PlayStation 3
Elküldve: 2011. 05. 16. 13:15
Amikor jelszót próbálok változtatni akk ezt írja ki:"You must enter the password correctly to two field" ez magyarul azt jelenti, hogy a jelszót két területen kell megadni (ha jól értem) de folyton minden egyes jelszóra ezt írja ki
pls vki segítsen
Elküldve: 2011. 05. 16. 13:19
Idézet: goronika89 - Dátum: 2011. 05. 16. 13:15
Amikor jelszót próbálok változtatni akk ezt írja ki:"You must enter the password correctly to two field" ez magyarul azt jelenti, hogy a jelszót két területen kell megadni (ha jól értem) de folyton minden egyes jelszóra ezt írja ki
pls vki segítsen 
ugyan azt írd be mind2 helyre
Elküldve: 2011. 05. 16. 13:23
Elküldve: 2011. 05. 16. 14:32
egyszer kiírta hogy elküldi az emailt, de nem....... az baj hogy én Hotmaillel regisztráltam ?
de ha meg arra megyek hogy Forgot Your password , akkor meg ezt írja ki --> an error has occurred (80023156)
Szerkesztette: JacoB 2011. 05. 16. 14:36 -kor
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 05. 16. 15:50
Idézet: JacoB - Dátum: 2011. 05. 16. 14:32
egyszer kiírta hogy elküldi az emailt, de nem....... az baj hogy én Hotmaillel regisztráltam ?
de ha meg arra megyek hogy Forgot Your password , akkor meg ezt írja ki --> an error has occurred (80023156)
hát én nem aktiváltam semmit emailben és nem is kaptam , csak sign inneltem a psen aztán bejött az új jelszó megváltoztattam és kész is
Elküldve: 2011. 05. 16. 15:57
Idézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 05. 16. 15:50
hát én nem aktiváltam semmit emailben és nem is kaptam , csak sign inneltem a psen aztán bejött az új jelszó megváltoztattam és kész is
magyar Accod van ?
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 05. 16. 16:33
Nagybaj van gyerekek
Nem működik a román userem meg az angol sem amin PS3-vagyok(voltam?)
Mindkettőn az e-mali címem nem volt valos.Most megcsináltam azokat az email címeket, de igy sem működik és már nem is küld levelet az e-mail címemre.Azt írja ki, hogy server error accourd.Ilyen esetben mit tudok csinálni?A SONY-val fel lehetne venni a kapcsolatot valahogy?vagy mit tudok csinálni? 7 PLATINÁM van és ezzel nekem ennyi? áhhhhhhhhhhhh help plizzzzzzzzzz
Mindkettőn az e-mali címem nem volt valos.Most megcsináltam azokat az email címeket, de igy sem működik és már nem is küld levelet az e-mail címemre.Azt írja ki, hogy server error accourd.Ilyen esetben mit tudok csinálni?A SONY-val fel lehetne venni a kapcsolatot valahogy?vagy mit tudok csinálni? 7 PLATINÁM van és ezzel nekem ennyi? áhhhhhhhhhhhh help plizzzzzzzzzz
Elküldve: 2011. 05. 16. 17:01
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 05. 16. 16:33
Nagybaj van gyerekek
Nem működik a román userem meg az angol sem amin PS3-vagyok(voltam?)

hát én a magyarral könnyűszerrel be tudtam jelentkezni. letöltöttem a frissítést, utána kérte a jelszócserét, megadtam az újat, elfogadta és már toltam is az mw2 multit
amúgy meg szerintem várj egy napot(kettőt), mert lehet romániát elfelejtették visszakapcsolni
Elküldve: 2011. 05. 16. 17:13
Idézet: danez11 - Dátum: 2011. 05. 16. 19:01
hát én a magyarral könnyűszerrel be tudtam jelentkezni. letöltöttem a frissítést, utána kérte a jelszócserét, megadtam az újat, elfogadta és már toltam is az mw2 multit
amúgy meg szerintem várj egy napot(kettőt), mert lehet romániát elfelejtették visszakapcsolni
Haveromnak megy-lorpharo-nak
Szerkesztette: NECROSMOKE 2011. 05. 16. 17:13 -kor
Elküldve: 2011. 05. 16. 17:21
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 05. 16. 17:13
Haveromnak megy-lorpharo-nak
nekem nem valós email címem volt és arra küldött emailt 3x de negyedikszer már azt írja ki, hogy server error accourd.az angolt sikerült visszahoznom(még szerencse, mert PS+ vagyok)ott gyorsan átt is cseréltem a valos email címre.A Román meg nem akarja beadni, hogy cseréljek passw. mind levelet akar küldeni az eamil címemre necrosmokenecrosmoke@yahoo.com(ez eddig nem létezett, most csináltam meg, de már a levelet sem küld, mert mint ahogy írtam -SERVER ERROR HAS ACCOURD-) MIÉÉÉRRRRRRRRTTTTTTTTTTT??????????????? faszba nincs rinyálós hangulatjel 
necro, nekem is ugyanez van, én felhívtam őket , és azt mondta az ember hogy 3 próbálkozás után a rendszer letiltja a mail küldését 24 órára + újból működni fog. azokban az országokban ahol még nem fut a PSN Store + nem lehetséges e-mailen keresztül történő jelszó megváltoztatása , de ezt még a hét folyamán kijavítják, + megkérdeztem hogy olyan megtörténhet-e hogy nem tudok majd soha belépni az Acc-omba, erre ő azt mondta hogy nyugodjak meg nem lesz semmiféle ilyen :/
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 05. 16. 17:27
Részvétem azoknak akiknek nem megy. =/
Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét,hanem akkor, amikor elveszíti élete értelmét.
Elküldve: 2011. 05. 16. 18:52
Már a PSN-es hírnél kérdeztem, de itt is megkérdezem:
Ha regelek egy új amcsi acconuntot, akkor a trófeáim elvesznek, vagy az a gépen található felhasználóhoz vannak kötve??????
Előre is köszi a választ!! Fontos lenne
Ha regelek egy új amcsi acconuntot, akkor a trófeáim elvesznek, vagy az a gépen található felhasználóhoz vannak kötve??????
Elküldve: 2011. 05. 16. 18:56
Idézet: KenyeresB - Dátum: 2011. 05. 16. 18:52
Már a PSN-es hírnél kérdeztem, de itt is megkérdezem:
óóóó dehogy, dehogy... jó is volna
csak azon az accon vannak trófeák, ahol azokat szerezted
Elküldve: 2011. 05. 16. 20:26
Idézet: danez11 - Dátum: 2011. 05. 16. 18:31
na akkor mehet az rdr ?? 
megkéne beszélni az időpontot
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2011. 05. 16. 21:41
Idézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 05. 16. 21:17
Ember
Az ember nem akkor hal meg, amikor örökre lecsukja a szemét,hanem akkor, amikor elveszíti élete értelmét.

Súgó
A téma zárva.