Idézet
Ez micsoda valami homerobo konzolra? vagy mi?KINECT vs. MOVE
Elküldve: 2009. 11. 12. 21:21
Idézet
Továbbgondolva akár az irodai életben is?

Elküldve: 2009. 11. 12. 21:23
Idézet
És a Skynet öntudatra ébred.... Én már azt várom, hogy mikor leszünk mi magunk a játékban, vmi virtuális valóságos cuccban. (ez meg tiszta Mátrix)
Elküldve: 2010. 01. 06. 18:51
Valami olyasmit is halottam erről, hogy elég lesz ha pl. az autó versenyben csak a kezemet forgatom. De én ennek nem adok nagy sikert, mert ha ki kell nyújtani a kezemet akkor a játékos egy fél óránál tovább tuti nem fogja bírni ott ratani a kezét! ennyi lesz a hátránya, én ezt halottam!
#45 Guest__*
Elküldve: 2010. 01. 06. 18:55
Idézet
Valami olyasmit is halottam erről, hogy elég lesz ha pl. az autó versenyben csak a kezemet forgatom. De én ennek nem adok nagy sikert, mert ha ki kell nyújtani a kezemet akkor a játékos egy fél óránál tovább tuti nem fogja bírni ott ratani a kezét! ennyi lesz a hátránya, én ezt halottam!
Elküldve: 2010. 01. 06. 19:00
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:13
Hello! Megtudja mondani valaki hogy abban a tcikkben amit a gamekapocs írt a Natalról miért az szerepel hogy "Már szűk egy év sincs a megjelenésig"? Én úgytudom hogy This Holiday a kiadási dátum
és az meg már csak kb 4 hónap.

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:14
Idézet
Hello! Megtudja mondani valaki hogy abban a tcikkben amit a gamekapocs írt a Natalról miért az szerepel hogy "Már szűk egy év sincs a megjelenésig"? Én úgytudom hogy This Holiday a kiadási dátum

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2010. 03. 15. 19:14
Idézet

"I like pleasure spiked with pain / And music is my aeroplane"
Elküldve: 2010. 03. 15. 19:15
Idézet

Elküldve: 2010. 03. 15. 19:17
Idézet
Idézet

én is így hallottam de ez megcáfolja sztem: http://www.xbox.com/...e/projectnatal/
Elküldve: 2010. 03. 18. 07:14
Nem akartam külön topikot nyitni a Sony MOVE-jának, inkább megváltoztattam a MS-os NATAL topikcímet.
Most hogy a Sony új "kontrollere" is megkapta tényleges nevét.
És kapásból had osszak meg veletek egy szellemes odaszólós MOVE reklámot. Besz.rás!!
És kapásból had osszak meg veletek egy szellemes odaszólós MOVE reklámot. Besz.rás!!
Elküldve: 2010. 03. 18. 08:20
Idézet
Nem akartam külön topikot nyitni a Sony MOVE-jának, inkább megváltoztattam a MS-os NATAL topikcímet.

Abban igazuk van, hogy több játékfajtát lehet majd Move-al játszani, viszont a Natal lehet az amin igazi különleges játékok készülhetnek. Nagyon sok múlik a microsofton. Ha a Sony csinálná a Natalt akkor azt mondanám, hogy nagyon egyedi, profi, különleges játékokat fogunk kapni (mint amilyen a Little Big Planet). A micro is gondolom, hogy megpróbál majd ez irányba elmenni, de nem tudom, nekik mennyire fog ez menni. Mindenesetre továbbra is a Natalt tartom fejlődésnek.
A move az egy koppincs, egy továbbfejlesztett wii. Nem igazi innováció.
Elküldve: 2010. 03. 18. 08:31
Idézet
Idézet

