HWSW Informatikai Kerekasztal: Sürgős segítségre szorulók segélykérése - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sürgős segítségre szorulók segélykérése

#661 Felhasználó inaktív   Shidotoku 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 10. 15:22

Köszönöm a segítséget. Majd valahonnan előkerítem a vásrlási papírokat, hátha van még garanciám rá.

Viszont időközben újabb problémám akadt. Ez egy ideje már tartott, két Xbox-controllerem közül az egyik felmondta a szolgálatot. Egész pontosan a jobb alsó joystick egyszer még nyáron igen nehezen volt tolható, majd pedig fogta magát és valószínűleg eltörött, mivel elveszítette a tartását és csak fityegett, mint valakinek a feje, mikor eltörték a nyakát. És persze nem is érzékelte a box. Hosszú idő után fogtam magam és kerestem tutorial-okat, amikben egy fogpiszkáló segítségével meg lehet javítani az egészet. Azonban az első amit tapasztaltam, hogy a fogpiszkáló nem ment bele tövig, mint ahogy leírták, meg valami kis hosszúkás, a fogpiszkálóhoz hasonlító botról beszéltek a joystick szerkezetében, amit kilehet húzni és azzal kell összemérni a kis faalkalmatosságot. Végül nagyapám úgy gondolta, nem lesz elég erős a fogpiszkáló, így házi barkácsolásban azt egy csavarral helyettesítette. Ez majdnem jó volt, csak a kis fej nem állt vissza a helyére és nehezen volt tolható, a box pedig nagyon kicsit érzékelte. Végülis ez lényegtelen, mivel utólag kijavította az öreg, most pedig látszólag semmi gondja a mozgással. Azonban most azzal szórakázik a kedves rendszer, hogy csak azt érzékeli ha felfelé tolom, ha oldalra húzom akkor egyáltalán nem látja, vagy nagyon-nagyon kicsi mértékben mozdul el a kamera. Esetleg ha átlósan fel vagy le tolom, akkor picivel gyorsabban megy.
Tehát összefoglalva, meg lett javítva a joystick egy csavarszerűség alkalmazásával, viszont most nem érzékeli ha oldalra tolom el. Mi lehet a gond? Hogy lehetne javítani? Ismételten, előre is hálálkodom ha tudtok megoldást javasolni.
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”

#662 Felhasználó inaktív   Blade96 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Facebook tag

Elküldve: 2012. 03. 15. 19:14

Sziasztok!

Egy olyan probléma merült fel, hogy nem régiben szereztem be egy új GeForce GTX 550 Ti videókarit, és minden tök jó lenne vele, ha nem lépne fel az alábbi probléma: megfigyeltem, hogy minden játéknál, pár perc után, olyan 15 mp-ig egy mikroszaggatás tapasztalható, pontosabban ha mozgatom a kamerát, akkor mintha 2 mp-ként visszahúzna. Pl. a FIFA 12-ben, mikor ugye futok az egyik játékossal jobbra, akkor látszik, ahogy a gyep néha hátrafele ugrik egyet. Vagy egy másik példa, a Mass Effect 3-nál is ez van, mikor sprintelek, látszik, hogy a környezetem egy kicsit néha visszaugrik. Viszont az FPS szint stabilan 60-on áll. Elég idegesítő, és nincs ötletem mi lehet a baj. Win reinstall megvolt, legfrisebb driver. Régi VGA-val nem volt ilyen probléma.

A vas: Windows 7 Ultimate 64 bit
QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267)
4 gb DDR2 ram
GTX 550 Ti 1gb

Szerkesztette: Blade96 2012. 03. 15. 19:15 -kor

#663 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 15. 11:37

Kéne egy kis segítség. Nem bootol be a gépem. bekapcsolni belehet de nem csinál semmit. monitoron az jelenik meg hogy No video input. egér billentyűzet nem kapcosol be. valami ötlet esetleg?

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#664 Felhasználó inaktív   mercenaires 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 17. 15:18

sziasztok.
olyan gondom lenne hogy 30perce még elindult a gép, most viszont pár mp után leáll.nem sípol, és kép sincs.ha újra próbálom az indítást akkor hamarabb leáll.elvileg minden hűtő működik.

#665 Felhasználó inaktív   Necronome 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 01. 07:11

Sziasztok,

Tegnap gondolt egyet az Xp-m es az osszes asztali ikonom minden frissitesre szepen beall sorba, hiaba pakolgatom ide-oda - termeszetesen nincs bekapcsolva az automatikus elrendezes, vagy effele....

PLS valamit otlet!

