HWSW Informatikai Kerekasztal: Pro Evolution Soccer 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pro Evolution Soccer 2010

#321 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 21. 09:24

Idézet

Idézet

Csináltam egy rövidke kis videót az eddigi karrieremről, képességek, egyéni és klubcímek, stb. Mert youtube-on már jópáran kérték, most végre lenyugodhatnak:)

Stats&Trophys
Azta mennyi mindent nyertél ! Le a kalappal KépMindent mi lehetett bezsebelted :Đ.Talán ha jó figyeltem az FA kupát,és a Spanyol bajnokit nem nyertél .KépBár lehet h rosszul láttam Kép

Ja és még azt kihagytam,hogy elképesztő,h hogy fejlődsz Kép
A Spanyol bajnokság stimmel, viszont FA kupát nyertem, még anno a Fulham színeiben. =)
Ja és kösz. :-D

Amúgy a héten kijött az 1.4-es DLC és ehhez egy új PESedit patch és annak javítása.

PESEdit.com 2010 Patch 1.8

Kép
Kép
Ez egy frissítés a PESEdit.com 2010 Patch 1.7-hez, először ezt a verziót kell helyesen felraknod!

Újdonságok az 1.8-ban:

• Magába foglalja a Konami 1.4-es DLC-jét (átigazolások, stat frissítések az online játékhoz)
  • Új csapatok: Santos F.C.
  • Nagy frissítés a válogatott csapatok mezeihez (teljesen új nike, puma & adidas mezek)
  • Rengeteg új klub mez (Bundesliga, 2. Bundesliga, Other Teams)
  • Frissített válogatott keretek (Hungary, Argentina, Brazil, United States)
  • Néhány átigazolás europában
  • Al Ahly választható csapat a ML-ben

• 12 új arc:
  • Lazovic
  • Toivonen
  • Abate
  • De Camargo
  • K. Jones
  • Padalino
  • Salvio
  • Schwegler
  • H. Suazo
  • Cavani
  • Celozzi
  • Feick
Letöltés itt

PESEdit.com 2010 Patch 1.8.1

Ez egy frissítés aPESEdit.com 2010 Patch 1.8-hoz, először ezt kell helyes felraknod!

Újítások:

• Javított problémák a Santos F.C.-vel kapcsolatban

• Javított online problémák (online switch)
  • Pluszban hozzáadott és javított mezek (Man Utd, Milan, Ireland, Slovenia stb.)
  • 18 új arc:
  • Hangeland
  • Cabanas
  • Fathallah
  • Abd El-Shaffi
  • Geddo
  • Aouate
  • Jesus Gamez
  • Keirrison
  • Parejo
  • A. Johnson
  • Hao Junmin
  • Lukaku
  • Maza
  • Pliatsikas
  • Streit
  • Ziegler
  • Okaka
  • Fabianski
Letöltés itt
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#322 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 09:49

Idézet

Idézet

Idézet

Csináltam egy rövidke kis videót az eddigi karrieremről, képességek, egyéni és klubcímek, stb. Mert youtube-on már jópáran kérték, most végre lenyugodhatnak:)

Stats&Trophys
Azta mennyi mindent nyertél ! Le a kalappal KépMindent mi lehetett bezsebelted :Đ.Talán ha jó figyeltem az FA kupát,és a Spanyol bajnokit nem nyertél .KépBár lehet h rosszul láttam Kép

Ja és még azt kihagytam,hogy elképesztő,h hogy fejlődsz Kép
A Spanyol bajnokság stimmel, viszont FA kupát nyertem, még anno a Fulham színeiben. =)
Ja és kösz. :-D

Mondom lehet hogy rosszul láttam,vagyis biztos Kép.Akk nyerd meg a Spanyolt,bár 100% hogy megnyered,de ahhoz kell 1 Madrid :)

#323 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 09:58

Idézet

Mondom lehet hogy rosszul láttam,vagyis biztos Kép.Akk nyerd meg a Spanyolt,bár 100% hogy megnyered,de ahhoz kell 1 Madrid :Đ
Nem feltétlenül...mert pl. a Sevillával azért nem értem oda, mert a szezon elejét nagyon elrontottuk. 12- 15. helyek környékén mozogtunk, nem ment a játék. Aztán a szezon negyedénél elkezdtünk felzárkózni és végül odaértünk a 3ik helyre, sőt, majdnem meglett a 2ik hely, de ahhoz az kellett volna, hogy bukja el az utolsó meccsét a Barca...há' majdnemKép
De amúgy ja, egy Real-al könyebb lenne:)

#324 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 11:41

Idézet

Idézet

Mondom lehet hogy rosszul láttam,vagyis biztos Kép.Akk nyerd meg a Spanyolt,bár 100% hogy megnyered,de ahhoz kell 1 Madrid :Đ
Nem feltétlenül...mert pl. a Sevillával azért nem értem oda, mert a szezon elejét nagyon elrontottuk. 12- 15. helyek környékén mozogtunk, nem ment a játék. Aztán a szezon negyedénél elkezdtünk felzárkózni és végül odaértünk a 3ik helyre, sőt, majdnem meglett a 2ik hely, de ahhoz az kellett volna, hogy bukja el az utolsó meccsét a Barca...há' majdnemKép
De amúgy ja, egy Real-al könyebb lenne:)
Hát én is úgy gondoltam,de a Sevillával sem, nehéz Bajnokit,nyerni,csak kell egy wolf oda :-D

#325 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 11:44

Idézet

Hát én is úgy gondoltam,de a Sevillával sem, nehéz Bajnokit,nyerni,csak kell egy wolf oda :Đ
KépKépEz miii?Kép
Amúgy köszi, de egyedül én se nyerhetem meg a meccset:):-D
Ja és mintha szóköz helyett néhol vesszőket használtál volnaKép

#326 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 11:54

Idézet

Idézet

Hát én is úgy gondoltam,de a Sevillával sem, nehéz Bajnokit,nyerni,csak kell egy wolf oda :Đ
KépKépEz miii?Kép
Amúgy köszi, de egyedül én se nyerhetem meg a meccset:):-D
Ja és mintha szóköz helyett néhol vesszőket használtál volnaKép
Bocs,de össz-vissza irkálok,persze nem a Gk-ra hanem msn-meg stb. És bocs.Igazábol ugy gondoltam,hogy a Sevillával sem nehéz bajnokit nyerni... :)

#327 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 14:21

nem nyomtátok pc-n master league-ben?:Đ mert online szoktam játszani, aztán kellenének classic playerek, aztán a kupák/bajnokságok megnyeréséért lehet kapni őketKép
Free userbars

#328 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 21. 14:43

Idézet

nem nyomtátok pc-n master league-ben?:Đ mert online szoktam játszani, aztán kellenének classic playerek, aztán a kupák/bajnokságok megnyeréséért lehet kapni őketKép
Nekem a Become a Legend mellett nincs nagyon időm a ML-re, sőt...a BaL-re is alig van.=)

#329 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 18:39

nekikezdtem a become a legendnek, pár kérdésem, mégpedig:
- akkor kerülök be a kezdőbe amikor a kék csík maxon lesz? az edző elégedettségi szintje talán?
- tétmeccsen többet fekéődik ez a falábú?:Đ
- és hogy lehet valamikor nehézségi szintet váltani?Kép

Free userbars

#330 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 19:16

Idézet

- akkor kerülök be a kezdőbe amikor a kék csík maxon lesz? az edző elégedettségi szintje talán?
- tétmeccsen többet fejlődik ez a falábú?:Đ
-Nem feltétlenül akkor, lehet előbb, lehet később. És igen, az az edző elégedettségi szintjét mutatja.
-Talán egy picivel, de szerintem nem észrevehető a különbség.
-Minden év végén a nyári átigazolási időszakban tudsz nehézségi szintet állítani, de ha jól tudom van valami program hozzá. Fogalmam sincs, hogy mi a neve sajna, nem szoktam ilyeneket használni.

#331 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 19:22

Idézet

Idézet

- tétmeccsen többet fejlődik ez a falábú?:Đ
-Nem feltétlenül akkor, lehet előbb, lehet később. És igen, az az edző elégedettségi szintjét mutatja.
-Talán egy picivel, de szerintem nem észrevehető a különbség.
-Minden év végén a nyári átigazolási időszakban tudsz nehézségi szintet állítani, de ha jól tudom van valami program hozzá. Fogalmam sincs, hogy mi a neve sajna, nem szoktam ilyeneket használni.
köszi szépen, időközben már elkezdtem megkapogatni a magam 15-20 perceit, csak at előbb 5 percem volt, semmmit se tudtam csinálni, és csomót csökkent az elégedettségi szint:/ namindegym, aztán negyedóra alatt kaptam 7-es osztályzatot, most a rodában vagyok, év végén lesz lehetőségem eligazolni valami középcsapatba, vagy még egy évet várjak, vagy tanácsos egyáltalán eligazolni még?:-D
Free userbars

#332 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 19:41

Idézet

köszi szépen, időközben már elkezdtem megkapogatni a magam 15-20 perceit, csak at előbb 5 percem volt, semmmit se tudtam csinálni, és csomót csökkent az elégedettségi szint:/ namindegym, aztán negyedóra alatt kaptam 7-es osztályzatot, most a rodában vagyok, év végén lesz lehetőségem eligazolni valami középcsapatba, vagy még egy évet várjak, vagy tanácsos egyáltalán eligazolni még?:Đ
Szívesen.
Hmm...ha jól gondolom, akkor nincs fent semmilyen patch, legalábbis PESedit féle biztos nem:)
Amúgy persze, megéri egy jobb csapatba igazolni, csak az elején ott is a tartalékokkal kezdesz.

#333 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 20:20

Idézet

Idézet

köszi szépen, időközben már elkezdtem megkapogatni a magam 15-20 perceit, csak at előbb 5 percem volt, semmmit se tudtam csinálni, és csomót csökkent az elégedettségi szint:/ namindegym, aztán negyedóra alatt kaptam 7-es osztályzatot, most a rodában vagyok, év végén lesz lehetőségem eligazolni valami középcsapatba, vagy még egy évet várjak, vagy tanácsos egyáltalán eligazolni még?:Đ
Szívesen.
Hmm...ha jól gondolom, akkor nincs fent semmilyen patch, legalábbis PESedit féle biztos nem:)
Amúgy persze, megéri egy jobb csapatba igazolni, csak az elején ott is a tartalékokkal kezdesz.
hát asszem újra fogom kezdeni, mert előbb elkezdtem aztán töltöttem le, pedig már 2 gólnál vagyok, de ugye ebben még nincsenek megcvsinálva a csapatok normálisan:/ de szerintem most is hollandiában fogok kezdeni, aztán megyek a nácikhoz, végül egy arsenal:)ez az életcélKép
amúgy honnan vetted le hogy nincs pesedit patch?:-D

Free userbars

#334 Felhasználó inaktív   _maxview_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 23. 20:20

Üdv,Bocsi, lehet, hogy egy kicsit hülye dolgot fogok kérdezni, de lustva vagyok vissza olvasgatni.Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan patch, amiben a BL benne marad a spanyol első osztály, és nem azt az idióta német 2.ikat teszi be, mert engem nagyon zavar. :Đ PLS HELP. Nagyon fontos lenne. Előre is köszi.Kép

#335 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 23:08

Idézet

hát asszem újra fogom kezdeni, mert előbb elkezdtem aztán töltöttem le, pedig már 2 gólnál vagyok, de ugye ebben még nincsenek megcvsinálva a csapatok normálisan:/ de szerintem most is hollandiában fogok kezdeni, aztán megyek a nácikhoz, végül egy arsenal:)ez az életcélKép
amúgy honnan vetted le hogy nincs pesedit patch?:Đ
Hmm...onnan, hogy a PESedit és náhány patch lecseréli a holland bajnokságot a német elsőosztályra.Kép

Idézet

Üdv, Bocsi, lehet, hogy egy kicsit hülye dolgot fogok kérdezni, de lustva vagyok vissza olvasgatni. Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan patch, amiben a BL benne marad a spanyol első osztály, és nem azt az idióta német 2.ikat teszi be, mert engem nagyon zavar. :-D PLS HELP. Nagyon fontos lenne. Előre is köszi./forum/images/smiles/038.gif

A Spanyol bajnokság logoja van kint, de Bundesliga 2-es csapatok vannak benne? Ez esetben te felejtettél el valamit megcsinálni még szerintem.
Valamelyik PESedit patch csinálja ezt?

#336 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 18:16

valaki nem tudja honna lehet a PES 2010-et tölteni? És megy is... Kép
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#337 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 28. 18:19

Idézet

valaki nem tudja honna lehet a PES 2010-et tölteni? És megy is... Kép
vedd meg inkább, online nagyon élvezetesKép de ha nagyon nem akarsz költeni, akkor letöltheted bárhonnan menni fogKép
Free userbars

#338 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 15:54

jó is lenne már kb. 6 helyről letöltöttem (nem akarok reklámozni) de egyik sem megy, elindul a betöltés majd elő jön az a hibajelentés észlet valami Kép vki privibe v. itt nem tud küldeni egy linket?
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#339 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 21:06

Nos...kisebb problémák után ugyan, de elkészült a 6ik rész.
Tessék csak szépen megnézni... =)

Become a Legend - Part 6.

#340 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 07. 22:00

Idézet

Nos...kisebb problémák után ugyan, de elkészült a 6ik rész.
Tessék csak szépen megnézni... =)

Become a Legend - Part 6.
Na végre a Real Madridban mi ? :Đ:) . Klassz lett a vidi,valahogy jobban illik hozzád a Real,mint a MU Kép.BL győzelem,és 1 VB . Nem rossz az első szezonodban Kép

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.