HWSW Informatikai Kerekasztal: Prototype - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Prototype

#221 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 03. 11:53

a játékhoz akrobat raider 9 kell? meg van egy hiba néha leáll és a desktopom eldeformálódik és a gépet ujra kell indítani mi lehet a baj?emberek???Kép válaszoljatok! lécci...Kép
Kép

#222 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 03. 13:03

Idézet

a játékhoz akrobat raider 9 kell? meg van egy hiba néha leáll és a desktopom eldeformálódik és a gépet ujra kell indítani mi lehet a baj?emberek???Kép válaszoljatok! lécci...Kép
Hát ott valami a játékoddal lesz. Nem hinném hogy akrobat raider 9 kell hozzá. Nincs is a rendszerkövetelmények között. Talán próbál kisebb felbontáson játszani. 1024x768-on nekem sem akart menni mikor nagyobb felbontáson próbáltam.

#223 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 17:36

van még egy kérdésem, ahol a 4 mombát kell hatástalanítani a számokkal, annak a pályának az utolsó objektívje h mindenkit meg kell verni de a helikopterek sosem fogynak el! mit kell csinálni??KépKépKépKépKép
Kép

#224 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 09. 20:07

Idézet

van még egy kérdésem, ahol a 4 mombát kell hatástalanítani a számokkal, annak a pályának az utolsó objektívje h mindenkit meg kell verni de a helikopterek sosem fogynak el! mit kell csinálni??KépKépKépKépKép
Fussál el a redvába és váltsál alakot vagy dobálj mindent rájuk ami kéznél van, de szerintem inkább az 1. legyen. (Basszus valaki látta már boltba?!Kép Mert én még nemKép)

#225 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 09. 20:17

Idézet

Idézet

Fussál el a redvába és váltsál alakot vagy dobálj mindent rájuk ami kéznél van, de szerintem inkább az 1. legyen. (Basszus valaki látta már boltba?!Kép Mert én még nemKép)
kösz Képde már egy héttel ezelött kijátszottam...Kép
Kép

#226 Felhasználó inaktív   dzsumbo 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 13. 21:08

Sziasztok! Nekem olyan problémán van a játékkal, hohy folyamatosan belessul deutánna meg normálisan megy. Először arra gondoltam, hogy nem bírja a gépem de akkor a lassulás után miért megy normálisan? És elő jött egy másik gond is, az összes többi játékomat is ugyanúgy belassitja majd megy tovább, és újralassul ujra normális........
Ha valaki még találkozott ilyen problémával, vagy csak tudja a problémámra a megoldást légyszi válaszoljon.
Előre is köszi!

#227 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 15. 19:12

valaki nem tudja mi lett a vége a web of intrigue-nek?

#228 Felhasználó inaktív   hala 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 15. 19:20

szerintetek megéri a prototype modnjuk mi a negatívum mi a pozitív a játékban.

#229 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 15. 19:20

Idézet

Megéri:) Innovatív játékmenet, nagyon szórakoztató és tartalmas játék, egész hosszú játékidővel:)
Negatívum: GRAFIKA picit már elavult, de ne az érdekeljen:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#230 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 15. 19:39

Idézet

bátran ajánlom a cikket :Đ

#231 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 21. 09:44

Még július 5-én nyertem meg ezt a játékot itt a GK-n. Azóta nem tudtam túl sokat játszani, mert szabadságon voltam és ezer meg egy dolgot csináltam. Most viszont, hogy beletoltam 7 órát a játékba, azt kell mondjam, rosszabbra számítottam. Azok alapján, amiket hallottam róla, bevallom féltem tőle. Ám most, hogy játszom nagyon tetszik. Az igaz, hogy a mesterséges intelligencia sokszor elég butácska, de én azt mondom, úgy kell ezt a játékot játszani, mint egy hitman-t. Ahol katonák vannak, ott csak szépen lassan sétálgatok, nem keresem a bajt. Megpróbálom nem felhívni a figyelmet magamra. Egyébként pedig a gyenge grafikát abszolút elnézem ennek a prototype-nak, hiszen olyan akciót kínál, hogy az valami félelmetes. Nagyon tetszik, a képességek fejlesztése. Jó ez a játék, még a negatívumok ellenére is. De hát melyik játék tökéletes?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#232 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 10:43