Abban igazuk van, hogy több játékfajtát lehet majd Move-al játszani, viszont a Natal lehet az amin igazi különleges játékok készülhetnek. Nagyon sok múlik a microsofton. Ha a Sony csinálná a Natalt akkor azt mondanám, hogy nagyon egyedi, profi, különleges játékokat fogunk kapni (mint amilyen a Little Big Planet). A micro is gondolom, hogy megpróbál majd ez irányba elmenni, de nem tudom, nekik mennyire fog ez menni. Mindenesetre továbbra is a Natalt tartom fejlődésnek.
A move az egy koppincs, egy továbbfejlesztett wii. Nem igazi innováció.
Egyértelműen innovatívabb elgondolás a NATAL, de félek hogy feleannyira sem tudnak élni vele, mint a Sony a MOVE-val.
Ja bocs....NATAL-al már láttunk videót, hogy a faszi Burnoutozott vele...de könyörgöm, hol jobb a levegőt tekergetni, mint egy real kormányt???? Szóval egyelőre bármennyire is egyedibb és előremutatóbb a NATAL, én úgy gondolom hogy a MOVE-nak áll a széna.
Elküldve: 2010. 03. 18. 08:48
Idézet
Idézet
Idézet
Egyértelműen innovatívabb elgondolás a NATAL, de félek hogy feleannyira sem tudnak élni vele, mint a Sony a MOVE-val.
Ja bocs....NATAL-al már láttunk videót, hogy a faszi Burnoutozott vele...de könyörgöm, hol jobb a levegőt tekergetni, mint egy real kormányt???? Szóval egyelőre bármennyire is egyedibb és előremutatóbb a NATAL, én úgy gondolom hogy a MOVE-nak áll a széna.
Natalnál lehet esetleg annyi előny, hogy érzékeli az asztalra tett kormányt, de ha már van ilyen kormányom akkor minek natal?
Elküldve: 2010. 03. 18. 09:49
De ha már belevágtam elgondolkozom még pár stíluson.
FPS: sok helyen írtam már. Nem akarom ismételni magam. Továbbra is az egér+bill a nyerő, utánna kontoller nagyon közel hozzá a wii/move, majd natal
TPS: itt már jobban teljesíthet a wii/move mivel kevésbé kell összevissza nézni, általában egy irányba nézünk és lövünk. Épp ezért a fénypuskás játékok királya a wii/move irányítás (nem hiába szerepel a fénypuskás játék az egyik move reklámban)
Sport: autoverseny kibeszélve. Foci, nhl, nfl stb csapatalapú játék. Ha a normális verziót nézzük akkor kétlem, hogy jobb irányítás lenne, mint kontrolleren. Itt is a wii/move a nyerő, de ha azt nézzük, hogy ha csak egy részét emeljük ki ezeknek a játékoknak (ki tud messzebb lőni,fejelni, dobni, stb) akkor a natal a nyerő. A golf kivétel. Ott mindkét fajta stílus jó lehet.
Stratégia: el lehet felejteni. az pc-n jó és kész.
Platform: wii-re sok minőségi platfomr játék van ami kihasználja a mozgásérzékelőt. Ez a stílus fekszik épp ezért a move-nak is. Natalra nehéz elképzelni, hogy csak az ujjammal irányítom a karaktert, de müködhet (pl jobbra mutatok akkor jobbra megy, ha gyorsan fel akkor ugrik, stb.
Verekedős játékok: itt szerintem a natal lesz a nyerő a teljes test mozgatása miatt.
Szerepjáték: ugyanazok a hibák, mint TPS-nél.
Most több nem jut eszembe. Ebből látszik, hogy ha van választási lehetőség akkor inkább jobb ha marad az ember a klasszikus irányításnál. Mindkét stílus (move, natal) csak is a speciális, csak rájuk írt játékokkal lehetnek igazán nyerők. Igazából ezen fog eldőlni, hogy melyiket érdemes beszerezni. A sony se elégedhet meg azzal, hogy majd az új játékok támogatni fogják a move féle stílust is, mivel ennyi nem lesz elég.
Egyelőre mindkét eszközre csak casual játékokat vizionálok exkluzív címként.
Ezért nem fogom elsietni a vásárlást. Fél évet szerintem minimum várni kell, hogy ha az ember nem akar feleslegesen kidobni pénzt.
Elküldve: 2010. 03. 18. 10:07
Scoo: AGREED !
annyit fűznék csak hozzá, hogy nekem sokkal jobban megy a FPS is kontrollerrel, mint egér+bill-el. És gondolom a konzolosok 80%-a így van ezzel.... lehet nem, nemtom. De én olyan tök vagyok már egérrel, hogy csak na. Mert CSAK célozni lehet max könnyebb egérrel. Az össszes egyéb irányítás kézreállóbb mindenképp kontrollerrel. De ez tényleg csak én vagyok, erősen emberfüggő.
annyit fűznék csak hozzá, hogy nekem sokkal jobban megy a FPS is kontrollerrel, mint egér+bill-el. És gondolom a konzolosok 80%-a így van ezzel.... lehet nem, nemtom. De én olyan tök vagyok már egérrel, hogy csak na. Mert CSAK célozni lehet max könnyebb egérrel. Az össszes egyéb irányítás kézreállóbb mindenképp kontrollerrel. De ez tényleg csak én vagyok, erősen emberfüggő.
minden mássat teljesen egyetértek. Ezekhez az új mozgáskövető irányításokhoz egyedi játékok kellenek.
Elküldve: 2010. 03. 18. 11:33
Az elző két hszt olvasva én is megfogalmaznám a véleményem.
FPS: bill+egér a tuti xbox után nagyon furcsa de jobban megy vele.
RPG: szerintem nem kell részletezni bill és egérre vannak tervezve.
Verseny: Csak is joystik billen nyomi valam szörnyű....
Verekedős: ismét a joyra szavazok.
Szerény véleményem szerint fps és rpg játékoknál jobb a bill de minden másnál a joy az ász.Tervben van egy xbox joy a pcmhez.
Elküldve: 2010. 03. 18. 11:52
Idézet
Szerény véleményem szerint fps és rpg játékoknál jobb a bill de minden másnál a joy az ász.Tervben van egy xbox joy a pcmhe
Elküldve: 2010. 03. 18. 13:15
Idézet
Idézet
Szerény véleményem szerint fps és rpg játékoknál jobb a bill de minden másnál a joy az ász.Tervben van egy xbox joy a pcmhe
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.