HWSW Informatikai Kerekasztal: Prototype - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prototype

#161 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 16. 18:57

Idézet

Idézet

Ő most csináltam meg azt a missziót amikor meg kell védeni a házt azoktól a repülő wc ülőke formájú robotoktól.Azt hol tom megnézni hanyadik napnál tartok?
szerintem a saveknél de nem biztos...
Xboxon tolom Kép viszont játék közben kiírja h hány % fertőzött stb... akkor elvileg ott lesz azis hanyadik nap.thx mind2őtöknek. Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#162 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 16. 19:03

Idézet

Idézet

Idézet

Ő most csináltam meg azt a missziót amikor meg kell védeni a házt azoktól a repülő wc ülőke formájú robotoktól.Azt hol tom megnézni hanyadik napnál tartok?
Xboxon tolom Kép viszont játék közben kiírja h hány % fertőzött stb... akkor elvileg ott lesz azis hanyadik nap.thx mind2őtöknek. Kép
elvileg lestartolod és status vagy statistic-nél kimutat mindent^^

#163 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 16. 19:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

elvileg lestartolod és status vagy statistic-nél kimutat mindent^^
Megnézem,kösz.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#164 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 16. 19:07

Nagyon jó játék volt,ma játszottam végig:)KépDe ott a Free Roam :ĐKép

#165 Felhasználó inaktív   Gula 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 16. 20:31

Én ezt 2 nap alatt kitoltam......manapság ritkán fordúl ez elő velem. Aziért a free roamba már igazán nem kéne visszanőniük a lerombolt hájvoknak meg bészeknek...meg akartam tisztítani a várost......na mind1 csak ajánlani tudom....van egy hangulata

#166 Felhasználó inaktív   bárócska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 12:49

hello én ott járok a prototype-ban amikor át kell öltözni egy helikopteres ruhájába ,aztán el kell vinni a helikoptert el visz a nyil 3 érzékelőhöz és ott nem toom mit kell csinálni ha valaki tud segitenimegköszönöm..

#167 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 13:25

Idézet

hello én ott járok a prototype-ban amikor át kell öltözni egy helikopteres ruhájába ,aztán el kell vinni a helikoptert el visz a nyil 3 érzékelőhöz és ott nem toom mit kell csinálni ha valaki tud segitenimegköszönöm..
bal felső sarokban kiírja hogy hogy kell kijelölni meg ilyenek na ott követed az utasításokat.

#168 Felhasználó inaktív   szada 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 14:24

Hali, nekem is ez a gondom, a repülősnél járok, de hiába jelölöm ki tabbal, és lövöm ahogy kell, nem megy le a csíkból semmi, és semmit sem ír ki hogyan tovább. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!

#169 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 14:59

Idézet

Hali, nekem is ez a gondom, a repülősnél járok, de hiába jelölöm ki tabbal, és lövöm ahogy kell, nem megy le a csíkból semmi, és semmit sem ír ki hogyan tovább. Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
váltogasd a célpontokat gyorsan, tudom mert én is elakadtam itt.

#170 Felhasználó inaktív   bárócska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 18:43

Idézet

Idézet

bal felső sarokban kiírja hogy hogy kell kijelölni meg ilyenek na ott követed az utasításokat.
köszi

#171 Felhasználó inaktív   bárócska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 18:47

Idézet

heló én is ott akadtam el de már meg csináltam jelöld ki a tabbal az egyiket tartsd nyomva és az egeret mozdisd egy másik érzékelő felé igy próbáld amig a nyil helyett piros koponya nemlesz utána még menni kell repkedni lőni meg egy szörnyet megölni aztán visszaváltozol brutállá .. sok sikert

#172 Felhasználó inaktív   Solas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 19:16

Halli all én ott akadtam el ahol egy ilyen épületvan ami virusos és egy csomo erős dög jön ki belöle meg midnen jömn a force helikopáterel meg tankal meg minden szaral és ha ledöl az épület mision failed az épület en iylen buboré szerű szarok vannak amikből jönnek a dögök! de nem tudom micsináljak ha ledöntm az épülett mission failed....ez a küldi azután jön h ilyen vitartályokat kell szétverni + a beük levő szörnyikéket!!! Pls valai irjon!!! Ty

#173 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 17. 19:24

Idézet

Halli all én ott akadtam el ahol egy ilyen épületvan ami virusos és egy csomo erős dög jön ki belöle meg midnen jömn a force helikopáterel meg tankal meg minden szaral és ha ledöl az épület mision failed az épület en iylen buboré szerű szarok vannak amikből jönnek a dögök! de nem tudom micsináljak ha ledöntm az épülett mission failed....ez a küldi azután jön h ilyen vitartályokat kell szétverni + a beük levő szörnyikéket!!! Pls valai irjon!!! Ty
annál a küldetésnél szedjed össze a genetic cuccokat (sárga gömb)

#174 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 19:54

Na rájöttem hanyadik napon tartok...8.Volt 1-2 misszió eddig ami kikészített,pl amikor azokat az erősebb tankokat kell szétb*szni és ugye *SPOILER* elvették az összes képességem így nem tom szétvágni azzalaz ököllel *SPOILER*.Na mind1.Mennyi van még hátra? egyre unalmasabbak a missziók,főleg ugye az miatt amit írtam (spoiler).

