HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos

#101 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:35

Igen az ajánlók nem számítanak reklámnak. És az egy órában 15 perc reklámot úgy kell érteni hogy bármely 1 órában, tehát 6 óra 51-től 7 óra 50-ig. Nem csak 6-7-ig. Valamint van egy időpont aminél rövidebb műsorban nem lehet reklám, pl ezért adnak egymás után 2 Barátok közt részt. Mert 2 rész között már lehet reklám. Ha egyben adnák le, lenne kb 30 perc, azt nem lehet megszakítani.

Egyébként én úgy olvastam, hogy lenne továbbra is ingyenes adása a 2 csatornának (amire egyébként a törvény kötelezi is őket)csak lebutítanák a minőséget.
Most olyan 5-600 Ft kér mindegyik csatorna előfizetőként, ez természetesen majd csökken. De mivel most az alapcsomag részei lehet, hogy a fizetőset majd valamelyik bővítettbe rakják szolgáltatók, az ingyeneset pedig hagyják az alapcsomagban.

Majd a (nagyon) távoli jövő valószínű az lesz, hogy te választhatod meg egyenként, hogy melyik csatornát, esetleg csak műsort akarod nézni és ezért fizetsz csak. Persze ez ellen hadakoznak a csatornák és a szolgáltatók is, hiszen senki nem fizetne a sok töltelék csatornáért.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#102 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:38

Voltam már kábeles t-homeos (vagy mi most a neve), műholdas upc-s, műholdas digis. Most jelenleg szobaantennás vagyok, addig amíg a digi el nem ér hozzánk. Én is rájuk várok, de mondjuk főleg a net miatt. Bár aszem ezt már elég sokszor írtam már itt is (csak azért, mert baromira várom már. 20 mega 2.500ftért, 80 mega 4.500ftért. Miéééért kell ilyen sokat várni rájuk ha élő szerződése van a társasháznak velük?!!! miééééééééééért?!!!!)

Ja, amúgy a hétvégén többször kiakadtam a politikán. Komolyan mondom, hogy ebben az országban gazdagnak áll a világ. Eddig is így volt, de mostmár állami szinten (adó formájában) kapják a plusz pénzt. Az egy dolog, hogy a 16%-os adókulcs is nekik kedvez, de hogy a gyerek után is csak az kapja meg a legtöbb kedvezményt akinek sok pénze van az milyen dolog már? A magánynyugdíjról pedig most ne is beszéljünk. Elég aljas egy húzás (mondjuk én az államiban vagyok. Nekem még lehetett.)

Abban bízom, hogy mire nyugdíjas leszek addigra betudnak majd digitalizálni és majd a virtuális létben fogunk élni, mivel egyelőre sok esélyt nem látok, hogy másképp is tisztes öregkorunk legyen.

#103 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 10. 18. 10:35

Igen az ajánlók nem számítanak reklámnak. És az egy órában 15 perc reklámot úgy kell érteni hogy bármely 1 órában, tehát 6 óra 51-től 7 óra 50-ig. Nem csak 6-7-ig. Valamint van egy időpont aminél rövidebb műsorban nem lehet reklám, pl ezért adnak egymás után 2 Barátok közt részt. Mert 2 rész között már lehet reklám. Ha egyben adnák le, lenne kb 30 perc, azt nem lehet megszakítani.

Egyébként én úgy olvastam, hogy lenne továbbra is ingyenes adása a 2 csatornának (amire egyébként a törvény kötelezi is őket)csak lebutítanák a minőséget.
Most olyan 5-600 Ft kér mindegyik csatorna előfizetőként, ez természetesen majd csökken. De mivel most az alapcsomag részei lehet, hogy a fizetőset majd valamelyik bővítettbe rakják szolgáltatók, az ingyeneset pedig hagyják az alapcsomagban.

Majd a (nagyon) távoli jövő valószínű az lesz, hogy te választhatod meg egyenként, hogy melyik csatornát, esetleg csak műsort akarod nézni és ezért fizetsz csak. Persze ez ellen hadakoznak a csatornák és a szolgáltatók is, hiszen senki nem fizetne a sok töltelék csatornáért.

Zényleg, ezt el is felejtettem. A rtl azt mondta, hogy a fizetős szolgáltatásért cserébe hdben adnák a műsort, több hangsávval meg ilyesmik. 2010-ben a HD-ért ne kelljen már fizetni! A világ a hd felé megy. Ez nem plusz szolgáltatás, hanem előrelépés amit minden piaci szereplőnek meg kell majd lépnie egy idő után ha nem akar hátrányba kerülni.

