HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#261 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 26. 20:57

Nah nyert a Suns,szóval 2:2 Kép.A 2. negyed mekkora volt már,végig triplák,meg duplák,max. ha 4 rossz dobás volt ! :Đ.A Phoenix cseréji meg parádéztak a csapat fele pontját,a cserék dobták ! Hát a Lakersnek csak Bryant maradt,mert ő játszott jól a Lakersban,ő meg azért nem tud 5 emberrel szemben játszani.Kép
Holnap Boston : Orlando !

#262 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 26. 23:36

Idézet

Holnap Boston : Orlando !
bizony amcsi időszerint 20:30tól.nagyon remélem, hogy Rivers rendett rakott a fejekben, és meglesz az a 4. győzelem.tényleg mindig az utolsó a legnehezebb.GO CELTICSKép
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#263 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 11:34

azért írok eredményt, mert ahogy néztem, se a Sport1 se a Sport2 nem adja a Boston - Orlando 5. meccsét.Orlando - Boston 113:92.sajnos nem sikerült!a Magic a szó szoros értelmében szétverte a Bostont.Perkins technikaival az öltözőbe kellet mennie, Big Baby Davis meg kaphatott egy taslálst, mert nem tudott lábra állni, vagyis csak szédelgett, és Markus Daniels vagy hogy hívják, ő is kapott egy rendeset.itt a meccs összefoglalója

Kép

#264 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 13:43

Idézet

azért írok eredményt, mert ahogy néztem, se a Sport1 se a Sport2 nem adja a Boston - Orlando 5. meccsét.Orlando - Boston 113:92.sajnos nem sikerült!a Magic a szó szoros értelmében szétverte a Bostont.Perkins technikaival az öltözőbe kellet mennie, Big Baby Davis meg kaphatott egy taslálst, mert nem tudott lábra állni, vagyis csak szédelgett, és Markus Daniels vagy hogy hívják, ő is kapott egy rendeset.itt a meccs összefoglalója
És Wallace?Ő mért sérült le?KépHát tényleg elég durva meccs volt,szerintem Davis,és Wallace a kövi meccsen pályán lesz.Most Wallace nem játszott rosszul a pontokat nézve.Kép

#265 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 13:49

Idézet

Idézet

És Wallace?Ő mért sérült le?KépHát tényleg elég durva meccs volt,szerintem Davis,és Wallace a kövi meccsen pályán lesz.Most Wallace nem játszott rosszul a pontokat nézve.Kép
sajnos nem tudom mi lett Wallace-al, többször vissza lassítottam és megnéztem újra és újra, de nem tudtam rájönni.nem hogy nem játszott rosszul, hanem a csapat legerdményesebb tagja volt.jó látni, hogy összekapta magát a playoffra.valamikor szombaton játszák a 6. meccset, azt már adja a sport tv is.sajna a magic nagyon elkapta a fonalat, csak nehogy 7 meccsen dőljön el, mert akkor a magic lesz előnybe.remélem nem így lesz.
Kép

#266 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 27. 17:47

Holnap Lakers : Phoenix szokásos időpontban :Đ Sport2 18:00 Sport1 21:30 Kép

#267 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 13:51

Húúúúú.Az NBA live 10 játszottam,a Phoenixel voltam a Charlotte ellen.Pro fokozaton játszok,és most jöttem rá 1 csomó dolograKép.Na ezekn állítgattam,és olyan erős lett tőle a Charlotte,hogy mindig faltoltam,és kosár lett belőle.Így 26 pont hátránnyal lett vége az első félidőnek.A 2. félidőt is így játszottam,és 26 pont hátrányból felhoztam magamat,és a végén Stoudemire kipontozódott,vele együtt Richardson is.És Nash nek 5 faltja volt,és vele dobtam Buzzert,és hosszabításra hoztam a meccset.:)Innen meg annyira jól játszott a Suns,hogy 14 ponttal meg is nyertem a meccset,a végén már annyira nem ment a Charlottenak,hogy 10:2 3pontos ment be,én nekem meg 10:7 Kép.Hát volt ez a meccs vagy 45 perces Kép

#268 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 28. 19:00

Elképesztő volt a meccs vége ! Ron Artest akinek nem vol pontja Bryant rádobja rövid lett,és a lepattanót Artest dobta be 0,8 mp-nél.Richardson is mekkorát dobott a végén,ezzel lett 101:101,és Artest a végén meccset nyert a Lakersnak,és lehet a döntőbe dobta a Lakerst.

