Fan art
Elküldve: 2010. 05. 24. 21:19
Idézet
Mehsterműűűűűh! Kitünnően ábrázolja az absztrakt és a barokk-reneszánsz elvontabb változatát. Eszünkbe juttatja az ember múllandóság, és mindennapjaink rohanó világában gyakran felejtésbe merülő, összhang iránti vágyakozásunkba fektetett harmóniáját!!!!
Hello I'm Johnny Cash....
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 05. 24. 21:22
Idézet
Idézet
Mehsterműűűűűh! Kitünnően ábrázolja az absztrakt és a barokk-reneszánsz elvontabb változatát. Eszünkbe juttatja az ember múllandóság, és mindennapjaink rohanó világában gyakran felejtésbe merülő, összhang iránti vágyakozásunkba fektetett harmóniáját!!!!
"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"
Elküldve: 2010. 05. 24. 21:25
Idézet
Hát ezen jót derültem
Elküldve: 2010. 05. 24. 21:26
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2010. 05. 25. 07:28
Idézet
Idézet
Hát ezen jót derültem
[font=" Tahoma, serif; font-size: 10px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]
[/font]
[/font]
[font=" Tahoma, serif; font-size: 10px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]
Ez a művészi szabadság lényege! Fekete alapra rajzolt egy fekete kört ezzel nyomatékosítja felénk az elkeseredettségét amellyel az emberi múlandóság elleni örök harcot kívánja ábrázolni!
[/font]
#87 Guest__*
Elküldve: 2010. 05. 25. 13:22
Idézet
Idézet
Hát ezen jót derültem
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:16
Nah itt van a tegnapelőtti rajzom folytatása
Ha lesz kedvem akkor kiszinezem, ha nem lesz akkor marad így
Egyébként köszi szépen mindenkinek az előzőhöz a gratulációkat
Urahara te rajzod is nagyon jó
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:18
Idézet
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:27
Idézet
Ezt fel kéne valakire tetoválni *-*
Ááá...azért annyira nem jó hogy mondjuk valakinek a hátára rá lehessen tetoválni
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:31
Idézet
Idézet
Ezt fel kéne valakire tetoválni *-*
Ááá...azért annyira nem jó hogy mondjuk valakinek a hátára rá lehessen tetoválni
Menj egy szalonba, hátha felvesznek
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:43
Idézet
Nem nyalásból, de elmehetnél tatoo rajzolónak, h fejből ilyet rajzolsz nem is tudom mit művélnél, ha megkérne valaki téged, h egy x dolgot rajzolj le tatoo(?) témában
Köszi szépen
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:46
Idézet
Köszi szépen
De nem hiszem hogy felvennének mert ahoz tudtommal kell külön ilyen hülye papír hogy én tattoval kapcsolatos dolgokkal foglalkozzak. Lehet felvennének tanoncak, de először nem rajzolni küldenek, hanem műhely takarítása stb... utána kell hozzá az eszközök pontos ismerete is, és csak utána rajzolhat az ember, közben meg figyelni kell a mesterét/ mentorát a technikák elsajátítása miatt. Mindez pedig több évet vesz igénybe. Ráadásul nem olyan egyszerű mint amilyennek látszik. Egy jó tetkós minden stílusban tud rajzolni, sokfajta betűstílust ismer, portrékat is tud csinálni ha kell...stb. Én pl. portrékban totál béna vagyok.
Nekem csak simán tetszenek a tetovált lányok, ennyire nem vagyok benne a témába:)
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:49
Idézet
Idézet
Köszi szépen
Nekem csak simán tetszenek a tetovált lányok, ennyire nem vagyok benne a témába:)
Ehhe...Szerinted nem néztem utána a témának? Sokan ajánlották már hogy menjek tetkósnak, de aztán utánanéztem, és rá kellett jönnöm hogy nem olyan egyszerű a téma
Én is szeretem a tetkókat, majd szeretnék is egyet, pl. a hátamra egy szép japán sárkányt
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:53
Idézet
Idézet
Nem tudtam, h ez ilyen bonyolult.
Ehhe...Szerinted nem néztem utána a témának? Sokan ajánlották már hogy menjek tetkósnak, de aztán utánanéztem, és rá kellett jönnöm hogy nem olyan egyszerű a téma
Én is szeretem a tetkókat, majd szeretnék is egyet, pl. a hátamra egy szép japán sárkányt
Amint meglesz majd tölts fel képet róla *-*
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:54
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:57
Idézet
A Rém rendes család c. sorozatban is volt egy ilyen kép. Ott az volt a kép neve: Párizs, egy vak nő szemével. XD Igazán művészi portré.
Elküldve: 2010. 05. 26. 19:59
Idézet
Próbálsz felszedni, mi?

Jah igen...egy 16 évest próbálok meg felszedni...
A jobb alkaromra is csináltatnék egyet... egy szép színes madártollat, az még talán olcsóbb lenne
Elküldve: 2010. 05. 26. 20:03
Idézet
Idézet
A Rém rendes család c. sorozatban is volt egy ilyen kép. Ott az volt a kép neve: Párizs, egy vak nő szemével. XD Igazán művészi portré.
Elküldve: 2010. 05. 26. 20:07
Idézet
Idézet
Próbálsz felszedni, mi?

Jah igen...egy 16 évest próbálok meg felszedni...
A jobb alkaromra is csináltatnék egyet... egy szép színes madártollat, az még talán olcsóbb lenne
Én leginkábba fájdalom miatt félnék, bár sokan mondták/hazudták, h nem is fáj
Lee: nekem leginkább a Kiégett csillagos éjszaka jut eszembe, Ura remekműjéről

Súgó
A téma zárva.