HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#1 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 28. 15:17

A régi topik folytatása
hwsw staff

#2 Felhasználó inaktív   b.mate 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 18. 11:48

Üdv!

Most szeretnék beszerezni egy új konzolt.

A két nagy név merült fel a PS3 és az Xbox360, mindkettőből a slim változat.

Sokat olvastamteszteket rőluk stb. , de én inkább személyes véleményekre lennék kiváncsi a gépekkel kapcsolatban.

Amit fontosnak tartok: - Látvány, Grafika

- Online lehetőségek

- Játék támogatottság

Egyszóval játsszani szeretnék rajta.

Ha valaki tud kérem segítsen.

#3 Felhasználó inaktív   lutri 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 18. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: b.mate - Dátum: 2010. 08. 18. 11:48

Üdv!

Most szeretnék beszerezni egy új konzolt.

A két nagy név merült fel a PS3 és az Xbox360, mindkettőből a slim változat.

Sokat olvastamteszteket rőluk stb. , de én inkább személyes véleményekre lennék kiváncsi a gépekkel kapcsolatban.

Amit fontosnak tartok: - Látvány, Grafika

- Online lehetőségek

- Játék támogatottság

Egyszóval játsszani szeretnék rajta.

Ha valaki tud kérem segítsen.

nos.a látvány és a grafika szerintem inkább játéktól függ mint géptől.mert szerintem egy jó grafikájú játéknak mind a két gépen ugyanazt tudja grafikailag nyújtani.online lehetőség szempontjából inkább ps3 mert ott ingyen elérhető a multiplayer xbox 360 esetében pedig fizetni kell a LIVE-ért(tehát hogy multizni tudj)a játékok izléstől függenek.exluzív játékokba talán a ps3 valamivel erősebb de ez izléstől függ.ps3-on exluzív nagy címek:InFamous,KillZone 2(3),God of War 3és jön a Gran Turismo 5, xbox 360-on:Gears of War 1,2 (3), Halo 3,Halo 3 ODST (Halo Reach) Forza Motorsport 3 maga az xbox 360 slim valamivel olcsóbb de nem sokkal.szerintem mindegyik jó nekem xbox 360-om van a régi kiadás és nekem jól bevált de ha az exkluzív játékokat és a multit nézzük akkor ps3.remélem tudtam segíteni:D

#4 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 14:25

Valaki itt a fórumon adta az összehasonlítást nekem is:
PS3: valamivel drágább és nem feltörhető, viszont frissebb a hardver (legalábbis akkor még az volt, azóta jött az Xbox upgrade is, ami nem tudom, hogy milyen frissítést adott neki). Online rész ingyen van és a store jól műxik. Állítólag lesz magyar is, amíg nincs különböző országokba kell regelned, de ez nem nagy áldozat. Nemsokára (szept) megkapja a maga wii kiegészítőjét is, kb 8K/cucc áron. Nem törhető, szal ehhez mindent eredetiben meg kell venned, így kevesebb játékod lesz.

Xbox: régebbi gép (frissítés passz), törhető (legalábbis a régi) így végtelen mennyiségű játékod lehet. A régebbire páran panaszkodtak, hogy vannak játékok, amik már azért nem futnak olyan jól, de ezt nem tudom cáfolni/igazolni.

Ill. ott van a lutri által említett dolog, hogy nem minden title elérhető a másik platformon.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#5 Felhasználó inaktív   b.mate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 14:29

és melyiket tartjátok jobbnak, élvezhetőbbnek? Xbox live vagy a Ps network-öt?

#6 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: b.mate - Dátum: 2010. 08. 18. 15:29

és melyiket tartjátok jobbnak, élvezhetőbbnek? Xbox live vagy a Ps network-öt?

+ nem tudom mennyire vagy film őrült, de PS3-on tudsz BD filmeket nézni.
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#7 Felhasználó inaktív   b.mate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: gene - Dátum: 2010. 08. 18. 16:35

+ nem tudom mennyire vagy film őrült, de PS3-on tudsz BD filmeket nézni.

Kösz, de ez annyira nem hat meg Kép De legalább a lehetőség adott.

#8 Felhasználó inaktív   TEEBEEX360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 18:45

Üzenet megtekintéseIdézet: b.mate - Dátum: 2010. 08. 18. 17:22

Kösz, de ez annyira nem hat meg Kép De legalább a lehetőség adott.

