Mivel játszol éppen?
Elküldve: 2011. 01. 30. 16:01
Mirror's Edge(PS3) Speedrunokkal kínlodok már 1 pár napja.QURVA nehezek
,és még hol vannak a time trialok?

Elküldve: 2011. 01. 30. 20:09
Dead Space
Nem igazán szeretem a horror és sci-fi játékokat, de ez tetszik. Nem lehet abbahagyni!
Nem igazán szeretem a horror és sci-fi játékokat, de ez tetszik. Nem lehet abbahagyni!
Elküldve: 2011. 01. 30. 20:29
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 01. 30. 15:01
Mirror's Edge(PS3) Speedrunokkal kínlodok már 1 pár napja.QURVA nehezek
,és még hol vannak a time trialok? 

Én is a Mirror's Edge-et tolom. Cél a platina. Már csak néhány speedrun, meg a hard end hiányzik.

Elküldve: 2011. 01. 30. 20:40
Idézet: biolencse - Dátum: 2011. 01. 30. 21:29
Én is a Mirror's Edge-et tolom. Cél a platina. Már csak néhány speedrun, meg a hard end hiányzik.
Egyébként Necro az a véleményem, hogy bár a time trial pályák sem könnyüek, viszont sokkal élvezetesebbek. Olyan alternatív útvonalakra kényszerít, hogy hihetetlen.

Lehet,hogy azok de egy két cselt nagyon nehéz megcsinálni.pl.azt amikor oldalra foedulsz el,nem pedig teljesen hátrafele.A kezét meg kinyujtja és igy sebbeséget vesznek fel rövidebb idő alatt.Szal. azokkal még el fog repülni egy pár 10 óracska

Elküldve: 2011. 01. 30. 21:14
Az ilyen játékok a nagyon jók, amiket nem az acsikért kényszerből tol az ember, hanem mert tetszik neki ! ! !
ME pl ilyen...de nekem ilyenek a CoD-ok, a DS, az AC, a FNR és ilyen lesz a MK is
Jók kis rövidításek mi?
ME pl ilyen...de nekem ilyenek a CoD-ok, a DS, az AC, a FNR és ilyen lesz a MK is

Jók kis rövidításek mi?
Elküldve: 2011. 01. 30. 21:20
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 01. 30. 19:40
Lehet,hogy azok de egy két cselt nagyon nehéz megcsinálni.pl.azt amikor oldalra foedulsz el,nem pedig teljesen hátrafele.A kezét meg kinyujtja és igy sebbeséget vesznek fel rövidebb id? alatt.Szal. azokkal még el fog repülni egy pár 10 óracska 

Azt a trükköt én is sokat gyakoroltam. Annyi az egész, hogy a bal analógot elhúzod valamelyik irányba és utána rögtön nyomsz egy ugrást (L1). Aztán már csak irányba kell állni és száguldasz is. Igazából nem nehéz, csak rohadt sokat kell gyakorolni, mire ráérez az ember.
Elküldve: 2011. 01. 30. 21:37
Idézet: biolencse - Dátum: 2011. 01. 30. 22:20
Azt a trükköt én is sokat gyakoroltam. Annyi az egész, hogy a bal analógot elhúzod valamelyik irányba és utána rögtön nyomsz egy ugrást (L1). Aztán már csak irányba kell állni és száguldasz is. Igazából nem nehéz, csak rohadt sokat kell gyakorolni, mire ráérez az ember.
Okés,kössz a helpet.
Elküldve: 2011. 01. 31. 20:58
Dragon Age
Ez kurvajóň! Szerintem ha nem romlik a szinvonala akkor ez nekem 10/10. Most vagyok a varázslótoronyban ahol ugye pusztitás van, ma nagyrészt a Lusta démon álmában voltam, éppen most győztem le. Nagyon tettszet ez.. voltak részek ahol szívtam kicsit.. Egyébként 10-11 óránál járok.. gondolom ez azért kicsit sok itt, én megnéztem mindent, csináltam mellékküldetéseket stb.. Eddig 1x bizony le kellett vegyem a nehézséget könnyűre, azon az éjszakán amikor a halottak megtámadták a falut. De egyébként mostmár könnyedén elbánok az ellenségekkel. A csapatomban van Morrigan (vele a szerelmi szál nem igazán alakul
), Allister és egy mage a toronyból.
Ez kurvajóň! Szerintem ha nem romlik a szinvonala akkor ez nekem 10/10. Most vagyok a varázslótoronyban ahol ugye pusztitás van, ma nagyrészt a Lusta démon álmában voltam, éppen most győztem le. Nagyon tettszet ez.. voltak részek ahol szívtam kicsit.. Egyébként 10-11 óránál járok.. gondolom ez azért kicsit sok itt, én megnéztem mindent, csináltam mellékküldetéseket stb.. Eddig 1x bizony le kellett vegyem a nehézséget könnyűre, azon az éjszakán amikor a halottak megtámadták a falut. De egyébként mostmár könnyedén elbánok az ellenségekkel. A csapatomban van Morrigan (vele a szerelmi szál nem igazán alakul

Elküldve: 2011. 02. 01. 16:01
Darksiders Demo
Mafia II Demo
Dantes Inferno Demo
Metal gear Solisd 4 Demo
Haze Demo
Ezeket már probáltam de most HD-ban is ki akarom probálni.Ég és föld a külömbség.
Mafia II Demo
Dantes Inferno Demo
Metal gear Solisd 4 Demo
Haze Demo
Ezeket már probáltam de most HD-ban is ki akarom probálni.Ég és föld a külömbség.

Elküldve: 2011. 02. 01. 16:04
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 02. 01. 15:01
Darksiders Demo
Mafia II Demo
Dantes Inferno Demo
Metal gear Solisd 4 Demo
Haze Demo
Mafia II Demo
Dantes Inferno Demo
Metal gear Solisd 4 Demo
Haze Demo

ezekből ajánlom hogy szerezd be a Metal Gear Solid 4-et

! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 02. 01. 16:50
Halo Reach
aka bzsp
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Xbox Live Gamertag: NS BigZed
No Sympathy - a hungarian Halo Reach clan
Elküldve: 2011. 02. 01. 18:20
Elküldve: 2011. 02. 01. 18:45
Idézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2011. 01. 31. 20:58
Dragon Age
), Allister és egy mage a toronyból.

nekem akkor ment morriganal mikor női karakterel voltam...szarügy
am a 11 óra nemsok...nekem 40 óra volt a game
on:civil war:secret missions
Elküldve: 2011. 02. 01. 20:31