off line mód? ha azt választom nem is lehet elmenteni a játékot (az opciókban autómatikusan off-ra lesz állítva az autosave, mindig előről kell kezdeni és új player nevet kreálni,...stb..Baromi idegesítő! Tudna valaki segíteni, hogy ez megoldható-e?

Szerkesztette: awdawd 2010. 09. 26. 22:50 -kor