Elküldve: 2010. 04. 17. 11:20
Szóval tegnap próbáltam a demot, le is írom mi a véleményem róla.
Jó első benyomások
Barátságosabb menü - valszeg azért mert nem csak a FiFA fanokat akarják megnyerni, hanem azokat is akik a vb miatt veszik majd meg a játékot.
Valamivel szebb grafika/fizika - pár apró simitást végeztek icipicivel jobban néz ki mint a 10.
Több igazi arc - azaz több játékosnak van rendesen kidolgozott arca és nem olyan egyszerű fifás arc.
Irányítás - a klasszikus és az új módi irányítások mellett van még egy, mindenki a saját ízlése szerint állíthat be mindent!
Gólöröm - a gólörömkor a kameranézet sokkal jobb mint a 09ben és 10ben.
Szövetségi kapitányok - minden csapatnak megvan a külön kidolgozott szövetségi kapitánya, így a demoban részem volt Vicente del Bosque-t(spanyol) és Marcello Lippi-t(olasz) is látni.
Közönség aktivitása - Amikor gólt rúgtam vagy komoly szabálytalanság történt, pár kamerajelenetben látni lehetett a közönség véleményét.
Sok játémód - több játékmóddal rendelkezik mint az eddig megjelent World Cup vagy Uefa Euro játékok.
Rossz első benyomások
Néha buta AI - játék közben 2x előfordult, hogy megálltam a labdával és az ellenfél összes játékosa egy helyben állt még csak közeledni sem próbáltak.(remélhetőleg valami update formában ezt orvosolni fogják)
Ritkán laggol - többnyire a videókban, jót tesz neki ha fel lesz telepítve a merevlemezre.