HWSW Informatikai Kerekasztal: MMA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (6 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

MMA

#61 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 03. 19. 07:13

Karatkerkinézetben még veri is a FNR4-et szerintem. A képek alapján sokkal élethűbbek az arcok. A FNR4 kicsit karikatúra szerű lett. Az a kérdés, hogy az arcszerkesztőt finomították-e, s hogy lehet e ebben is saját képünkre szabni karaktert.
Ja és remélem hogy a video tároló szerverüket is bővítik, s nem csak 4-5 videót lehet feltölteni a netre / fő. Mert ebben is biztos lesznek megörzendő jelenetek :Đ
Kép
Kép
Kép

#62 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 19. 07:15

Idézet

Karatkerkinézetben még veri is a FNR4-et szerintem. A képek alapján sokkal élethűbbek az arcok. A FNR4 kicsit karikatúra szerű lett. Az a kérdés, hogy az arcszerkesztőt finomították-e, s hogy lehet e ebben is saját képünkre szabni karaktert.
Ja és remélem hogy a video tároló szerverüket is bővítik, s nem csak 4-5 videót lehet feltölteni a netre / fő. Mert ebben is biztos lesznek megörzendő jelenetek :Đ
A gamefacet biztos megtartják hiszen már szinte az össze EA játék használja.

#63 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 17:07

van már EA MMA demó! én most töltöm, majd írok róla, esetleg valaki már próbálta?
a.k.a. moloj

#64 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 29. 18:07

van már EA MMA demó! én most töltöm, majd írok róla, esetleg valaki már próbálta?

Akkor majd lekapom én is. A videók nekem nem annyira jöttek be, mintha egy kicsit arcade lenne. Ránézésre az UFC jobb de majd kipróbálás után mondok végleges véleményt.

#65 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 29. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 29. 18:07

Én is töltöm már 10 perce :)
Kép
Kép
Kép

#66 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 29. 21:06

Nos kb egy órát játszottam a demóval....nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, mivel nem vagyok MMA és UFC fan (sportokra gondolok, nem játékra)
Nem tudom mennyit vesz le az élményfaktorból, hogy kevesebb "név" van az MMA-ban, mint az UFC-ben....Mert a mostani MMA demo után úgy látom, hogy az UFC előnye ebben kis is merült.
Az EA MMA-ja megeszi reggelire ! ! !
Igaz a feszítések, leszorítások tárháza korlátozottabb....de a mozgások nagyon ott vannak, a grafika beszaráááás, az irányítás jól lett adaptálva a FNR4-ből.
Nem akarok jósolgatni...de az már beszédes, hogy az UFC2-demojával kb 10 percet játszottam....ezzel meg egy óra után sem akartam abbahagyni :)
Kép
Kép
Kép

#67 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 29. 21:06

Nos kb egy órát játszottam a demóval....nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, mivel nem vagyok MMA és UFC fan (sportokra gondolok, nem játékra)
Nem tudom mennyit vesz le az élményfaktorból, hogy kevesebb "név" van az MMA-ban, mint az UFC-ben....Mert a mostani MMA demo után úgy látom, hogy az UFC előnye ebben kis is merült.
Az EA MMA-ja megeszi reggelire ! ! !
Igaz a feszítések, leszorítások tárháza korlátozottabb....de a mozgások nagyon ott vannak, a grafika beszaráááás, az irányítás jól lett adaptálva a FNR4-ből.
Nem akarok jósolgatni...de az már beszédes, hogy az UFC2-demojával kb 10 percet játszottam....ezzel meg egy óra után sem akartam abbahagyni :)

nah én még nem tudtam kipróbálni majd éjjel...de ez jól hangzik.
az hogy "név" az relatív dolog. nekem pl egyedül Couture meg Emelianenko többet jelent mint az egész UFc banda.
na már kíváncsi vagyok :laugh:
a.k.a. moloj

#68 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 29. 22:14

az hogy "név" az relatív dolog. nekem pl egyedül Couture meg Emelianenko többet jelent mint az egész UFc banda.
na már kíváncsi vagyok :laugh:

