HWSW Informatikai Kerekasztal: A Gamekapocs szekció átalakítása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Gamekapocs szekció átalakítása

#121 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: klemid - Dátum: 2010. 07. 29. 19:15

A fórumon késik az óra. :Đ

a beállítások menüpontban át tudod állítani az időzónát és a téli-nyári időszámítás figyelembevételét
hwsw staff

#122 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: peterpal7 - Dátum: 2010. 07. 29. 17:07

Eszembe jutott valami a régi HWSW gamer topicokról: milenne ha törölnéd mindkettőt, és indulna egy új. Így nincs vita hogy miért ez/az maradt meg.

Ha már szívás van, mindenki egyformán szívjon? :Đ Végülis ez is egy megoldás, az eredeti témák meg mehetnének az archívumba. Bár nem hinném, hogy annyira jó az ötlet, és biztos sokan háborognának miatta.

#123 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:21

Felvetettem mar en is tegnap de az volt a valasz hogy minden duplikalt topicbol megszunik az egyik, az alapjan hogy melyik... minosegibb? Regebbi? Valami ilyesmirol volt szo.

Az alfabetikus besorolast meg komolyan gondoltam.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#124 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 07. 29. 19:21

Felvetettem mar en is tegnap de az volt a valasz hogy minden duplikalt topicbol megszunik az egyik, az alapjan hogy melyik... minosegibb? Regebbi? Valami ilyesmirol volt szo.

Az alfabetikus besorolast meg komolyan gondoltam.

Melyikben van több HSZ.

#125 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:24

Melyikben van tobb minosegi hozzaszolas.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")

#126 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:26

az is lehet, hogy csak egymás mellé kellene ezeket rakni, és majd a közösség kitapossa az utat. az egyik elhal, a másik tovább él
hwsw staff

#127 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:27

Azt is mondtam, azt is leszavaztad. Csunya bacsi.

Alfabetikus besorolas? Egyet alszol ra aztan amellett dontesz, mar latom.

#128 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 07. 29. 19:24

Melyikben van tobb minosegi hozzaszolas.

Gondolom átfogod nézni az összeset. Vagy ezzel arra célzol, hogy a mi hozzászólásaink nem elég "minőségiek"?

#129 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 07. 29. 19:27

Azt is mondtam, azt is leszavaztad. Csunya bacsi.

Alfabetikus besorolas? Egyet alszol ra aztan amellett dontesz, mar latom.

bocs, nem emlékeztem rá, hogy ez már felmerült ilyen formában.

az alfabetikus besorolás első blikkre jónak tűnik, másodikra már kétségeim vannak. pl. továbbra is jobbnak tartom, ha az azonos típusú játékok iránt érdeklődők egy adott alfórumban beszélhetnének a kedvenceikről.

arról nem is beszélve, hogy mi lenne a nem játékhoz kötődő témákkal?
Tenchu vagy Ninja Gaiden?, Kipusztulnak a kalandjátékok?, Milyen autós játékokat NE vegyek meg?, Shoot 'em upok, stb
(persze belátom, ezekből kevesebb van, de szerintem tök jók, és kellenek az ilyenek)
hwsw staff

#130 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:32

Két eltérő társaság (gondolok itt pl. az átlagéletkorra) különböző minőségi normatívával. Hogy lehet eldönteni, melyik milyen minőségű? :Đ Akkor már inkább a tisztalapos reboot, az eddigiek archiválásával...

#131 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:32

Nem, nem olvastam GK-s topicokat csak volt egy ilyen nemu hozzaszolas is valakitol.

#132 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 07. 29. 19:32

Két eltérő társaság (gondolok itt pl. az átlagéletkorra) különböző minőségi normatívával. Hogy lehet eldönteni, melyik milyen minőségű? :Đ Akkor már inkább a tisztalapos reboot, az eddigiek archiválásával...

Felőlem mehet.

#133 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 29. 18:31

bocs, nem emlékeztem rá, hogy ez már felmerült ilyen formában.

az alfabetikus besorolás első blikkre jónak tűnik, másodikra már kétségeim vannak. pl. továbbra is jobbnak tartom, ha az azonos típusú játékok iránt érdeklődők egy adott alfórumban beszélhetnének a kedvenceikről.

arról nem is beszélve, hogy mi lenne a nem játékhoz kötődő témákkal?
Tenchu vagy Ninja Gaiden?, Kipusztulnak a kalandjátékok?, Milyen autós játékokat NE vegyek meg?, Shoot 'em upok, stb
(persze belátom, ezekből kevesebb van, de szerintem tök jók, és kellenek az ilyenek)

np, van neked eleg bajod szerintem igy is

Alfabetikusra kerestem neked peldat aztan rajottem hogy bazz, a Steam is ilyen :Đ :-D Ott ugy vannak besorolva az alatalad emlitett szurke topicok hogy General Discussions aztan kesz (vagy Helps and Tips).

link: http://forums.steampowered.com/forums/

#134 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:51

Miert mi baj van a mostani beosztassal? Szerintem nem baj az, hogy megmarad mind a HWSWs mindpedig a GKs gamekapocs foruma az egyes jatekoknak. Oke, hogy valoszinu 2 topik lesz nyitva egyazon jateknak, de se az abszolut lenullazasrol se az egybevonastol nem lesz jobb, mert bizonyara vannak emberek akik a megszokott bevalt topikba akarnak jarni ahol ismerik az emberek egymast. Ha baratkozni akar valaki akkor atmegy a masikba, vagy beloggol a Feszbukba.

#135 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: SityiSXT - Dátum: 2010. 07. 29. 19:32

Gondolom néhány HWSW fórumozónak olyanok vagyunk mint nekünk a trollok csak most legálisan szabadították rájuk a - néha, esetenként - bolondokat. :-D

#136 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Bbogesz - Dátum: 2010. 07. 29. 21:55

Gondolom néhány HWSW fórumozónak olyanok vagyunk mint nekünk a trollok csak most legálisan szabadították rájuk a - néha, esetenként - bolondokat. :Đ

Itt minden GKs forumozonak uldozesi maniaja van? Komolyan mondom, te vagy a masodik 1 napon belul aki azon parazik, hogy a HWSWs forumozok titeket metelynek vagy trolloknak tartanak. Egyaltalan nem, valoszinu van koztetek is hulye barom ember, meg sok normalis is, de ez ugyszint igaz a HWSWs tagokra is. Az, hogy a HWSWs emberek nem feltetlen vagynak az egyesitesre valoszinu inkabb a megszokas kerdese, nem pedig mert idiotaknak tartanak titeket. En pl nem vagyom a totalis egyesitesre, igy ahogy van most tok oke. Ha akarok ott forumozok ahol eddig (HWSW topik) de ha akarok atmegyek a "masik oldalra" es megnezm ott miket irkalnak. Sokkal ertelmesebb valasztasi lehetoseget adni a tarsasagnak, mintsem raeroszakolni mindenkire az egysegesitest. Aki atvagyik a masik forumra azt kb 2 kattintas valasztja el ettol, aki meg nem az boldog a jol megszokott helyen.

#137 Felhasználó inaktív   Ilsyde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: helloszabi - Dátum: 2010. 07. 29. 18:31

továbbra is jobbnak tartom, ha az azonos típusú játékok iránt érdeklődők egy adott alfórumban beszélhetnének a kedvenceikről.

Erre a reszre meg elfelejtettem reagalni. Az addig jogos hogy aki kizarolag autoversenyeket kedvel az ellesz azon a reszlegen de ez ritka. Pont most, hogy az atfedesekrol beszeltunk latszik ahogy egynel tobb reszleget kell meglatogatnod akkor is ha csak pl. akciojatekokat szeretsz mert lehet hogy nehany kedvencedet a szerepjatekok, arcade, platform vagy casual (stb.) linken tudod csak elerni. Sot nem is lehet hanem biztos. Steamen is mukodik a rendszer, marpedig ez elarul valamit.
Aki meg itt a keresokkel dobalozik, annak gondolom alapbol megfelel hiszen lenyegeben ugyanarrol van szo hiszen alfabetikus a felosztas.

Azt elismerem hogy mind a hwsw-s, mind a GK-s felnek valtozas lenne a dolog tehat nem artana megszavazni stb. Bar mindenkeppen valtozas lesz, ha skatulyazol az a hwsw-nek mindenkeppen uj. Arra is kell gondolni hogy hosszu tavon mi lesz a logikus, mivel lesz a legkevesebb gond es mi a legjobban atlathato. Arcadebol platformba, platformbol akcioba stb. pakolgatosdi meg keresosdi nem tunik tul effektivnek.

#138 Felhasználó inaktív   helloszabi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 29. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 07. 29. 20:16

Erre a reszre meg elfelejtettem reagalni. Az addig jogos hogy aki kizarolag autoversenyeket kedvel az ellesz azon a reszlegen de ez ritka. Pont most, hogy az atfedesekrol beszeltunk latszik ahogy egynel tobb reszleget kell meglatogatnod akkor is ha csak pl. akciojatekokat szeretsz mert lehet hogy nehany kedvencedet a szerepjatekok, arcade, platform vagy casual (stb.) linken tudod csak elerni. Sot nem is lehet hanem biztos. Steamen is mukodik a rendszer, marpedig ez elarul valamit.
Aki meg itt a keresokkel dobalozik, annak gondolom alapbol megfelel hiszen lenyegeben ugyanarrol van szo hiszen alfabetikus a felosztas.

Azt elismerem hogy mind a hwsw-s, mind a GK-s felnek valtozas lenne a dolog tehat nem artana megszavazni stb. Bar mindenkeppen valtozas lesz, ha skatulyazol az a hwsw-nek mindenkeppen uj. Arra is kell gondolni hogy hosszu tavon mi lesz a logikus, mivel lesz a legkevesebb gond es mi a legjobban atlathato. Arcadebol platformba, platformbol akcioba stb. pakolgatosdi meg keresosdi nem tunik tul effektivnek.

jogos. a steames abc rendezés is teljesen jól néz ki, be kell látnom.

én most úgy állok ehhez a dologhoz, hogy egy kicsit hagyjuk ülepedni, sok volt a változás, előbb hadd szokja meg mindenki egy kicsit az új helyzetet, aztán majd meglátjuk, hogyan tovább a topikokkal.
hwsw staff

#139 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 29. 19:34

Ne haragudjatok, de az ABC szerinti rendezés tök jó lenne, ha egy könyvtár lennénk, vagy egy kibaszott játékáruház, mint a Steam, esetleg még akkor is, ha
a Nemzeti Levéltár fórumát üzemeltetnénk.

De ez egy játékoldal, itt a hatékonyság mellett a hangulatra is kell figyelni. Őszintén, ha feljönnék a fórumra, és azt látnám, hogy itt ABC-123 szerinti topicok vannak,
valószínűleg beöltöznék bézs garbóba, vennék egy 30 éves barna kockaVolvót, és elmennék indulni a világ legunalmasabb embere díjért, röviddel utána pedig
fejbe lőném magam.

Ha feljövök, olyan kategóriákat szeretnék látni, amiket játékokhoz tudok kötni, ami alapján látszik, hogy ezt olyan emberek csinálják, akik még mindig elsősorban
rajongók, és csak utána profik, mint ahogy ez a GK életében mindig is volt.

Sajnos el kell fogadni a tényt, hogy nem mindig a leghatékonyabb, a leglogikusabb dolog a legjobb is egyben.

Az utóbbi 6-8 évben egy erősen hiányos, rengeteg funkciót nélkülöző, kissé instabil, néha lassúcska és úgy általánosan is elavult fórumot kellett használnunk,
és mégis élveztük minden percét, mert volt benne lélek, benne volt Szabi szívének egy darabja.

Ne öljük ki a maradék lelket a GK fórumból azzal, hogy itt nagyokos könyvtárost kezdünk játszani, csak azért, mert néhámy, ömlesztett topichoz szokott
rinyagépnek letörik a műkörme attól, hogy esetleg már két külön főtopicba is be kell néznie.

Köszi.

Szerkesztette: InGen 2010. 07. 29. 19:35 -kor

#140 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 29. 20:02

Ingen itt ellent mondanék - ha csak részben is - neked. A témaszortírozás oké mert könnyen lehet az elején eltalálni oda amit keresek. De a témákon belül nyugodtan lehetene ABC mert akkor már konkrét topicot keres az ember gyereke. Sok helyen van olyan hogy több 10 topic van egymás hegyén hátán és végiglapozni az egész mindenséget azért mert a legrégebben létrehozott topicot keresem egy kicsit fárasztó. most hogy megújúlt a fórum megpróbáltam megkeresni a "régi" jól megszokott topicokat köztük olyat is amit nem feltétlenül veszek fel kedvencnek mert vagy ritkán írnak bele vagy tényleg csak akkor kell amikor épp aktuális nekem. Bevallom kb a 3.-nál belefáradtam a böngészésbe és feladtam a harcot. Lehet hogy én vagyok együgyű és nem használom a fórum új lehetőségeit de abban a pillanatban hamar felfújtam magam és az egeremmel az "x"-et keresgéltem remegő kézzel.
summa summárum én látok rációt a részleges ABC beosztásban.

Téma megosztása:

• (9 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.