Hát nézd.Én remélem tudok segíteni.Figy ha látványra mész akkor ps3.Xboxon is vannak nagyon szép játékok de azért a ps3 exclusive címei szebbek.És ez attól is függ hogy mennyi pénzt áldozol rá a későbbiekben mert ugye ps3 nem törhető.Xbox viszont igen.Net kérdés.Xbox live-ja összetettebb mint a ps3-é.Viszont ps3 ingyenes.X-en fizetni kell de az se eget verő.És egy tanács.Ne az alapján ítélj hogy melyik az erősebb hanem hogy melyik gépen teccenek az exclusive játékok.Mert most lehet megveszed a ps3-at és később örjöngeni fogsz mondjuk egy gears of war 3-ért.Remélem értetted és tudtam segíteni.Ne látvány alapján dönts.

#9 Felhasználó inaktív   b.mate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: TEEBEEX360 - Dátum: 2010. 08. 18. 19:45

Hát nézd.Én remélem tudok segíteni.Figy ha látványra mész akkor ps3.Xboxon is vannak nagyon szép játékok de azért a ps3 exclusive címei szebbek.És ez attól is függ hogy mennyi pénzt áldozol rá a későbbiekben mert ugye ps3 nem törhető.Xbox viszont igen.Net kérdés.Xbox live-ja összetettebb mint a ps3-é.Viszont ps3 ingyenes.X-en fizetni kell de az se eget verő.És egy tanács.Ne az alapján ítélj hogy melyik az erősebb hanem hogy melyik gépen teccenek az exclusive játékok.Mert most lehet megveszed a ps3-at és később örjöngeni fogsz mondjuk egy gears of war 3-ért.Remélem értetted és tudtam segíteni.Ne látvány alapján dönts.

De azért láttatlanba elég nehéz tudod.....

Ha sok különbséget nem lát senki, ami tényleg meghatározó lenne akkor megszülöm a döntést a játékok alapján.

Köszi mindenkinek a segítséget, ötletet tapasztalatot.

#10 Felhasználó inaktív   b.mate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: TEEBEEX360 - Dátum: 2010. 08. 18. 19:45

Amúgy nem terveztem hogy feltörök vagy hasonlót csináljak bármelyikkel. A konzolokra eredeti játék való, főleg mert multizni szeretnék.

#11 Felhasználó inaktív   TEEBEEX360 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 21:17

Üzenet megtekintéseIdézet: b.mate - Dátum: 2010. 08. 18. 19:18

Amúgy nem terveztem hogy feltörök vagy hasonlót csináljak bármelyikkel. A konzolokra eredeti játék való, főleg mert multizni szeretnék.

Akkor csak azt tudom neked ajánlani hogy azt vedd meg amire jobban tetszenek az exclusive játékok.Most az egy dolog hogy a ps3-on szebbek az exclusive játékok,de nem biztos hogy jobbak mint a 360-as gammák.Én speciel ezért választottam az xboxot mivel sokkal jobb excclusive gémek vanna rá.Nekem jobban tetszenek mint a ps3 gammái.Szal ez egyedül te rajtad áll.Mind két gépnek van előnye és hátránya.De nálam az exclusive gémek a döntő konzol vásárláskor nem az hogy erősebb meg szebb rajta a játék.Remélem tudtam azért segíteni.Üdv

#12 Felhasználó inaktív   b.mate 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 19. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: TEEBEEX360 - Dátum: 2010. 08. 18. 22:17

Akkor csak azt tudom neked ajánlani hogy azt vedd meg amire jobban tetszenek az exclusive játékok.Most az egy dolog hogy a ps3-on szebbek az exclusive játékok,de nem biztos hogy jobbak mint a 360-as gammák.Én speciel ezért választottam az xboxot mivel sokkal jobb excclusive gémek vanna rá.Nekem jobban tetszenek mint a ps3 gammái.Szal ez egyedül te rajtad áll.Mind két gépnek van előnye és hátránya.De nálam az exclusive gémek a döntő konzol vásárláskor nem az hogy erősebb meg szebb rajta a játék.Remélem tudtam azért segíteni.Üdv

Hát sikerült is dűlőre jutni... Én is inkább az xbox360 slim mellett döntöttem. Régen nagyon sokat kockultunk haverommal geas of war-on meg halo3-on és a szívemhez nőttek. Most perpillanat az xbox kínálata nekem jobban tetszik :D Meg a közeljövőre nézve is jobb. Még1x köszönöm mindenki segítségét.

#13 Felhasználó inaktív   szabicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 26. 09:06

sziasztok
Xbox 360 vásárlása előtt állok.
milyet érdemes venni?
Vízhűtésest?
feltőrtet?
újjat?
milyen alaplaposat(jaspert esetleg)?