Botrányos
Elküldve: 2010. 08. 31. 12:19
ezt is megértük gyerekek. norb profilját törölték, lájkolom a kristófot viszont él és virul. ha nem tudnám, még azt hinném Kesi fiú keze van a dologban. kívánunk neki minden szépet, minden jót, gk-s karrierje leáldozott.
Elküldve: 2010. 08. 31. 14:48
Kérem az illetékest -főként Ca$h-t- hogy a cikkek kommentelési lehetőségét is tegye elérhetővé számomra, amit alaptalanul vett el tőlem. Köszönöm.
Elküldve: 2010. 08. 31. 15:56
Hogy ti mindig egymásnak estek...
(Szerintem mindketten igen deviáns jelenségek vagytok és ezzel le is lehetne a vitát zárni. XD)
(Szerintem mindketten igen deviáns jelenségek vagytok és ezzel le is lehetne a vitát zárni. XD)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2010. 08. 31. 16:54
Idézet: norb - Dátum: 2010. 08. 31. 08:24
gyakorlatilag annyi történt, hogy a hírhedt, elcseszett maffia 2 tesztet elolvasva -és a lájkolom feliratokat a főoldalon, köszi a válaszokat mégegyszer- írtam pár véleményt. véleményt. észrevételt. véleményt. ezért van a "hozzászólok" dobozka. sajna InGen benézte, ami engem nem különösebben zavar és érdekel. erre jött Kess a maga gyermeteg és önmagát ajnározó stílusával és elkezdte megint a baromságokat, hogy hagyjam abba. mégis mit ember? semmi a közerkölcsöt sértő dolgot nem írtam. erre megint jön a fóbiájával. belebeszéli az emberbe az alaptal vádakat, pedig a tények önmagukért beszélnek. érdekes módon a jelenlévő júzereknek fel sem tűnt, hogy írtam. csak a kesi fiúnak. erre jött priviben kesi fiú 3 csapás törvénye. mégis ki a f@szomnak képzeled te magadat, ember? ha apád nem nevelt meg, majd éln megteszem!
a 3 csapás törvényt elolvasva, azonnal leverte a biztosítékot, ez az önkényuralmat gyakorolni próbáló hígagyú -és nevetséges- egyén. szerinted mit írtam neki vissza?
Kess a legeslegutolsó irántad érzett és tiszteletben tartott bizalmamat is elveszítetted! ugye M4-essel a kezedben, fenyegetőzve hogy agyonlősz, könnyű az autokrata diktatúrát hatalmasítani?! jó katona lévén bizonyosan tisztában vagy ennek a vezetési stílusnak az alapelveivel. annyira vagy te katona és kemény, mint angelina jolie a tomb raider poszteren!
a 3 csapás törvényt elolvasva, azonnal leverte a biztosítékot, ez az önkényuralmat gyakorolni próbáló hígagyú -és nevetséges- egyén. szerinted mit írtam neki vissza?
Kess a legeslegutolsó irántad érzett és tiszteletben tartott bizalmamat is elveszítetted! ugye M4-essel a kezedben, fenyegetőzve hogy agyonlősz, könnyű az autokrata diktatúrát hatalmasítani?! jó katona lévén bizonyosan tisztában vagy ennek a vezetési stílusnak az alapelveivel. annyira vagy te katona és kemény, mint angelina jolie a tomb raider poszteren!
Nem különösebben érdekel, mit röfögsz, csak tisztázni akartam, hogy én a Mafia 2 tesztnél semmit nem moderáltam, lévén nem is olvastam el egyetlen darab hozzászólást sem, ami oda érkezett.
Ha moderált is valaki, az Cash és / vagy James volt. Mindenesetre beszéltem Cash-sel, és Jamesszel is fogok pillanatokon belül, de úgy tűnik, hogy a szokásos a helyzet.
Szerkesztette: InGen 2010. 08. 31. 19:41 -kor
Elküldve: 2010. 08. 31. 17:10
Idézet: InGen - Dátum: 2010. 08. 31. 16:54
Nem különösebben érdekel, mit röfögsz, csak tisztázni akartam, hogy én a Mafia 2 tesztnél semmit nem moderáltam, lévén nem is olvastam el egyetlen darab hozzászólást sem, ami oda érkezett.
Ha moderált is valaki, az Cash és / vagy James volt. Mindenesetre beszéltem Cash-sel, és Jamesszel is fogok pillanatokon belül, de úgy tűnik, hogy a szokásos a helyzet.
Én bírlak téged InGen , mert NEKED köszönhettük a rádiót!
Szerkesztette: InGen 2010. 08. 31. 19:41 -kor
Elküldve: 2010. 08. 31. 17:24
Idézet: A Gátvéder! - Dátum: 2010. 08. 31. 17:10
Én bírlak téged InGen , mert NEKED köszönhettük a rádiót! 
