HWSW Informatikai Kerekasztal: NBA - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NBA

#381 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 19:53

Idézet

Jövőre, majd bajnoki címmel ünnepel.:Đ És remélem, hogy ameddig lehet nem hagyja abba ajátékot.Szükség van rá Bostonban.:-D

OFF: ki ez a robozen vagy ki a tököm?olyan emberől ír véleményt, akiről semmit nem tud ppffff...Kép
igazad van, szükség van rá Bostonban, mi az olyanokat mint ő, csak úgy hívtuk, hogy tűzkezű:).

arshavin: igen, nem vagy evvel egyedül, én is várom a jövö évi szezont, lesznek izgalmak, bár messze nem követtem figyelemmel a szabadügynökök mozgását, és a csere-beréket se, és a draftot se nagyon, de ígérem pótolni fogomKép.
csak egy kérdés, jól érzem, hogy jövöre tizedannyi Cavs szurkoló se lessz ebbe a topikba? nem is értem mértKép
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#382 Felhasználó inaktív   david512 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 21. 19:54

hajrá Lakers! királyak rohadt jól játszanak főleg kobe !

swtfu2

#383 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 20:29

Idézet

Idézet

Jövőre, majd bajnoki címmel ünnepel.:Đ És remélem, hogy ameddig lehet nem hagyja abba ajátékot.Szükség van rá Bostonban.:-D

OFF: ki ez a robozen vagy ki a tököm?olyan emberől ír véleményt, akiről semmit nem tud ppffff...Kép
igazad van, szükség van rá Bostonban, mi az olyanokat mint ő, csak úgy hívtuk, hogy tűzkezű:).

arshavin: igen, nem vagy evvel egyedül, én is várom a jövö évi szezont, lesznek izgalmak, bár messze nem követtem figyelemmel a szabadügynökök mozgását, és a csere-beréket se, és a draftot se nagyon, de ígérem pótolni fogomKép.
csak egy kérdés, jól érzem, hogy jövöre tizedannyi Cavs szurkoló se lessz ebbe a topikba? nem is értem mértKép
Nem tudom, de én Heat fan vagyok már régóta. Emlékszem mikor 2008ban 14 győzelmük volt az alapszakaszban... Ha nem a Heat lesz a bajnok, akkor csakis a Bostonnak fogok drukkolni!
Mellesleg Heat új igazolásai: Illgaluskas, Andre Miller. James Jomes és Magloire marad, Beasley elment Minnesotába. O''Neail meg Bostonba. Jó szezon lesz ezKép

#384 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 20:47

Idézet

Nem tudom, de én Heat fan vagyok már régóta. Emlékszem mikor 2008ban 14 győzelmük volt az alapszakaszban... Ha nem a Heat lesz a bajnok, akkor csakis a Bostonnak fogok drukkolni!
Mellesleg Heat új igazolásai: Illgaluskas, Andre Miller. James Jomes és Magloire marad, Beasley elment Minnesotába. O''Neail meg Bostonba. Jó szezon lesz ezKép
Akkor megvan a Miami irányítója is :Đ.Miller jó irányító,nem nagyon ismerem,de nem rossz.Ilgauskas ugyebár a Cavstúl jött..Hát azért sajnálom,mert Jamisont is megszerezték,de mind hiába..Jövőre remélem a Playoffba még látni fogjuk,de örülnék,ha jó teljesítene,bár James nélkül nehéz lesz Kép

#385 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 20:54

Idézet

Idézet

Akkor megvan a Miami irányítója is :Đ.Miller jó irányító,nem nagyon ismerem,de nem rossz.Ilgauskas ugyebár a Cavstúl jött..Hát azért sajnálom,mert Jamisont is megszerezték,de mind hiába..Jövőre remélem a Playoffba még látni fogjuk,de örülnék,ha jó teljesítene,bár James nélkül nehéz lesz Kép
sorry , Mike Millert igazolták. eltévesztettem:D 2,03 m bedobó-irányító. Wizardsból jön.

#386 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 20:57

Idézet

Idézet

Idézet

sorry , Mike Millert igazolták. eltévesztettem:D 2,03 m bedobó-irányító. Wizardsból jön.
Jaaaaaaa az más.Akkor még sincs meg az irányító Kép.Mer az egyértelműen Wade posztja,max.csereként válthatja Kép.

#387 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 20:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jaaaaaaa az más.Akkor még sincs meg az irányító Kép.Mer az egyértelműen Wade posztja,max.csereként válthatja Kép.
kell a csere. kérdés, hogy Lebron meddig bírja mert az a tempó amiben játszik... eszméletlen..

#388 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 21:17

az biztos, hogy szorosabb lesz a 10/11-es szezon, ahogy arshavin is mondta, nagyon sokan pályáznak a playoffs-os helyekre, ami nekünk csak jó, annál jobb meccseket látunk.
végre van egy kimondott center a csapatba, kíváncsi leszek, így mennyiben változik az alap felállás.
ez a Avery Bradley draftolt játékos, vagy új szerzemény??
Kép

#389 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 21. 22:17

Idézet

az biztos, hogy szorosabb lesz a 10/11-es szezon, ahogy arshavin is mondta, nagyon sokan pályáznak a playoffs-os helyekre, ami nekünk csak jó, annál jobb meccseket látunk.
végre van egy kimondott center a csapatba, kíváncsi leszek, így mennyiben változik az alap felállás.
19. helyen draftolták az első körben. 191 centi magas irányító és még nincs 20 éves. Nem láttam játszani, de Rondo helyét még nem fogja azért veszélyeztetni a csapatban szerintem.

#390 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 22. 08:26

Idézet

Idézet

19. helyen draftolták az első körben. 191 centi magas irányító és még nincs 20 éves. Nem láttam játszani, de Rondo helyét még nem fogja azért veszélyeztetni a csapatban szerintem.
De ugyebár ott van Robinson is Kép

#391 Felhasználó inaktív   x360player 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 22. 18:34

Bradleyt nem láttam játszani, viszont a másik draftolt játékost a Luke Harangody-t igen.Nézzetek utána, nagyon jó játékos.Remekül lepattanózik, dobja a pontokat.Első Celtics meccsén már Dupla-Duplát ért el.Nem semmi.:Đ

#392 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 14:32

Na van 1 csomó új hír,inkább belinkelem a honlapot,és most már ti is keresgélhettek :happy:
NBAhungary

#393 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 18:55

valaki tudna abban segíteni, hogy az nba live 09-ben az academy-s "küldetéseket" hogy tudom megcsinálni?mert megcsinálom amit ír, de ugyanúgy megy tovább az egész.csak a pontjaim szaporodnak.valaki valami ötlet?
Kép

#394 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 20:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 08. 02. 18:55

valaki tudna abban segíteni, hogy az nba live 09-ben az academy-s "küldetéseket" hogy tudom megcsinálni?mert megcsinálom amit ír, de ugyanúgy megy tovább az egész.csak a pontjaim szaporodnak.valaki valami ötlet?

Hát én sose megyek akadémiára,mindig kihagyom...Ha bemegyek,akkor is csak úgy dobálgatni szoktam :).Ja amúgy ha kilépsz,akkor azok a játékosok akik jól teljesítettek,azoknak nőni fog a tulajdonsága/morálja.Én igaz ezt az NBA live 10-ben csináltam,de nem hinném hogy sok különbség lenne.
Amúgy milyen az NBA Live 09 ? :rolleyes: Én most az NBA 2k10 re gyűjtök,mert sajnos nem lesz pénzem a NBA 2k11 re vagy az Elitre,mert F1 az minden képen kell :)

