HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#321 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 10. 17:37

hello! egy kérdés azt nem tudjátok hogy meglehet -e változtatni a nevet playstationon? és az országot?? mert én csak úgy tudok tölteni demókat hogy átlépek egy másik felhasználómba aminek amerika a lakóhelye. és ha meglehet ezeket akkor hol tudnám megcsinálni? ja meg psn card-ot sem enged nekem készíteni mert Magyarország van beállítva :s
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#322 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2010. 10. 10. 17:37

hello! egy kérdés azt nem tudjátok hogy meglehet -e változtatni a nevet playstationon? és az országot?? mert én csak úgy tudok tölteni demókat hogy átlépek egy másik felhasználómba aminek amerika a lakóhelye. és ha meglehet ezeket akkor hol tudnám megcsinálni? ja meg psn card-ot sem enged nekem készíteni mert Magyarország van beállítva :s

sajna nem lehet

#323 Felhasználó inaktív   rolcsy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 10. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 10. 10. 18:33

hát akkor bizony új psn reg fog kelleni.

Ezt kérdezném...hogy hogyan is kell regisztrálni..? Mert nagyon, nagyon rég volt, és nem emlékszem :)
Köszönöm előre is!

#324 Felhasználó inaktív   dzoli1011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 10. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: rolcsy - Dátum: 2010. 10. 10. 20:07

Ezt kérdezném...hogy hogyan is kell regisztrálni..? Mert nagyon, nagyon rég volt, és nem emlékszem :)
Köszönöm előre is!

sign up for playstation network a psn menüpont alatt, asszem ;)

#325 Felhasználó inaktív   rolcsy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 10. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: dzoli1011 - Dátum: 2010. 10. 10. 20:36

sign up for playstation network a psn menüpont alatt, asszem ;)

És ott kell külföldi címmel meg mindennel regisztrálni? Vagy csak simán a létező adatokkal?

#326 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 12. 11:12

sziasztok.annyi lenne a kérdésem, hogy a fórum miért nem jeleníti meg a trophy cardomat?ps3trophycard.com-ról váltottam ps3trophys.com-ra.html códot bemásoltam az aláírásomba, és mégse jeleníti meg, csak a linket.valaki tudna segíteni?
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#327 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 09:59

Szevasztok...jelentem megtörtem...sok évig kitartóan harcoltam a konzolok ellen, (pedig bevallom, előbb volt konzolom(ps1), mint sz.gépem...bár a C64 volt az első...de az már régen volt)...de most beadtam a derekam. :rolleyes: Több oka is van ennek, de ez most nem lényeges.
Egy kérdésem lenne. Több napja bújom a netet, de nem találtam biztos és kielégítő választ. A régiókódokról lenne szó.

A történet egyszerű. Én külföldön élek (Brüsszel) és most azon dilemmázok, itt vegyem e meg a PS3-at vagy Mo.-n? Amit eddig kiderítettem, az alapján a játékoknál már nincs jelentősége, de a filmeknél igen...az bizonytalanított el, hogy valahol azt találtam, hogy az EU az a 2-es régió. Ezalapján nem lenne para, mert ezekszerint itt is megvehetem a gépet. Lényeg hogy "kékDVD"filmeket magyarul szeretnék nézni, uh. azt biztosan otthon fogom megvenni, de ha azok nem mennek az itt vásárolt gépen, akkor otthon kell megvennem, ami külön macera, főleg ha szervizigénye lesz később a masinériának. Ugyan otthon olcsóbb, de csak a huf-€ árfolyamok miatt. Szóval jó volna ha valami okos itt felhomályosítana hogy konkétan ez hoygan működik, mert itt élő barátom szólt hoyg erre figyeljek oda, mert itteni Xbox-on pl nem mennek a magyar DVD-k.
Köszi előre is a segítséget.

#328 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 10:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 10. 13. 09:59

Szevasztok...jelentem megtörtem...sok évig kitartóan harcoltam a konzolok ellen, (pedig bevallom, előbb volt konzolom(ps1), mint sz.gépem...bár a C64 volt az első...de az már régen volt)...de most beadtam a derekam. :rolleyes: Több oka is van ennek, de ez most nem lényeges.
Egy kérdésem lenne. Több napja bújom a netet, de nem találtam biztos és kielégítő választ. A régiókódokról lenne szó.