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#175 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 06. 17. 20:06

Idézet

Na rájöttem hanyadik napon tartok...8.Volt 1-2 misszió eddig ami kikészített,pl amikor azokat az erősebb tankokat kell szétb*szni és ugye *SPOILER* elvették az összes képességem így nem tom szétvágni azzalaz ököllel *SPOILER*.Na mind1.Mennyi van még hátra? egyre unalmasabbak a missziók,főleg ugye az miatt amit írtam (spoiler).
Mivel 18 napot mesél el a játék, van még bőven. :Đ

#176 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 20:08

Idézet

Idézet

Mivel 18 napot mesél el a játék, van még bőven. :Đ
Kösz.Remélem lesz vmi,mert ez így dögunalom :/

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#177 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 17. 23:14

Szuper játék!Őszintén nem vártam tőle sokat, de engem valahogy beszippantott.Azt hiszem a 8-9-10-ik napnál lehetek.Egyedül az átvezetők lettek gyengék, de nem is azok mesélik el a történetet, hanem az emésztésre váró elmék odakünn az utcákon.Bár akkor is fektethettek volna több erőt az átvezetők elkészítésébe.Nálam eddig egy erős nyolcast megér a játék.

De azért elég nehéz pár küldetés.Főleg mikor mindent egyben az emberre zúdít a játék.Azért 4 helikopter rakétazuhataggal, 6 Hunter ami mindenhol megtalál és mindenhova tud követni, 4 BW Tank, kb. 12 rakétavetős, meg még kábé 5 tucat fertőzött lakos kicsit sok egyszerre, főleg mikor épp*SPOILER*a vírus miatt nem használhatod az erődet*SPOILER*és CSAK TE vagy a célpont, egymást nem is ölik.Azt sem tudtam hova kapjak, melyik gombot nyomogassam a controlleren.De akkor is jó játék.És remekül optimizált.Csak mentésnél van egy hangyapöcsnyi csuklás, aminek rendkívül örülök.

#178 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:22

Idézet

Szuper játék!Őszintén nem vártam tőle sokat, de engem valahogy beszippantott.Azt hiszem a 8-9-10-ik napnál lehetek.Egyedül az átvezetők lettek gyengék, de nem is azok mesélik el a történetet, hanem az emésztésre váró elmék odakünn az utcákon.Bár akkor is fektethettek volna több erőt az átvezetők elkészítésébe.Nálam eddig egy erős nyolcast megér a játék.

De azért elég nehéz pár küldetés.Főleg mikor mindent egyben az emberre zúdít a játék.Azért 4 helikopter rakétazuhataggal, 6 Hunter ami mindenhol megtalál és mindenhova tud követni, 4 BW Tank, kb. 12 rakétavetős, meg még kábé 5 tucat fertőzött lakos kicsit sok egyszerre, főleg mikor épp*SPOILER*a vírus miatt nem használhatod az erődet*SPOILER*és CSAK TE vagy a célpont, egymást nem is ölik.Azt sem tudtam hova kapjak, melyik gombot nyomogassam a controlleren.De akkor is jó játék.És remekül optimizált.Csak mentésnél van egy hangyapöcsnyi csuklás, aminek rendkívül örülök.
szerintem kegyetlenül jó játék mondjuk én már tegnap elött végig vittem.Hát igen az egy nehéz rész volt de a páncél és a penge mindenért kárpótol. Lesznek még nehezebb részek is de ha a pengét és a regeneráló képpességeket felfejleszted akkor nem lesz gond.

#179 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 09:28

Idézet

Ezzel én teljesen egyetértek! lejjebb én is írtam,nekem is ez a bajom h némelyik küldetés iszonyat nehéz.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#180 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 18. 10:25

Fasza játék volt bár én azért nem éreztem anyira nehéznek sokkal inkább sziszifuszinak néha (most nem írok részeket mert spoileres lenne). Viszont végét nem vágtam Spoiler! hogy most akkor Creed az mit az istent csinált meg végül h a várost megmentette Alex a robbaanástól de akk a fertőzés meg is szűnt és hogy? !Spoiler szóval ha valaki levágta ezeket pls írja le.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10