#104 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 08:41

Zényleg, ezt el is felejtettem. A rtl azt mondta, hogy a fizetős szolgáltatásért cserébe hdben adnák a műsort, több hangsávval meg ilyesmik. 2010-ben a HD-ért ne kelljen már fizetni! A világ a hd felé megy. Ez nem plusz szolgáltatás, hanem előrelépés amit minden piaci szereplőnek meg kell majd lépnie egy idő után ha nem akar hátrányba kerülni.

ez is teljesen egyszerű lenne. kérjen minden szolgáltató pénzt a HD-ért, csak egy ne. ki fog ezzel jól járni? aki fizetésre kényszerít, vagy aki minőségibb szolgáltatást kínál ugyan azon az áron? (sajna a kiépítettség azért ezt befolyásolja)

#105 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 10. 18. 09:35

Ez lenne pedig a korrekt ! ! !
Kép
Kép
Kép

#106 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 09:38

Vde hogy a gyerek után is csak az kapja meg a legtöbb kedvezményt akinek sok pénze van az milyen dolog már?

Tegyük hozzá azért, hogy ezidáig CSAK 3 gyermek után járt adókedvezmény! Ha megszavazzák (és miért ne tennék) akkor már 1 gyermektől is járni fog. S míg korábban 4000,-Ft volt, most 1 és 2 gyerek esetén 62500,- 3 gyereknél meg asszem 200.000,-FT feletti az összeg ! ! !

szerk: EZT MOST TALÁLTAM:
bérváltozás jövőre

Szerkesztette: tjames 2010. 10. 18. 09:16 -kor

Kép
Kép
Kép

#107 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 18. 11:09

Tegyük hozzá azért, hogy ezidáig CSAK 3 gyermek után járt adókedvezmény! Ha megszavazzák (és miért ne tennék) akkor már 1 gyermektől is járni fog. S míg korábban 4000,-Ft volt, most 1 és 2 gyerek esetén 62500,- 3 gyereknél meg asszem 200.000,-FT feletti az összeg ! ! !

Igaz, igaz. Nem az irányt tartom rossznak, hanem azt, hogy sávokat hoznak létre. Miért a gazdagabbak kapják a több pénzt, mikor pont nekik nincsenek megélhetési gondjaik? Bár most sehol se találom ezt leírva. Tegnap a híradóban mondtak valami ilyesmit.
Hülyeséget írtam. A táblázatból amit mutattál egyértelműen kiderül, hogy ugyanannyit kap mindenki egy ké há gyerek után is.

Na mindegy. Egyelőre egy gyerekünk sincs, nem keresünk átlag felett, szóval én úgy számolom, hogy nekünk se több, se kevesebb nem lesz (persze addig amíg él az adójóváírás)

Na jó, egy két ezer ft-t bukunk. De ha jól látom bruttó 300.000 ft alatt mindenki bukik egy két ezret.

Szerkesztette: Scoo 2010. 10. 18. 09:23 -kor

#108 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 08:38

Ja, amúgy a hétvégén többször kiakadtam a politikán. Komolyan mondom, hogy ebben az országban gazdagnak áll a világ. Eddig is így volt, de mostmár állami szinten (adó formájában) kapják a plusz pénzt. Az egy dolog, hogy a 16%-os adókulcs is nekik kedvez, de hogy a gyerek után is csak az kapja meg a legtöbb kedvezményt akinek sok pénze van az milyen dolog már? A magánynyugdíjról pedig most ne is beszéljünk. Elég aljas egy húzás (mondjuk én az államiban vagyok. Nekem még lehetett.)

gyerek után az kaphatja meg a legmagasabb adókedvezményt, aki sokat csinál belőlük.:) akár 2kilót 3 gyerek után! adókedvezményt! így is rohamosan fogyunk, ezzel pedig ösztönzik az embert a gyermekvállalásra. elég nagy probléma így is, hogy manapság 30-40 évesen vállalnak gyereket, házasságon kívül. (ez viszont a rendszer hibája, mert a muttert-fatert széjjehajtják a melóhelyen és eszébe nem jut gyereket nemzeni)

a magánnyugdíj nagyon okos húzás. ebben az volt az egyetlen hiba, hogy ezt a '90 években függetlenítették és az államadósság pár %-al megnőtt. ha jól emlékszem 3700 milliárd Ft-ról beszélünk. nem kevés. tegyük csak oda vissza, ahová való. az elégedetlenkedők pedig nem mások, mint a bankok, a banki különadó miatt természetesen. ez is egy nagyon ügyes húzás. vegyék el onnan, ahol van.