Idézet

Még július 5-én nyertem meg ezt a játékot itt a GK-n. Azóta nem tudtam túl sokat játszani, mert szabadságon voltam és ezer meg egy dolgot csináltam. Most viszont, hogy beletoltam 7 órát a játékba, azt kell mondjam, rosszabbra számítottam. Azok alapján, amiket hallottam róla, bevallom féltem tőle. Ám most, hogy játszom nagyon tetszik. Az igaz, hogy a mesterséges intelligencia sokszor elég butácska, de én azt mondom, úgy kell ezt a játékot játszani, mint egy hitman-t. Ahol katonák vannak, ott csak szépen lassan sétálgatok, nem keresem a bajt. Megpróbálom nem felhívni a figyelmet magamra. Egyébként pedig a gyenge grafikát abszolút elnézem ennek a prototype-nak, hiszen olyan akciót kínál, hogy az valami félelmetes. Nagyon tetszik, a képességek fejlesztése. Jó ez a játék, még a negatívumok ellenére is. De hát melyik játék tökéletes?
én is igy vagyok vele. én már a 2. prototype lázamat élem ugyanis elhatároztam hogy kifullozom az összes skillt még a fegyvereket és játműveket is.hát sikerült, de így már nagyon kemény a játék ha betanulod a kombókat megkarcolni se tudnak már még a hunterek se.Kép

#233 Felhasználó inaktív   andro 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 17. 18:10

sziasztok! annál a küldinél vagyok ahol a helikopterrel kell menni és jelez a térkép 3 ilyen virtual detectort, de fogalmam sincs mit kell velük tenni :Đ:( segítsetek pls

#234 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 13:52

Milyen véleménnyel vagytok róla? mert valami új játék köll az xboxomra. Lopakodva is végig lehet nyomni ?
a válaszokat előre is meg köszönöm

#235 Guest__*

Elküldve: 2009. 09. 02. 13:58

Idézet

Milyen véleménnyel vagytok róla? mert valami új játék köll az xboxomra. Lopakodva is végig lehet nyomni ?
nem ez olyan túrjuk fel az egész várost játék... szerintem szar..

#236 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 13:58

Idézet

Nekem nagyon bejött, csakis ajánlani tudom, sokszor utazhatsz úgy hogy más testben vagy pl és akkor nem vagy olyan feltűnő, vagy belopakodhatsz a military közé, de végigvinni lopakodva semmiképp se lehet, itt bizony küzdeni kell :Đ
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#237 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 14:01

Idézet

Idézet

Nekem nagyon bejött, csakis ajánlani tudom, sokszor utazhatsz úgy hogy más testben vagy pl és akkor nem vagy olyan feltűnő, vagy belopakodhatsz a military közé, de végigvinni lopakodva semmiképp se lehet, itt bizony küzdeni kell :Đ
szeretem ezeket a sandbox stílusu játékokat és a splinter celleket lehet hogy megveszem

#238 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 14:08

Idézet

En ps3-on toltam es nekem nagyon bejott!2Xvegigjatszas benne van+Emberkeket kell levadaszni a tortenet kikerekedeseert es meg vannak gyujtheto cucok szoval egy ideig lekot!

#239 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 09. 02. 14:09

Hát igen ez egy hentelős cucc. Van egykét lopakodós küldi, de abban is cska addig kell lopakodni, míg a célszemély mögé nem érsz.
Nem szeretem az ilyen típusú játékokat, de ez BEJÖN. A játék felénél vagyok, de pl egyáltalán nem zavar, mikor a célterület a város másik oldalán van, s végig kell száguldanom a városon. Upgradeltem a közlekedési képeeésgeimet, s az utcát nem is érintve suhanok tova a város felett. Egyáltalán nem unom. Igaz a küldik közt van olyan ami monoton, de a látványvilága nekem tetszetős, a sztorija egész jó felépített, úgyhogy az ellensúlyozza. Egy DMC-vel engem kínozni lehetne, egy Pókember untat, de a Wolverine után ez a második ilyen típusú darálós játék, ami TETSZIK.
Én ajánlom.

Kép
Kép
Kép

#240 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 02. 14:09

Idézet

Idézet

En ps3-on toltam es nekem nagyon bejott!2Xvegigjatszas benne van+Emberkeket kell levadaszni a tortenet kikerekedeseert es meg vannak gyujtheto cucok szoval egy ideig lekot!
az jó mert jó sok játékot hamar végig viszek

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.