HWSW Informatikai Kerekasztal: Pro Evolution Soccer 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pro Evolution Soccer 2010

#141 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 25. 12:33

Hello!

Valaki leírná h az átigazolásokat hogy kell müvelni mert nekem nem megy. És a DVSC miért nincs benne??

#142 Felhasználó inaktív   citydevil 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 25. 14:26

Üdv!

Akit érdekel,már van fent a pesgaming.com-on tölthető option file mezekkel,friss igazolásokkal,stb.
Debrecen még sehol,de remélem gyári frissitéssel az is érkezik hamarosan.
A game óriási lett,első körben 15 órát nyomtuk.A finomhangolás,a kártyarendszer és a csúszkák segitségével a játékélmény lassan fokozhatatlan lesz.ehhez már tényleg csak a full licenc és az eredeti szurkolások hiányoznak,de egy sufni tunninggal ez is orvosolható hamarosan.
a fifát kb.7-8 éve hanyagolom és még mindig nem látok okot rá,hogy érdekeljen,amig a PES ennyire kibaszott jó.

#143 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 14:37

Idézet

az eredeti szurkolások hiányoznak,de egy sufni tunninggal ez is orvosolható hamarosan.
Tommsen chantpack v0.5
  • Premiership: Chelsea, Arsenal, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspurs, Manchester City, Everton, West Ham United, Aston Villa
  • Ligue 1: Olympique Lyon, Marseille, Bordeaux, Paris St. Germain, Monaco, Lens, Lille, Stade Rennais, Sochaux, Toulouse, Lorient, Nancy, Saint-Etienne
  • Serie A: AC Mailand, Inter Mailand, AS Rom, Lazio Rom, Fiorentina, Udinese Calcio, Sampdoria Genua, Catania Calcio, Juventus Turin, Palermo, Napoli, Genoa, AC Siena
  • Eredivisie: Ajax, PSV, AZ, Groningen, Heerenveen, NAC Breda, Twente, Vitesse
  • Primera Division: FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Athletic Club, Mallorca, Racing C., Villarreal
  • Other Clubs: Celtic, Rangers, Porto, Benfica, Sporting, Panathinaikos,A.E.K. , Fenerbahce, Dynamo Kyiv, Lok Moscow, Spartak Moscow, Zenit St. Petersburg, Brugge, Sc Internacional, Valenciennes
  • National Teams: Spain, France, Italy, Germany, more coming soon in the next update

És folyamatosan frissül.Kép

Ez pedig egy OF a PS 3 tulajoknak.
Kép
Kép
Kép
Leírás a telepítéshez a commentek előtt olvasható.Ennél többel én sem tudok szolgálni.
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#144 Felhasználó inaktív   fczolika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 25. 18:39

Idézet

Idézet

az eredeti szurkolások hiányoznak,de egy sufni tunninggal ez is orvosolható hamarosan.
Tommsen chantpack v0.5
  • Premiership: Chelsea, Arsenal, Manchester United, Liverpool, Tottenham Hotspurs, Manchester City, Everton, West Ham United, Aston Villa
  • Ligue 1: Olympique Lyon, Marseille, Bordeaux, Paris St. Germain, Monaco, Lens, Lille, Stade Rennais, Sochaux, Toulouse, Lorient, Nancy, Saint-Etienne
  • Serie A: AC Mailand, Inter Mailand, AS Rom, Lazio Rom, Fiorentina, Udinese Calcio, Sampdoria Genua, Catania Calcio, Juventus Turin, Palermo, Napoli, Genoa, AC Siena
  • Eredivisie: Ajax, PSV, AZ, Groningen, Heerenveen, NAC Breda, Twente, Vitesse
  • Primera Division: FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Valencia, Sevilla, Athletic Club, Mallorca, Racing C., Villarreal
  • Other Clubs: Celtic, Rangers, Porto, Benfica, Sporting, Panathinaikos,A.E.K. , Fenerbahce, Dynamo Kyiv, Lok Moscow, Spartak Moscow, Zenit St. Petersburg, Brugge, Sc Internacional, Valenciennes
  • National Teams: Spain, France, Italy, Germany, more coming soon in the next update

És folyamatosan frissül.Kép

Ez pedig egy OF a PS 3 tulajoknak.
Kép
Kép
Kép
Leírás a telepítéshez a commentek előtt olvasható.Ennél többel én sem tudok szolgálni.
Xbox-ra szoktak lenni ilyen szurkolói hangok és riporter patchok ???
Ha igen akkor elgondolkodnék 1-2 dolgon...:Đ

#145 Felhasználó inaktív   jokerman007 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 10:34

csak nekem csinálja azt hogy (ML-ben) igazolok meg elszórakozok és ha sokáig vagyok a menübe egyszer csak eltünik minden . csak az "ML-es háttérkép" marad
ezt miért csinálja??
vmi ötlet?

#146 Felhasználó inaktív   fczolika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 11:01

Xbox 360-ra szokott lenni Patch?
Ha igen,akkor az miket javít,csapatokat,szurkolói hangokat,riportert esetleg kamerát???