Édes Istenem. Inkább rontás, mint áldás. Akinek pedig leginkább köszönhető, az talán Daks, de őt lájkolluk, mivel ő rakja ki a nyereményjátékokat
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"
Elküldve: 2010. 08. 31. 17:26
Fantasztikus hogy milyen dolgok folynak itt mostanában.
Mi a franc történt a régi hangulattal?
Elküldve: 2010. 08. 31. 17:31
Idézet: First Aye - Dátum: 2010. 08. 31. 17:24
Édes Istenem. Inkább rontás, mint áldás. Akinek pedig leginkább köszönhető, az talán Daks, de őt lájkolluk, mivel ő rakja ki a nyereményjátékokat
De te neked az a legújabb hobbid hogy állandóan belém kötsz?
Egyébként InGen többet dumált benne, meg tetszett ahogy a tesztoszteron tablettákat nyomatta
Elküldve: 2010. 08. 31. 17:39
Idézet: Dcrysis02 - Dátum: 2010. 08. 31. 17:26
Fantasztikus hogy milyen dolgok folynak itt mostanában.
Mi a franc történt a régi hangulattal?
Na látod ez a legfőbb kérdés... A GK arculatváltozása rossz irányba fordítja az oldal hangulatát...vagy mi?
Szerintem a szerkeztők kicsit elfáradtak a Gamekapocs átalakításában... nem vagyok se norb, se a szerkesztőség pártján. De ez már nevetséges...vissza kéne fogni magunkat nem? Legyen a hangulat olyan mint régen!
Elküldve: 2010. 08. 31. 17:51
Idézet: bukov - Dátum: 2010. 08. 31. 17:39
Na látod ez a legfőbb kérdés... A GK arculatváltozása rossz irányba fordítja az oldal hangulatát...vagy mi?
Szerintem a szerkeztők kicsit elfáradtak a Gamekapocs átalakításában... nem vagyok se norb, se a szerkesztőség pártján. De ez már nevetséges...vissza kéne fogni magunkat nem? Legyen a hangulat olyan mint régen!
régen is ilyen volt minden, egy kisebb balhé belefér bármikor csak a blabla lenne olyan mint régen, mintha pár ember elhullott volna és nincs semmi lökete a topicnak, viszont nem láttam nagyon rosszalkodni se senkit, de lehet hogy csak a modik végzik nagyon jól a munkájukat...amolyan sírbéli kuss van
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2010. 08. 31. 18:57
Idézet: Drat - Dátum: 2010. 08. 31. 17:51
régen is ilyen volt minden, egy kisebb balhé belefér bármikor csak a blabla lenne olyan mint régen, mintha pár ember elhullott volna és nincs semmi lökete a topicnak, viszont nem láttam nagyon rosszalkodni se senkit, de lehet hogy csak a modik végzik nagyon jól a munkájukat...amolyan sírbéli kuss van 
Igaz, lehet hogy ilyen volt. Igen a blabla topicban tényleg csönd van... és mindenki szerencséjére nincs annyi troll hála a moderátoroknak!
Elküldve: 2010. 08. 31. 22:52
Gyerekek nyugodság van! Több tiszteletet kérek mindenki fele. Nem kéne pálcát törni a szerkesztőség feje felett sem amíg nem tudjuk milyen munkát végeznek a háttérben. Viszont ha a Staff is elmondaná őszintén hogy mennyi munkája van egy ilyen oldallal akkor talán a pórnép is belátná hogy nem egyszerű az ilyen oldalt fenntartani.
Egy ötlet a Staffnak!
Írjátok el egy cikk vagy egy bárminemű oldallal kapcsolatos munkafolyamat menetét időben energiában egy blogbejegyzés formájában hogy egy picit belelássanak a hitetlenkedők és elégedetlenkők is. Én is csak azért tanácsolom ezt mert egy másik oldal építésébe csöppentem bele és tudom milyen meló van egy oldal létrehozásánál. Az a baj hogy most már nem az alap problémával foglalkozik senki hanem a Staff munkáját kérdőjelezik meg amihez semmilyen rálátásuk nincsen.
Aki elégedetlen akármelyik szerkesztő/cikkíró munkájával az próbáljon meg egy cikket írni akkora terjedelemben vagy minőségben mint a jelenlegi írók egyike. Nézze meg mennyi kép és szöveganyag egy nagyobb játékteszt! Mérje meg mennyi idő alatt tud összehozni egy ilyen irományt. Ja és tartsa szem előtt azt is hogy a konkurencia előtt vagy legalábbis egyidőben legyen kész a cikk! Azért van rossz hangulat mert elégedetlenek a felhasználók. Csak sajnos elfelejtik azt hogy mennyi munka van egy ilyen oldal mögött!
Ha ezt átgondolták az illetők akkor utána tessék leírni a véleményüket megint! Érdekes hogy a fórum kemény magja nem nagyon emelte még meg a hangját ezzel kapcsolatban. És ez nem a seggnyalástól vagy a személyes szimpátiától függ szerintem.
Ez az én szubjektív véleményem lehet vitatkozni.
