HWSW Informatikai Kerekasztal: Szólók ... avagy minden ami hangszerrel való darálás - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Szólók ... avagy minden ami hangszerrel való darálás

#1 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:42

Nos ... ezt a topicot megnyitom az ilyen "szólóknak". Kép Lehet nem lesz hosszú életű ... de még mindig jobb mintha a "Fúj ! ..." satöbbi topicba vagy netán a mit hallgatszba tömnénk az ilyen cuccokat.

De akkor elsőnek nyitnék is egy Derek Roddy dobszólóval, valamint egy Joey Jordison soundcheck-kel.

#2 Felhasználó inaktív   Hororo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:45

Na én külön meg köszönöm, h megnyitottad ezt nekünkKép Joey Jordinson király csávó, a szólói bejövősek.

#3 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:45

Joey Jordison számomra isten dobos Kép

#4 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:47

Szerintem nem rossz ötlet, mert így nem "szemeteljük" össze a Fúj totyikot.

A témához pedig: Slash - Sweet Child O Mine Solo

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#5 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:49

Idézet

Na én külön meg köszönöm, h megnyitottad ezt nekünkKép Joey Jordinson király csávó, a szólói bejövősek.
Igazából Joey-t nem tartom annyira nagy dobosnak, csak vannak pillanatai. Akit igazán szeretek az Mike Terrana a "The Rythm Beast" becenéven elterjedt dobos. A stílus amivel dobol egyedi a világon. Nézzétek meg a videón, hogy hol vannak a cinek és hogy miközben dobol, majd forgatja illetve dobálja a dobverőket... Nem kicsit tud az öreg.

#6 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:51

Ranga válaszodra vagyok kiváncsi összintén Slash szerinted jól solos ???

#7 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:54

Idézet

Hát a saját műfajában igen. De nekem azért nem tetszik, mert számomra nem elég dinamikus... az olyanokat szeretem mint pl. Gentaro Satomura. Szeretem ha egy szóló pörgős és rengeteg teknika van benne, nem pedig monoton, hangzás nélküli kavalkád. Ezt természetesen nem Slash-re értem.Kép

#8 Felhasználó inaktív   Hororo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:55

Idézet

Idézet

Igazából Joey-t nem tartom annyira nagy dobosnak, csak vannak pillanatai. Akit igazán szeretek az Mike Terrana a "The Rythm Beast" becenéven elterjedt dobos. A stílus amivel dobol egyedi a világon. Nézzétek meg a videón, hogy hol vannak a cinek és hogy miközben dobol, majd forgatja illetve dobálja a dobverőket... Nem kicsit tud az öreg.
Na hallod ez a csávó aztán télleg tud KépKép. Az én nagy kedvencem viszont Travis Barker, a Blink - 182-ből, szerintem biztos vágod, nagyon jó kis punk banda, most állt össze újra és jönnek majd turnézni ide is biztos.

#9 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:55

Ha már dobszólóknál tartunk ez sem rossz :Đ

Sajnos csak szólót nem találtam, de másfél perc Motörheadet kibírtok xD

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#10 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:57

Idézet

Kb 5 perce linkeltem ugyan ezt :Đ

Porch Monkey 4 Life!

#11 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 20:57

Idézet

Idézet

Hát a saját műfajában igen. De nekem azért nem tetszik, mert számomra nem elég dinamikus... az olyanokat szeretem mint pl. Gentaro Satomura. Szeretem ha egy szóló pörgős és rengeteg teknika van benne, nem pedig monoton, hangzás nélküli kavalkád. Ezt természetesen nem Slash-re értem.Kép
tyűűűű nagyon durva tetszikKép

#12 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:00

Idézet

A Motörhead meg örök klasszikus. :-D Fú anno emlékszem az Ace of Spades című számukat rongyosra hallgattam. Kép

szerk.: Ja és még Joey Jordisonhoz hozzá bökve. :)
Joey Jordison - Creeping Death
Igen Ányy, ez az a Creeping Death. :) A felvétel akkor készült, amikor az egyik turnén Lars nem tudott részt venni és az egyik koncertre Joey ült be a helyére dobolni. Na ... ezen a felvételen például nekem tetszik, ahogy Joey dobol.

#13 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:04

Egyrészt nem tudok linkelni, másrészt meg nem is találtam normális, hallgatható szólót tőlük, de aki egy kicsit is metálos, az biztos ismeri a Kerry Kinget ill Jeff Hannemant a Slayerből. Én őket szeretem a legjobban szólók terén talán. Nem vagyok otthon a gitározás témakörében, szóval lehet, hogy egyáltalán nem komoly, amit csinálnak, de én szeretem. LOL.

