HWSW Informatikai Kerekasztal: <<<ONLINE POKER>>> - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

<<<ONLINE POKER>>>

#81 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 01. 19:38

Idézet

KépKép

Idézet

oké oké mondom nem kötekedésből írtam csak innen nem látom hogy mennyi idős vagy. Legközelebb jelentkezz ki Kép (kívülről könnyű okosnak lenni)
Ha összejön a GK poker tali akkor várunk szeretettel.KépKép Lenyomjuk Norb-ot Kép
még jó hogy legyőzzük
Majd holnap meg puffog Kép meg lesz ám szomcsög meg besza-behu Kép

#82 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 12. 01. 21:04

Szoval, mik az instrukciok a holnapi pokerezéshez? :Đ

#83 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 01. 21:06

Idézet

Szoval, mik az instrukciok a holnapi pokerezéshez? :-D
Erre én is kíváncsi vagyok. Am kb mikor kezdődne? Mert én negyed és fél 8 között érek haza (kresz) és nem szeretnék kimaradni a jóból. :Đ Kinek mikor lenne jó?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#84 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 08:14

Idézet

Idézet

KépKép

Idézet

oké oké mondom nem kötekedésből írtam csak innen nem látom hogy mennyi idős vagy. Legközelebb jelentkezz ki Kép (kívülről könnyű okosnak lenni)
Ha összejön a GK poker tali akkor várunk szeretettel.KépKép Lenyomjuk Norb-ot Kép
még jó hogy legyőzzük
psz-psz, most ki nevet a végént játszunk, vagy pókerezünk? :Đ
beszéljünk meg egy időpontot, azt nyomjuk. saját asztalt lehet létrehozni? jelszavazni lehet, vagy minden asztal nyitott?

#85 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 08:29

Idézet

Idézet

Idézet

beszéljünk meg egy időpontot, azt nyomjuk. saját asztalt lehet létrehozni? jelszavazni lehet, vagy minden asztal nyitott?
én nem találtam de létező dolog mert vannak jelszavas zárt versenyek is de hogy hol lehet létrehozni azt nem találtam na meg valószínű játékpénzben amúgy sem lehet. De amx írok a supportnak hogy hogyan lehet. Válaszolni szoktak.

#86 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 08:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

én nem találtam de létező dolog mert vannak jelszavas zárt versenyek is de hogy hol lehet létrehozni azt nem találtam na meg valószínű játékpénzben amúgy sem lehet. De amx írok a supportnak hogy hogyan lehet. Válaszolni szoktak.
valahol a felső menü sorban nincs olyan opció, hogy saját asztal létrehozása? (proxyn nekem nem indul elKép)

mondjuk a 19.00 órai kezdéshez mit szóltok?

#87 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 09:03

az időpont az jó de én sem otthon vagyok úgyhogy most nem tom megnézni majd ha hazaértem akkor megnézem de nem hiszem ohgy lesz mert régebben kerestem már. KépKép

akkor edig ki jönne?

Norb
Ánnyi
Füge
Patek

#88 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 09:12

Na sajnos megtaláltam... KépKép

[font=" Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; line-height: normal" class="Apple-style-span"]* Zártkörű versenyek kisebb téten – Most már $1.10-os és $3.30-os szinten is lehet zártkörű versenyeket létrehozni. A PokerStars azoknak a játékosainak teszi lehetővé a zártkörű verseny létrehozását, akik a számlájuk fennállása alatt legalább 2000 FPP-t szereztek.[/font][/quote]

#89 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 09:48

Idézet

Idézet

valahol a felső menü sorban nincs olyan opció, hogy saját asztal létrehozása? (proxyn nekem nem indul elKép)

Esetleg egy fél órával nem lehetne kitoni, mindjuk 19.30-ra? Kresz-em van 5től 7-7.15ig (mindig változó a vége)

Bbogesz: Akkor majd beülünk valahova, aztán elijesztjük az ottaniakatKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#90 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 10:28

Idézet

Idézet

Idézet

Esetleg egy fél órával nem lehetne kitoni, mindjuk 19.30-ra? Kresz-em van 5től 7-7.15ig (mindig változó a vége)

Bbogesz: Akkor majd beülünk valahova, aztán elijesztjük az ottaniakatKép
tényleg...:Đ üljünk be egy azstalhoz és játszunk össze. MSN-en megdumáljuk a lapjainkat és aszerint játszunk...:-D vagy ez már bunkóság? :):):):):):)

#91 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 12:40

nem sok előnyöd lesz belőle max annyi hogy mekkora az esély hogy feljöjjön a nagy párod vagy esetleg drilled.
Amúgy meg IGEN NORB BUNKÓSÁGKép pszpsz kis*csög

#92 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 12:49

Idézet

nem sok előnyöd lesz belőle max annyi hogy mekkora az esély hogy feljöjjön a nagy párod vagy esetleg drilled.
Amúgy meg IGEN NORB BUNKÓSÁGKép pszpsz kis*csög
akkor simán csak sz@rrá verlek benneteket...nekem mindegy. :Đ
ja és a roundok alatt ha lehet hanyagoljuk a chat-et, főként ilyen beszólásokat, mint: szomcsög, kiscsög, psz-psz drillem van...stb. Kép

AKKOR 19.30 ! ! !

James te nem jössz?

#93 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 13:06

mint ahogy magyarul nem is szabad chatelni az asztalnál hacsak nem akarsz chat bannt a szemed alá Kép
Nekem már volt szerencsém 24 órán keresztül gondolkodni azon hogy mit fogok mondani angolul a chat ablakban Kép

#94 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 14:10

Idézet

mint ahogy magyarul nem is szabad chatelni az asztalnál hacsak nem akarsz chat bannt a szemed alá Kép
Nekem már volt szerencsém 24 órán keresztül gondolkodni azon hogy mit fogok mondani angolul a chat ablakban Kép
Van aki mégsem angolul csetel... Volt már szerencsém olyanhoz, aki valami szláv nyelven (vagy valami hasonlón) dumált. Azt nem tudom mi történt vele, de akkor valószínű, hogy ő is kapott 1 nap gondolkodási időt :Đ

Porch Monkey 4 Life!

#95 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 17:31

Idézet

Idézet

Van aki mégsem angolul csetel... Volt már szerencsém olyanhoz, aki valami szláv nyelven (vagy valami hasonlón) dumált. Azt nem tudom mi történt vele, de akkor valószínű, hogy ő is kapott 1 nap gondolkodási időt :Đ
Én már vigyázok de találkoztam már olyannal is hogy az op figyelmeztette az illetőket a bannolás előtt hogy hagyják abba. Én nem voltam ilyen szerencsés és csak azt az üzit kaptam hogy 24 óra múlva beszélgethetek megint angolul. Kép
Mi viszont felhasználhatnánk akár a GK chat-et erre a célra remélem az adminokat nem zavarja.Szóval valamivel 19:30 előtt találkozunk itt megbeszéljük a részleteket és beülünk egy üres asztalhoz. Kép

#96 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 18:34

Idézet

Idézet

Idézet

Én már vigyázok de találkoztam már olyannal is hogy az op figyelmeztette az illetőket a bannolás előtt hogy hagyják abba. Én nem voltam ilyen szerencsés és csak azt az üzit kaptam hogy 24 óra múlva beszélgethetek megint angolul. Kép
Mi viszont felhasználhatnánk akár a GK chat-et erre a célra remélem az adminokat nem zavarja.Szóval valamivel 19:30 előtt találkozunk itt megbeszéljük a részleteket és beülünk egy üres asztalhoz. Kép

ok

#97 Guest__*

Elküldve: 2009. 12. 02. 20:17

Kép

#98 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 02. 20:41

Kép

#99 Guest__*