A történet egyszerű. Én külföldön élek (Brüsszel) és most azon dilemmázok, itt vegyem e meg a PS3-at vagy Mo.-n? Amit eddig kiderítettem, az alapján a játékoknál már nincs jelentősége, de a filmeknél igen...az bizonytalanított el, hogy valahol azt találtam, hogy az EU az a 2-es régió. Ezalapján nem lenne para, mert ezekszerint itt is megvehetem a gépet. Lényeg hogy "kékDVD"filmeket magyarul szeretnék nézni, uh. azt biztosan otthon fogom megvenni, de ha azok nem mennek az itt vásárolt gépen, akkor otthon kell megvennem, ami külön macera, főleg ha szervizigénye lesz később a masinériának. Ugyan otthon olcsóbb, de csak a huf-€ árfolyamok miatt. Szóval jó volna ha valami okos itt felhomályosítana hogy konkétan ez hoygan működik, mert itt élő barátom szólt hoyg erre figyeljek oda, mert itteni Xbox-on pl nem mennek a magyar DVD-k.
Köszi előre is a segítséget.

nyugodtan megveheted kint is, ugyanaz a régió jól mondtad. lefogja játszani a magyar kiadványokat is.
a.k.a. moloj

#329 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 10. 13. 11:41

nyugodtan megveheted kint is, ugyanaz a régió jól mondtad. lefogja játszani a magyar kiadványokat is.

Jupiii...köszönöm szépen a gyors választ...ennek örülök.:D

#330 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 16:08

PS3 akármilyen bluetooth headsetet elfogad ?

#331 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 19:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 10. 13. 10:59

Szevasztok...jelentem megtörtem...sok évig kitartóan harcoltam a konzolok ellen

Már régen meg akartam ezt valakitől kérdezni: ennek mi értelme, vagy miért jó ez?
Papesz

#332 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: zoli12i - Dátum: 2010. 10. 13. 17:08

PS3 akármilyen bluetooth headsetet elfogad ?

Igen.
Papesz

#333 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 13. 20:16

ez a régiókód meg dlc összefüggés most hogy van?
csak mert letöltöttem egy játékhoz egy ingyenes dlc-t. USA store-ról szedtem, a játék 3-as régiókódú, a profil pedig EU-s amin játszok. viszont működött.
most akkor mind1 a régió és a többi?
a.k.a. moloj

#334 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 00:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Oliv3r - Dátum: 2010. 10. 13. 21:16

ez a régiókód meg dlc összefüggés most hogy van?
csak mert letöltöttem egy játékhoz egy ingyenes dlc-t. USA store-ról szedtem, a játék 3-as régiókódú, a profil pedig EU-s amin játszok. viszont működött.
most akkor mind1 a régió és a többi?

Ahogyan említettem fentebb, a játékoknál nem számít...csak a filmeknél, mivel nem multirégiós a lejátszója. Ezért kérdeztem hogy hol vegyem meg...gondolom ez a dlc-kre is érvényes. Bár az tuti hogy európán belül nincs gond, megnéztem és 2-es réhiókódú mind, de akkor meg azt nem értem, hogy haver xbox-a miért nem játsza le a magyar dvd-ket...biztosan ott valamimás furfang lehetet. Csak engem paráztatak be...xD
Mindegy...majd megkérdezem ott a bótos csávót...mitaszond róla. Max viszem magammal egy magyar kékDVD-t is, kipróbálni. :0)

#335 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 00:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Papesz - Dátum: 2010. 10. 13. 20:52

Már régen meg akartam ezt valakitől kérdezni: ennek mi értelme, vagy miért jó ez?

Nem kell túlgondolni. Mint említettem, én is PS-el kezdtem...mármint a komolyabb játékokat...előtte "találkoztam" jópár játékkal C64-en és később szgépen, pl toltam a Wolfeistein3D-t fater gépén...(ami ugye az első fps volt)...meg repülőszimulátort, autós játékot, amik ma is megvannak...igazi retro élmény elinditani pl a Pitstop-ot (találtam is egy képet róla)
Kép
(aki emléxik rá az tudja miféle pixelháborúk voltak ezek még, és dejókat szórakoztunk velük) No mindegy, szal később mikor megvettem a PS1-et, nagyon nagy szám volt. Jó játékok és szép grafika (mármint akkor) pl ott toltam először NFS-t, MoH-t, meg hasonlókat. Ergó tudom milyen egy konzol irányítása. Később is volt szerencsém játszani pl PS2 és PS3-al is. De az valahogyan más világ...úgy értem a konzol és a sz.gép, leginkább az irányításban külömbözik számora. Vannak játékok amik konzolos irányítással jobbak, pl Ps1-en imádtam a bmx-es deszkás vagy verekedős játékokat, mert ott a kombókat könnyebb volt a kontrollerrel tolni...de fps...kontrollerrel...ááá...halál. Persze ez megszokás kérdése, de én annó mikor váltottam konzolról sz.gépre, akkor nagyon hamar megszerettem az egér+bill kombót, könnyebb és gyorsabb mozgás. Ennyi. Ettől még van kontrolerem a sz.géphez is, mivel a kombós cuccokhoz továbbra is az a jó. Ha a PS-hez is lehetne kapni egeret és bilt, akkor az lenne a frankó. :0)

A "harcolok" szó talá kissé erős volt, dehát nem tudtam másképp megfogalmazni ezt, és ez csupán annyit takart, hogy nem akartam konzolt venni. De ez régebben volt inkább igaz...úgy 4-5 éve még elég durva dolog volt az hogy: "vedd meg a konzolt és vegyé hozzá HD tv-t is, mer a régi képcsöveseden, csöves lesz a grafika is". Kinek volt erre pénze?! Nekem nem. De ma már ez másképp van. Egy éve cseréltük le a régi képcsövesünket (azé érzed...nem siettük el) egy 102cm-es fullHD LCD-re. Akkoriban jöttek ki a Led-ek. Most egy évvel később, ugynannyiért van, ugyanekkora Led. Vicces. :0)
Lényeg hogy a 4-5 évvel ezelőtt, viszonylag jónak számító, számítógépem, ma már nem számít se jónak, se számítógépnek. Így kb egy jó 5-600€-s beruházás volna ezt felbrüngetni, a PS3 teteje meg megvan 340€-ból. Így megalkudtam magammal. Lassan a kölkök is akkorák lesznek hogy ők is használhatják, oszt maj megy a csihipuhi a gépért...uh. ezért lesz konzol a pc helyett/mellé, én meg végre láthatom a GTA4-et, élőben, mert itt figyel a polcon a DVD már megjelenés óta, de játszani nem tudtam vele. (és úgy néz ki nem is fogok...mármint szgépen) xD

#336 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 02:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Binder - Dátum: 2010. 10. 14. 00:11

Ahogyan említettem fentebb, a játékoknál nem számít...csak a filmeknél, mivel nem multirégiós a lejátszója. Ezért kérdeztem hogy hol vegyem meg...gondolom ez a dlc-kre is érvényes. Bár az tuti hogy európán belül nincs gond, megnéztem és 2-es réhiókódú mind, de akkor meg azt nem értem, hogy haver xbox-a miért nem játsza le a magyar dvd-ket...biztosan ott valamimás furfang lehetet. Csak engem paráztatak be...xD
Mindegy...majd megkérdezem ott a bótos csávót...mitaszond róla. Max viszem magammal egy magyar kékDVD-t is, kipróbálni. :0)

igen tudom hogy a játékokkal mi a helyzet. csak eddig úgy volt, hogy ha dlc-t töltök le akkor a régióknak passzolni kell.
ez ingyenes cucc volt nem tudom lényeges-e, de pénzessel nem szeretnék befürödni, ezért kérdeztem.
a.k.a. moloj

#337 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 07:16

Volt már róla szó, de általában a DLC-knél is számít a régiókód. Tehát az amerikai lemezekhez az amerikai storeról kell dlc-t tölteni. Játszani lehet bármilyen régiókódú PS3-mal, bármilyen profillal. (Úgy tudom)
Viszont van olyan játék is ahol angliai lemezhez UK store-ból, EU-s (magyar)lemezhez az EU-s storeból kell a dlc-t tölteni.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#338 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 14. 08:38

Srácok!
Éjjel vettem észre. Tölthető a Storeból a Star Wars Force Unleashed II demo!!! Hajrá harjá! Már alig várom, hogy végezzek a munkával és fénykardot rántva aprítsak. Reggel munka előtt gyorsan letöltöttem és installáltam is.
Továbbá a Dead Space Ignition demo is tölthető. Erről semmit nem tudok, de mivel Dead Space, letöltöttem. Ezt is kipróbálom délután.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#339 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 10. 14. 08:44

Találtam egy kis ismertetőt a Dead Space Ignitionről a game channelen. Nekem ez új infó volt.

"Dead Space: Ignition-t, amely Isaac Clarke második kalandjának előzményét kívánja elmesélni számunkra. Mielőtt minden platform szerelmese megörülne, gyorsan szögezzük le, a játék kizárólag PlayStation 3-ra, és Xbox 360-ra érkezik, méghozzá csak letölthető változatban, hogy elrepítsen minket a The Sprawl-ra, ahol előzetesen lemészárolhatunk néhány Necromorph-ot, és feltehetően fényt deríthessünk olyan - fontosnak nehezen nevezhető - információra, amelyeknek hiányában biztosan nem lennénk öngyilkosok, hiszen a lényeg majd úgyis a Dead Space 2-ben fog zajlani. Az Ignition alcímet kapott előzmény stílusát mindenesetre az illetékesek egy interaktív képregény stílusú sztorival jellemezték, amit háromféle minijátékkal ötvöztek, név szerint a Hardware Crack, a Trace Route és a System Override trióval, tehát jelenleg úgy tűnik, még csipetnyi akció sem lesz benne."
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#340 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 14. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2010. 10. 14. 07:16

Volt már róla szó, de általában a DLC-knél is számít a régiókód. Tehát az amerikai lemezekhez az amerikai storeról kell dlc-t tölteni. Játszani lehet bármilyen régiókódú PS3-mal, bármilyen profillal. (Úgy tudom)
Viszont van olyan játék is ahol angliai lemezhez UK store-ból, EU-s (magyar)lemezhez az EU-s storeból kell a dlc-t tölteni.

én is így tudtam, ezért is nem értettem a dolgot. nálam a játék, a store, és a profil amin játszottam mind más régió volt.
a.k.a. moloj

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.