#395 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 02. 22:40

Üzenet megtekintéseIdézet: arshavin23 - Dátum: 2010. 08. 02. 20:05

Hát én sose megyek akadémiára,mindig kihagyom...Ha bemegyek,akkor is csak úgy dobálgatni szoktam :).Ja amúgy ha kilépsz,akkor azok a játékosok akik jól teljesítettek,azoknak nőni fog a tulajdonsága/morálja.Én igaz ezt az NBA live 10-ben csináltam,de nem hinném hogy sok különbség lenne.
Amúgy milyen az NBA Live 09 ? :rolleyes: Én most az NBA 2k10 re gyűjtök,mert sajnos nem lesz pénzem a NBA 2k11 re vagy az Elitre,mert F1 az minden képen kell :)

jó a live 09, csak nekem az a fura, hogy szezont nem tudok játszani, legalábbis én nem találtam.csak ez a be a pro-t tudnék játszani, de az nem köt le.ha neked sikerült szezont játszani, elmondhatnád, hogy hogyan :p
Kép

#396 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2010. 08. 02. 22:40

jó a live 09, csak nekem az a fura, hogy szezont nem tudok játszani, legalábbis én nem találtam.csak ez a be a pro-t tudnék játszani, de az nem köt le.ha neked sikerült szezont játszani, elmondhatnád, hogy hogyan :p

Hát a Dinasty mode a szezon. :) Én se jöttem rá egyhamar,mindenre rámentem,és valamelyik csak a szezont jelenti :cool2:

#397 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 11:42

"Sajnos bekövetkezett, amitől mindenki tartott, Lorenzen Wrightot holtan találták Memphisben. Az egykori NBA játékost július 18-án látták utoljára és 10 nappal később bukkantak holttestére. Halálával kapcsolatban ellentmondásos információk láttak napvilágot, eleinte öngyilkosságról is szó volt, ám a rendőrségi dispatcher 10 lövést hallott a telefonban, így a hatóságok gyilkossági ügyként kezelik az esetet.

A kiváló kosaras a Memphis egyetemre járt, majd a Clippers draftolta, legszebb éveit pedig a Pau Gasol fémjelezte Grizzliesnél töltötte. Megfordult még Sacramentoban, kétszer az Atlantánál és legutóbb 1 évvel ezelőtt a Cleveland játékosa volt.
Nyugodjék békében!"

forrás. nba1.hu

Kicsit régebbi a hír. Borzasztó, hogy mik történnek az USÁban... felfoghatatlan. Nem láttam játszani Wrightot, csak a videójátékból tudtam ki, ettől függetlenül R.I.P Wright!

#398 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 09:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 03. 11:42

"Sajnos bekövetkezett, amitől mindenki tartott, Lorenzen Wrightot holtan találták Memphisben. Az egykori NBA játékost július 18-án látták utoljára és 10 nappal később bukkantak holttestére. Halálával kapcsolatban ellentmondásos információk láttak napvilágot, eleinte öngyilkosságról is szó volt, ám a rendőrségi dispatcher 10 lövést hallott a telefonban, így a hatóságok gyilkossági ügyként kezelik az esetet.

A kiváló kosaras a Memphis egyetemre járt, majd a Clippers draftolta, legszebb éveit pedig a Pau Gasol fémjelezte Grizzliesnél töltötte. Megfordult még Sacramentoban, kétszer az Atlantánál és legutóbb 1 évvel ezelőtt a Cleveland játékosa volt.
Nyugodjék békében!"

forrás. nba1.hu

Kicsit régebbi a hír. Borzasztó, hogy mik történnek az USÁban... felfoghatatlan. Nem láttam játszani Wrightot, csak a videójátékból tudtam ki, ettől függetlenül R.I.P Wright!

csatlakozom R.I.P Wright
Kép

#399 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 12:29

október 26. Miami Heat-Boston Celtics rangadó :cool2:

#400 Felhasználó inaktív   arshavin23 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Don Meidl - Dátum: 2010. 08. 04. 12:29

október 26. Miami Heat-Boston Celtics rangadó :cool2:

Heh,akkor jó meccs elé nézünk :happy: .Ja,és R.I.P Wright ,amúgy ezt az NBA.com-on olvastam,vagyis próbáltam,nem erősségem az angol,de gondoltam,akkor hogy meghalt :(

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.