HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#61 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 08. 02. 22:07

Régen minden ferdeszemű bunyós filmnek az volt a címe, hogy karate vagy ninja valami...
Teljesen mindegy volt, hogy milyen sportág van benne, milyen harcművészet. Rúgnak is benne? KARATE! Shemagh van a fején? NINJA!
Ma azért már kissé cizelláltabban osztják a címeket :)
Kép
Kép
Kép

#62 Felhasználó inaktív   Norberto07 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 03. 15:05

Stop Shop (Clerks)
Kép
Valjuk be öszintén nagyon gyenge film, csak is Jason Mewes miatt néztem meg, de mellesleg ő kevesebb szerepelt. Nem nagyon értettem, hogy ez most mi akar lenni, egy bolt mindennapjai?... Fogalmam sincs. A poénok sem nagyon röhögtettek meg szóval nálam abszalut nem jött be. :|
Minedesetre, nálam 6/10

* Remélem a második része nem okoz ekkora csalódást, meg a számitásba van a Dogma, Jay és NémaBob, Képtelen Képregény és a Shop Show, tehát a héten Jay és NemaBob hét van.... :D majd mindegyikről irok pár sort :D

Szerkesztette: Norberto07 2010. 08. 03. 15:08 -kor

A Fociban a "ha" nem játszik...
Facebook: norberto7

#63 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 17:07

* Remélem a második része nem okoz ekkora csalódást, meg a számitásba van a Dogma, Jay és NémaBob, Képtelen Képregény és a Shop Show, tehát a héten Jay és NemaBob hét van.... :D majd mindegyikről irok pár sort :D
[/quote]
A képtelen képregény kemény dió :)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#64 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 03. 23:32

Eredet

Jó volt, de mégse volt egy nagy szám, szórakoztató, de a nagy hype után kicsit többet vártam, Nolan maradjon a Batmannél :)

#65 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2010. 08. 04. 00:32

Eredet

Jó volt, de mégse volt egy nagy szám, szórakoztató, de a nagy hype után kicsit többet vártam, Nolan maradjon a Batmannél :)

Én is láttam tegnap a filmet, és remélem hogy nem veszed rossz néven, de akinek ez a film nem tetszik az nem érti. Ehhez fogható zseniális alkotást még sose láttam, ez egy egészen új dimenzió, ez már nem is film, hanem valami sokkal több... Nolan pedig egy isten :)
Javaslom, hogy ahogy teheted nézd meg újra, lehet hogy teljesen más lesz a véleményed ;)
Nálam 10/20
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#66 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 04. 12:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gunner23 - Dátum: 2010. 08. 04. 08:52

Én is láttam tegnap a filmet, és remélem hogy nem veszed rossz néven, de akinek ez a film nem tetszik az nem érti. Ehhez fogható zseniális alkotást még sose láttam, ez egy egészen új dimenzió, ez már nem is film, hanem valami sokkal több... Nolan pedig egy isten :)
Javaslom, hogy ahogy teheted nézd meg újra, lehet hogy teljesen más lesz a véleményed ;)
Nálam 10/20

Egyetértek. Akinek nem tetszik az nem is értette meg. Ez a film pedig egy mestermű! :)

Szerkesztette: drakecsaj 2010. 08. 04. 12:43 -kor

Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#67 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 04. 17:34

Az a baj az Inceptionnel, hogy nem egészen áll össze a lelkileg lebontós Philip K. Dickes nyomozós rész a néha már túlzottan látványos akciótengerrel.

Jó film, de nem egy Mátrix, a nagy hype-hoz meg messze nem ér fel.

#68 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: InGen - Dátum: 2010. 08. 04. 17:34

Az a baj az Inceptionnel, hogy nem egészen áll össze a lelkileg lebontós Philip K. Dickes nyomozós rész a néha már túlzottan látványos akciótengerrel.

még nem láttam a filmet, de mivel Dick neve sokszor felmerült a filmmel kapcsolatban, már csak ezért is kiváncsi vagyok rá. Philip K.Dick egy isten!!!
a.k.a. moloj

#69 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 04. 19:01

Shrek 4 3D

Kicsit csalódtam, szerintem gyenge rész, pláne zárásnak, nekem a 2 a kedvencem

#70 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 04. 20:02

Üzenet megtekintéseIdézet: InGen - Dátum: 2010. 08. 04. 18:34

Így van. Pont.
Kép
Kép
Kép

#71 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 04. 20:12

Crazy Heart
Kép
Egy lepukkant Country zenészről szól. Bepillantást nyerhetünk egy valaha szebb napokat látott, de mostanra kiélt korábbi sztár mindennapjába...
Vajon fel tud e még állni? ÉN nem tudtam hogy szeretem a country zenét...de ezekszerint igen. Eszméletlen jó zenék csendülnek fel benne...
Aki egy nyugis filmre vágyik jó zenével, és egy kicsit káúboj érzésű, annak feltétlen ajánlom.
Fura lesz mondjuk ezekután a TRON-ban látni Jeff Bridgest....mikor itt egy szál fecskében láthatjuk, amit összerókázza megereszkedett önnmagát a WC padlóján...
Fura lesz a megfiatalodott énjét látni a számítógép háborújában :)
Ez a film, kellő lelazulás, és egy kis komolyság mellett, nekem most simán 7/10 volt. IMBD-n 7.4, magyar átlag lehet hogy inkább 4/10 lenne :)
Szeretem az ilyen vén rókás filmeket. S mivel minden nagy kedvencem mára batatásodott, hál isten van iyen filmből mostanában elég.
:)
Kép
Kép
Kép

#72 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 08. 04. 20:18

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 04. 20:12

Crazy Heart
Kép
Egy lepukkant Country zenészről szól. Bepillantást nyerhetünk egy valaha szebb napokat látott, de mostanra kiélt korábbi sztár mindennapjába...
Vajon fel tud e még állni? ÉN nem tudtam hogy szeretem a country zenét...de ezekszerint igen. Eszméletlen jó zenék csendülnek fel benne...
Aki egy nyugis filmre vágyik jó zenével, és egy kicsit káúboj érzésű, annak feltétlen ajánlom.
Fura lesz mondjuk ezekután a TRON-ban látni Jeff Bridgest....mikor itt egy szál fecskében láthatjuk, amit összerókázza megereszkedett önnmagát a WC padlóján...
Fura lesz a megfiatalodott énjét látni a számítógép háborújában :)
Ez a film, kellő lelazulás, és egy kis komolyság mellett, nekem most simán 7/10 volt. IMBD-n 7.4, magyar átlag lehet hogy inkább 4/10 lenne :)
Szeretem az ilyen vén rókás filmeket. S mivel minden nagy kedvencem mára batatásodott, hál isten van iyen filmből mostanában elég.

Gran Torino-t láttad már testvér? Szerintem tetszene neked:) Én nagyon szeretem.
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#73 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 04. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: K2 The Highest - Dátum: 2010. 08. 04. 21:18

Gran Torino-t láttad már testvér? Szerintem tetszene neked:) Én nagyon szeretem.

Természetesen! ;)
Azt már magyar premier előtt levadásztam, kövezzetek meg. Van amivel nem tudok várni...és aztán úgyis megnézem még annyiszor, hogy ha könyv lenne már rojtos lenne :)
Kép
Kép
Kép

#74 Felhasználó inaktív   soda 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 08. 05. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Gunner23 - Dátum: 2010. 08. 04. 08:52

Nálam 10/20

Én is múlt héten néztem és Gunner23-mal teljesen egyetértek. Ugyanazt tudom én is elmondani. Ez több egy filmnél és tényleg jól bele kell gondolni a dolgokba, ha valaki meg akarja érteni. Számomra eddig az év filmje, de ez csak egy személyes vélemény. 10/10

#75 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:04

De az is lehet hogy pont azért nem adunk 10 de még 9 de még 8 pontot sem az eredet-re, mert egy felületes, pongyola, mondhatnám, hogy pusztán csak látványfilm.
Mibe kell jobban belegondolni??? Hogy együtt belőtt emberek egyet álmodnak egymás mellett feküdve??? pffff...
Az ötlet jósága elcsúszik a megvalósítás ittott likacsos banánhéján.
Mindamellett hogy tényleg egy jó, szórakoztató, élvezetes mozifilm....ám közel sem maradandó, közel sem mélytartalmú.
és ez is csak privát vélemény, úgyhogy nem berágni rá.

Szerkesztette: tjames 2010. 08. 05. 10:05 -kor

Kép
Kép
Kép

#76 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:44

Inception-moziban! 10/9.5

Tekken-sz.gépen! Hát amikor a film elején megláttam, hogy gary daniels az egyik színész mondtam, hogy itt gondok lesznek. A film közepénél már vakartam a tököm a kíntól. Kritikán aluli alkotás! Miért van az hogy a videójátékokból soha nem tudnak normális filmet csinálni! Nem is értem a 7. pontos imdb értékelést, amihez biztos japó kollégáink járultak hozzá! 10/5

Hello I'm Johnny Cash....

#77 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: tjames - Dátum: 2010. 08. 05. 10:04

De az is lehet hogy pont azért nem adunk 10 de még 9 de még 8 pontot sem az eredet-re, mert egy felületes, pongyola, mondhatnám, hogy pusztán csak látványfilm.
Mibe kell jobban belegondolni??? Hogy együtt belőtt emberek egyet álmodnak egymás mellett feküdve??? pffff...
Az ötlet jósága elcsúszik a megvalósítás ittott likacsos banánhéján.
Mindamellett hogy tényleg egy jó, szórakoztató, élvezetes mozifilm....ám közel sem maradandó, közel sem mélytartalmú.
és ez is csak privát vélemény, úgyhogy nem berágni rá.

Egyetértek cimbora :)

#78 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 11:52

Alien Raiders-Idegenek a pokolból
Kép
A cím alapján már sejthető hogy egy katasztrófa az egész film. Azért én megéztem.
A sztori az hogy van egy kis csoport, lerohannak egy szupermarketet, az egész úgy tűnik mintha ki akarnák rabolni. Ám kiderül hogy nem erről van szó, hanem hogy keresnek valamit, fertőzésről beszélnek, meg egyedekről. A címből le lehetett vágni hogy mit keresnek. Itt kezdett érdekes lenni a film, de aztán kiderült hogy egy gagyi szar az egész. Szóval végig a szupermarketben játszódik, lekapcsolt villanyoknál, sötét kis helységekben, szóval gáz. Szar színészek, mi kell még. Amolyan film+ movie.
a.k.a. moloj

#79 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 13:49

TEKKEN:
Nagyon nem számítottam sokra ezzel a filmel kapcsolatban, ezért nem mondom, hogy szar...de hát..istenem, ez hol ér meg 7 pontot..? Egy 7 pontos film nem ilyen, persze nézhető..nem mondom, hogy rossz volt de akkor is. A harc legalább látványos volt valamilyen szinten, de akkor sem ér fel egy Vitathatatlannal..A film 5 pont + a csaj még 1 pont ezért: 6/10. :laugh: Inkább CoDoztam volna... :D
Kép

#80 Felhasználó inaktív   K.G. 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 05. 15:22

A-team

Könnyed popcorn, a jobbik fajtából. Nekem tetszett. Elejétől a végéig mosolyt csalt az arcomra.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.