Ez így van, egyedül az eladhatóság miatt kell felhozni a neveket negatívumként, bár az ex-Pride harcosok, Shogun, Rampage stb nekem azért számítanak
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#69 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 22:17

közben kipróbáltam a demót...hát kicsit csalódtam. grafika rendben deazért jobbra számítottam picit. az irányítás és a mozgás a problémásabb. nem érzem valami folyamatosnak, pl ufc-be simán lehetett gyepálni egymást, megnyomtam a gombot és már rúgott is, ütött is. itt meg mintha várna egy picit a gép hogy mit nyomtam és bead egy animációt bizonyos mozgásról...lassú és nagyon mű. amúgy tényleg jól átvitték a fight night irányítását, de mintha nem lenne benne annyi lehetőség mint az ufc-ben, mármint mozgáskombinációk terén. a földharc egyelőre érthetetlen, túl könnyű kiszabadulni mindenből csak egy háromszöget kell nyomogatni. ufc-nél nagyobb kihívás volt. sajnos semmi gyakorló mód nincs ahol bemutatná a dolgot, csak az alap mozgásokat magyarázza a gép. ez így nem igazán győzött meg. persze azért nem temetem a játékot, lehet ráérzek majd. nagyon vártam, nem hagyom ennyiben!
a.k.a. moloj

#70 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 30. 04:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 29. 23:17

közben kipróbáltam a demót...hát kicsit csalódtam. grafika rendben deazért jobbra számítottam picit. az irányítás és a mozgás a problémásabb. nem érzem valami folyamatosnak, pl ufc-be simán lehetett gyepálni egymást, megnyomtam a gombot és már rúgott is, ütött is. itt meg mintha várna egy picit a gép hogy mit nyomtam és bead egy animációt bizonyos mozgásról...lassú és nagyon mű. amúgy tényleg jól átvitték a fight night irányítását, de mintha nem lenne benne annyi lehetőség mint az ufc-ben, mármint mozgáskombinációk terén. a földharc egyelőre érthetetlen, túl könnyű kiszabadulni mindenből csak egy háromszöget kell nyomogatni. ufc-nél nagyobb kihívás volt. sajnos semmi gyakorló mód nincs ahol bemutatná a dolgot, csak az alap mozgásokat magyarázza a gép. ez így nem igazán győzött meg. persze azért nem temetem a játékot, lehet ráérzek majd. nagyon vártam, nem hagyom ennyiben!

Én nagyon pozitívat csalódtam benne. Tény, mint ahogy írod is, hogy az UFC minta kicsit "bonyolultabb" lenne, a szó jó értelmében (értsd: szerteágazóbb) de grafikailag az MMA leiskolázza az UFC-t, mint a büdösszart! Száraz testtel induló harc, közben elkezdenek izzadni, fröcsög a vér, ha ráfexetek elkenődik a padlón, a testsérülések piramidálisak, szinte a fél arcát lekaptam az ellenfélnek, mire sikerült nyernem, miközben az oldalam lila volt, a hasam pedig véres, de nem a saját, hanem az ő vére által ! ! ! A bőr és az izomzatok élnek! Csakúgy mint a FNR4-ben, látszik ahogy a test ráfeszül az ütésre! Kiszabadulni tényleg egyszerűbbnek tűnik, de ezt inkább majd online küzdelmekkor derül ki, mert már offline ban sem tudtam kikelni egy fogásból hard fokozaton. Az ütések késnek???? Hát ezt én csak alacsony staminánál vettem észre...de ez jogos is, mivel fárad a katona. Ha egy ütés sorozatot indítasz el, ÉS nem blokkolja a másik (ami szintén belassít) akkor bizony rohadt pörgősen osztja a pofonokat.
Kép
Kép
Kép

#71 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 08:26

na zúztam vele még picit. nekem még mindig lassú, főleg a védekezés. ha olyan az ellefél akinek a földharc a specialitása akkor egy kínszenvedés. állandóan le akart nyomni, már rendesen felidegesített a játék, persze ez érthető ha az az erőssége de ez túlzás, hogy mást nem támadott. a submission-nél már értem mi van, ez a keresd meg a zónát dolog nem valami jó. nagyobb nehézségi fokon sem olyan ördöngősség kiszabadulni csak staminára kell figyelni, meg nyomkodni mint állat. sosem úgy üt mint én szeretnék, meg néha bejönnek fasza mozdulatok, csaknem tudom hogy...
baszki rég bénáztam ennyit bunyós játékkal nem tudom mivan :glare:
pont 2-3hete nyomtam ki újra a fight night-ot így azt vettem észre, hogy közel sem annyira precíz itt a kontroll.
a.k.a. moloj

#72 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 30. 08:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 30. 09:26

na zúztam vele még picit. nekem még mindig lassú, főleg a védekezés. ha olyan az ellefél akinek a földharc a specialitása akkor egy kínszenvedés. állandóan le akart nyomni, már rendesen felidegesített a játék, persze ez érthető ha az az erőssége de ez túlzás, hogy mást nem támadott. a submission-nél már értem mi van, ez a keresd meg a zónát dolog nem valami jó. nagyobb nehézségi fokon sem olyan ördöngősség kiszabadulni csak staminára kell figyelni, meg nyomkodni mint állat. sosem úgy üt mint én szeretnék, meg néha bejönnek fasza mozdulatok, csaknem tudom hogy...
baszki rég bénáztam ennyit bunyós játékkal nem tudom mivan :glare:
pont 2-3hete nyomtam ki újra a fight night-ot így azt vettem észre, hogy közel sem annyira precíz itt a kontroll.

