HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3

#981 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 16. 23:16

Üzenet megtekintéseIdézet: NECROSMOKE - Dátum: 2011. 02. 16. 21:22

Az sem rossz csak tiszta God of War koppintás

szerintem is full gow koppintás,a játék egész jó volt, de mikor kitoltam :D nem volt bennem az, hogy még1x elkezdjem :) nem fogott meg annyira :D

#982 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 16:54

hali skacok! ugyebár most kedden fog kijönni a kz3, és mivel a 2-vel még nem játszottam szerintetek kezdhetném a sorozatot a 3-al ? és közben megvenném a 2.őt vagy kezdjem a 2-vel és utána a 3?

#983 Felhasználó inaktív   danez11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 16:54

hali skacok! ugyebár most kedden fog kijönni a kz3, és mivel a 2-vel még nem játszottam szerintetek kezdhetném a sorozatot a 3-al ? és közben megvenném a 2.őt vagy kezdjem a 2-vel és utána a 3?

tökmindegy, szerintem itt nem a story lesz a lényeg :)

#984 Felhasználó inaktív   roli33 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 15:54

Ha kíváncsi vagy a történetre (ami igenis lényeges szerintem) akkor a 2-vel kezdd, de ha inkább tökéletes játékélményre vágysz, vedd meg a 3-at. Nekem már megvan. Az irányítás sokkal jobb, és a látvány is szebb lett.

#985 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 16:54

Bár ez "csak" egy játék, de a kérdés az, hogy szoktál-e filmeket a közepétől nézni, vagy nem.
Papesz

#986 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 19:23

köszi a válaszokat :) igen, én is ettől parázok a 2-nél a rossz irányítás miatt, nah mind 1 azért a 2-vel fogom kezdeni :)

#987 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 19:23

köszi a válaszokat :) igen, én is ettől parázok a 2-nél a rossz irányítás miatt, nah mind 1 azért a 2-vel fogom kezdeni :)

Látom még mindíg nem tudtok állítani az irányításon. Azért olyan az alap irányítás mert az 1-nek PS2-n még az volt a megszokott, a fanboyoknak megtartották ezt az élmény, de ettol fuggetlen belehet állitáni COD-osra is...

#988 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 21:35

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2011. 02. 19. 20:17

Látom még mindíg nem tudtok állítani az irányításon. Azért olyan az alap irányítás mert az 1-nek PS2-n még az volt a megszokott, a fanboyoknak megtartották ezt az élmény, de ettol fuggetlen belehet állitáni COD-osra is...

elsősorban nem a gombkiosztásra gondoltam hanem, olyanokat olvastam, hogy nehéz magát a karaktert irányítani "mintha 1 kőtömböt irányítanánk" meg ilyesmi, amúgy nem minden játékban lehet az irányításon változtatni. ha jól tudom a kz2-ben nem lehet külön külön gombot állítani, hanem több fajta gombkiosztás van és azok közül lehet választani. de javíts ki ha tévedek

#989 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 21:35

elsősorban nem a gombkiosztásra gondoltam hanem, olyanokat olvastam, hogy nehéz magát a karaktert irányítani "mintha 1 kőtömböt irányítanánk" meg ilyesmi, amúgy nem minden játékban lehet az irányításon változtatni. ha jól tudom a kz2-ben nem lehet külön külön gombot állítani, hanem több fajta gombkiosztás van és azok közül lehet választani. de javíts ki ha tévedek

Ez igy van, de sokan arra panaszkodnak, hogy a zoom az az R3, pedig azt lehet állítani. A nehér irányítás az azért volt mert volt "súlya" a fegyvereknek. Ez a 3.-ban mérséklodik.

#990 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2011. 02. 19. 20:48

Ez igy van, de sokan arra panaszkodnak, hogy a zoom az az R3, pedig azt lehet állítani. A nehér irányítás az azért volt mert volt "súlya" a fegyvereknek. Ez a 3.-ban mérséklodik.