ha tele lesz a tököm az országgal, elmegyek valahova az egyenlítő környékére. :) nincs szükség földgázra, nem kell érte fizetni, nem kell fűteni, pár euróból meg lehet élni és mindig meleg van, minden nap lehet szörfözni. kell ennél több? :)

#109 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 18. 10:20

...manapság 30-40 évesen vállalnak gyereket, házasságon kívül...

Rám gondoltál???? :)
Egyelőre te is efele haladsz! :)
Lehet együtt szörfözünk majd????
:D
Kép
Kép
Kép

#110 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 18. 11:20

gyerek után az kaphatja meg a legmagasabb adókedvezményt, aki sokat csinál belőlük.:) akár 2kilót 3 gyerek után! adókedvezményt! így is rohamosan fogyunk, ezzel pedig ösztönzik az embert a gyermekvállalásra. elég nagy probléma így is, hogy manapság 30-40 évesen vállalnak gyereket, házasságon kívül. (ez viszont a rendszer hibája, mert a muttert-fatert széjjehajtják a melóhelyen és eszébe nem jut gyereket nemzeni)

a magánnyugdíj nagyon okos húzás. ebben az volt az egyetlen hiba, hogy ezt a '90 években függetlenítették és az államadósság pár %-al megnőtt. ha jól emlékszem 3700 milliárd Ft-ról beszélünk. nem kevés. tegyük csak oda vissza, ahová való. az elégedetlenkedők pedig nem mások, mint a bankok, a banki különadó miatt természetesen. ez is egy nagyon ügyes húzás. vegyék el onnan, ahol van.

ha tele lesz a tököm az országgal, elmegyek valahova az egyenlítő környékére. :) nincs szükség földgázra, nem kell érte fizetni, nem kell fűteni, pár euróból meg lehet élni és mindig meleg van, minden nap lehet szörfözni. kell ennél több? :)

Bakker nekem is ez az álmom. Valahol délen, tengerpart mellett éldegélni. Szarnám én le az egészet, csak aznapi kis kajára meg itókára legyen meg a zseton aztán mehetünk a gyerekkel együtt szörfözni, míg az anyuka otthon grillezi a delfinhúst :)

A magánnyugdíjról egyelőre nem igen tudunk beszélni, elvégre ki a fene tudja, hogy hosszú távon ennek milyen hatása lesz. Ma valahol olvastam, hogy elég sokba kerülne ha megint csak állami lenne.

#111 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 10:32

Bakker nekem is ez az álmom. Valahol délen, tengerpart mellett éldegélni. Szarnám én le az egészet, csak aznapi kis kajára meg itókára legyen meg a zseton aztán mehetünk a gyerekkel együtt szörfözni, míg az anyuka otthon grillezi a delfinhúst :)

A magánnyugdíjról egyelőre nem igen tudunk beszélni, elvégre ki a fene tudja, hogy hosszú távon ennek milyen hatása lesz. Ma valahol olvastam, hogy elég sokba kerülne ha megint csak állami lenne.

Fűszoknyában vedelni a mézes-ágyas-banánpálinkát...hmmmm el tudnám viselni!
nyugdíjról meg annyit, hogy valahogy rendszeren kívüli vagyok, mert bár KÖTELEZŐ lenne nekem is magánpénztárasnak lenni, hisz anno KÖTELEZŐ volt belépni...én valahogy állami maradtam akkor is :) A könyvelő sem tudja hogy lehet.....de én mindig is az államiba fizettem :)
Kép
Kép
Kép

#112 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 18. 11:40

Fűszoknyában vedelni a mézes-ágyas-banánpálinkát...hmmmm el tudnám viselni!
nyugdíjról meg annyit, hogy valahogy rendszeren kívüli vagyok, mert bár KÖTELEZŐ lenne nekem is magánpénztárasnak lenni, hisz anno KÖTELEZŐ volt belépni...én valahogy állami maradtam akkor is :) A könyvelő sem tudja hogy lehet.....de én mindig is az államiba fizettem :)

Nagyjából aszem egykorúak vagyunk. Én is államiban vagyok. Mi voltunk még az ucsók aki eldönthették, hogy állami vagy magán. Én pedig nem rohantam a magánba. A feleségemnek pl már kötelező volt a magán.

