HWSW Informatikai Kerekasztal: Android programajánló - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Android programajánló programok android platformra

#1 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 30. 08:07

Gondoltam, hogy felsorolhatnánk, hogy ki mit szeret, mit ajánl másoknak.
Magyar vonatkozású szoftverek:

kedvenc játékaim:

kíváncsian várom, hogy ki mit használ :)
remélem, hogy tudtam Nektek segíteni és adtam 1-2 jó ötletet!

ps.: gyors felsorolás, hogy mit érdemes megnézni, ha nem ismernétek:

• layar
  • c:geo
  • trekbuddy
  • dolphine hd browser
  • skyfire
  • logmein
  • aBTC
  • Torrent-fu

Szerkesztette: dareal 2010. 07. 30. 08:13 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#2 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 30. 08:52

Szerintem ezek a gameloftos játékok nagyon jók.
Én ezeket szeretem. :Đ
Kép

#3 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 30. 08:58

Üzenet megtekintéseIdézet: X360_FaNbOy - Dátum: 2010. 07. 30. 09:52

Szerintem ezek a gameloftos játékok nagyon jók.
Én ezeket szeretem. :Đ

jaja, játékokban a gameloft verhetetlen! de a psx4droid-ot is mindenképp ajánlom, baromi jól megcsinálták és nagyon jó újra játszani a jó öreg ps játékokkal. (most metal gear, gran turismo, final fantasy viii)

Szerkesztette: dareal 2010. 07. 30. 09:03 -kor

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun

#4 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 30. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2010. 07. 30. 08:58

jaja, játékokban a gameloft verhetetlen! de a psx4droid-ot is mindenképp ajánlom, baromi jól megcsinálták és nagyon jó újra játszani a jó öreg ps játékokkal. (most metal gear, gran turismo, final fantasy viii)

Hamarosan lesz új Desireöm. Arra majd ha segítesz akkor telepítünk olyan főzött Romot :-D vagy mit.. :Đ -mert ugye azt mondtad az jobb mint amit kidobnak rá hivatalosan és akkor arra majd telepítek mindent ami kell, ezt addig nem is kínozom mert kicsit beteg lett szegénykém a vizes sáros fűrdő után...Csoda, hogy megy, szoval aki aztmondja, hogy kényesek a mai okostelefonok az vagy irigy vagy tudatlan. Ez beleesett egy 30cm mély sáros vízzel tele levő gödőrbe és még mindig megy csak nem lehet vele telfonálni mert úgy érzékeli, hogy valami füles bele van dugva...és onnan jön csak hang...és a jel erősség is alább ment..mindig csak 1 csík van. DE MEGY. Hamarosan megjön az új.

Ez a video a GT2-ről és a Crash 2ről....mik jutnak eszembe...Ha megvolna még a PSem most azonnal bekötném..

Szerkesztette: X360_FaNbOy 2010. 07. 30. 09:23 -kor

Kép

#5 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 07. 30. 09:21

Utilok csak felsorolva:

Handcent SMS
Battery time Lite
ToDo Lite (tennivaló listás)
Network monitor (3G és wifi forgalom mérése)
GPS status
ASTRO Filemanager
Phonalyzr (hívás és SMS stat, fogadott, nem fogadott, össz perc, átlagos hívás, satöbbi)
Currency converter
Call history
Power search (kereső)
Unit converter
Battery widget
Caller name (telkönyvben nem szereplő, de publikus számot kinézni netről online és kiírja a hívót)
Parking sms (SMSben parkolós util)
Voice recorder
AK Notepad
OM GPSLogger
GPS Logbooks (google térképre online felrakja a tracket, valós időben is nézhető, valamint utólag)
ColorNote Notepad
Call meter
Papyrus
txtPad Lite
calendar pad
sms search

Játékból: jewels, find difference
Make love not Wor.

#6 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 30. 11:03

Jó 5let a topik :Đ
psx4droid - megy a tattoo-n de akad mint állat :) csak azért írom mert készüléktől is függ, nem elég csak az android.

nálam util-ok:

