HWSW Informatikai Kerekasztal: Mass Effect 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mass Effect 2

#141 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 27. 19:29

Idézet

Idézet

Thane az milyen "faj"? Előszőr azt gondoltam asari, de az eleve nem lehet férfi, a Mass Effect többi faja meg nem ilyen vékony. Egyébként a hangja nagyon ütős már a trailerben is felfigyeltem rá.
Ő egy drell :Đ
Na ez új nekem. Akkor még azt mondd meg nekem: Jack (Subject Zéro) férfi vagy nő? Előszőr is a név alapján fiú, de a hangvonalon nő (?). :-D

#142 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 19:33

Idézet

Idézet

Idézet

Thane az milyen "faj"? Előszőr azt gondoltam asari, de az eleve nem lehet férfi, a Mass Effect többi faja meg nem ilyen vékony. Egyébként a hangja nagyon ütős már a trailerben is felfigyeltem rá.
Na ez új nekem. Akkor még azt mondd meg nekem: Jack (Subject Zéro) férfi vagy nő? Előszőr is a név alapján fiú, de a hangvonalon nő (?). :-D
mondjuk ha megnézed melle van... csaj, egyszerüen csak kopasz azt cs. hasonlít amidala királynőre csak nem a star warsból (nemjut eszembe a neve) x) kopaszon dettó.
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#143 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 27. 19:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

mondjuk ha megnézed melle van... csaj, egyszerüen csak kopasz azt cs. hasonlít amidala királynőre csak nem a star warsból (nemjut eszembe a neve) x) kopaszon dettó.
LOL, engem is rá emlékeztetett. Amúgy Natalie Portman. De a Jack az fiú név nem? Kép

#144 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 19:47

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LOL, engem is rá emlékeztetett. Amúgy Natalie Portman. De a Jack az fiú név nem? Kép
Ja, olyan mint Portman a V for Vendettában Kép
Metacritic 94 (PC)[59]
96 (Xbox 360)[60]
Review scores
Publication Score
1UP.com A-
Eurogamer 10/10[61]
Game Informer 9.75/10
GameSpot 9/10[62]
GamesTM 10/10
IGN 9.6/10(US), 9.2/10 (UK), 9.3/10 (AU)[63]
Official Xbox Magazine 9.5/10
PC Gamer UK 90%
X-Play 5/5
bit-tech.net 10/10[64]

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#145 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 05:26

noh én most végeztem a játékkal, 46 óra 40 perc -es játékidő, és rohadt jó volt, ennyi, jah és sem Mirandát sem Subject Zerot nem hágtam meg, mégis volt sex (teljesen hetero), a többi meglepi :Đ

#146 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 07:57

Sokáig gondolkoztam, hogy megvárom majd a magyar verziót, de végül lemondtam róla, mivel valószínűleg a gépem már nem bírná. Így maradt az x-box, angolul. Az elején vagyok még nagyon (pedig belenyomtam jó pár órát, de nem sieteke. Alaposan végignézek, beszélek mindent), de jöjjön egy kis tapasztalat:
- Eszméletlenül szép a játék.
- A szerepjáték rész valamivel egyszerűbb lett, ami nem baj
- A harc viszont baromi jó lett. Hardon játszom (5 nehézségi fok van. A Hard a 3-ik), de már itt kellemes kihívást nyújt. Ha legyűrnek, akkor általában az ellenség száma miatt van, mivel elég sokan vannak általában. De okosan játszva mindenki kinyírható. A fedezékrendszer általában jól müködik.
- A harcon kivül a hackelés is egész jól sikerült. Mondjuk nem egy nagy kihívás általában.
- A bányászat egyszerű, ötletes, de időigényes.
- A helyszínek igen változatosak.
- Féltem az angoltól, de eddig igazán nagy gondom nem volt a történet megértésével. Van persze pár apróság ami nem tiszta, de azért követhető (nem vagyok egyébként nagy angolos).
- Ahogy az egyben, itt is baromi sok info van szinte mindenről.

Nálam 10/10 eddig a játék. Valószínűleg az is lesz a végéig.

#147 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 12:27

Idézet

Sokáig gondolkoztam, hogy megvárom majd a magyar verziót, de végül lemondtam róla, mivel valószínűleg a gépem már nem bírná. Így maradt az x-box, angolul. Az elején vagyok még nagyon (pedig belenyomtam jó pár órát, de nem sieteke. Alaposan végignézek, beszélek mindent), de jöjjön egy kis tapasztalat:

Nálam 10/10 eddig a játék. Valószínűleg az is lesz a végéig.
Mostmár én is gondolkozom hogy befejezem az 1-et és nekiugrok ennek is :Đ de 1 kérdés: Nem akad? mert az 1 néha nagyon csúnyán belaggolt boxon,és ilyenkor állandóan lelőttek vagy elrontottam valamit...

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#148 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 13:07

Idézet

Idézet

Mostmár én is gondolkozom hogy befejezem az 1-et és nekiugrok ennek is :Đ de 1 kérdés: Nem akad? mert az 1 néha nagyon csúnyán belaggolt boxon,és ilyenkor állandóan lelőttek vagy elrontottam valamit...
Eddig egyszer se lagolt. Pedig voltak már nagyobb terek és tömeges öldöklés egyszerre.

#149 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 13:12

Idézet

Idézet

Idézet

Eddig egyszer se lagolt. Pedig voltak már nagyobb terek és tömeges öldöklés egyszerre.
Akkor jó,köszi.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#150 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 21:20

Zaeed DLC Gameplay

#151 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 28. 21:21

Kemény 18 órám van benne, de még úgy érzem sehol sem tartok. :Đ Legalább már túl vagyok a mellék-és csapattárs questeken.

Más: Ha upgradelek egy machine gun/assault riflet, de találok egy jobbat, és beteszem azt, akkor a fejlesztések (szóismétlés elkerülése végett) megmaradnak?

Scoo ugyan ezek az észrevételeim, nagyszerű lett, történetileg is. Bár nálam néha a salarian tudós beszédét nem értem, azt a sok orvosi hablatyot.

Drat: 46 óra WTF?:-D És tolom, tolom és tolom, de még 20 óra sincs meg.

#152 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 01. 28. 21:31

Idézet

Kemény 18 órám van benne, de még úgy érzem sehol sem tartok. :Đ Legalább már túl vagyok a mellék-és csapattárs questeken.

Más: Ha upgradelek egy machine gun/assault riflet, de találok egy jobbat, és beteszem azt, akkor a fejlesztések (szóismétlés elkerülése végett) megmaradnak?

Scoo ugyan ezek az észrevételeim, nagyszerű lett, történetileg is. Bár nálam néha a salarian tudós beszédét nem értem, azt a sok orvosi hablatyot.

Drat: 46 óra WTF?:-D És tolom, tolom és tolom, de még 20 óra sincs meg.
nálam 33 óra volt kereken.

#153 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 22:03

Én is annyira játszanék már vele, de mivel eltolták a gyűjtői kiadás megjelenését, ezért leghamarabb február ötödikén játszhatok vele Kép. Az 576 meg elmehet a bús picsába...

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#154 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 28. 22:12

Idézet

1, természetesen
2, Őt is meglehet érteni csak igazából töri az angolt :Đ, néha félmondatokban beszél

#155 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 07:53

Idézet

Idézet

1, természetesen
2, Őt is meglehet érteni csak igazából töri az angolt :Đ, néha félmondatokban beszél
Arról nem is beszélve, hogy alapból gyorsan dumál. Viszont tetszenek a képességei, szóval be szoktam válogatni a csapatba.

#156 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 08:57

indexen van kritika róla. onnan idézek:
[font=" arial, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 20px" class="Apple-style-span"]"a Mass Effect 2-nek ugyanis az első részhez hasonlóan legalább 35-40 órába telik a végére érni, különösen akkor, ha az ember minden kis mellékküldetést teljesíteni akar."[/font]

Napi mondjuk két órát játszok (valamikor többet, valamikor semmit se), akkor húsz nap múlva fogom kitolni a játékot. Ha mondjuk három órát játszanék akkor két hét múlva leszek meg. Ejha!

#157 Felhasználó inaktív   Ghost 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 29. 09:24

Idézet

Napi mondjuk két órát játszok (valamikor többet, valamikor semmit se), akkor húsz nap múlva fogom kitolni a játékot. Ha mondjuk három órát játszanék akkor két hét múlva leszek meg. Ejha!
Nekem eddig 9 óra van benne, és még csak most kezdődik a csapattársak keresésének második szakasza. Egyszerűen fantasztikus, ahogy az első rész döntéseinek következményeit látom. Ismét nem csalódtam a Bioware csapatában, jobban tetszik, mint az első rész.

#158 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 29. 19:59

Idézet

Jaja, az Incinerate az egyik legjobb képessége. (tűz) Nekem is jobban tetsszik mint az egy, ahhoz képest az első rész egy érettlen gyerekjáték. (de azért szeressük azt is) :Đ SPOILER might be included:

Masszeffekt szakértők kellenének, lehetőleg akik végigvitték már. Azt szeretném megtudakolni, hol van az a pont, amikor már nem térhetsz vissza a mellékküldetéseidhez, mert szeretném rendezni a soraim? (most tartok ott hogy hogy az EDI "kisajátítja az IFF (Friend/foe)

#159 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 29. 20:14

Idézet

Idézet

Jaja, az Incinerate az egyik legjobb képessége. (tűz) Nekem is jobban tetsszik mint az egy, ahhoz képest az első rész egy érettlen gyerekjáték. (de azért szeressük azt is) :Đ SPOILER might be included:

Masszeffekt szakértők kellenének, lehetőleg akik végigvitték már. Azt szeretném megtudakolni, hol van az a pont, amikor már nem térhetsz vissza a mellékküldetéseidhez, mert szeretném rendezni a soraim? (most tartok ott hogy hogy az EDI "kisajátítja az IFF (Friend/foe)

mikor befejezed a játékot akkor is folytathatod tovább, meg megcsinálhatod majd a közben kijövő DLC-ket :-D
(amúgy tényleg nem rossz a tűz képesség, de a tűzes lőszer sokkal jobb és kitart a végtelenségig, vagy amíg nem váltasz másfajta lőszerre)
Spoiler: én Grunt lojális képességét, a fortification-t tanultam meg, azzal szinte legyőzhetetlen az emberKép

#160 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 01. 29. 20:21

Idézet

Idézet

Idézet

mikor befejezed a játékot akkor is folytathatod tovább, meg megcsinálhatod majd a közben kijövő DLC-ket :-D
(amúgy tényleg nem rossz a tűz képesség, de a tűzes lőszer sokkal jobb és kitart a végtelenségig, vagy amíg nem váltasz másfajta lőszerre)
Spoiler: én Grunt lojális képességét, a fortification-t tanultam meg, azzal szinte legyőzhetetlen az emberKép
Oks, kösz! Akkor folytatom űrbéli epikus kalandjaim, mégtöbb OMGWTF!!! momentummal.

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.