HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#801 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 08. 16:26

a géphez adott 1 hónapos gold-ot kell aktiválni? vagy az első netre lépésnél magától aktiválódik?
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#802 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 17:13

az első netre lépésnél magától aktiválódik

ctrl+c ctrl+v rulz
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#803 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 08. 19:05

Nem akarom én, azt se tudom mi az, csak gondoltam itt majd elmagyarázza valaki aki ért hozzá, h mi a lényege, bővíteni szerettem volna technikai tudásomat, más téren bővült is, rézfaszú bagolyról még nem hallottam, csodálkozom h nem vitték még el a színesfémgyűjtők!:)

#804 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 19:19

Flesselt boxxal felejtsd el a multit Live-on :rolleyes:

#805 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 19:40

Értem, de akkor minek találták ki a fleset, úgy értem mire jó? Bocsi h ilyen zagyvaságokat kérdezek! Na és a doboz tartalma egy av kábel! Azzal lehetséges philips 170s lcd monitorra való rákötést, vagy kell hozzá vennem valami másik kábelt?? Köszi!

#806 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 19:43

Azert, hogy ne kelljen megvenned a jatekokat, hanem warezzel is menjen.

AV kabellel ra tudod kotni a TV-re, ha azon van ilyen bemenet. Altalaban van. De en ajanlok inkabb egy HDMI kabelt, azzal sokkal szebb kepet fog kinyomni a Box.

#807 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 20:05

Köszi szépen! A többi kérdésem majd akkor ha meglesz a box!

#808 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 22:11

Bocsi, de lenne itt még valami! Mikor elkezdtem érdeklődni a konzolok iránt a ps3 illetve xbox 250slim tűnt a legújabbak! Akarom mondani olyan kozolt szeretnék amin minimum 6 évig még a legújabb játékok is futnak majd! Az xbox slimröl úgy gondoltam h mivel szinte új, (2010-es) nagyon erős processzor, memória, grafikus kárty van benne stb! Na most meg olvasom hogy a proci 3200mh, grafikai processzor sebessége 500Mhz ... ! na most ez egy számitógép esetében nem számit nagynak! Nyugtasson meg valaki hogy konzolok esetében ezek a számok igen is nagynak tekinthetők és megállja még a helyét pár évig!? Na meg a régi konzolok meg a slimek tecnikai paraméterei semmiben nem külömböznek?? köszi!

#809 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 08. 22:48

Üzenet megtekintéseIdézet: robokutty7 - Dátum: 2011. 03. 08. 21:11

Bocsi, de lenne itt még valami! Mikor elkezdtem érdeklődni a konzolok iránt a ps3 illetve xbox 250slim tűnt a legújabbak! Akarom mondani olyan kozolt szeretnék amin minimum 6 évig még a legújabb játékok is futnak majd! Az xbox slimröl úgy gondoltam h mivel szinte új, (2010-es) nagyon erős processzor, memória, grafikus kárty van benne stb! Na most meg olvasom hogy a proci 3200mh, grafikai processzor sebessége 500Mhz ... ! na most ez egy számitógép esetében nem számit nagynak! Nyugtasson meg valaki hogy konzolok esetében ezek a számok igen is nagynak tekinthetők és megállja még a helyét pár évig!? Na meg a régi konzolok meg a slimek tecnikai paraméterei semmiben nem külömböznek?? köszi!

a slim és a régi kiadás nem különbözik sokban...persze technikailag finomítottak csöppet, de az más. ugyanaz a minőség fog futni a régi és a slim gépen is. ilyen téren nincs különbség. ez a 6év meg sok, főleg az xbox esetében. szerintem ennek az x generációnak nem lesz akkora az élettartama.
a.k.a. moloj

#810 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 05:26

Na igen,en is egy hete vettem Slimet (PS3 sztem piszok randa es bumfordi) de szerintem 1-1.5 ev mulva jon a kovetkezo generacio mert kell a nagyobb kraft es az emberek nem lesznek heppik hogy pc-n fenyevekkel szebb a graf mig Boxon elnagyolt.

#811 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 06:50

Akkor most megmondaná valaki mit tegyek?? Tudom én döntök, de mit javasolnátok? Inkább pc-re költsek és akkor 2 évig biztos viszi az új gameket? Én már elkönyveltem h új az egész slim, felvan turbózva, de most aztán leesett az állam!

#812 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 09. 08:23

Üzenet megtekintéseIdézet: robokutty7 - Dátum: 2011. 03. 09. 06:50

Akkor most megmondaná valaki mit tegyek?? Tudom én döntök, de mit javasolnátok? Inkább pc-re költsek és akkor 2 évig biztos viszi az új gameket? Én már elkönyveltem h új az egész slim, felvan turbózva, de most aztán leesett az állam!

szerintem pc hardverre két év alatt biztos többet fogsz költeni, mint ha most x360 slim 4GB-ost (50K HUF) vennél. És ha jól láttam, akkor két év garival adják az X360-at. Bár itt most akciósnak hirdetik, de 20GB-os HDD-t 4K-ért tudsz venni.
Illetve el kell dönteni mit akarsz: géppel legozni, majd OS-t telepíteni, drivereket vadászni, játékokat telepíteni és a beállításokkal bajlódni vagy csak bekapcsolni a konzolt, berakni a játékot és játszani?

Szerkesztette: gene 2011. 03. 09. 08:25 -kor

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#813 Felhasználó inaktív   BGEE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 16:07

Üdv.
Valakit nemérdekel Guitar hero 5 (GH5gitárral)vagy Beatles Rockban (RB1-es gitárral,dob, mikrofon) eladnám, vagy cserélném :)

#814 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2011. 03. 09. 08:23

szerintem pc hardverre két év alatt biztos többet fogsz költeni, mint ha most x360 slim 4GB-ost (50K HUF) vennél. És ha jól láttam, akkor két év garival adják az X360-at. Bár itt most akciósnak hirdetik, de 20GB-os HDD-t 4K-ért tudsz venni.
Illetve el kell dönteni mit akarsz: géppel legozni, majd OS-t telepíteni, drivereket vadászni, játékokat telepíteni és a beállításokkal bajlódni vagy csak bekapcsolni a konzolt, berakni a játékot és játszani?

Jól beszéltél ma megvettem a gépet! Köszi minden segitséget és bocsi ha hülyeségeket kérdeztem! Töltök pár játékot nettről, ha netán nem bírom elindítani őket akkor lesz még kérdésem! Üdv

#815 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 10. 18:30

Konzolon szerintem nem fordul elo olyan, hogy nem birod elinditani :) :) :)

Amugy grat a cucchoz, Slim rulz! Monnyuk en 250gigasat vettem mert az alig volt dragabb mint a 4-es, es az extra lemez tobbe kerult volna mar mint a 250. Kell is, hisz feltelepitem a jatekokat, mar tizenpar el van foglalva.

#816 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 15. 18:56

Sziasztok! Szuper a box, csak úgy hasit, vettem is hozzá eredeti játékot az ész megáll milyen durván megy rajta! Mégis lenne itt pár kérdés! Mivel 4gb slimet vettem, usb-t gondoltam rádugni a tárolásra, szuperül működik is vele, fel is ismeri, a demokat rátöltöm és játszom róla, szóval király! De mégis van egy olyan dolog, hogy mikor kikapcsolom a gépet a következő bekapcsolásnál, nem ismeri fel a pendrivet! újra kell formáznom és persze elveszik minden amit rátöltöttem! :-( Mi lehet a gond? Tudna e valaki segiteni?? köszi!

#817 Felhasználó inaktív   Daetnas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 16. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: robokutty7 - Dátum: 2011. 03. 15. 18:56

Sziasztok! Szuper a box, csak úgy hasit, vettem is hozzá eredeti játékot az ész megáll milyen durván megy rajta! Mégis lenne itt pár kérdés! Mivel 4gb slimet vettem, usb-t gondoltam rádugni a tárolásra, szuperül működik is vele, fel is ismeri, a demokat rátöltöm és játszom róla, szóval király! De mégis van egy olyan dolog, hogy mikor kikapcsolom a gépet a következő bekapcsolásnál, nem ismeri fel a pendrivet! újra kell formáznom és persze elveszik minden amit rátöltöttem! :-( Mi lehet a gond? Tudna e valaki segiteni?? köszi!

FAT 32-ben volt eredetileg formázva?
ASRock M3A770DE, Phenom II X4 925, Geil Value 4096Mb DDR3 1333Mhz CL9 KIT, GIGABYTE R577UD-1GD, Chicony Hipro 380W Advanced Efficiency, SAMSUNG HD502HJ F3 500 GB, NEC RW AD-5240S,CoolerMaster Elite 335, BenQ G2220HD, A4TECH XL-747H,Logitech Classic 200

#818 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 02:08

Igen abban! Ami még érdekes, ha most bedugom a pendrivet nem is ad ki olyan lehetőséget h NTFS-ben birjam leformázni! :-(

#819 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 10:00

Utánnanéztem, leformáztam NTFSben! Kipróbálom, kiváncsi leszek!!

#820 Felhasználó inaktív   robokutty7 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2011. 03. 17. 17:01

Továbbra sincs semmi! Mind 1 hogy NTFS vagy FAT 32, ugyanazt csinálja, kikapcsolom a boxot és következő bekapcsolásnál, már formázhatom újból! Volt hogy működés közben húztam ki, akkor dolgozott rendesen, na mondom, akkor ez lesz a titok nyitja, megpróbáltam újból és akkor már nem ismerte fel! Esetleg van valami pendrive leválasztó parancs működés közben, mert én csak úgy kihúztam! bocsi ha unalmas vagyok, de nem tok mit tenni, vettem ma 16 GB osat is mondom na majd azzal, de szintén semi! :(

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.