HWSW Informatikai Kerekasztal: Mass Effect 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mass Effect 2

#421 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 13. 20:47

Idézet

Idézet

Idézet

Meg lehet csinálni hogy ne csak a csapattagok éljék túl,hanem a szakács,a csaj,meg a többi ott dolgozó?
Miután elrabolták őket maximum egy küldetést várj mielőtt neki kezdesz a Suicide missionnak, ha többet vársz meghalnak!
Nekik szerinted jut majd még valamiilye szerep,ha igen aakk megcsinálom ujra mondjuk lehet amugy is,csak nincs semmi kedvem ujra kinyerni a nyersanyagokat,valaki ezügyben nem tud cheatot?Am azt meg lehet csinálni ,hogy akváriumomből ne haljanak meg a halak mert már az összes megvolt.
Én másodszorra úgy vittem végig hogy mindenki maradjon életben. Biztosan lesz szerepe.

#422 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 13. 22:00

áááh....Néha tényleg nemtom abbahagyni...

MIndenki lojális Mirandán kívül..Mennyire szükségesek a kinyert anyagok? Csakmert mindenből 65ezer fölött van csak a Nulladik Alanyból van 15k....Jah és mostmár mindíg csak akkor lesz küldetés, ha felfedezek egy bolygót? Csakmert néha elég unalmas keresgélni...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#423 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 13. 22:23

3-4 lesz,elsőnek azt terveztem öszegyüjtöm a kordinátákat és itt felrakom csak belemerültem,és elfelejtetem játék közben kiirni,de ha valaki tudja valahonan megköszöném ha letenné,mert ak lehet még egyszer utoljára ujrakezdem,meg plusz örülnék ha leirná valaki hogy lehetne elérni hogy jack és mirandának is igazat adjak.

#424 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 01:18

Idézet

3-4 lesz,elsőnek azt terveztem öszegyüjtöm a kordinátákat és itt felrakom csak belemerültem,és elfelejtetem játék közben kiirni,de ha valaki tudja valahonan megköszöném ha letenné,mert ak lehet még egyszer utoljára ujrakezdem,meg plusz örülnék ha leirná valaki hogy lehetne elérni hogy jack és mirandának is igazat adjak.
több van annál, az asari bolygón lehet venni egy rakás új rendszer mapot
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#425 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 01:30

Idézet

amikor 1x végigmentem (a 2-ből) akkor nekem sikerült. azért is néztem nagyot a 2.-ban hogy miért nem lehet. lényeg hogy miranda és jack szpec küldetéseit hagyd a végére, és mindenkivel akivel addig találkozol állj le beszélgetni, és csak a jó oldalt válaszd. végül is ha a rosszat választjuk akkor is mind2-nek igazat ad, és mind2-en lojálisak lesznek, vagy csak a jónál?
Kép

#426 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 01:33

Idézet

Idézet

amikor 1x végigmentem (a 2-ből) akkor nekem sikerült. azért is néztem nagyot a 2.-ban hogy miért nem lehet. lényeg hogy miranda és jack szpec küldetéseit hagyd a végére, és mindenkivel akivel addig találkozol állj le beszélgetni, és csak a jó oldalt válaszd. végül is ha a rosszat választjuk akkor is mind2-nek igazat ad, és mind2-en lojálisak lesznek, vagy csak a jónál?
nem, kemény renegádként is rendet tehetünk, ja és a paragon és a ranagate nem alapvetően a jó vagy rossz, itt nincs dark side :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#427 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 07:30

Idézet

meg plusz örülnék ha leirná valaki hogy lehetne elérni hogy jack és mirandának is igazat adjak.
Vid fel amilyen magasra csak tudod a paragon/renegade pontjaid. Amúgy rájöttem hogy egyedűl Mirandánál nem lényeg hogy loyális e mert ő soha nem hal meg a suicide missionban (gondolom lesz szerepe a 3. részben is). Nekem az ő vitájuknál nem volt elég pontom viszont Tali és Legion vitájánál már sikerűlt a békítés.

#428 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 08:54

Akkor csináljam meg Jack és Miranda küldetését a főküldetés után?Vagy Jacket előtte is megcsinálhatom?
Halakra rájöttem mjad gondolom ugy jó ha a főküldetés után veszem meg őket,és akkor tehát ha megkapom a főküldetést egyből menjek rá és akkor mindenki tuléli(csapatag,személyzet)?Mert én igazából azért is vártam hogy a hajót fullra fejleszem.Mert ha az nincs meg akkor nem pusztul el a hajó ha átmegy?
Megköszönöm ha valaki válaszol ezek közül mindre és akkor teszek egy utolsó nekirugaszkodást.
Illetve hogy ne kelljen ujra keresgélni a bolygókordinátákat megadná,csak áh a nyersanyagot szar lesz ujra kitermelni,na midegy.

#429 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 09:02

Idézet

Akkor csináljam meg Jack és Miranda küldetését a főküldetés után?Vagy Jacket előtte is megcsinálhatom?
Halakra rájöttem mjad gondolom ugy jó ha a főküldetés után veszem meg őket,és akkor tehát ha megkapom a főküldetést egyből menjek rá és akkor mindenki tuléli(csapatag,személyzet)?Mert én igazából azért is vártam hogy a hajót fullra fejleszem.Mert ha az nincs meg akkor nem pusztul el a hajó ha átmegy?
Megköszönöm ha valaki válaszol ezek közül mindre és akkor teszek egy utolsó nekirugaszkodást.
Illetve hogy ne kelljen ujra keresgélni a bolygókordinátákat megadná,csak áh a nyersanyagot szar lesz ujra kitermelni,na midegy.
Jack loyal küldijét mindenképpen csináld meg, Mirandáé (elvileg) nem muszáj (velem szóba sem állt mégis túlélte!).
A hajón minden fejlesztésnek meg kell lennie ahhoz hogy túléljétek a landolásig.
Azt tudod hogy a feladatokra kit kell küldeni?

#430 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 09:17

Jaja már régeben üzenetben megkaptam,de ha Mirandáét utána megcsinálom akkor ő is loyal lesz nem?Vagy főküldetés után már nem lehet megcsinálni amit kér?Mert ép egyik amit elszeretnék érni hogy mindenki loyal legyen.

#431 Felhasználó inaktív   IceColdKillah 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 14. 10:10

Idézet

Idézet

Jack loyal küldijét mindenképpen csináld meg, Mirandáé (elvileg) nem muszáj (velem szóba sem állt mégis túlélte!).
A hajón minden fejlesztésnek meg kell lennie ahhoz hogy túléljétek a landolásig.
Azt tudod hogy a feladatokra kit kell küldeni?
A tökéletes csapat kiosztás:
Tech spec.: Tali/Legion;
A 2. csapatot vezesse MIND A KÉT ALKALOMMAL Garrus;
Biotikus Spec.: Jack/Samara ill. Morinth ha "dark side" oldalon játszol:)
A legénységet kisérje el Mordin, vagy az akit jónak gondolsz.
Ja az ajtót ne tartsa senki hanem siess tovább.
Nekem bevált szal másnak is befog.
Ice Cold Killah
<I'm slayin' demons with cold blood.>

#432 Felhasználó inaktív   IceColdKillah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 10:21

Idézet

Idézet

meg plusz örülnék ha leirná valaki hogy lehetne elérni hogy jack és mirandának is igazat adjak.
Vid fel amilyen magasra csak tudod a paragon/renegade pontjaid. Amúgy rájöttem hogy egyedűl Mirandánál nem lényeg hogy loyális e mert ő soha nem hal meg a suicide missionban (gondolom lesz szerepe a 3. részben is). Nekem az ő vitájuknál nem volt elég pontom viszont Tali és Legion vitájánál már sikerűlt a békítés.
Nálam ahányszor megsértődik Miranda, mindíg meghal bármit is csinálok szal ebben nem értek veled egyet.
Ice Cold Killah

#433 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 10:30

Idézet

Idézet

Idézet

Nálam ahányszor megsértődik Miranda, mindíg meghal bármit is csinálok szal ebben nem értek veled egyet.
Ez érdekes, velem nem is beszélt hanem mindig elküldött és mégsem halt meg. Hol halt meg?