#14 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:08

Idézet

Egyrészt nem tudok linkelni, másrészt meg nem is találtam normális, hallgatható szólót tőlük, de aki egy kicsit is metálos, az biztos ismeri a Kerry Kinget ill Jeff Hannemant a Slayerből. Én őket szeretem a legjobban szólók terén talán. Nem vagyok otthon a gitározás témakörében, szóval lehet, hogy egyáltalán nem komoly, amit csinálnak, de én szeretem. LOL.
Teknikai szempontból Kerry King még szépen is produkál, de Hannemann szólói nekem nem jönnek be. King valahogy amúgy is jobban kiveszi a részét a zenélésnek a Slayerben ... talán ezért látom Hannemant tehetségtelenebbnek. Kép

#15 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:09

Idézet

Idézet

A Motörhead meg örök klasszikus. :-D Fú anno emlékszem az Ace of Spades című számukat rongyosra hallgattam. Kép

Igen Ányy, ez az a Creeping Death. :) A felvétel akkor készült, amikor az egyik turnén Lars nem tudott részt venni és az egyik koncertre Joey ült be a helyére dobolni. Na ... ezen a felvételen például nekem tetszik, ahogy Joey dobol.

Az Ace of Spades-t énis szarrá hallgattam... Nagyon állat szám.

Erről a Joey-s Creeping Death-ról pedig az a véleményem, hogy a kettő nagyon nem azonos stílusú, ezért rohad furcsa, vagy csak lehet, hogy én szoktam hozzá Larshoz :) Am nem rossz, csak furcsa.

Porch Monkey 4 Life!

#16 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:11

Idézet

Idézet

nekem is tetszik olyan eszméletlen:)

#17 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:14

Idézet

Erről a Joey-s Creeping Death-ról pedig az a véleményem, hogy a kettő nagyon nem azonos stílusú, ezért rohad furcsa, vagy csak lehet, hogy én szoktam hozzá Larshoz :Đ Am nem rossz, csak furcsa.

Hát igen... elég sokan leszólták Joey-t amiért így "elbaszta" a számot. Pedig csak a lábpedál munkája volt egy "kicsivel" több. Nekem bejön ahogy megoldotta. (Örüljenek, hogy volt egyáltalán pótdobos...) Joey egy fejlődésben lévő, egyfolytában gyakorló dobos, Lars pedig 15 éve nem gyakorolt rendszeresen. Hát igen ... az idő mindenki felett elszáll. Kép

#18 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:17

Fúúú gyerekek mit találtam a jutyúbon ! :Đ
Amon Amarth Solo gyűjtemény
Bocs a dupla hsz-ért ! Kép

#19 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:18

Idézet

Idézet

Teknikai szempontból Kerry King még szépen is produkál, de Hannemann szólói nekem nem jönnek be. King valahogy amúgy is jobban kiveszi a részét a zenélésnek a Slayerben ... talán ezért látom Hannemant tehetségtelenebbnek. Kép
Erre gondoltam... Én totál nem értek az ilyesmihez, meg igazából nem is érdekel. Annak meg, hogy King jobban kiveszi a részét a zenélésből, szerintem inkább a hozzáállása miatt van, és nem a tehetsége miatt... Mert nekem Hanneman valahogy sehogy sem tűnik egy olyan embernek, aki megdöglene, hogy a maximumot hozza ki magából. De lehet, hogy "félreismertem", végülis csak koncertfelvételeken láttam.

#20 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 22. 21:21

Idézet

Idézet

Erről a Joey-s Creeping Death-ról pedig az a véleményem, hogy a kettő nagyon nem azonos stílusú, ezért rohad furcsa, vagy csak lehet, hogy én szoktam hozzá Larshoz :Đ Am nem rossz, csak furcsa.

Hát igen... elég sokan leszólták Joey-t amiért így "elbaszta" a számot. Pedig csak a lábpedál munkája volt egy "kicsivel" több. Nekem bejön ahogy megoldotta. (Örüljenek, hogy volt egyáltalán pótdobos...) Joey egy fejlődésben lévő, egyfolytában gyakorló dobos, Lars pedig 15 éve nem gyakorolt rendszeresen. Hát igen ... az idő mindenki felett elszáll. Kép
de aszt is figyelembe kell venni gondlom hogy nagyon sok dijat kapot mert nagyon frankól dobol

Téma megosztása:

• (2 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó