HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki milyen filmet látott a héten? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki milyen filmet látott a héten?

#741 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 08:11

ez lemaradt

The Girl With The Dragon Tatoo - A tetovált lány

Egy svéd krimi trilógia első részénél állunk ami meg van spékelve egy kis thriller beütéssel is. A második rész is már kint van, a "The Girl Who Played With Fire", de ez még egyelőre kimaradt az életemből, majd pótolom, mert a Tetovált lány alapján az se lehet olyan rossz, mondom ezt úgy hogy nem rajongok a kőkemény krimikért, persze voltak számomra unalmas részek is, de összességében egy elég jól összerakott filmet láttam.
7 pont
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#742 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 10:24

Brooklyn's Finest - Brooklyn mélyén

Egy nagyon szívós Krimi/Drámával van dolgunk némi akcióval megfűszerezve, bár itt inkább tényleg a drámai vonal a kiemelendő. A szereposztás kíváló: Richard Gere, Don Cheadle és Ethan Hawke. Egy kőkemény bűnügyi művel van dolgunk, de a film nem merül ki egy átlagos krimiben, elég komoly lelki hátteret mutat be, és ez a lelkizés az ami igazán kiemelkedővé teszi a filmet. 3 szálon fut a cselekmény, és a mű megoldása előtt is le a kalappal, remek befejezést láthatunk az amúgy se lankadó köztes részek mellett.
8.6 pont

#743 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 22:16

A föld inváziója - Csata Los Angeles felett : egy kora reggeli filmnek elment :sleep: nem volt olyan hiperszuper ... a története egyszerű, jönnek a szörnyek és elmennek majd a szörnyek ....szóval 10ből nálam 5-öt kap :blink:
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#744 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 04. 21. 08:11

ez lemaradt

The Girl With The Dragon Tatoo - A tetovált lány

Egy svéd krimi trilógia első részénél állunk ami meg van spékelve egy kis thriller beütéssel is. A második rész is már kint van, a "The Girl Who Played With Fire", de ez még egyelőre kimaradt az életemből, majd pótolom, mert a Tetovált lány alapján az se lehet olyan rossz, mondom ezt úgy hogy nem rajongok a kőkemény krimikért, persze voltak számomra unalmas részek is, de összességében egy elég jól összerakott filmet láttam.
7 pont

A könyvet olvastad? Az az igazi

#745 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 23:21

Visszakézből
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#746 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 23:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Warrior - Dátum: 2011. 04. 23. 01:21

Visszakézből

Azért az mindenkinek jól esne ha lennél szíves írni pár sort a látott filmről..valami vélemény szerűt.
Kép

#747 Felhasználó inaktív   goronika89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 09:31

Little Fockers-Utódomra ütök
Hááát igen csak más mint az előző részek.Sokkal jobb poénokat és hangulatot vártam tőle.A poénokból jó ha kettőn lehetett röhögni.A sztorija meg igencsak gyenge .Pláne ez a Keresztbekuros dolog. :sleep: Talán az egyetlen pozitívum benne Jessica Alba ő nem tett hozzá az élményhez hanem csak dögösen ott volt :wub:
A nagyobb színészeknek nem ez volt a legjobb alakításuk(Deniro, Hoffman, Stiller)de nem is kell elvárni tőlük hisz ahány évesek azalatt már mind letették azt az asztalra amit elvárunk tőlük
Nálam:10/6.5

Szerkesztette: goronika89 2011. 04. 23. 09:31 -kor

Kép

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is this a God of War

#748 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: goronika89 - Dátum: 2011. 04. 23. 09:31

Hááát igen csak más mint az előző részek.Sokkal jobb poénokat és hangulatot vártam tőle.A poénokból jó ha kettőn lehetett röhögni.A sztorija meg igencsak gyenge .Pláne ez a Keresztbekuros dolog. :sleep: Talán az egyetlen pozitívum benne Jessica Alba ő nem tett hozzá az élményhez hanem csak dögösen ott volt :wub:
A nagyobb színészeknek nem ez volt a legjobb alakításuk(Deniro, Hoffman, Stiller)de nem is kell elvárni tőlük hisz ahány évesek azalatt már mind letették azt az asztalra amit elvárunk tőlük

