Foci
Elküldve: 2010. 08. 26. 20:20
remélem ibrát leiggazolja a milan, végre egy igazi klasszis érkezne aki tudna lökni a csapaton, de szerintem középpályára kéne valami fiatal szervezőt igazolni, mert pirlo... nem nyilatkoznék xd
Elküldve: 2010. 08. 26. 20:25
Idézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 08. 26. 21:20
remélem ibrát leiggazolja a milan, végre egy igazi klasszis érkezne aki tudna lökni a csapaton, de szerintem középpályára kéne valami fiatal szervezőt igazolni, mert pirlo... nem nyilatkoznék xd
Pirlo egy pengés játékos, csak beleszürkült az ötlettelen és kiöregedő Milanba! Ibra pedig nem megy oda, mert minimum 50 milka az ára, amit nem hiszem, hogy Galliani bácsi kifizetne.
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243
Elküldve: 2010. 08. 26. 20:56
Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 26. 20:25
Pirlo egy pengés játékos, csak beleszürkült az ötlettelen és kiöregedő Milanba! Ibra pedig nem megy oda, mert minimum 50 milka az ára, amit nem hiszem, hogy Galliani bácsi kifizetne.
Bocs,mégsem igazolt még le,de valószínű hogy lefog igazolni.És Squalliac,már az Arsenal játékosa

És Diego is a Wolfsburgba igazol,bocs,ezeket most olvasom xd
Szerkesztette: arshavin23 2010. 08. 26. 21:00 -kor
Elküldve: 2010. 08. 26. 21:44
Idézet: arshavin23 - Dátum: 2010. 08. 26. 21:56
Bocs,mégsem igazolt még le,de valószínű hogy lefog igazolni.És Squalliac,már az Arsenal játékosa 

Hát Diego nélkül a Juve ismét a középmezőnyben lesz! Ráadásul 15 millióért elengedni... Nonszensz! A Wolfsburg viszont hatalmas üzletet csinált vele!
Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 27. 19:09
A barca leigazolta Mascherano-t
mondjuk én nem igazán értem mit csinálnak,több mint 800 milliós tartozása van a barcának, plusz nem rég vettek fel egy giga hitelt hogy állni tudják a játékosok fizetését, oké spanyolban annyira nem gáz h hitelből élnek a klubbok de ezt akkor se lehet sokáig csinálni, pl a legutolsó ajánlat Fabregas-ért 5 (öt) millió + részletekben a többi, mi lesz a következő? étkezési jegyet ajánlanak majd?
Az egész Ars vezérkar a hasát fogta a röhögéstől főleg h a Barca az Ars adósa, 2 játékos árát még nem fizették ki teljesen ( Henry, Hleb). Az örökös média hadjáratukról nem is beszélve amit most is műveltek Mascherano kapcsán az elképesztő volt, majdnem összekovácsolták a brit táborokat Már a Cesc ügynél is sok Chelsea meg MU fan állt ki az Ars mellett, de most a Pool mellett is. Messi egy ilyet nyilatkozott: "Lionel Messi has told Liverpool they must allow his Argentina team-mate Javier Mascherano to join him at Barcelona."
JOIN HIM
pedig a Riijkard féle barcát még kedveltem...
mondjuk én nem igazán értem mit csinálnak,több mint 800 milliós tartozása van a barcának, plusz nem rég vettek fel egy giga hitelt hogy állni tudják a játékosok fizetését, oké spanyolban annyira nem gáz h hitelből élnek a klubbok de ezt akkor se lehet sokáig csinálni, pl a legutolsó ajánlat Fabregas-ért 5 (öt) millió + részletekben a többi, mi lesz a következő? étkezési jegyet ajánlanak majd?

JOIN HIM

Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta
Elküldve: 2010. 08. 27. 21:05
Idézet: SLi - Dátum: 2010. 08. 27. 20:09
A barca leigazolta Mascherano-t
Az egész Ars vezérkar a hasát fogta a röhögéstől főleg h a Barca az Ars adósa, 2 játékos árát még nem fizették ki teljesen ( Henry, Hleb). Az örökös média hadjáratukról nem is beszélve amit most is műveltek Mascherano kapcsán az elképesztő volt, majdnem összekovácsolták a brit táborokat Már a Cesc ügynél is sok Chelsea meg MU fan állt ki az Ars mellett, de most a Pool mellett is. Messi egy ilyet nyilatkozott: "Lionel Messi has told Liverpool they must allow his Argentina team-mate Javier Mascherano to join him at Barcelona."
JOIN HIM

JOIN HIM

Hát 800 millió tartozást nem tudom honnan vetted, de rémhülyeség! Tény, hogy van adóssága a csapatnak ( mint minden mai nagy klubnak ), de az nem százmilliós nagyságrendű.
Meg nem értem, miért kell azért utálni egy csapatot, mert megpróbál leigazolni egy játékost! Mellesleg Fabregas is jönni akart, mert gondolom szeretne végre valamilyen trófeát is nyerni!

Szerkesztette: Blint19 2010. 08. 27. 21:08 -kor
Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 27. 21:22
Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 27. 22:05
Mellesleg Fabregas is jönni akart, mert gondolom szeretne végre valamilyen trófeát is nyerni!

Hát volt kedve menni,amíg nem b*tszatták őt,minden féle hülyeségekkel...Kupát lehet h nyerne,de kezdőcsapatban nem hinném hogy helye lenne....
Inter 0 : 2 Atletico Madrid.

Szerkesztette: arshavin23 2010. 08. 27. 21:28 -kor
Elküldve: 2010. 08. 27. 21:46
nem tudja valaki, hogy ibrát hivatalosan is leigazolta-e a milan, állítólag ár nagyon közel vannak, akármelyik órában meglehet, milannews.it szerint már a milané,
de ez nem hivatalos
amúgy, 40 milkát perkál ki a milan érte, nem ötvenet, Blint 19
de ez nem hivatalos
amúgy, 40 milkát perkál ki a milan érte, nem ötvenet, Blint 19
Elküldve: 2010. 08. 28. 11:32
Idézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 08. 28. 10:00
ma olvastam h este v fél 6-kor v fél 7-kor jelentik be, és akkor írják alá a papírokat
és 30milkót adnak érte, az év üzlete, és elvileg még robinho is megy félévkor a milanhoz

Elküldve: 2010. 08. 28. 12:07
Idézet: asdwarr - Dátum: 2010. 08. 28. 12:32
és 30milkót adnak érte, az év üzlete, és elvileg még robinho is megy félévkor a milanhoz
csak így elfogynak a támadók a barcából, vagy más játékrendszerre állnak át? mert 3csatáros játékhoz 4 csatáruk van ahogy én tudom messi, bojan, pedro, villa, és ez kevés egy idényre

Érdekes, tavaly is ennyi csatár volt, mégis elég volt.

Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 28. 12:09
Idézet: asdwarr - Dátum: 2010. 08. 28. 11:32
csak így elfogynak a támadók a barcából, vagy más játékrendszerre állnak át? mert 3csatáros játékhoz 4 csatáruk van ahogy én tudom messi, bojan, pedro, villa, és ez kevés egy idényre

hát, én 40 millió euróról tudok, de ibra érkezése annyira biztos, hogy jön, h guardiola be se nevezte a racing elleni meccs keretébe
ha jön robinho, akk az is fasza

boatengnek örülök, ő adhat lendületet a középpályára, flaminit meg sztem nem kéne eladni huntival együtt
Elküldve: 2010. 08. 28. 17:17
Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 27. 22:05
Hát 800 millió tartozást nem tudom honnan vetted, de rémhülyeség! Tény, hogy van adóssága a csapatnak ( mint minden mai nagy klubnak ), de az nem százmilliós nagyságrendű.
Meg nem értem, miért kell azért utálni egy csapatot, mert megpróbál leigazolni egy játékost! Mellesleg Fabregas is jönni akart, mert gondolom szeretne végre valamilyen trófeát is nyerni!
Ám a Barca politikája sok helyen még így is példaértékű, szóval tényleg nem értem, most min van mindenki fönnakadva! Természetes, hogy sokat költünk egy-egy játékosra, mert ma már máshogy nem megy... De melett számtalan mennyiségű saját nevelésű fiatal is helyet kap a keretben.

igazad van nem 800 az benéztem, de nem sokkal kevesebb itt egy idézet a barca elnökétől:
""You have to be careful, we are not good from a financial standpoint. We have a stratospheric level of debt and it is very high. Our debt is about 489 million euros. "
Amúgy sehol nem írtam h utálom a barcát, teljesen normális h sok pénzt költenek játékosokra , csak az nem tetszik h ennek ellenére azt hangoztatják h ők nem veszik hanem nevelik a sztárokat. Erre itt van ez az Ibra féle üzlet is ...
Elküldve: 2010. 08. 28. 17:32
Idézet: SLi - Dátum: 2010. 08. 28. 16:17
igazad van nem 800 az benéztem, de nem sokkal kevesebb itt egy idézet a barca elnökétől:
""You have to be careful, we are not good from a financial standpoint. We have a stratospheric level of debt and it is very high. Our debt is about 489 million euros. "
Amúgy sehol nem írtam h utálom a barcát, teljesen normális h sok pénzt költenek játékosokra , csak az nem tetszik h ennek ellenére azt hangoztatják h ők nem veszik hanem nevelik a sztárokat. Erre itt van ez az Ibra féle üzlet is ...
meg blint olvasd el a 2 legútóbbi hszedet, magadnak mondasz ellent, egyikben pédaértékű a klub átigazolási politikája, aztán meg kívánni valót hagy maga után, egyébként nem kötekedni szeretnék, és tényleg a mancity féle klubok agyonvágják az átigazolási piacot, irreális pénzeket kell kicsengetni középszerű játékosokért is, de nem értem, hogy a Barcának hogy lehet ennyi adósága, az átlaghoz nézve tényleg nem vesznek sok játékost, bár szerintem akiket vesznek azoknál lehetne ésszerűbben is, de ez az én véleményem,
ja, és adósság nélkül is fennmaradhat egy klub pl arsenal, bayern, bár azthiszem nekik most van, de az a stadion miatt, nemhiszem hogy sok klubnak emiatt lenne adóssága
Elküldve: 2010. 08. 28. 17:35
Idézet: SLi - Dátum: 2010. 08. 28. 18:17
"azt hangoztatják h ők nem veszik hanem nevelik a sztárokat. Erre itt van ez az Ibra féle üzlet is ..."
Igen, emeljél ki egy nagyobb transzfert ( amikor azt modntad, megérted, hogy nagy játékosokat igazolnak...), és felejtsd el azt, hogy jelenleg 8 saját nevelésű sztár van a barca kezdőjében: Messi, Pedro, Xavi, Iniesta, Busquets, Puyol, Piqué, Valdés.
Az a 489 millió euró meg valóban felröppent hírként, de azóta a hivatalos oldalon leírták, hogy nem igaz.
Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 28. 17:39
Idézet: asdwarr - Dátum: 2010. 08. 28. 18:32
meg blint olvasd el a 2 legútóbbi hszedet, magadnak mondasz ellent, egyikben pédaértékű a klub átigazolási politikája, aztán meg kívánni valót hagy maga után, egyébként nem kötekedni szeretnék, és tényleg a mancity féle klubok agyonvágják az átigazolási piacot, irreális pénzeket kell kicsengetni középszerű játékosokért is, de nem értem, hogy a Barcának hogy lehet ennyi adósága, az átlaghoz nézve tényleg nem vesznek sok játékost, bár szerintem akiket vesznek azoknál lehetne ésszerűbben is, de ez az én véleményem,
ja, és adósság nélkül is fennmaradhat egy klub pl arsenal, bayern, bár azthiszem nekik most van, de az a stadion miatt, nemhiszem hogy sok klubnak emiatt lenne adóssága
Nem mondok ellent, mert összességében példaértékű az igazolási politikánk a sok saját nevelésű sztár miatt, de az utóbbi időben becsúszott néhány értelmetlen transzfer.
A klubok pénzügyi helyzetébe pedig nem mennék bele, mert nem tudhatjuk, mi igaz, és mi nem.
Visca el Barça!
Elküldve: 2010. 08. 28. 22:05
Idézet: Blint19 - Dátum: 2010. 08. 28. 18:35
Az a 489 millió euró meg valóban felröppent hírként, de azóta a hivatalos oldalon leírták, hogy nem igaz.
hát lehet mindenesetre ezt a 489 milliót Sandro Rosell a barca elnöke nyilatkozta,
Egyébként hivatalos : www.acmilan.com
Ibra 1 évre a Milané kölcsönben, utána 24 milláért vihetik végleg, de részletekben tehát 3*8 M fogják fizetni,
Elküldve: 2010. 08. 29. 00:55
Idézet
Egyébként hivatalos : www.acmilan.com
Ibra 1 évre a Milané kölcsönben, utána 24 milláért vihetik végleg, de részletekben tehát 3*8 M fogják fizetni,
Ez egyszerűen botrányos, inkább adták volna 110-ért v mennyiért ezt a tetűt a city-nek

Szerkesztette: ACDC 4ever 2010. 08. 29. 01:11 -kor
Elküldve: 2010. 08. 29. 07:26
Idézet: ACDC 4ever - Dátum: 2010. 08. 29. 01:55
Ez egyszerűen botrányos, inkább adták volna 110-ért v mennyiért ezt a tetűt a city-nek

Már most elegem van Rosell-ből!
Visca el Barça!