Act 1 video player - egész pofás video player
Appmanager pro - appok managelése gyorsan
Astro 2.5.2 + astro pro 1.0 plugin - file kezelő, de azon túlmutat van egy tonna toolja még
Astro Player Beta - media player zene+video, EQ(!) is van
backgrounds - netről lehet leszedni háttereket ez olyan háttér hogy mind a 7 képernyőt beborítja
barcode scanner
beautiful widgets - egy csomó igényes widget, szebbek mint a gyáriak, de pl a silent módhoz is van widget.
better terminal emulation pro - kb. parancssor
bluetooth filetransfer
calculator
camera 360 pro - frankó kamera sw
camera zoom fx
chomp sms donate 4.5 - az alap üzenetkezelőnél ez sztem sokkal jobb, pl. aláírást lehet beállítani.
colornote - post it
compass - iránytű
documents to go - doksi kezelő
epic fails - netes kapcsolat kell neki több ezernyi failed képet lehet megnézni(poén :) )
es file explorer - like astro
gps status
gps tracker lite
jseismo - rezgéseket jelzi ki grafikonon, poén
msn droid
netmeter - hálózati forgalmat figyel
opera mini 5.1
rings extended - egyből a csengőhangokból lehet választani mp3-at
slovo ed deluxe hun-eng eng-hun - jó kis szótár, még a nokiámon szerettem meg, de itt pl van egy word of the day widget-e naponta kitesz egy szót, pl tegnap: arsehole - seglyuk volt ( :) néztem is nagyot)
spb tv - netes tvzés iszonyat sok tv csatorna, magyar is van: m1, m2, dunatv
systempanel - mutatja melyik app mennyi memót/cpu-t/battery-t eszik
taskiller 3.02 full - van widget ahol mutatja mennyi progi fut egy bökésre kilövi őket, van ignore lista(!)
wallpaper plus
yxflash - divx player

Gamez:
atilt
bebbled
bubble
chess
crystallight
devilry huntress
doodle match lite
droid breakout
graviturn
labyrinth
mazeness
prince of persia Qvga ed.
psx4droid
raging thunder
sky force reloaded
snesoid
solitaire
tetris
frodo c64 - c64 emu
gensoid - Sega emu

Kedvencem most a sky force reloaded kegyetlen jó shoot em up, meg a Sega és c64 emu, baromi jó játékok voltak segára is(sonic-ok ugyebár) :-D
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#7 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 03. 11:00

Kipróbáltam ezt az appbrain-t, azt hittem saját prog. gyűjteménnyel operál, de csak a marketen keres rá a kiválasztott progira... :rolleyes: nagy kaland :bolond:
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#8 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 03. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2010. 08. 03. 12:00

Kipróbáltam ezt az appbrain-t, azt hittem saját prog. gyűjteménnyel operál, de csak a marketen keres rá a kiválasztott progira... :rolleyes: nagy kaland :bolond:

viszont jóval több keresési segédletet ad, pl a hot apps igen kellemes, főleg annak a szűkítési lehetősége. igazából szíved joga, hogy mit használsz, örülj, hogy van opció :)

szerk.: gyah, meg itt már trükközés nélkül látod a fizetős appokat, persze a telón való letöltéshez/telepítéshez már kell a trükközés (nem warezra értem, hanem a legális vásárlásra, amit pl market enablerrel, market access-el lehet elérni).

Szerkesztette: dareal 2010. 08. 03. 11:10 -kor

#9 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 08. 03. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: dareal - Dátum: 2010. 08. 03. 12:06

viszont jóval több keresési segédletet ad, pl a hot apps igen kellemes, főleg annak a szűkítési lehetősége. igazából szíved joga, hogy mit használsz, örülj, hogy van opció :)

Igaz, csak meglepett amikor a sok hűhó után elkezdett keresni a marketen :Đ
+ ez nekem nem jó opció mert donut-om van és jópár progi ami megy rajta mégis eclair recommendeddel van marketen és máris nem látom, csöcsre fut a search. :)
Kép

#10 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 08. 03. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Dan(td) - Dátum: 2010. 08. 03. 12:12

Igaz, csak meglepett amikor a sok hűhó után elkezdett keresni a marketen :Đ
+ ez nekem nem jó opció mert donut-om van és jópár progi ami megy rajta mégis eclair recommendeddel van marketen és máris nem látom, csöcsre fut a search. :)

na igen, az már úgy inkább kellemetlen. többek között ezért is várom a market revampot, mert akárki akármit mond, a marketnek bőven van hova fejlődnie. nem rossz, de a rengeteg alkalmazás között elvesznek a gyöngyszemek!
hány theme van, hány és hány képletöltő, miért nem lehet ezeket szűrni, miért nem lehet kategórián belül listázni, szűrve.
a leginkább égető probléma a nem globális market, ami ugyan orvosolható, de root szükséges hozzá, egy egyszerű vagy piszkálást nem igen megtűrő felhasználónak az nagyon nemgyerebe.

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó