HWSW Informatikai Kerekasztal: Pro Evolution Soccer 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pro Evolution Soccer 2010

#401 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:37

Idézet

Idézet

mi van ? én csak segitséget kértem....
De warezról kapcsolatban nem?
foglamam sincs mi az a warez szal nem tudom miről van itt most szó Kép , ha vki egymagyarázná Kép
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#402 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:39

Idézet

Idézet

Idézet

foglamam sincs mi az a warez szal nem tudom miről van itt most szó Kép , ha vki egymagyarázná Kép
Illegális játék, film, zeneletöltés

#403 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

áhám ... értem... (azé kösz)
A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#404 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 11. 12:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

áhám ... értem... (azé kösz)
Szívesen és bocsy. De gondolom jobb ha elöbb Én szólok mielött tjames talál ide... vagy K2.. vagy InGenKép

#405 Felhasználó inaktív   lackope 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 14. 15:40

Idézet

Idézet

hello Én letöltöttem a PES 2010 RELOADED-et. És azt mondják azzal nincs semmi baj, de nekem nincs kitserver mappám pedig méretre jó a játék csak nincsenek meg a fontos mappák. Nem tudtam frissítést felrakni, mert nem tudja hova insatallolni és mindent elkutyult. Lécci segítsetek!
Mert a kitserver nem az alap játék része, ezt nem a Konami, hanem a játékosok készítették.
Innen letöltheted, csomagold ki a játék főmappájába, setup, majd mehetnek a patch-ek.
Van mág egy nagy problémám, hogy nem tudom feltenni a hivatalos patchet. Egyszer mikor online akart játszani kiírta, hogy a játékom inkompatibilis és letöltöttem a patchet, akkor sikerült feltelepíteni és visszaléptem a game-be, de ugyanazt írta. Ezután megpróbáltam megint feltenni a patchet és miután extartolta a fájlokat rá akarnék kattinta, hogy update lefagy és kiírja, hogy nem válaszol. Azóta már a windowst is újratettem, de a probléma maradt. Három különféle telepítővel tettem del a PES-t, de a hiba megmaradt és megpróbáltam máshonnan letölteni a hivatalos patchet, akkor sem ment.

#406 Felhasználó inaktív   lackope 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 15. 17:55

hello!
Használ itt valaki pesedit 2.3 patchet? Nekem telepítés után nincsenek megcsiálva a csapatnevek meg az embernevek és az új csapatoknak más a neve (pl.: Zürichnek Liverpool). Lécci segítsetek!

#407 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 25. 10:20

PESEdit Patch 3.0 All-in-one

Kép
Kép
Kép
KépKép
KépKép
KépKép
Képhttp://1.bp.blogspot.com/_DjaZ6gx6djk/S9MNyceqGMI/AAAAAAAAGcw/vvGGVBCROaQ/s400/6.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_DjaZ6gx6djk/S9MNx3YnxJI/AAAAAAAAGco/PMDhWk02f3Y/s400/7.jpg

Újdonságok:

• új csapat: Trabzonspor
  • új másodosztályok: Angol Championship, Ligue 2, Serie B, Segunda División / minden csapat játszható külön a ML-ben
  • Lech Poznan választható a ML-ben

• frissített cipők (minden cipő 512*256px felbontásban; jobb minőség)
  • javított BL rájátszás és csoportköri csapatok a ML-ben, akárcsak az EL csoportkörében

• új eljárás bajnokságok hozzáadásához (nem kell külön exe. hozzá, pontos nevek ML-ben, nem kell switch már hozzá)
  • új arcok (Halil Altintop, Neymar, Adam Johnson, Enoh, Lovren, Ribery, Cesar Delgado, Pastore, Defour, Holtby, Lumb, Semberas, Makos)
  • új mezek (Mexico, Valencia, Ajax 10/11, Nigeria, South Korea, Roma, Lazio, IFK Göteborg, Manchester City, Sweden, Scotland, Paraguay, Venezuela, Malawi, Trinidad & Tobago, Denmark, South Korea, Netherlands)
  • javított címerek (Bordeaux, Slavia, Sparta, Brondby, PAOK, Kalmar, Aberdeen, Celtic, Hearts, Galatasaray, Dinamo Bucharest, Metalist Kharkov)
Alap tartalom:
  • igazi nevek, mezek és címerek az összes csapathoz

• igazi játékosnevek és frissített statok a legtöbb játékoshoz

• Bundesliga és 2. Bundesliga csapatok

• hozzáadott több mint 50 válogatott és klubcsapat

• hozzáadott több mint 400 játékos arc

• hozzáadott több mint 40 új cipő és több mint 25 új labda
LETÖLTÉS
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#408 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 20:06

Új Become a Legend videó. =)

BaL - Part 9.

#409 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 26. 20:30

Idézet

Új Become a Legend videó. =)

BaL - Part 9.
Klassz lett a videó,bár ez nem újdonság .:Đ Megint szép gólokat lősz,bár már azért én is lövök pár messzi gólt.Grat a BL duoplázáshoz is Kép.Csak ennyit tudok hozzáfűzni .:-D

#410 Felhasználó inaktív   Rehi11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 29. 21:09

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Egyik ismerősöm megszerezte a PES2010-et. Nagyon bejön nekünk a játék, viszont óriási problémánk akadt, amire nem tudjuk a megoldást.

Exhibition módban szeretnénk játszani egymás ellen. Azt tudjuk, hogy konzol és billentyű használható a mérkőzésekhez, viszont azt nem tudjuk sehogyan sem megoldani, hogy a géphez csatlakoztatott eszközök közül csak kettő legyen használatos. (pl. vagy billentyűzet és 1 konzol, vagy 2 konzol) Ez azért lenne fontos számunkra, mert saját magunk által kreált bajnokságban kiegyensúlyozottabbá tudjuk tenni a játékot, ha valaki konzolt, valaki billentyűt használ.

A kérdésünk az lenne, megoldható-e a játékban, hogy 2 konzol és 1 billentyű használatában valamelyik mindig használaton kívül essen?

Válaszotokat előre is köszi.

Hajrá PES2010

#411 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 29. 21:11

Idézet

A kérdésünk az lenne, megoldható-e a játékban, hogy 2 konzol és 1 billentyű használatában valamelyik mindig használaton kívül essen?
Ki kéne húzni a 3ik, nem használtat..?

#412 Felhasználó inaktív   Rehi11 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 04. 29. 21:40

Idézet

Idézet

Ki kéne húzni a 3ik, nem használtat..?

Köszi, kicsit pontosítok.

A billentyűzet az, ami zavaró tényező.

A két konzol megoldható, hogya térfélválasztásnál középen maradjon, de a billentyű nem fixálható oda. Van-e erre megoldás?

#413 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 04. 16:50

Idézet

A két konzol megoldható, hogya térfélválasztásnál középen maradjon, de a billentyű nem fixálható oda. Van-e erre megoldás?
Sajnos nem vagyok ebben jártas, csak billentyűzeten játszok.

#414 Felhasználó inaktív   jokeer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 05. 21:30

Idézet

A régebbi szériáknál úgy lehetett ezt megoldani, hogy nem középre, hanem inaktívvá kellett állítani az adott konzolt - tehát ha a billentyűt szeretnétek kikapcsolni, vigyétek valamelyik oldalra, és ugyanazt az irányt nyomjátok meg mégegyszer.

Én csak holnap szerzem be a 2010-es kiadást, így holnapra biztosat tudok mondani, de mint említettem, a régebbi részeknél így kellett beállítani.
Manchester United fórum, jöjjön aki csak akar: http://forum.mufc.hu
Online meccsek és bajnokságok lelőhelye

#415 Felhasználó inaktív   jokeer 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 05. 06. 18:10

Sikeresen beszereztem a játékot, és úgy kell beállítani, ahogy eddig - azaz ahogy azt tegnap leírtam.

Meccs közben a Playing options menüpontban, míg meccs előtt a Custom feliratú menüben lehet beállítani ezt.

A billentyűzet kikapcsolásához egyszerűen vigyétek hazai vagy vendég oldalra az ikont, nyomjátok meg ugyanazt az irányt még egyszer, ekkor a kontroller felett megjelenik egy szöveg, ami a Coach Mode, ekkor pedig már inaktívvá is lett állítva, és mehet a meccs. :Đ
Manchester United fórum, jöjjön aki csak akar: http://forum.mufc.hu
Online meccsek és bajnokságok lelőhelye

#416 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 15. 15:36

Nem tud valaki egy patch-et ami berakja Ronaldo-t a klasszikus brazil válogatottba?

#417 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 14:09

Új Become a Legend videó!! =)

PES 2010 - BaL - Part 10.

#418 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:58

Hamarosan...

PES 2010 HUN Patch cikk

És egy videó.

Már csak napok kérdése és megjelenik a peshungary-n lévő userek által készített magyar bajnokság patch. Részletek a cikkben.

#419 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:06

Idézet

Hamarosan...

PES 2010 HUN Patch cikk

És egy videó.

Már csak napok kérdése és megjelenik a peshungary-n lévő userek által készített magyar bajnokság patch. Részletek a cikkben.
Hát jó lesz ez a patch.Milyen komoly hogy Sport tv,és alatta hogy élő :Đ.

#420 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 18:52

Idézet

Idézet

Hamarosan...

PES 2010 HUN Patch cikk

És egy videó.

Hát jó lesz ez a patch.Milyen komoly hogy Sport tv,és alatta hogy élő :Đ.
Miazhogy jó...a PES 2010-hez készült legjobb patch, és neked ez 'csak' jó?:-D:)
És a Sport TV-s logó mellett rengeteg magyar dolog kap helyet a patch-ben. Akik lusták kattintani, azoknak most kimásolom...

Mi magyar PES felhasználók, csupán kis része vagyunk a nálunk nagyobb külföldi országok játékosainak. Valószínűleg éppen ezért, vagy ezért sem kap helyet a játékban a Magyar Soproni Liga, sem a PES-ben, sem a FIFA-ban. Bár próbálkozások minden évbe akadnak a PES terén is az NB1 elkészítésére, de általában minden projekt kudarcba fullad. Utoljára 2006-ban élvezhették a magyar játékosok az NB1 nyújtotta izgalmakat. De idén ...
... Idén újra nekivághatunk az NB1 nyújtotta izgalmaknak, és erre már csak néhány napot kell várnunk. Bizony jól olvastátok a fórumunkon kialakult egy megtörhetetlen csapat és elszántságukkal odáig jutottak, hogy már a teszt fázisában jár a patch. 16 NB1-es csapat, 4 NB2-es csapat társaságában játszhatjuk végig a 2009/2010-es idényt. Érdemes tudni, hogy a PES-Editing Patch 2.5-2.6-os verziójára épül, de nem lesz szükségünk ennek letöltésére. Természetesen megjelenésekor, azonnal tájékoztatlak benneteket és a PESHungary felhasználók, fogják legelőször észlelni a patch megjelenését. Pontos dátum nincs, de a teszt fázis befejeztével, már csak a patch publikálása marad hátra. Kicsit bővebben mit is tartalmaz majd.

KépKépKép
  • 16 NB1-es csapat, 4 NB2-es csapat, számos U21-es válogatottat és a bronz éremig menetelő Magyar U20-as válogatottat is.
  • Minden magyar csapat hazai, idegenbeli, kapus mezét
  • Szurkoló hangokat, szinte minden magyar csapathoz
  • Különböző selectorokat, melyek segítségével kiválaszthatjuk a nekünk leginkább megfelelő eredménykijelzőt, reklámtáblákat, bírói mezeket, kapuskesztyűt stb.
  • Valós reklámtáblákat, melyeknek magyar vonatkozásai vannak
  • Minden csapatnak reális keretét, mellyel a 2009/2010-es szezonban részt vett.
  • Számos játékos egyedi, reális arcot kapott
  • Valós mezszám kiosztások
  • Magyar kommentátort
  • És ezen kívül természetesen, a PES-Editing Patch-ben is megtalálható dolgok (Valós mezek, logók, keretek, arcok, külföldi csapatokhoz)
  • Stb...
A készítőknek hála nem maradunk képek nélkül, tehát lesz mit tanulmányozni a patch kiadásáig, hisz rengetek képet kaptam tőlük, köszönöm azt gondolom sokunk nevébe. Íme:

KépKépKépKépKépKépKéphttp://peshungary.hu...966_Hun_Ger.jpg

Egyenlőre ezekkel a képekkel kell beérni, de néhány nap múlva már mindenki elkezdheti a pontvadászatot kedvenc csapatával. És akkor végezetül következzen egy videó, amelyben mozgókép formájába is láthatjátok a HUN Patch-re szabott menüt, és egy mérkőzésbe is betekintést nyerhettek. Következzék a videó.
Írta : Torres21

Téma megosztása:

• (25 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.