#113 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 10:43

Nagyjából aszem egykorúak vagyunk. Én is államiban vagyok. Mi voltunk még az ucsók aki eldönthették, hogy állami vagy magán. Én pedig nem rohantam a magánba. A feleségemnek pl már kötelező volt a magán.

Szerintem ez attól is függ, mikortól voltunk állásban. De a fene tudja. Éljen az állami! :) (és mellette fizetek havi 2000-et önkéntesbe is :)
Kép
Kép
Kép

#114 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 10:04

Ja persze. Attól is függ. Akartam is írni, de lemaradt. Szóval a feleségem is egykorú velem, de ő később kezdett dolgozni (mondjuk nem sokkal)

#115 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2010. 10. 18. 09:32

kapaszkodj, 2 gyros 6 doboz sör 5 EUR. ennyi elég egy napra, ha gebasz lesz, nem fogok rajta gondolkodni. :)

james: nem rád gondoltam, ti más eset vagytok. :) néztem a blogod, meg Eri megnövekedett testrészét. :) GRAT, ez már majdnem olyan, mint az enyém. :)

a cumi jövőre pedig annyi, hogy Irán és Izrael nagy valószínűséggel legkésőbb tavasszal egymásnak esnek. sajna ezt a magyar média sehol nem közli. Izrael a tervek szerint 2011 elején megkezdi Irán bombázását. Irán ekkor -Koreával és Kínával közösen???- lezárja a világ legnagyobb kőolaj (a világ 40%-a innen jön) szállító kikötőjét az arab-félszigeten. (akkor lesz válság a világban, nem most) Iránhoz az elmúlt hetekben csatlakozott Törökország, a hezbollah, a hamasz -utóbbi kettő iráni tenyésztés- Szíria, Afganisztán, Pakisztán...meg még a tököm tudja kik. Lényeg, a térségben senki nem nézi jó szemmel Izrael jelenlétét és Irán a közvéleménynek nyilatkozva megerősítette, hogy addig fognak harcolni, amíg Izrael el nem pusztul. a nyilatkozatok szerint nagyon, nagyon, NAGYON nagy háborúra készülnek. Irán ugye napokon, heteken belül ténylegesen is atomhatalom lesz, illetve Oroszország nem régen látta el őket, a világ legnagyobb hatótávolságú föld-levegő-víz rakétákkal, amik a föld felszín felett pár m-el repülve -akár több száz km-t- képes bármilyen célpontot elpusztítani. ezért is sürget Izrael katonai lépéseket. mivel alacsonyan repül, a radar sem észleli.:) az orosz hadiipar legnagyobb vevőpiaca a közel-kelet és afrika. mondanom sem kell, lesz utánpótlásuk. USA kezdi belátni, (és nem hiába vonja ki csapatait, ez csak edzés volt) hogy az afgán és iraki missziót el bukták, nem nyerhetnek. (természetesen a kitermelt olaj és ópium miatt már nyertek pár milliárd dollárdt, de a népet nem tudják megdönteni katonai jelenléttel sem)
megint szopni fogunk. az ügy, amiért harcolni fognak, nemes,:) de mi akkor is szopni fogunk. arról nem is beszélve, hogy az izraeli menekültek (tudjátok a zs betűs nép) hova fog jönni? hát nem európába? még az is lehet, hogy hadrendbe állítanak baszki! :) (már itthon is feszegetik a hadsereg-haderő témát...)
lehet, hogy nem is lesz olyan messze az a "költözés". hmmm...kanári-szigetek vagy korzika? :)

#116 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 11:46

Botrányos, hogy olyanok tanítanak engem programozni akik még egy normális oldalt se tudnak megírni. Másodjára b@szom el az online tesztet! (Linux alatt nem működik sehogy, de használjad! XD) :angry: Asszem én is világgá költözök... Volim te, Dubrovnik :D

Norb mondatát TJános JAKAB vazze ! ! ! blogjáról sehogy se tudtam összerakni ezért ránéztem ésss óóóóóóóóómááááájgááááááááááád :D :D :D