én is... hát volt benne 1-2 jó poén de nem tetszett..
Jessica Alba a kedvenc szinésznőm és tényleg csak miatta volt jó a film

nálam: 10/7
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#749 Felhasználó inaktív   Kreeg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 10:23

The love guru

tegnap este felnéztem Jessica Alba port.hu-jára és ott figyelt ez a film is...mivelt vígjátékra vágytam igy megnéztem...vegyesek az érzéseim...Alba kicsit kevesett szerepelt benne...ami fájt a szívemnek

a film nálam 10/5
http://www.xfire.com/profile/

mindig jobbat soha ne roszabat !

#750 Felhasználó inaktív   goronika89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Kreeg - Dátum: 2011. 04. 23. 10:20

én is... hát volt benne 1-2 jó poén de nem tetszett..
Jessica Alba a kedvenc szinésznőm és tényleg csak miatta volt jó a film

nálam: 10/7

Nekem nem Alba a kedvencem sztem van nála jobb de az biztos, hogy ha szerepel vmiben az a film biztos nem lehet sz@r :wub:
Kép

The end is in sight.And in the end, there will be only chaos...Is this a God of War

#751 Felhasználó inaktív   JacoB 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: goronika89 - Dátum: 2011. 04. 23. 09:31

Sztem meg jó sok poén volt benne :) de mindenkinek van saját véleménye :) nálam 10/ 8 :)
! Hala Madrid !
Rise & Grind

#752 Felhasználó inaktív   goronika89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JacoB - Dátum: 2011. 04. 23. 10:55

Sztem meg jó sok poén volt benne :) de mindenkinek van saját véleménye :) nálam 10/ 8 :)

Hát az előző részekhez képest szerintem alig volt :(
Kép

#753 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: goronika89 - Dátum: 2011. 04. 23. 12:15

Hát az előző részekhez képest szerintem alig volt :(

AZ előző részekben volt poén? Jaj szerintem annyira szörnyű mind az összesKépKépKépKépKép

#754 Felhasználó inaktív   goronika89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Aramisz - Dátum: 2011. 04. 23. 12:54

AZ előző részekben volt poén? Jaj szerintem annyira szörnyű mind az összesKépKépKépKépKép

Jó van benne pár morbid vicc PL:Amikor a macska levizeli a hamvak, de ez is humor :laugh:
Kép

#755 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2011. 04. 25. 21:39

Sanctum
The Condemned
Kép
Kép
Kép

#756 Felhasználó inaktív   p.balou 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 22:57

Kick-Ass
Kissé kétkedve álltam neki. Sosem csíptem a szuperhírós cuccokat. De kellemeset csalódtam. Rendkívül jó keveréke a humor-akció-dráma-romantikának. (utóbbi elég kis részt vesz ki belőle)
Nagyon jó kis film, szinte ismeretlen színészektől. Cage bácsinak az utóbbi időben a legjobb filmje. Ajánlom mindenkinek. Ez nekem egy 10/10

Jackass 3
A srácok hozzák a formájukat. Erről nem is lehet beszélni rendesen. Nem is mondanám filmnek, inkább ilyen klipszerű cucc. Ezért elhagynám a pontozást. Amúgy szerethető az egész, de ne kajálj közben :laugh:

Péntek esti gáz
Ettől pedig jobbat vártam... Egyik kedves GK-s barátunk ajánlotta (kit most nem nevezek meg), és mondta hogy földönfetrengős film. Jó film, de egyszer sem nevettem fel annyira mint pl. a Jackassnél (tudom, hülyeség hasonlítani a kettőt). Ez nekem egy 10/8

Gulliver utazásai
JB film ezért kötelező volt :) Keveset vártam tőle mert nagyon gyerek cuccnak tűnt. Jót szórakoztam rajta, egy könnyed délutáni mozi.
10/7
Original nick: p.balou
Kép
Ez a 3. xboxom! Összesen eddig: 4 3LED.

#757 Felhasználó inaktív   goronika89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:51

Gettómilliomos

Sok jót halottam erről a filmről de idáig nem akartam egy ilyen filmet megnézni(színészek tök ismeretlenek)egészen tegnapig.Ez a film valami iszonyat jó Danny Boyle rendezései(bár tőle még csak két filmet láttam 127 óra,meg ez)egyszerűen fenomenálisak nagyon jól kelti a feszültséget és a végén SPOILER
tényleg azt hittem, hogy Dzsámál rosszat tippel SPOILER Boylenak sikerült elérnie azt amire nem sokan képesek, úgy keltette az adrenalint, hogy az valami iszonyat jó.Boyle valóban megérdemli az Oscacart.A színészek nem egy AAA kategóriás csoportba tartoznak de tökéletesen végre hajtották azt amit elvártak tőlük.Nálam 10/10

Szerkesztette: goronika89 2011. 04. 26. 08:51 -kor

Kép

#758 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 14:08

Tron: Örökség

A jól ismert kultuszfilm egy új állomáshoz ért. A látvány nagyon ott van a szeren, szinte sajnálom, hogy nem IMAX-ban láttam, mert az biztos sokat dobott volna az élményen, de azért így is élvezhető volt minden tekintetben. A színészek rendben vannak, persze Jeff Bridges kiemelkedik a többiek közül. Külön kiemelném még az über hanghatásokat, és a magávalragadó és a filmhez abszolút passzoló zenéket.
Azonban a film nem mutat túl egy jól összeeszkábált popkornmozinál, van benne akció, de nagyon sok az üres járat, és a filozófia nagyon erőltetett és kicsinyes szerepet kapott. Azért az összkép így sem rossz, egyszer mindenképp nem árt meglesni.
7 pont (kicsit túlpontoztam, de ha moziban néztem volna meg akkor ennyit biztosan adtam volna rá)

Szerkesztette: Drat 2011. 04. 27. 14:11 -kor

#759 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 27. 17:15

Harry Potter és a Halál ereklyéi, 1. rész

Azzal kezdeném, hogy eléggé megfogott ez a világ még réges-rég ezért kiolvastam az összes HP könyvet, de valahogy ez az utolsó rész mintha gyengébbre sikerült volna, legalábbis a kimagasló hatodik rész után, ami viszont filmként nem állta meg túlzottan a helyét. Nah itt most fordul a kocka, mert a Halál ereklyéi számomra filmként, és mellesleg úgy hogy már tudtam mi fog történni, még így is sokkal jobban bejött mint a könyv. Végig nagyon jó hangulatú maradt,a tájak lehengerlőek, valahogy a zenéktől kezdve a színészekig minden klappolt. Azt gondolom, hogy mint önálló film is meggyőző, de a HP filmek közül meg simán a legjobb.
8,9 pont

#760 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 27. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Drat - Dátum: 2011. 04. 27. 17:15

Harry Potter és a Halál ereklyéi, 1. rész

Azzal kezdeném, hogy eléggé megfogott ez a világ még réges-rég ezért kiolvastam az összes HP könyvet, de valahogy ez az utolsó rész mintha gyengébbre sikerült volna, legalábbis a kimagasló hatodik rész után, ami viszont filmként nem állta meg túlzottan a helyét. Nah itt most fordul a kocka, mert a Halál ereklyéi számomra filmként, és mellesleg úgy hogy már tudtam mi fog történni, még így is sokkal jobban bejött mint a könyv. Végig nagyon jó hangulatú maradt,a tájak lehengerlőek, valahogy a zenéktől kezdve a színészekig minden klappolt. Azt gondolom, hogy mint önálló film is meggyőző, de a HP filmek közül meg simán a legjobb.
8,9 pont

Szintén, de nálam a Félvér sem volt rosszabb mint a Főnix. Jó ötlet volt két részre vágni, így a könyvnek eleget tud tenni az epizód. A speciális effekteket is nagyon jól megcsinálták (pl. a Polyjuice Potion ahol többszörösítették Harryt ~ nem tudom magyarul hogy hívják). DE nálam csak 8/10-re volt elegendő ez az epizód, ha a Azkaban és a Tűz Serlege 9/10.

Más: A Halálos iramban új része elég pozitívan áll imdbn (8,2 ~ 2500, persze lejjebb fog csúszni), érdemes lenne becsekkolni.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.