Ha a FN-hoz hasonlítjuk, akkor talán tényleg kicsit esetlenebb...de nekem az UFC-hez viszonyítva egyértelműen jobb minden téren. Nekem amaz nem jött be...
Kép
Kép
Kép

#73 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 14:31

ez a "classic" Couture cucc pontosan mi?
ha megosztom valakivel a demót akkor a teljesben felold valamit?
a.k.a. moloj

#74 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 30. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 30. 15:31

ez a "classic" Couture cucc pontosan mi?
ha megosztom valakivel a demót akkor a teljesben felold valamit?

Nemtom.... én azért biztos ami biztos megosztottam :)
Kép
Kép
Kép

#75 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 30. 14:37

Nemtom.... én azért biztos ami biztos megosztottam :)

de ez hogy? csakolyan mintha játékra invite lenne...nem kell a másiknak is a demó? vagy így osztom meg?
közben kezdek belejönni, submission még mindig gáz. a sérülés modell tényleg durva!!! ha pl sokat térdelek az ellen oldalába akkor az én fighterem térde is bepirosodik meg feldagad!!! le a kalappal, igen részletes lett. azt hiszem majd a teljesselis teszek egy kísérletet!
a.k.a. moloj

#76 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 09. 30. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 09. 30. 15:56

de ez hogy? csakolyan mintha játékra invite lenne...nem kell a másiknak is a demó? vagy így osztom meg?
közben kezdek belejönni, submission még mindig gáz. a sérülés modell tényleg durva!!! ha pl sokat térdelek az ellen oldalába akkor az én fighterem térde is bepirosodik meg feldagad!!! le a kalappal, igen részletes lett. azt hiszem majd a teljesselis teszek egy kísérletet!

1. nemtom mi a trükk, csak megosztottam...
2. ugyemegmondtam? :)
3. kezdesz rákapni, mi? :)
4. én még nyüstölöm a demot addig. sajnos nem szarom a pénzt, és ha választani kell eközül meg a DS2 közül, akkor ezt csak használtan szerzem be.
Kép
Kép
Kép

#77 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 17:11

Az egyik előzetesben mondták h mivel a világ különböző pontjain lehet majd harcolni ezért a szabályok is változnak majd, és Japánban lehet majd rúgni, térdelni a földön lévő ellenfelet a fején is, még nincs meg a demo ezért kérdezem ez tényleg belekerült?

ilyesmire gondolok

Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#78 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 30. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: SLi - Dátum: 2010. 09. 30. 17:11

Az egyik előzetesben mondták h mivel a világ különböző pontjain lehet majd harcolni ezért a szabályok is változnak majd, és Japánban lehet majd rúgni, térdelni a földön lévő ellenfelet a fején is, még nincs meg a demo ezért kérdezem ez tényleg belekerült?

ilyesmire gondolok

gameplay videókból kiderült hogy ilyesmit islehet igen, a zsabályokat állítani hogy japcsi legyen vagy nem is tudom még van 2. gondolom lehet majd többféle versenyen indulni mert sokféle ring volt az előzetesekbe. amit eddig láttunk abból olyasmi jött le mint amit te mondtál. Viszont a demó nem tartalmaz semmi ilyesmit.
van a nehézsúlyból két bunyós (Lashley meg Overeem) és van két középsúlyú bunyós(Shields és Miller) ennyi.
jaj és az a foot stomp nincs benne, vagy azis lehet én nem találkoztam vele. strikeforce szerű szabályzat alatt játszhatunk.
megint szerkesztek, fight now mód mellett van benne MMA 101 mód is ott japánban bunyózunk más szabályok alatt, de nem vettem észre semmi különlegességet.

Szerkesztette: Oliv3r 2010. 09. 30. 17:40 -kor

a.k.a. moloj

#79 Felhasználó inaktív   m.sanyika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 21:59

mikor jelenik meg xbox 360-ra???

#80 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa