HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#1841 Felhasználó inaktív   goronika89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 26. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: danez11 - Dátum: 2011. 05. 26. 18:32

ha megszokod a ps irányítást - kb 1 hét... maximum.... - akkor nem lesz semmi játéknál bonyodalom :D
move-ról annyit, hogy nekem is kéne :p

Nekem van de van amikor rohadtul föl tudja b@szni az ember agyát azzal, hogy a PSeye-t nem lehet hozzá tapasztani vmihez és folyton elcsúszik vagy leesik :glare: Eggyelőre még az a másik cucc az a kisebb még nincs meg de kari körül tervezek beszerezni egyet .Az irányítás végülis elég vicces bár egyik haveromnál kipróbáltam a kilzzone 3-mat moval és hát nagyon idegesítő.Én Fps-nél inkább maradok a joy-nál :p
Kép

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is this a God of War

#1842 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 26. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: goronika89 - Dátum: 2011. 05. 26. 18:39

Nekem van de van amikor rohadtul föl tudja b@szni az ember agyát azzal, hogy a PSeye-t nem lehet hozzá tapasztani vmihez és folyton elcsúszik vagy leesik :glare: Eggyelőre még az a másik cucc az a kisebb még nincs meg de kari körül tervezek beszerezni egyet .Az irányítás végülis elég vicces bár egyik haveromnál kipróbáltam a kilzzone 3-mat moval és hát nagyon idegesítő.Én Fps-nél inkább maradok a joy-nál :p

én a sport champion miatt vennék csak move-ot, meg max valami könnyed, casual játékhoz ... fps kizárt

bár erősen tervezek egy wii-t beszerezni... annyi karaly gamma van rá, hogy nemigaz, 35ezer forintért meg sztem bőven megéri (angliából)
amit most kinéztem az a madworld . .. öcsém xD nagy királyság lehet meg persze a mariok meg egy két unaloműző cím

Szerkesztette: danez11 2011. 05. 26. 19:04 -kor

#1843 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2011. 05. 26. 21:01

Üzenet megtekintéseIdézet: danez11 - Dátum: 2011. 05. 26. 21:02

én a sport champion miatt vennék csak move-ot, meg max valami könnyed, casual játékhoz ... fps kizárt

bár erősen tervezek egy wii-t beszerezni... annyi karaly gamma van rá, hogy nemigaz, 35ezer forintért meg sztem bőven megéri (angliából)
amit most kinéztem az a madworld . .. öcsém xD nagy királyság lehet meg persze a mariok meg egy két unaloműző cím

Ezen már én is rég gondolkodok :) Meg a Donkey Country Returns, na ez asztán egy igazi jó casual platformer :)
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#1844 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 26. 21:21

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 05. 26. 21:01

Ezen már én is rég gondolkodok :) Meg a Donkey Country Returns, na ez asztán egy igazi jó casual platformer :)

a donkey az nagyon adja :D én ha vennék wii-t (pedig fogok) akkor a supermariogalaxy, donkey, MADWORLD, sport resort és még valamit néztem, de már elfelejtetem :D

amúgy wii-n van multi, vagy valami hasonló dolog, egyáltalán be lehet kötni a netet? sose volt még nintendom :(

Szerkesztette: danez11 2011. 05. 26. 21:22 -kor

#1845 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 10:57

Eladnám az AC:B-omat 5500ft-ért vagy elcserélném a Red dead redemption-re vagy esetleg más újabb játékra.
Ha valakit érdekel, nyugodtan írjon.

#1846 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: danez11 - Dátum: 2011. 05. 26. 23:21

a donkey az nagyon adja :D én ha vennék wii-t (pedig fogok) akkor a supermariogalaxy, donkey, MADWORLD, sport resort és még valamit néztem, de már elfelejtetem :D

amúgy wii-n van multi, vagy valami hasonló dolog, egyáltalán be lehet kötni a netet? sose volt még nintendom :(

Persze, hogy lehet onlineozni pl:_ Monster Hunter 3-at és más multisokat is.Ott nem neved van, hanem vagy 9 számból alló kód.

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#1847 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 05. 27. 15:37

Persze, hogy lehet onlineozni pl:_ Monster Hunter 3-at és más multisokat is.Ott nem neved van, hanem vagy 9 számból alló kód.

Nekem a PSN nevem áll köbö 8 számból :laugh: :laugh:
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#1848 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 05. 27. 19:26

Nekem a PSN nevem áll köbö 8 számból :laugh: :laugh:

Ez igaz :) Elég hülye nicket választottál :laugh:

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#1849 Felhasználó inaktív   drjb23 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 05. 27. 18:37

sziasztok!

Egy lcd lg full hd-ra volt rákötve a ps3-am.Tegnap költöztem a ps-t dobozában rögzítve a csomagok tetejére pakolva,nem dobálva szállítottam.Ma megpróbáltam rákötni a tvmre (samsungLE32R82B) mindkét kábellel próbálkozva,és olyan mintha a gép nem küldené a a képi jeleket a tv felé,kívülről nincs semmi szokatlan zaj.Utána próbáltam sima mezei tvre rákötni analóg kimenettel, szintén semmi.Mi lehet a baj?tegnap reggel még zavartalanul működött,leejtve nem volt.köszi a segítséget

#1850 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: drjb23 - Dátum: 2011. 05. 27. 19:37

sziasztok!

Egy lcd lg full hd-ra volt rákötve a ps3-am.Tegnap költöztem a ps-t dobozában rögzítve a csomagok tetejére pakolva,nem dobálva szállítottam.Ma megpróbáltam rákötni a tvmre (samsungLE32R82B) mindkét kábellel próbálkozva,és olyan mintha a gép nem küldené a a képi jeleket a tv felé,kívülről nincs semmi szokatlan zaj.Utána próbáltam sima mezei tvre rákötni analóg kimenettel, szintén semmi.Mi lehet a baj?tegnap reggel még zavartalanul működött,leejtve nem volt.köszi a segítséget

Azért mert a PS-ed full hd felbontásra van állítva. A samsung tv-d és a "mezei tv-d" nem tudja ezt a felbontást ezért nem tudja megjeleníteni a képet. A legegyszerűbb megoldás, hogy amikor bekapcsolod a PS-t nyomva tartod a bekapcsoló gombot kb. 10 mp-ig akkor automatice beállítja a képet.

#1851 Felhasználó inaktív   drjb23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2011. 05. 27. 18:44

Azért mert a PS-ed full hd felbontásra van állítva. A samsung tv-d és a "mezei tv-d" nem tudja ezt a felbontást ezért nem tudja megjeleníteni a képet. A legegyszerűbb megoldás, hogy amikor bekapcsolod a PS-t nyomva tartod a bekapcsoló gombot kb. 10 mp-ig akkor automatice beállítja a képet.

köszi szépen,megyek ki is próbálom,hogy működik-e

#1852 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2011. 05. 27. 20:44

Ja, egy olyan szokatlan kattogó hangot fog hallani.

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#1853 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 22:00

sziasztok.úúú de rég jártam már erre :D
2 problémával fordulok hozzátok, hogy nem sikerül a jelszó csere.beakarok lépni psn-re, megkapom az üzit, hogy jelszót kell váltani, és küldik a megadott email címre az aktiváló kódot.email fiókba belépek, rákatt a linkre, onnan átdob a ps oldalára, ahol az új jelszó megadása után az az üzenetet kapom, hogy az oldal/server karbantartás alatt áll.
valaki tudna valami infóval szolgálni??
vagy csak pletyka volt a psn beindulása???
a másik gondom, hogy váltottam hdmi kábelre, és azóta nem találja a media severt.amíg nem hdmi-t használtam gond nélkül ment a dolog.szoftvert is frissítettem, de nincs változás, valaki valami ötlet??
köszönöm előre is
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#1854 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Capo - Dátum: 2011. 05. 27. 23:00

a másik gondom, hogy váltottam hdmi kábelre, és azóta nem találja a media severt.amíg nem hdmi-t használtam gond nélkül ment a dolog.szoftvert is frissítettem, de nincs változás, valaki valami ötlet??
köszönöm előre is

és mi történik, ha visszaváltasz "nem hdmi" kábelra?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#1855 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 27. 22:26

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 05. 27. 21:10

és mi történik, ha visszaváltasz "nem hdmi" kábelra?

most nem tudom, mert, az első számú probléma megakadályoz a tesztelésben :D.
már hozzászoktam a hdmi-s szebb képhez, de ha nincs más megoldás, akkor marad az általad ajánlott verzió.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#1856 Felhasználó inaktív   Laykray 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 07:10

Hello, szerintetek mi éri meg jobban:
1. Ha a guitar hero 3-at cserélem el a red dead redemption-re és még egy ezrest ráfizetek (ez egy kicsit soknak hangzik nekem)
2. Ha az assassin's creed brotherhood-ot cserélem el az RDR-re és (szintén) egy ezrest kell ráfizetnem?

#1857 Felhasználó inaktív   Ćrni 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 08:48

75 ezer Ft-ért láttam 320 gigás PS3-t + GTA IV-t hozzá...szerintetek megéri?
Konzolos boltok kínálatába láttam egy játéknál új és használt árat. Valaki közületek vásárolt már ilyen játékot (használt) és mik a tapasztalatai? :)

#1858 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Ćrni - Dátum: 2011. 05. 28. 09:48

Konzolos boltok kínálatába láttam egy játéknál új és használt árat. Valaki közületek vásárolt már ilyen játékot (használt) és mik a tapasztalatai? :)

70-ért már van új 320 Gb-os 5e-ből meg megvan használtan a GTA.

#1859 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Laykray - Dátum: 2011. 05. 28. 07:10

Hello, szerintetek mi éri meg jobban:
1. Ha a guitar hero 3-at cserélem el a red dead redemption-re és még egy ezrest ráfizetek (ez egy kicsit soknak hangzik nekem)
2. Ha az assassin's creed brotherhood-ot cserélem el az RDR-re és (szintén) egy ezrest kell ráfizetnem?

szerintem a gh 3-at cseréld mivel nagyon alacsony az ára.. jatekaim.hu itt 4500 Ft körül van, az RDR meg 6-7 ezer körül szóval örülj neki ,hogy csak 1 ezrest kell ráfizetned. Viszont, hogy ha azt nézzük, hogy a gh3nak nagyobb a "szavatossága" mint az ac-nek akkor az ac-t cseréld

#1860 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 05. 28. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Ćrni - Dátum: 2011. 05. 28. 08:48

én 80-ért vettem anno játék nélkül 320gigásat szóval bőven megéri, hogy ha használt játékokat vennél akkor ajánlom ezt az oldalt: Jatekaim.hu én eddig innét rendeltem minden játékom (7 db )

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.