#269 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 29. 12:04

Idézet

Elképesztő volt a meccs vége ! Ron Artest akinek nem vol pontja Bryant rádobja rövid lett,és a lepattanót Artest dobta be 0,8 mp-nél.Richardson is mekkorát dobott a végén,ezzel lett 101:101,és Artest a végén meccset nyert a Lakersnak,és lehet a döntőbe dobta a Lakerst.
igen elképesztő volt, nem hittem volna -16-nál, hogy meccs lesz belőle.sajnáltam a Sunst, mert megérdemelte volna a győzelmet.kevés csapatnak van ennyire erős padja.
délután 16:30 asszem Sport2 Boston - Orlando 6. meccs, előtte real nba.szurkoljunk együtt a Celticsnek, hátha meglesz az a nyavalyás 4. győzelemKép.nálam Bud már behűtveKép, GO CELTICS
Kép

#270 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 14:29

ma hajnali 2:30-kor Sport1-en kezdetét veszi a nagydöntő.sört behűteni chipszet előkészíteni meg mindent amit kell:).teljes meccs lázban égekKép
ismétlés péntek sport1 15:45, és sport2 22:45 GO CELTICSKép.
Kép

#271 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 15:06

Idézet

ma hajnali 2:30-kor Sport1-en kezdetét veszi a nagydöntő.sört behűteni chipszet előkészíteni meg mindent amit kell:).teljes meccs lázban égekKép
Az jó ! Én is várom,örülnék 1 Boston sikernek megint Kép.Hát én nem hiszem hogy hajnalban megnézem,de d.u. biztosan megnézem.Hol játszák az első meccset?

#272 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 15:13

Idézet

Idézet

Az jó ! Én is várom,örülnék 1 Boston sikernek megint Kép.Hát én nem hiszem hogy hajnalban megnézem,de d.u. biztosan megnézem.Hol játszák az első meccset?
épp ezt vitattuk valamelyiknap tesommal, és arra jutottunk, hogy a jobb alapszakaszbeli eredmény számít, így ha jól számoltunk, akkor Los Angeles-ben kezdődik a párharc.
már nagyon kíváncsi vagyok, mivel rukkol elő Doc Rivers, és arra is kíváncsi vagyok, kit állítanak Bryant-re.
Kép

#273 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 03. 16:03

Idézet

Idézet

Idézet

épp ezt vitattuk valamelyiknap tesommal, és arra jutottunk, hogy a jobb alapszakaszbeli eredmény számít, így ha jól számoltunk, akkor Los Angeles-ben kezdődik a párharc.
már nagyon kíváncsi vagyok, mivel rukkol elő Doc Rivers, és arra is kíváncsi vagyok, kit állítanak Bryant-re.
igen az első kettő meccs LA, aztán jönnek keletre
Mivel a csapatom a Denver már régen kiesett , így annyira nem követtem a playoffot, 1-2 meccset láttam, a döntőbe jutottak közül egyiket se szeretem, úgyhogy nekem mindegy mi lesz csak izgalmas legyen
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#274 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 03. 16:05

Idézet

Idézet

Idézet

Én nem szurkolok senkinek csak jók legyenek a meccsek:)

#275 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 10:08

A betyárját, nem semmiKép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#276 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 13:15

Idézet

A betyárját, nem semmiKép
hmmm... ez egyszerre ilyesztő, és csodálatra méltó.azért ilyesztő, mert ennek a kissrácnak még a matchbox-okat kellene tologatni, és élni a gyerekek életét.evvel szemben látszik, hogy valaki az nba-re "tenyészti".
a csodálatra méltó része pedig ez a hihetetlen labdaérzék, és labda kontroll amivel a kissrác rendelkezik.látszik, hogy tudatosan csinálják vele azt amit csinálnak.
Kép

#277 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 14:43

Ezt a videót már 2 éve láttam kb nem új nekem. Valóban ügyes a kissrác, ha csapatjátékosként is ilyen jó, lehet belőle valaki.

#278 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 16:48

Idézet

Ezt a videót már 2 éve láttam kb nem új nekem. Valóban ügyes a kissrác, ha csapatjátékosként is ilyen jó, lehet belőle valaki.
Énis láttam már

#279 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 21:06

ma hajnali 1:45 sport1 nagydöntő 2. mérkőzés
ismétlés holnap sport1 16:00 és sport2 19:15
meglepő volt, hogy senki nem írt kommentet az első meccshez, lehet csak én láttam?Kép
Kép

#280 Felhasználó inaktív   lebron james 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 06. 21:34

Idézet

ma hajnali 1:45 sport1 nagydöntő 2. mérkőzés
ismétlés holnap sport1 16:00 és sport2 19:15
meglepő volt, hogy senki nem írt kommentet az első meccshez, lehet csak én láttam?Kép
szerintem a boston nyer 4:3 vagy 4:2 re és szurkolok is nekik, a másik oldalon csak Kobe nak szurkolok.mért nem játszik Kobe Bostonba és akk örülnék. az első meccs pedig no commentKép csak annyit mondok hogy ennél jobb lesz a Celtics és szerintem holnap nyernek

szerk: azt kihagytam hogyha tévednék és nyer a Lakers akk az csak Kobe és Jackson érdeme

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.