az írányításon lehet állítani a Kz3-ban .. én például átállítottam olyanra mint ami a COD-ba van ( L1 célzás . R3 = késelés, R1= lövés..stb). hát és igen sokkal nehezebben lehet írányítani az " emberünket" mert ez nem CoD hogy felugrunk a levegőbe és megfordolunk 360°-ot :) mert itt figyeltek arra hgy egy 500Kg-os páncél van a hátunkun :D amúgy egész jó a játék. eddig csak Co-op -ban játszottam, de még ma este elkezdem a Singlet. Amire roh*dtul kíváncsi lennék hogy milyen lehet 3DB-en játszani :dry: sajnos azt még egydarabig nem tudom meg :sleep:
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#991 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 19. 23:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 02. 19. 21:28

az írányításon lehet állítani a Kz3-ban .. én például átállítottam olyanra mint ami a COD-ba van ( L1 célzás . R3 = késelés, R1= lövés..stb). hát és igen sokkal nehezebben lehet írányítani az " emberünket" mert ez nem CoD hogy felugrunk a levegőbe és megfordolunk 360°-ot :) mert itt figyeltek arra hgy egy 500Kg-os páncél van a hátunkun :D amúgy egész jó a játék. eddig csak Co-op -ban játszottam, de még ma este elkezdem a Singlet. Amire roh*dtul kíváncsi lennék hogy milyen lehet 3DB-en játszani :dry: sajnos azt még egydarabig nem tudom meg :sleep:

én is toltam coop-ban hd tv-n de nekem aránytalanul osztotta el a képernyőt :s esetleg nem tudok tenni ellenne valamit? vagy majd a full játékban máshogy lesz?

#992 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 22:14

én is toltam coop-ban hd tv-n de nekem aránytalanul osztotta el a képernyőt :s esetleg nem tudok tenni ellenne valamit? vagy majd a full játékban máshogy lesz?

úgy ossztotta el neked hogy például te vagy a tévé egyik sarkában és mondjuk a barátod a másik sarokban ??.. mert nekem szerencsére elég nagy Tv-m van úgyhogy nem zavar.. de kisebb Tvn elég rossz lehet a Co-Op
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#993 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 02. 20. 08:50

úgy ossztotta el neked hogy például te vagy a tévé egyik sarkában és mondjuk a barátod a másik sarokban ??.. mert nekem szerencsére elég nagy Tv-m van úgyhogy nem zavar.. de kisebb Tvn elég rossz lehet a Co-Op

igen, úgy osztotta el, de hidd el nekem is elég nagy a tv-m eddig minden coopós osztott képernyős játéknál jó volt kivétel ez és a resident evil 5

#994 Felhasználó inaktív   Nathan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 20. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 18:23

jól teszed én is igy csináltam az uncharted-el elöbb az egyet vettem meg

#995 Felhasználó inaktív   Nathan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 02. 20. 12:06

császtok azt szeretném kérdezni hogy ps3 ra hogy kell képet felrakni?????????
hogy a pendrivén létre kell-e hozni egy mapát aminek kölön nevet kell adni stb?????????

#996 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Nathan - Dátum: 2011. 02. 20. 13:06

császtok azt szeretném kérdezni hogy ps3 ra hogy kell képet felrakni?????????
hogy a pendrivén létre kell-e hozni egy mapát aminek kölön nevet kell adni stb?????????

Dehogy csak simán beléps a pictures iconra és ott kell,hogy legyenek.Majd adsz 1 copy-t és már másolja is fel a PS3-ra.
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#997 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 12:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 19. 20:23

Én azt mondom,hogy kezd a történet elejével.Mert igenis sorozatról van szó.

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#998 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 13:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 02. 20. 10:50

Nekem is ugy volt a demóban de ez 1 pont levonás a játékból mert utálom az efajta co-op-os módokat.Onlineos kell nem pedig ilyen xar koápp

Kép

JUST CALL ME-->SMOKE<--

#999 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Dark_Temptation - Dátum: 2011. 02. 20. 09:34

igen, úgy osztotta el, de hidd el nekem is elég nagy a tv-m eddig minden coopós osztott képernyős játéknál jó volt kivétel ez és a resident evil 5

de a resident evil 5-el mi a baj ? az vízszintesen van elosztva. :) szerintem annak a Co-Opja mókásra sikeredett :p
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#1000 Felhasználó inaktív   Dark_Temptation 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 02. 20. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 02. 20. 13:26

de a resident evil 5-el mi a baj ? az vízszintesen van elosztva. :) szerintem annak a Co-Opja mókásra sikeredett :p

nálam azt is szarul osztotta el... ahogy a kz3-at hogy eggyik sarokba én vagyok a másikba meg a 2. játékos :s :s

Téma megosztása:

• (145 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.