#147 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 11:40

Idézet

Xbox 360-ra szokott lenni Patch?
Ha igen,akkor az miket javít,csapatokat,szurkolói hangokat,riportert esetleg kamerát???
Peshungary-n már válaszoltam...de azért ide is.

"Szokott lenni.
Csapat neveket,mezeket,felállásokat,stb. Többnyire inkább ezeket(licenszhiány pótló). És akkor még labdák,csukák,hasonló jók.
Riporter alatt gondolom a kommentátorra gondolsz.Nem,ezt nem fogja.Ha nagyon nem tetszik,akkor válts spanyolra.Sokak szerint az jó."

#148 Felhasználó inaktív   fczolika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 12:03

Spanyolra?Én xbox-on olyat nem találtam spanyol kommrntátort...Szurkolói hangokat se tudnak xbox-on javítani???Az nagy kár....PC-n meg nem akarok játszani,azon csak netezik a család.

#149 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 13:01

Idézet

Spanyolra?Én xbox-on olyat nem találtam spanyol kommrntátort...Szurkolói hangokat se tudnak xbox-on javítani???Az nagy kár....PC-n meg nem akarok játszani,azon csak netezik a család.
Hmm...valahogy csak meg lehet oldani a spanyolt.Gondolom én.
És sztem szurkolói hangokat is lehet pakolni konzolra is,mint a többi dolgot.Azt ne kérdezd,h hogyan,de sztem lehet.Bergkamp jártasabb nálam ebben.Ha erre téved,akkor kérdezz rá nála.Én meg ha találok vmi xbox patchet,akkor linkelem.

#150 Felhasználó inaktív   fczolika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 14:47

Idézet

Idézet

Hmm...valahogy csak meg lehet oldani a spanyolt.Gondolom én.
És sztem szurkolói hangokat is lehet pakolni konzolra is,mint a többi dolgot.Azt ne kérdezd,h hogyan,de sztem lehet.Bergkamp jártasabb nálam ebben.Ha erre téved,akkor kérdezz rá nála.Én meg ha találok vmi xbox patchet,akkor linkelem.
Köszi.Korábban írták,hogy eredeti játékkal nem lehet xbox parch-t feltenni,ha kell kész vagyok .....a gépet.Nem tudjátok mennyiért csinálják?

#151 Felhasználó inaktív   Joe 79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 20:27

Sziasztok! Segitsen vki legyen szives, ha tud !! PES 10 PS3-on hogyan tudok online-on en valasztani ellenfelet a lobby-bol?? Tudok en krealni sajat szobat, es varni a kihivora, de hogy en valasszak vkit az nem megy!! Eloreis koszi!

#152 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 21:20

valaki megmondaná miért nem lehet a bill. kiosztást változtatni a pc-s demóban?mert nálam csak xbox kontrollert lehet állítani ami meg nincs.ja és a grafikát hol állítsam? mert felbontás beállítást se találtam.

#153 Felhasználó inaktív   debidevil10 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 21:42

Idézet

valaki megmondaná miért nem lehet a bill. kiosztást változtatni a pc-s demóban?mert nálam csak xbox kontrollert lehet állítani ami meg nincs.ja és a grafikát hol állítsam? mert felbontás beállítást se találtam.

hát, épp azért nem lehet ezeket megváltoztatni mert demó!!!!Kép

#154 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 21:45

Idézet

Idézet

najó de ez elég alap dolog...

#155 Felhasználó inaktív   crysis the best 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 21:53

Idézet

Idézet

Idézet

najó de ez elég alap dolog...
gondolom van egy olyan hogy settings.exeKépKépKép na ott próbáld meg ! Kép

#156 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 21:53

Idézet

Idézet

Ez hülyeség,már nem azért...

Crysisman: amikor keyboard-nál kihozza az xbox kontrollert,akkor rákattintasz jobboldalt a gombokra, LT=ez nálam billen. az Y, LB= emberváltás, RT= nálam a C, RB= sprint, Y=szöktetés, X=lövés, A=passz , B=hosszú passz,becsúszás.
Ezek a lényegesebbek.Remélem így már menni fog.

#157 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 22:00

Idézet

Ez hülyeség,már nem azért...

Crysisman: amikor keyboard-nál kihozza az xbox kontrollert,akkor rákattintasz jobboldalt a gombokra, LT=ez nálam billen. az Y, LB= emberváltás, RT= nálam a C, RB= sprint, Y=szöktetés, X=lövés, A=passz , B=hosszú passz,becsúszás.
köszKép

#158 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 22:10

Idézet

Idézet

köszKép
Igazán nincs mit.Jó játékot!

#159 Felhasználó inaktív   dave07 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 23:18

nemakarok veszekedni.csak ahol le kell tölteni ott ki van írva,h fake. és akkor ez biztos jó?

mert már nyáladzok a PES 10-ért!:-D

vhol jó ps2 PES10 patchet nem találhatok ?:Đ

#160 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 11:10

Hello!

valaki tudja hogy lehet menedzser módban megnézni h ki hova igazolt? Mert van egy hasonló rész de ott listázva van amit nem lehet átlátni. A 09-ben rendesen megvolt oldva. Itt nincs ilyen?

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.