HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1041 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 21. 09:19

Tegnap megint irtottam egyet a PzIV-el, már 150 kill-nél tartok vele 105 csatából. Volt egy sorozatom, hogy 3 csatában 12 killem volt zsinórban, aztán utána összehoztam egy 8 killest vele, természetesen Top Gun+Wittmann+Reaper plecsni(3 tank zsinórban 1 lövéssel). A legszebb ebben az volt, hogy az elején ellőtték a motort, így csak gyökkettővel vánszorgott végig :)
Csatolt kép: top_gun.jpg
Amikor megvettem, az alap felszereltséggel 5 meccs, 0 kill, 5 defeat, 5 halál volt a kezdeti statisztikám. Most már kicsit más :)

A VK3601-et még nem szoktam meg, vagy csak a nagyobb ellenfelek ellen kevésbé hatásos az L70-es, de nem vagyok vele ennyire eredményes.

Szerkesztette: Myrsky 2011. 04. 21. 09:21 -kor

#1042 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 21. 13:38

Nekem jobban fekszik a 3601... ha véletlen hibázol és rossz helyre keveredsz van esélyed kikecmeregni élve, nem úgy mint pziv-el... Bár tegnap délután 10 meccs után sikeredett egyet megnyerni... inkriminális csapatokba rakott be, de t14-el is ugyan ez volt a helyzet, ott azt hiszem a 7. csatát tudta végre megnyerni a csapat. Egyik buktában 4 killel, 7 sebzéssel szenvedtem ki úgy, hogy én voltam az utolsó túlélő a csapatban és 2 arti, 2 stug 3 és még valami med lőtt egyszerre :D
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1043 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 21. 14:53

Nekem is jobban fekszik a VK, de nagyon kíváncsi vagyok a Tigrisre, mert elég súlyos és méretes darab a kicsike.
A VK egy hátránya, hogy nagyobb, mint az azonos tierű társai, ezért csiki csukizni nem nagyon lehet vele. :)

#1044 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 06:32

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 04. 21. 14:53

Nekem is jobban fekszik a VK, de nagyon kíváncsi vagyok a Tigrisre, mert elég súlyos és méretes darab a kicsike.
A VK egy hátránya, hogy nagyobb, mint az azonos tierű társai, ezért csiki csukizni nem nagyon lehet vele. :)

Hát ha megszerzed a tigrincset, akkor lesz ott anyázás. :) A drága orosz fejlesztők itt álltak bosszút a háborús sérelmekért. Nagy, lomha, gyenge löveg. Csak kimaxolva érsz vele valamit. Meg készülj majd az IS7/MAUS csatákra, 10-ből 8szor ilyenekbe rakott vele. Én most a KV-val andalgok, háát a PZ4 jobban bejött. A KV-val még a saját tierű tankokat sem kicsinálni, pedig 110-es átűtő erejű csúzli van fent, és a patron pattog le az 70mm-es PZ3-asokról. T34-el viszont eszméletlen jó csatákat vívok, még akkor is, ha a top heavy-k közé rak be. Amúgy hajtott valaki KV3-ast??? Az is olyan béna mint az elődje?? Mert, ha nagyon gáz akkor, nekem az orosz heavy vonal ennyi volt.
IntelŽ Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1045 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 06:37

Legnagyobb méretű med tank a VK3001(P). Még a VK3601(H)-nál is nagyobb, ráadásul a páncélzata is gyengébb.
De látom itt senki nem megy a VK3001(P) vonalon.
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1046 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 22. 06:52

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2011. 04. 22. 06:32

Hát ha megszerzed a tigrincset, akkor lesz ott anyázás. :) A drága orosz fejlesztők itt álltak bosszút a háborús sérelmekért. Nagy, lomha, gyenge löveg. Csak kimaxolva érsz vele valamit. Meg készülj majd az IS7/MAUS csatákra, 10-ből 8szor ilyenekbe rakott vele. Én most a KV-val andalgok, háát a PZ4 jobban bejött. A KV-val még a saját tierű tankokat sem kicsinálni, pedig 110-es átűtő erejű csúzli van fent, és a patron pattog le az 70mm-es PZ3-asokról. T34-el viszont eszméletlen jó csatákat vívok, még akkor is, ha a top heavy-k közé rak be. Amúgy hajtott valaki KV3-ast??? Az is olyan béna mint az elődje?? Mert, ha nagyon gáz akkor, nekem az orosz heavy vonal ennyi volt.

lol. :) A KV én nagyon bírtam.
Tigrisem nem volt a bétában ezért hajtok rá. Egyébként IS-3-ig vittem el a sovjet heavy ágat. Én a legtöbbet a KV-3-al, a Hetzer-el és a VK3001(P)-vel szptam. :) Ezeket free xp-vel ugrottam át, annyira nem mentek.
A KV-3 sztem egyébként nem rossz tank, azt leszámítva, hogy bődületesen lassú. Ennek a hátrányát nem kell ecsetelni, de ezzel szemben mégis az egyetlen előnye pont a sebessége, mert mire odaérsz az ellenhez, a csapattársak már leamortizálták nagy részüket és csak ki kell lődözni a sérült tankokat. :)
Eszeveszett száguldásról szó nincs, ehhez a tankoz kell egy üveg Henessy konyak, meg egy jó hosszú szivar. :laugh:
Ha én újra elkezdem ezt az ágat, a KV után, biztos, hogy a KV-1S-el kikerülöm a KV-3-at. :)

Tegnap megvettem a VK3601-re a 88-as lézerkardot. Azóta a legkevesebb xp amit csata után kaptam min. 1000, plusz majdnem minden round után kapok plecsniket is. :) Nekem ez tetszik ebben a formában, már csak a motorok fejlesztése van hátra. Kimaxolom inkább a Tigris megvétele előtt, mert sztem nagyon nagy szívás a Tigrincs alap állapotában. (gyakorlatilag, mint minden tank, tisztlelet a kivételnek) :)

Szerkesztette: norb 2011. 04. 22. 06:54 -kor

#1047 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 22. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 22. 06:37

Legnagyobb méretű med tank a VK3001(P). Még a VK3601(H)-nál is nagyobb, ráadásul a páncélzata is gyengébb.
De látom itt senki nem megy a VK3001(P) vonalon.