Szerkesztette: tjames 2010. 10. 18. 11:58 -kor

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#117 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Guppi - Dátum: 2010. 10. 18. 12:46

Botrányos, hogy olyanok tanítanak engem programozni akik még egy normális oldalt se tudnak megírni. Másodjára b@szom el az online tesztet! (Linux alatt nem működik sehogy, de használjad! XD) :angry: Asszem én is világgá költözök... Volim te, Dubrovnik :D

Norb mondatát TJános JAKAB vazze ! ! ! blogjáról sehogy se tudtam összerakni ezért ránéztem ésss óóóóóóóóómááááájgááááááááááád :D :D :D

Miről maradtál eddig le, hö? Állítsd be követésre az oldalt! :)
Kép
Kép
Kép

#118 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 18. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2010. 10. 18. 10:04

kapaszkodj, 2 gyros 6 doboz sör 5 EUR. ennyi elég egy napra, ha gebasz lesz, nem fogok rajta gondolkodni. :)

james: nem rád gondoltam, ti más eset vagytok. :) néztem a blogod, meg Eri megnövekedett testrészét. :) GRAT, ez már majdnem olyan, mint az enyém. :)

a cumi jövőre pedig annyi, hogy Irán és Izrael nagy valószínűséggel legkésőbb tavasszal egymásnak esnek. sajna ezt a magyar média sehol nem közli. Izrael a tervek szerint 2011 elején megkezdi Irán bombázását. Irán ekkor -Koreával és Kínával közösen???- lezárja a világ legnagyobb kőolaj (a világ 40%-a innen jön) szállító kikötőjét az arab-félszigeten. (akkor lesz válság a világban, nem most) Iránhoz az elmúlt hetekben csatlakozott Törökország, a hezbollah, a hamasz -utóbbi kettő iráni tenyésztés- Szíria, Afganisztán, Pakisztán...meg még a tököm tudja kik. Lényeg, a térségben senki nem nézi jó szemmel Izrael jelenlétét és Irán a közvéleménynek nyilatkozva megerősítette, hogy addig fognak harcolni, amíg Izrael el nem pusztul. a nyilatkozatok szerint nagyon, nagyon, NAGYON nagy háborúra készülnek. Irán ugye napokon, heteken belül ténylegesen is atomhatalom lesz, illetve Oroszország nem régen látta el őket, a világ legnagyobb hatótávolságú föld-levegő-víz rakétákkal, amik a föld felszín felett pár m-el repülve -akár több száz km-t- képes bármilyen célpontot elpusztítani. ezért is sürget Izrael katonai lépéseket. mivel alacsonyan repül, a radar sem észleli.:) az orosz hadiipar legnagyobb vevőpiaca a közel-kelet és afrika. mondanom sem kell, lesz utánpótlásuk. USA kezdi belátni, (és nem hiába vonja ki csapatait, ez csak edzés volt) hogy az afgán és iraki missziót el bukták, nem nyerhetnek. (természetesen a kitermelt olaj és ópium miatt már nyertek pár milliárd dollárdt, de a népet nem tudják megdönteni katonai jelenléttel sem)
megint szopni fogunk. az ügy, amiért harcolni fognak, nemes,:) de mi akkor is szopni fogunk. arról nem is beszélve, hogy az izraeli menekültek (tudjátok a zs betűs nép) hova fog jönni? hát nem európába? még az is lehet, hogy hadrendbe állítanak baszki! :) (már itthon is feszegetik a hadsereg-haderő témát...)
lehet, hogy nem is lesz olyan messze az a "költözés". hmmm...kanári-szigetek vagy korzika? :)

hát ez komolynak hangzik! ez nekem új, ilyen jóban vannak a Kínával meg Koreával? pl ha a háborúba is beszállnának akkor Izrael eltűnne a térképről nagyon hamar...
mondjuk én valahogy nem tudom sajnálni Izraelt.
az meg hogy hova meneküljenek...ott van nekik Amerika, úgyis az nyalja a picsájukat.

Szerkesztette: Oliv3r 2010. 10. 18. 12:12 -kor

a.k.a. moloj

#119 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 10. 18. 13:00

Miről maradtál eddig le, hö? Állítsd be követésre az oldalt! :)

Jaja, nem vagyok valami up-to-date XD

Jó tudni, hogy Jakab lesz a neve. :D
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#120 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 18. 13:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Guppi - Dátum: 2010. 10. 18. 13:54