Homokozó
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:24
Idézet: drakecsaj - Dátum: 2010. 07. 27. 12:14
Figy, nem én jöttem ide hogy fúú milyen aláírások vannak már itt, meg nem vagyok rá kíváncsi ki mennyit lődözött. Én teljesen nyitott voltam ezzel az 'osztályegyesítéssel'. De mivel két külön érdeklődésű csapatról van szó így elég nehéz itt elhelyezkedni. Főleg hogy mi csökönyösek is vagyunk, és Batri szavaival élve: nem fogunk változtatni a szokásainkon.
Értem. Mi is csökönyösek vagyunk, mi sem fogunk változni. Mi lesz akkor? Apocalypse?
Ugye magad is belátod, hogy nem ez a megfelelő kezelés, és alapvetően nem csak negatív kommenteket kaptok tőlünk? Kár ebből mártírkodást formálni, méginkább néhány komment után leírni az egészet.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:24
Idézet: didyman - Dátum: 2010. 07. 27. 12:20
Őőő. Ez elvileg működik nálunk is, de gyakorlatilag bugos. Az IPB ígér rá javítást, de Szabi lesz az illetékes ezügyben, ha nincs haladás, mindenképpen jelezd itt, vagy inkább a visszabeszélő/bughunt részben. Ha ez az a doboz, amire gondolok, az nekünk is kell, úgyhogy nem hamvába holt a dolog
.

Okés! Bár én konkrétan a Gamekapocs főoldalán lévő dobozra gondoltam, de ha itt helyben lenne, az is jobb a semminél! De mindenképpen rákérdezek majd a Staff-nál, hogy mik a fejlemények ez ügyben!
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:25
Idézet: tjames - Dátum: 2010. 07. 27. 11:23
hátz igen ezek engem is érdekelnének.
Én especielle SEMMIT nem találok....
A blabla topikot már megtaláltam

Egyébként állítólag még 1 nap kell valamiért míg helyreáll a rendszer. Úgyhogy lehet hogy azért nem találunk pár dolgot

Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:25
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:26
Idézet: norb - Dátum: 2010. 07. 27. 12:18
hogy tjános -közismertebb nevén tjames- kollégánkat idézzem: ÚÚÚÚRRRRIIIISSSSSTEEEEEEEEEE!!!! 

Próbáld meg elmondani. Kérlek.

Elküldve: 2010. 07. 27. 11:27
Idézet: tjames - Dátum: 2010. 07. 27. 12:23
Szabi írta, hogy holnap lesz kész, tehát gondolom cska holnaptól elérhetőek
"MIndenki tudja, hogy a madár az ász": by Peter Griffin
http://steamcard.com...rtocarlos95.png
http://steamcard.com...rtocarlos95.png
Most hogy jobban megnéztem bátran ki merem jelenteni hogy ez qurva szar!! A régi jól megszokott fórumot kérem vissza!!

Idézet: tjames - Dátum: 2010. 07. 27. 12:23
Szabi nem azt mondta, hogy a teljes GK fórum átemelése még idő, és amíg ez tart, ebben a topikban lehet tesztelgetni az újat? Nekem így jött le! Különben meg én is mindenhol csak a HWSW-s topikokat találom.

Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:28
Idézet: Gt17 - Dátum: 2010. 07. 27. 12:25
És mér van elrejtve?Nehogy már ebbe az 1 be írjunk minden témát...
Szabi most elment vitorlázni, estére megjön és megoldja. A hozzászólásszámok, szerzők vannak még félkészen, újra kell indexelni az adatbázist. Alapjában megvan a fórum, én már láttam is, sikerült befűzni az IPB-be, csak a szerzők guest-ek voltak

Elküldve: 2010. 07. 27. 11:30
Idézet: seci92 - Dátum: 2010. 07. 27. 12:27
Most hogy jobban megnéztem bátran ki merem jelenteni hogy ez qurva szar!! A régi jól megszokott fórumot kérem vissza!! 

Konkrétan mi?
egy baj lesz ezel hogy igy még töb trolll ezs mert itt is sok troll van meg a gkn is sajnos
remélem beválik a troll szürö
remélem beválik a troll szürö
Nah blabla is rejtve van akkor amit megtaláltam még délelőtt. Sajnos. Addig marad a zenehallgatás

Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:31
Ja....hát remélem majd jobb is lesz még...am a fekete jobb. Nem is volna olyan rossz ötlet visszakapni a régi fórumot... 
köszi drakecsaj! Ezt is..ez is jó!
Majd lepisikáljuk azokat akiknek nem tettszik az aláirásunk meg a jelen létünk.
Ennyi!

köszi drakecsaj! Ezt is..ez is jó!
Majd lepisikáljuk azokat akiknek nem tettszik az aláirásunk meg a jelen létünk.
Ennyi!
Szerkesztette: X360_FaNbOy 2010. 07. 27. 11:33 -kor
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:31
Ha hallasz szaby XD..én vissza akarok költözni a régi fórumra! XD Nekem ez túl bonyolult, még csak most leszek egyetemista.

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2010. 07. 27. 11:32
Idézet: Guppi - Dátum: 2010. 07. 27. 11:31
Ha hallasz szaby XD..én vissza akarok költözni a régi fórumra! XD Nekem ez túl bonyolult, még csak most leszek egyetemista. 

Én már hozzászoktam, csak találjam meg a kedvenc topikjaimat, és már istenkirály lesz onnantól a téma

Elküldve: 2010. 07. 27. 11:32
hát még most sem tetszik ez a "fúzió"
ahogy visszaolvasgattam, hát látom megy a két oldal tábora közt az ismerkedés
de még hogy.
ahogy visszaolvasgattam, hát látom megy a két oldal tábora közt az ismerkedés

a.k.a. moloj