Sajnos volt hozzá szerencsém. :)
Nagyon akartam egy VK3002-őt, mert elnézve a csatákban nagyon masszív jószág, de nem vitt rá a lélek, hogy a kistesóval küzdjek érte. :)

#1048 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 08:00

Anno VK3001(P)-t premium nélkül toltam végig...poénból. Volt időm kitapasztalni, mert kb. 260 ütközet alatt értem el vele a VK3002(DB)-t. Ez utóbbi azonban az egyik legélvezetesebb tank a német medium vonalon. Bár a párducok is nagyon jók.

Szerkesztette: Sendrov 2011. 04. 22. 08:00 -kor

Kép

#1049 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 08:18

Porsche torony megvan, elkezdtem kifarmolni a hosszú 88-ast. :)
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1050 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 10:19

Én tervezem a VK3002-t megvenni, a betaban is a kedvenc tankom volt. Viszont előtte kihagyom a VK3001P-t, inkább ráköltök egy keveset, és freeXP-vel átugrum :)
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy ha premium nélkül tolja az ember, akkor a 4/5-ös tier-ből kell egy pár tank pénz farmra, mert már a VK3601 is bukott csata után a legtöbbször csak nullszaldós. A VK3002, és felette meg igazi pénznyelő lesz :)

#1051 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 22. 10:20

Na engedtem a csábításnak és megvettem a 8.8-as pityut én is vk3106-ra... jó döntés volt :D még vesztes csatában is van 2-3 killem és ált 8-900 xp+23-25K credit! Azt hiszem ezt a tankot megtartom magamnak.

#1052 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 17:18

Na mi van emberek, alább hagyott a lelkesedés? :)
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#1053 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 17:51

M2 mediummal szenvedek....ne várj tőlem lelkesedést. :spirit: Ha meg az M2 épp valamelyik csatamezőn füstölög rommá lőve, akkor meg a Hetzerrel szívatom magam. :fear: :alcohol:
Kép

#1054 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 20:42

Lassan haladok, de legalább több irányban :)
Megvettem a PZIIIA-t. Elég vacak.
Megvettem az M3 Lee-t. Ez is vacak.
Hetzerrel a STUG III még fényévekre....
Szóval ezekkel most jó darabig elleszek....
Kép

#1055 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 23. 20:55

Meglett az M5, de rosszabbnak tűnik, mint az M3 Stuart.

Ja. Alábbhagyott.
KomposztWC

#1056 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 09:55

Én továbbra is nagyon jól elvagyok a VK3601-el... :) Bár meglenne a tigris free xp-vel, de inkább még összeszedek 400K creditet, hogy legyen zseton a kiegészítőkre és ne egy alap tankkal kelljen nyomulni (kell 200K a -10% loading speedre, 80K a nagyobb turret stb.). Mellé lesz még elég free talán a torony+felfüggesztés kifejlesztésére... VK-t tuti megtartom és maxra járatom a legénységet/tankot.... hihetetlen jól termeli az xp-t és a creditet... Szerintem tigris 2-t megszerzem még aztán német vonalon stop egy darabig és irány M26 pershing

#1057 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 24. 09:55

Én továbbra is nagyon jól elvagyok a VK3601-el... :) Bár meglenne a tigris free xp-vel, de inkább még összeszedek 400K creditet, hogy legyen zseton a kiegészítőkre és ne egy alap tankkal kelljen nyomulni (kell 200K a -10% loading speedre, 80K a nagyobb turret stb.). Mellé lesz még elég free talán a torony+felfüggesztés kifejlesztésére... VK-t tuti megtartom és maxra járatom a legénységet/tankot.... hihetetlen jól termeli az xp-t és a creditet... Szerintem tigris 2-t megszerzem még aztán német vonalon stop egy darabig és irány M26 pershing

FYI, Tigrisre 500k a Rammer, meg minden egyéb. Kivéve ami 600k. :D

Kép
Twittegylet

#1058 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 10:51

Ó banyek :p Akkor mégse fogok ennyit várni rá :) Majd tigrincsel kifarmolom :)

#1059 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 13:03

Elég érdekes járgány ez a Lee. Magas mint egy templomtorony, mindenki szeret az oldalába durrantani. Hetzert szemből meg sem tudom vele karcolni. Sokat szívok vele. Ráadásul mindig nagyok közé dob mazsolának.
Már épp rá akartam hagyni, amikor bedobott egy olyan ütközetbe, ahol én voltam a top tier tank.
Meg is lett az eredménye.
8 killel zártam. Reset óta először:

Kép
Kép

#1060 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 24. 18:33

Én megvettem a tigrist, végül teljesen kifarmoltam a 45K-t rá VK-val, +37K free xp-ből megvettem a felfüggesztést, tornyot és nagyobb löveget. (ez utóbbi elég nagy csalódást okozott, de nem baj). érdekes egy tank, még alap motorral sem érzem annyira reménytelennek... aztán majd meglátjuk.

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »