LOL

most csináltam meg a többi PS3(pontosabban a német, angol, amerikai és japánn mellet még van 17 PS3 userem XD

) felhasználom userének az ÚJ passwordokat és mind sikerültek
EZ INKÁBB AZOKANK SZÓL AKIKNEK VALOTLAN EMAIL CÍMRE VOLT CSINÁLVVA A PS3 USERÜK
Nekem is mind valotlan email címmel voltak csinálva.A lényeg azon van, hogy megcsináltam azt a valotlan emailcímet ami eddig volt a ps3 useremnek az emalcímje.Utánna megint be akartam lépni ps3-on(sign in-ni)és akkor kiírja, hogy egy levelet küldtünk arra az emailcímre(van amikor 1 kicsit késik az email amit küldenek, szal. türelem gyermekem

)Most ugye már létezik az emailcím hát belépsz és rákat arra a linkre amit a sony-tol kaptál és ott lesz ilyen, hogy betűket meg számokat kell beírnod(vigyáz a nagy és kisbetűkkel)ha minden oké, akkor megjelenik a password change ahol beírod az ÚJ passwordodat és alája megerősitésként még1x beírod ugyanazt az ÚJ passwordot.Megokézod majd kiírha, hogy sikeresen megváltoztattad az ÚJ jelszavad(persze ezt mind ANGOLUL írja)Majd PS3-n megint rálépsz a sign in-ra csak ezuttal a passwordhoz beírod az ÚJ jelszavad és úgy adsz sign in-t.Majd megjelenik egy TERMS OF SERVICE AND USER AGREEMENT/PRIVACY POLICY, ahol addot a CANCEL, DO NOT ACCEPT és az ACCEPT lehetöség amelyek közül te az ACCEPT-et fogod válaszatni.Ezután megint offlineba leszel és ÚJra sign in-ni kell, adsz is 1 sign in-t és ki fogja írni, hogy THE SIGN-IN(E-MAIL ADDRESS)OR PASSWORD IS INCORRECT.Ekkor nyomsz egy BACK-et(karika)és a passwordhoz beírod megint az ÚJ passwordot(jelszavad)és bepipázod a SIGN IN AUTOMATICALLY(AUTO SIGN-IN)és a SAVE PASSWORD ablakocskát és adsz egy SIGN IN-T és már ONLINE-ban is vagy

SZÍVESEN