Koszonom szepen elore is!
Udv: Necro
Kép

#666 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 03. 00:14

a Split/Second nevű játékkal lenne egy kis gondom: a játékon van egy 30-as frame-limit, amit nem tudok leszedni :s
- 5leteket, megoldásokat várok szeretettel :)

Szerkesztette: Drat 2012. 08. 03. 00:14 -kor

"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#667 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 19. 21:46

Hali.
Remélem valaki tud majd segíteni. A problémám a következő:
December közepén a moly.hu oldal írta, hogy szerverváltás lesz náluk. Ez meg is történt, s azóta valamiért nem jön be az oldal nekem. Kérdeztem őket, hogy sikeres volt-e a váltás, mondták, hogy igen; mindenki másnak ugyan úgy bejön az oldal és működik. Írták, hogy próbáljam meg azt, hogy törlöm az előzményekből, és úgy hát ha jó lesz.
Én google chrome böngészőt használok. Töröltem az előzmények közül, de így se működött. Aztán még a sütiket is töröltem az oldallal kapcsolatban, de ezután se működött. Megpróbáltam ezután firefoxszal, de ott se jött be az oldal. Onnan is töröltem minden előzményt, de úgy se. Még sima explorerer is néztem, de úgy se ismerte fel.
Haveroméknál meg fel tudtam lépni az oldalra.
Kérdem én, ez vajon mitől lehet? Miért nem ismeri fel az oldalt nekem? Mit tudnék tenni, hogy megoldódjon ez a problémám?

#668 Felhasználó inaktív   nbela 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2013. 01. 20. 00:02

Idézet: Harkat - Dátum: 2013. 01. 19. 21:46

December közepén a moly.hu oldal írta, hogy szerverváltás lesz náluk. Ez meg is történt, s azóta valamiért nem jön be az oldal nekem.
start menü, futtatás, cmd ablakban:
ipconfig /all ...mi a dns ip címe?
Ha router mögött vagy, akkor a router status felületen mi a dns ip címe?
ping moly.hu ...mi a válasz?
tracert moly.hu ...mi a válasz?
ipconfig /flushdns ...ebben nem hiszek, de megpróbálhatod...

#669 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 01. 20. 19:31

Idézet: nbela - Dátum: 2013. 01. 20. 00:02

start menü, futtatás, cmd ablakban:
ipconfig /all ...mi a dns ip címe?
Ha router mögött vagy, akkor a router status felületen mi a dns ip címe?
ping moly.hu ...mi a válasz?
tracert moly.hu ...mi a válasz?
ipconfig /flushdns ...ebben nem hiszek, de megpróbálhatod...

Levélben ment a válasz.

#670 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 02. 25. 15:22

Hali!

Olyan problémám lenne, hogy újra raktam a gépemet (eredeti XP) és valamiért nem akar frissülni a Windows, ami még nem is lenne nagy baj, de az eredeti játékaim vagy netes játékok sem mennek.

Ötlet hogy mi lehet a baj? Hogyan lehetne kiküszöbölni?

Előre is köszi,
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#671 Felhasználó inaktív   Joke86 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 04. 28. 15:40

Hy mindeninek!
új vagyok itt remélem jó helyre írok!
Abba szeretném a segítségeteket kérni, hogy van egy hd film azt hogy tudom átalakítani DVD formátumba úgy, hogy egy 4,7 DVD-re ráférjen. Több programot is kipróbáltam ki is választottam, hogy 4,7-be konvertáljon ehelyett megkonvertálta 8,7 be.
Jah és még valami: kezdetben Freemake video convertert használtam, simán megis csinálta úgy ahogy én szerettem volna (3,7Gb tömöritette vissza a HD filmet), de valahogy mostanában az is nyivákol, ha nincs 8Gb helyem. (program frissítés, verzió frissítés nem volt) Szerintetek mi lehet ennek az oka?

#672 Felhasználó inaktív   Icabod 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 29. 14:58

Van egy olyan problémám, hogy amikor bekapcsolom a gépet minden program ikonja a filmlejátszó ikonja. Kivéve a word, Excel dolgokat meg a képeket. A net, a vezérlőpult a játékok. Mit tegyek?
,,A halálod még nem bizonyítja, hogy éltél.''

#673 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 04. 30. 11:53

Idézet: Icabod - Dátum: 2013. 04. 29. 15:58

Van egy olyan problémám, hogy amikor bekapcsolom a gépet minden program ikonja a filmlejátszó ikonja. Kivéve a word, Excel dolgokat meg a képeket. A net, a vezérlőpult a játékok. Mit tegyek?

Ennel kicsit tobb infot is irhatnal legkozelebb, de igy elsore megprobalhatod a fajlasszociaciokat visszaallitani alaphelyzetbe...
Legkozelebb ird le azt is, milyen op.rendszernel lep fel a problema, melyik ikonok erintettek, milyen esemeny utan (prog./hard. telepitese, torlese) tortent a dolog, igy a segitseg is konkretabb/egyszerubb lenne.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#674 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 06. 12. 22:27

Sziasztok!

1-2 hónapon belül tervezek új monitort venni az új géphez, ebben szeretnék segítséget kérni. Az elképzelésem a következő:
20 col környéki, HD-s, vagy full HD-s, az ok pedig amiért segítséget kérek, hogy lenne egy olyan speciális igényem, hogy legyen rajta 3,5 jack kimenet, mikrofon nem kell, a jack a lényeg. Ez azért fontos, mert ha már veszek normális monitort, akkor szeretnék a PS3-al is azon játszani, azon pedig nincs kivezetése sajnos. Létezik ilyen monitor? Fejhallgatókban gondolom nagyon drága a rádiójeles fajta, bár megmondom őszintén, annak még nem néztem utána.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#675 Felhasználó inaktív   barna555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 06. 28. 05:35

Technikai segítség kéne!

A laptomom Bios jelszóval védtem eddig. Már meguntam és kiakartam venni. A régi jelszót kérő helyre beírtam a jelszavam az új és még egyszer kért jelszó helyre semmit nem írtam.

Majd mentés f10 enter újra indítom a gépet kéri megint a jelszót.(Enter current password) Egy kicsit meglepet beírom a régi jelszót kiírja, hogy nem jó még kétszer mert gondoltam rosszul írtam be de nem az a baj. Már mindent megpróbáltam vissza a biosba nem enged rögtön a jelszót kéri. Gondoltam a telepítő lemezzel próbálkozom de semmi nem jó. A jelszót kéri amit vagy elírtam de biztos valamit rosszul csináltam az tuti.

Ebben kérek segítséget! Előre is köszi!

Barna

#676 Felhasználó inaktív   moirahana 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 10. 08. 09:07

Sziasztok!
Programfrissítéskor kaptam ajándékba egy toolbart (systweak). Meg tudná írni valaki, hogy tüntessem el?
Kösz!

#677 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 22. 17:05

Hali!

Most állnék neki az Assasin's Creed 3-nak, de eddig nem nagyon tudtam játszani vele.
Állandóan kidob. Igazából még csak most érkeztem meg Boston-ba, az lenne a dolgom hogy bemenjek egy boltba és vegyek fegyvert de amint belépek megfagy és kidob a Windows-ba.
Valami ötlet?

#678 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 23. 09:42

Bakker ez már kezd idegesítő lenni...
Megvettem az Arkham City-t is, de ez sem akar menni, mert a Windows live nem akar beengedni. ha rámegyek hogy küldjön új jelszót akkor meg azt írja hogy az oldal nem elérhető... :mad2:

#679 Felhasználó inaktív   Chase 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2013. 10. 24. 21:39

Idézet: Stack - Dátum: 2013. 10. 22. 16:05

Hali!

Most állnék neki az Assasin's Creed 3-nak, de eddig nem nagyon tudtam játszani vele.
Állandóan kidob. Igazából még csak most érkeztem meg Boston-ba, az lenne a dolgom hogy bemenjek egy boltba és vegyek fegyvert de amint belépek megfagy és kidob a Windows-ba.
Valami ötlet?

Engem is sokszor kidobott a játék, max felbontáson toltam (ami nekem 1920*1080) és elvileg elfogyott a memória( pedig van 8 giga) és mióta egyel lejjebb vettem a felbontást egyszer sem crashelt. A gugli azt mondta frissítsem a hangkártya driverét mert attól is crashalhet a játék.

Illetve nem tudom használsz e x-fire-t nekem rengeteg játéknál bezavar, ha van ilyened, kapcsold ki az xfire ingame funkciót.

Szerkesztette: Chase 2013. 10. 24. 21:51 -kor

#680 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2013. 10. 25. 16:35

Idézet: Chase - Dátum: 2013. 10. 24. 21:39

Engem is sokszor kidobott a játék, max felbontáson toltam (ami nekem 1920*1080) és elvileg elfogyott a memória( pedig van 8 giga) és mióta egyel lejjebb vettem a felbontást egyszer sem crashelt. A gugli azt mondta frissítsem a hangkártya driverét mert attól is crashalhet a játék.

Illetve nem tudom használsz e x-fire-t nekem rengeteg játéknál bezavar, ha van ilyened, kapcsold ki az xfire ingame funkciót.

Hali!
a felbontást már próbáltam levenni, de sajna naz nem segített :(
x-fire meg nincs a gépemen...
de a drivereket átnézem 1 kivételével mind jó volt. az egyéb eszközök között van egy RAID vezérlő amihez nincs driver (a Windows sem talál)
mi a az ördög az? :blush:

Szerkesztette: Stack 2013. 10. 25. 16:42 -kor

Téma megosztása:

• (35 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó