HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#581 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 01. 03. 01:22

Megaagy: Végre egy olyan animációs film, ami tényleg vicces, és egy jó kis sztorit röffent össze, valójában az ember egy bizonyos pontnál megtudja a film kimenetelét, de ez nem ront rajta semmit. 8/10

Üvegtigris 3: Ez, ez egy nagy rakás ócskaság. Komolyan az első két részt egy ilyen valamivel elrontani? Istenkáromlás. A film egyszerűen szar. Az egésznek semmi köze sincs magához az alaphoz+ a címhez. Hirtelen az elején történik valami, majd minden a feje tetejére áll, és a végén persze a főszereplők pórul járnak. De ez a gondolatmenet annyira el van rontva a filmben hogy az hihetetlen. Legalább Sanyi megmaradt olyannak ami.

A 9. század: Kegyetlen jó, 2005-ös orosz háborús dráma. Az afganisztáni megszállást mutatja be az oroszok szemszögéből, azon belül is egy kevéske fiatalt, akik a sorozásnál találkoztak, majd a kiképzés közben barátok lettek, majd afganisztánban együtt harcoltak. A film valós eseményeken alapszik, úgyhogy nem hinném hogy nagyon bele kéne kötni, de a legvége eléggé holywoodos lett. 9/10
Kép

#582 Felhasználó inaktív   Bloody 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 03. 21:37

Ezek még tavalyról, egy kis szösszenet:

Újrakezdők - Szerelmes Szingli Szittert Keres
Alcím az nagyon kell oda anélkül gondolom bele se kezdenél! Nekem is (vagy lehet, hogy csak nekem) a film közben esett le, hogy a szitter az bébiszitter lenne. Hmm honnan is ismerős a főszereplő srác? Ja igen ő volt a Nemzet Aranyában az okostódor Nic Cage mellett, na őt az isten is mellékszereplőnek teremtette, főszerepben nem igazán működött. Volt mellette a szokásos kanos haverja aki már annyira mellékszereplő, hogy szinte statiszta. Catherine-Zeta Jones még midig dögös, a gyerekeknek jó szöveget írtak, a végét elrontották, nagyjából ennyi maradt meg belőle. 4/10

Szökőhév
Van egy ír hagyomány, hogy február 29-én a nők is megkérhetik a férfi kezét. A nő tehát útra kel Írországba... Ez viszont minden kiszámíthatósága ellenére nagyon aranyos film. Van benne ugyan egy-két bugyuta poén, de azt elnézzük neki. Akad itt amerikai-európai ellentétekre kihelyezett komikum is, a végére meg egy kis tanulság is bejátszik. 7/10

Fújd szárazra édes
Sok pozitív hozzászólás hatására álltam neki, vígjáték ugyan de sok poén nincs benne. A britek hozzák a már megszokott életszerűséget. Kisvárosban fodrászverseny zajlik, időre kell különböző frizurákat készíteni, a fordulók között meg láthatjuk a rákos, férjét elhagyó inkább leszbikus Natasha Richardson-t, Alan Rickman-nek még azt is elhisszük, hogy ő egy fodrász, Bill Nighy-nak meg aztán pláne, Rachael Leigh Cook űbercuki, Josh Hartnett meg csak úgy van. Ez nem egy "Igazából szerelem". Azt hittem kevesebb lesz a fodrászos téma benne, nem nagyon jött be. 3,8/10

Üvegtigris 3
Tényleg mintha egy különálló film lenne az Üvegtigris szereplőivel, tele van jó helyzetkomikumokkal és beszólásokkal. Szabó Erika jót tett neki, Sanyi meg nekem unalmas már, de egy-két poént azért hozzátett ő is. Azt éreztem, hogy a túl sok szereplővel nem nagyon tudtak mit kezdeni, tele volt zsúfolva velük a film aztán ki-ki a maga kis csapatával együtt bandázott és ment a sztori több külön szálon. Ennek ellenére még mindig az egyik legjobb magyar vígjáték 7,5/10 és én is az első mozi mögé tenném.

Felhangolva
Mindenhol azt olvasom milyen sírva röhögős egy külföldi oldalon találtam olyan hozzászólást, hogy az év legrosszabb filmje. Szerintem ez áll közelebb az igazsághoz, talán a Pancser Police tudja megelőzni. Egy ütős poén volt benne az is teával a számban bírt megtalálni amit majdnem kiköptem, a Jeffrey-s rész, aki látta az vágja. Hiába cameoznak itt benne popsztárok, rocksztárok, amerikai tv-s személyiségek, hiába Judd Apatow, hiába Jason Segel ez a film egy hatalmas 0. P. Diddy kvára nem vicces, a poénok kínosak és fájdalmasak, ha rám hallgattok kerülitek, már pedig miért hallgatnátok rám? A többségnek elvileg tetszik, csak úgy mint a:

Toy Story 3
Rábeszélt egy haverom: aranyos film nézd meg! Gondoltam jó lesz szünetre. Jaj ez tök dedós miért nézem én ezt? Aztán jön a fordulat a gonosz keresztapa medvével, na ott meg átvált olyan darkba...nos én nem tudom, elvileg a mai gyerekek nagyon meg vannak edzve ilyen téren de rám az a játékbaba a frászt hozta! Elég éles a kontraszt az eleje, a közepe majd a megint nyálas vége közt. Nem tudom ki a célcsoport de én ezt gyerekeknek nem ajánlanám. A Túl a sövényen-t na azt pl bátran! Értékeléstől itt is eltekintek ezt egyszerűen nem tudtam hova tenni!

Hétmérföldes szerelem
Csöpögős romantika? Címe alapján az lehet! Betévedtem a kommentek közé: alpári poénok? Oks meglessük! Az év meglepetése, sőt a tavalyi év egyik legjobb filmje! Képzelj el egy romantikus vígjátékot ami kerül minden giccset, nagyon laza az egész. Drew Barrymore és Justin Long úgy tudom, még együtt vannak szóval működik a párosuk a filmben. Annyi az egész, hogy kipróbálják a távkapcsolatot és hol az egyik fél hol a másik látogatja meg társát ingázva a keleti- és a nyugati part közt. Nem az a film aminek várod a végét, hogy mi fog már ebből kisülni, hanem szívesen nézed és közben jól szórakozol rajta. Még a legkisebb -tényleg szinte egymondatos- mellékszereplő is oly módon ki van dolgozva, hogy le a kalappal! A végével ugyan nem vagyok teljesen kibékülve, egy európai film a vége előtt 20 perccel ott a reptéri ölelkezésnél (ez így még nem spoiler azt hiszem) már be is fejeződne. Kiszórom rá a 8,5-et! Mikor lehet már újranézni? Meg újra és újra és...!

A Közösségi háló
Eisenberg hadar. Durván hadar. Gondolom mondták neki. De miért? Vagy jó 20 perc kellett mire megszoktam és nem idegesített. Elég száraz film de mégis végig leköt, egy-két eltúlzott jelenet volt benne az egyik valahogy így nézett ki:
-Te Mark nem tudod, hogy xy-nak van-e barátja?
-Figyelj az emberek nem járkálnak felirattal a homlokukon amin az áll, hogy... [Mark egy pillanatra megállt, zavartan forgatta a fejét, majd szinte az ebédlőasztalt felborítva berohant a szobájába és hozzáírta a Relationship status-t]
Jó ilyenek tudom, hogy kellenek bele, másképp nem lenne film a film. A feszességhez hozzájárult még Trent Reznor zenéje is, a zárójelenet pedig zseniális! Esetleg még szinkronnal megnézem, ha valami akkor erre ráfér, de többször nem hiszem. 8/10
Először a jó hír: betegséget fogunk elnevezni magáról!

#583 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 04. 07:39

Nekem tetszett a Felhangolva. Könnyed, vidám, szórakoztató. Nem az a baromi nagyot nevetős fajta, de szerintem simán nézhető. Viszont nem tudom ki írta, hogy jó film a Pancser Police, mivel baromira nem volt igaz. Nagyon kevés igazi humor, nagyon kevés akció, a nyomozás is béna. Bűn gyenge film! Ráadásul a kibővített verziót néztük, de az utolsó tíz percet már nem bírtuk megnézni.

#584 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 01. 08. 18:36

RED
Kép
Kép
Kép

#585 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 09. 08:06

A tetovált lány
Kép
Kép
Kép

#586 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 12. 19:58

megnéztem ezt a Mártírok című filmet, mivel sok érdekeset hallottam róla...mennyire sokkoló meg elborult egy film. alapjában kétféle embert ismerni, van az aki nem bírta végignézni, mondván ez baromság, és van az akinek nagyon bejött. nos kb ennyit tudtam róla, így az elején húztam is a számat hogy mi ez a szar, aztán persze kimutatta a foga fehérjét.
nos az alapötlet tényleg beteg, bár a film végéig úgy tűnt a készítők nem igazán vannak tisztában a mártír szó jelentésével, ez persze tisztázódott. az ok vagy cél a filmben viszont egy ökör nagy baromság. ez egy tök j pszicho-thriller-dráma vagy mia a franc lenne, de a lélektani része nem volt rendesen kidolgozva, nem jött át a szenvedés, illetve a mártírság. értem hogy ez miért volt sok pár embernek..nos hát lekvárok...
érdekes ötlet lett volna, kaksi megvalósítás. nem tetszett.

aztán megnéztem a Collateralt is, ez már egy pár éves film Tom Cruze-zal. tetszett, atározottan tetszett.
ennyi...
a.k.a. moloj

#587 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 08:39

Tegnap megnéztem a Megaagy (aka Megamind) című filmet. Rég tetszett már ennyire egy animációs film! Meglepően vicces volt. A karakterek eltaláltak, a szövegek nagyszerűek, a zene fasza, a történet is rendben van (bár a trailerek sokat lelőnek belőle). Ráadásul vannak benne kikacsintások is (Obamás poszterátirat, Donkey Kong/Mario jelenet stb).

Egyszóval simán ajánlom bárkinek, legyen az gyerek vagy felnőtt.

#588 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 13. 15:32

Eredet hát nem is csodálkozok azon hogy nagy siker lett film mert baromira jó lett:)

#589 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 14. 11:57

Tegnap megnéztem a Gru-t is és minden köntörfalazás nélkül kijelenthetem, hogy Megaagy simán kiütéssel győzött Gru felett. Már a traileren is érezhető volt, de így már ténylegesen tudom, hogy más célcsoportnak készült a két film. Míg a Gru egy barbie, addig Megaagy G.I.Joe. A Gru egyértelműen a fiatalabb korosztályt célozza meg. Gonoszunk nem is igazi evil, inkább csak egy zsémbes nagystílű tolvaj, egy bűnöző. A három kislány megjelenésével máris tudhatjuk, hogy itt inkább az aranyosság a cél. A történet is épp ezért inkább megy el a cukiság felé. Míg Megaagy Gun's N Rosesra és AC/DC-re vonul be, addig Gru vidámparkban fest macskafejet a pofájára.

Nem azt mondom, hogy rossz film lenne, de messze nem ajánlom mindenkinek. Főleg a fiatalabb lányoknak fog ez bejönni. Nem én voltam a célcsoport, de nincs is ezzel baj. Majd ha lesz egy lányom örülni fogok az ilyen filmeknek. De a fiamat inkább a Megaagyra vinném el.

Ui: a kis sárga minionok nekem egyértelműen Raving Rabbits nyúlásnak tűnek.

#590 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 14. 22:16

The other Guys/Pancser Police

Hát sokat röhögtem ezen a múvin.Főleg Will Ferrell-en.ő 1 nagyon NAGY arc :happy:
Ott volt egy jelenet amit nem értettem meg,hgoy S.L.Jackson meg The rock mi a avruk p.csába szöktek le a tetöről?
még maga a színészek sem értették a filmben amikor temették őket :laugh:
A temetésen tetszet a verekdős jelenet,amikor sugdolozva verekedtek meg a társai sugdolozva szurkoltak nekik :laugh: hát az NAGY volt :happy:
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#591 Felhasználó inaktív   SLi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 15. 13:02

Clash of The Titans (2010)
Kép
Elég sok rosszat olvastam róla így csak most néztem meg, viszont én kellemesen csalódtam. Úgy szoktam neki menni az ilyen popcorn moziknak, h a lényeg az h teljesen kikapcsoljon semmi komolyabb elvárás. Persze feltűnnek a hibák,de egyszerűen túl teszem magam rajta, és hát ennél a filmnél sajnos jó pár logikátlanság akadt, de nem is ez volt a fő gond vele hanem egyszerűen nem volt kibontva rendesen a cselekmény, a szereplőket se lehetett megismerni. Igazából az az érzésem volt h a koncepció volt rossz, ezt a sztorit egyszerűen nem lehetett 102 percben rendesen megcsinálni. A látvány viszont szinte végig hibátlan volt, baromi jó CGI, látványos akció jelenetek, ebbe a részébe nem igazán lehet bele kötni. A színészekről nem sokat lehet mondani, Sam Worthington szerintem jó színész ( a Black Ops szinkronjánál elképesztő milyen jó volt) de ez nem ebből a filmből fog kiderülni, ez Gemma Arterton-ra is igaz. Hibái ellenére is nekem tetszett és jól szórakoztam, kifejezetten a látványra mentek rá így ez nálam 7/10
Victoria Concordia Crescit
http://www.last.fm/user/faszomatazt
"Nem hallgatok Aurórát, mert bassza az aurámat"
én ráébresztelek arra, hogy mit sem ér a bagázsod
ha este haza térve látod, hogy felkúrva a lakásod
én ebbe nőttem fel, de azt hittem hogy tiszta

#592 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 15. 14:38

A Titánok Harca szerintem se olyan rossz film, mint ahogy írták. Én i úgy ültem le elé, hogy rossz lesz, de kellemesen csalódtam.
Ellenben a Pancser Policeon nem tudom mit esznek egyesek. Szerintem se vígjátékként, se akció filmként nem állja meg a helyét. Szerintem rém unalmas volt.

#593 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 15. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Scoo - Dátum: 2011. 01. 15. 13:38

A Titánok Harca szerintem se olyan rossz film, mint ahogy írták. Én i úgy ültem le elé, hogy rossz lesz, de kellemesen csalódtam.
Ellenben a Pancser Policeon nem tudom mit esznek egyesek. Szerintem se vígjátékként, se akció filmként nem állja meg a helyét. Szerintem rém unalmas volt.

evvel abszolút egyetértek, nagyon nem jött be.nekem olyan semmilyen film.
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#594 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 18. 11:32

MegaAgy
12 dühös ember
Kép
Kép
Kép

#595 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 01. 18. 15:46

Hősök-szezon 3-epizod 3
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#596 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 01. 18. 18:31

Alpha Dog
Kép
Kép
Kép

#597 Felhasználó inaktív   tjames