#434 Felhasználó inaktív   IceColdKillah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 11:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ez érdekes, velem nem is beszélt hanem mindig elküldött és mégsem halt meg. Hol halt meg?
Lássuk csak:
- az utolsó csapat választásnál magammal vittem és ráesett egy nagydarab fém darab;
- öt választottam ki másodszorra a 2. csapat vezetésére és akkor is meghalt;
- amikor meg rosz biotikus specet választottam és Ő is a capatomban volt akkor a "bogárfelhő" végzett vele;
hát igen mindíg meghalt. De amikor sikerült kibékíteni Jack-el akkor nem hal meg.
Meglátásom és TAPASZTALATOM alapján kijelentem hogy amelyik csapattag NEM hűséges az fog meghalni!
(Bár az is lehet hogy én csináltam vmit rosszul:) Mind 1, mert már megvan a "Nem marad hátra senki!" medál uhogy nagyon nem is érdekel:)
Ice Cold Killah

#435 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 22:47

Nem tudjátok találomra van vagy nincs valami taktikája a kutyaviadalon,hogy mikor kire tegyünk,ha van valaki létszi irja le jól jönne egy kis plusz pénz vele.Előre is köszi,am ak Miranda küldetését a fő küldetés után is meg lehet csinálni?

#436 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 14. 22:50

Idézet

Nem tudjátok találomra van vagy nincs valami taktikája a kutyaviadalon,hogy mikor kire tegyünk,ha van valaki létszi irja le jól jönne egy kis plusz pénz vele.Előre is köszi,am ak Miranda küldetését a fő küldetés után is meg lehet csinálni?
A pirosra tegyél...Én azzal nyertem legelsőnek...De többet nem is játszottam:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#437 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 00:16

Én is azzal,de jó lenne tovább mert utána nagyob a tét,ak max csinálok egy mentést és végigpróbálom.Azért kösz.

#438 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 08:02

Idézet

Idézet

Lássuk csak:
- az utolsó csapat választásnál magammal vittem és ráesett egy nagydarab fém darab;
- amikor meg rosz biotikus specet választottam és Ő is a capatomban volt akkor a "bogárfelhő" végzett vele;
hát igen mindíg meghalt. De amikor sikerült kibékíteni Jack-el akkor nem hal meg.
Meglátásom és TAPASZTALATOM alapján kijelentem hogy amelyik csapattag NEM hűséges az fog meghalni!
(Bár az is lehet hogy én csináltam vmit rosszul:) Mind 1, mert már megvan a "Nem marad hátra senki!" medál uhogy nagyon nem is érdekel:)
Akkor itt a gáz, én nem adtam neki semmilyen feladatot!:Đ Nem vittem a saját csapatomba és másra sem alkalmaztam!

#439 Felhasználó inaktív   IceColdKillah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 08:47

Idézet

Idézet

Idézet

Lássuk csak:
Akkor itt a gáz, én nem adtam neki semmilyen feladatot!:Đ Nem vittem a saját csapatomba és másra sem alkalmaztam!
Nah, kipróbáltam! Nem adtam neki semmilyen feladatot:
Az utolsó percekben látni lehet egy rövid videot amint Thane Jokerrel beszél, miközben a kamera Thane-re közelít tőle pár méterre ott fekszik Miranda! Szal ez sem jött be. Mind egy, lesz@rom mert a trofea már meg van:)
Ice Cold Killah

#440 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 09:24

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Lássuk csak:
Nah, kipróbáltam! Nem adtam neki semmilyen feladatot:
Az utolsó percekben látni lehet egy rövid videot amint Thane Jokerrel beszél, miközben a kamera Thane-re közelít tőle pár méterre ott fekszik Miranda! Szal ez sem jött be. Mind egy, lesz@rom mert a trofea már meg van:)
Akkor nem értem nálam miért maradt életben.Kép

Téma megosztása:

• (31 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.