U.i.: InGen szerintem az ominózus cikkben ami elindította a lavinát az volt a baj hogy túlságosan szubjektív volt. Én a csalódottságodat éreztem az egész alatt de ezt sztem nem szabad leírn illetve érzékeltetni a cikkben mert Te akkor is egy újságíró vagy akinek nem szabad túlzásba vinnie az érzelmeit.
Egy ötlet a Staffnak!
Írjátok el egy cikk vagy egy bárminemű oldallal kapcsolatos munkafolyamat menetét időben energiában egy blogbejegyzés formájában hogy egy picit belelássanak a hitetlenkedők és elégedetlenkők is. Én is csak azért tanácsolom ezt mert egy másik oldal építésébe csöppentem bele és tudom milyen meló van egy oldal létrehozásánál. Az a baj hogy most már nem az alap problémával foglalkozik senki hanem a Staff munkáját kérdőjelezik meg amihez semmilyen rálátásuk nincsen.
Aki elégedetlen akármelyik szerkesztő/cikkíró munkájával az próbáljon meg egy cikket írni akkora terjedelemben vagy minőségben mint a jelenlegi írók egyike. Nézze meg mennyi kép és szöveganyag egy nagyobb játékteszt! Mérje meg mennyi idő alatt tud összehozni egy ilyen irományt. Ja és tartsa szem előtt azt is hogy a konkurencia előtt vagy legalábbis egyidőben legyen kész a cikk! Azért van rossz hangulat mert elégedetlenek a felhasználók. Csak sajnos elfelejtik azt hogy mennyi munka van egy ilyen oldal mögött!
Ha ezt átgondolták az illetők akkor utána tessék leírni a véleményüket megint! Érdekes hogy a fórum kemény magja nem nagyon emelte még meg a hangját ezzel kapcsolatban. És ez nem a seggnyalástól vagy a személyes szimpátiától függ szerintem.
Ez az én szubjektív véleményem lehet vitatkozni.
U.i.: InGen szerintem az ominózus cikkben ami elindította a lavinát az volt a baj hogy túlságosan szubjektív volt. Én a csalódottságodat éreztem az egész alatt de ezt sztem nem szabad leírn illetve érzékeltetni a cikkben mert Te akkor is egy újságíró vagy akinek nem szabad túlzásba vinnie az érzelmeit.
Elküldve: 2010. 09. 01. 07:00
Idézet: InGen - Dátum: 2010. 08. 31. 16:54
még mielőtt -vagy már késő?- félreértenéd, egy böfögést sem engedtem feléd. mire fel a reakció?
Elküldve: 2010. 09. 01. 07:10
Elküldve: 2010. 09. 01. 07:13
részemről a hozzászólás funkció még mindig nem üzemképes. visszakapom a lehetőséget vagy egy újabb kellemes napot szeretnénk eltölteni egymás társaságában? ismétlem, NEM engem kellenne halkítani, mivel én NEM fikáztam tele a cikket, illetve többet sem engedtem meg magamnak, mint a júzerek 95%-a. remélem ezzel kapcsolatban legalább kipréseltek magatokból egy választ. köszönöm!
Elküldve: 2010. 09. 01. 07:15
Idézet: tjames - Dátum: 2010. 09. 01. 07:10
Nyugi norb, ez még egy korai hsz-a volt InGennek....
Azóta már beszéltetek is.
Szerintem csak Ca$h védelmében írta...
Ma már felesleges újra kezdeni.
Azóta már beszéltetek is.
Szerintem csak Ca$h védelmében írta...
Ma már felesleges újra kezdeni.
még vannak hiányosságok, amit elvettek tőlem alaptalanul. ha visszakapom a nap is ki fog sütni, persze a véleménnyem okfejtését csak ezután teszem közzé. a sok az sok, de ez k..va sok volt!
Szerkesztette: norb 2010. 09. 01. 07:15 -kor
Elküldve: 2010. 09. 01. 07:17
Idézet: norb - Dátum: 2010. 09. 01. 08:15
még vannak hiányosságok, amit elvettek tőlem alaptalanul. ha visszakapom a nap is ki fog sütni, persze a véleménnyem okfejtését csak ezután teszem közzé. a sok az sok, de ez k..va sok volt!
Ok, de csak finoman, ha kérhetlek. Többet ér egy korrekt okfejtés, és véleménynyilvánítás, mint egy személyeskedésekkel teli, ócsárolós sárdobálás.
Én bízom benned!
Elküldve: 2010. 09. 01. 18:32
Idézet: norb - Dátum: 2010. 09. 01. 16:01
még mindig semmi. 
Bocsánat, ez az én hibám is, mivel kaja után cégtől ki kellett mennünk egy munkaterületre, aztán mikor hazaérhettem volna végre, megcsördült a mobilom, és mehettem le alsóörsre maszekolni. Most értem haza.
Így ezidági nem is tudtam szólni senkinek az ügyedben
De holnap délelőtt felhívom Dakst ígérem!

Súgó
A téma zárva.