HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#1061 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 04. 25. 00:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 04. 24. 18:33

Én megvettem a tigrist, végül teljesen kifarmoltam a 45K-t rá VK-val, +37K free xp-ből megvettem a felfüggesztést, tornyot és nagyobb löveget. (ez utóbbi elég nagy csalódást okozott, de nem baj). érdekes egy tank, még alap motorral sem érzem annyira reménytelennek... aztán majd meglátjuk.

Ha a hosszú 88-as csalódást okoz, próbáld ki milyen rövid 88-assal T7-es nehéz tankok között...
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1062 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 19:30

Nem tudom, hogy rajtam kívül ki játszik még prémium nélkül...
Szerintem az alap játékkal is el lehet játszadozni.
De a legnagyobb szívás a gold nélküli tank világban nem a kevés pénz és nem is a lassú haladás.
Hanem a képzetlen legénység és az ebből fakadó rettenetesen alacsony találati arány.
Éles körülmények között ez tragikusan sokat számít.
Hetzerrel az előbb 7 leadott lövésből 3 talált (egyiket sem mozgó célra lőttem). Lee-vel pedig szintén az előbb, 12-lövésből csak 7 találat.
És ez nem csak aim-mal van így.
Pláne, hogy majdnem mindig manuálban célzok.
De hiába irányítom a célkeresztet az ellenségre, ha a legénységem képtelen oda lőni, ahová célzok.

Persze nem panaszkodom. Aki többre vágyik vegyen euróért aranyat és ne az ingyenes részével kínlódjon az amúgy nagyon jó játéknak.
Csak afféle vénasszonyos siránkozással gondolok vissza a Panther II 110%-os legénységére és az akkoriban még kevéssé becsült 7,5cm L/100-as lövegre, amellyel gyakorlatilag minden lövés talált.
10 ütközetből minimum 9-ben sniper plecsnit kaptam vele. Igaz ez nem is csoda, hisz a 7,5cm L/100 az egyik legpontosabb löveg az egész játékban.

No mind1.
Ínséges időket élek át. Így kényszerből maradok a free változatnál és örülök neki, hogy nem maradtam ki a zárt bétából.
Egyébként meg még egyszer köszönet Warton-nak amiért felhívta a figyelmemet erre a játékra és f_you-nak az átengedett béta kódért.

Na hajrá! Irány a Csatamező!
Rossz vasakkal, rossz képzettséggel, de tiszta szívvel...amúgy istenigazából magyarosan!
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#1063 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 19:53

Én is premium nélkül tolom a SU-76-ossal. Megvan már az elite státusz, addig játszom ezzel a tankkal, amíg meg nem lesz a 100%. Majd csak akkor fogok váltani SU-85B-re. A legénység pedig megtartja a másodlagos skilljét, ami egységesen az álcázás lesz...

#1064 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 04. 25. 21:53

Én is premium nélkül tolom a SU-76-ossal. Megvan már az elite státusz, addig játszom ezzel a tankkal, amíg meg nem lesz a 100%. Majd csak akkor fogok váltani SU-85B-re. A legénység pedig megtartja a másodlagos skilljét, ami egységesen az álcázás lesz...

Jó ötlet. Ezt majd eljátszom a Hetzerrel, mielőtt StugIII-ra váltanék.
De most inkább az M3 Lee-vel küszködök, mert a T1 Heavy-re gyúrok. T1 lesz az első nehéz tankom. Bétában egy sem volt.
Kép

#1065 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 25. 21:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 25. 19:35

Jó ötlet. Ezt majd eljátszom a Hetzerrel, mielőtt StugIII-ra váltanék.
De most inkább az M3 Lee-vel küszködök, mert a T1 Heavy-re gyúrok. T1 lesz az első nehéz tankom. Bétában egy sem volt.

a T1gyel sokat fogsz gürcölni ... pont ahogy majd utána az M6tal. De ha átvészeled ezt a 2-őt, és ha a T29cel a teljes menetfelszerelést eléred, akkor onnantól aranyélet kezdődik.
Én leragadtam a Marder IInél ... valahogy nincs kedvem vele játszani ... hiányzik a ferdi, még ha lomha nagy lapaj dög volt is.
Kép

#1066 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 06:12

Premium nélkül mindennel gürcöl az ember. Bár most, hogy feltettem az 57 mm-es ZiS2-es löveget valahogy jobban jön a pénz. :cool2:

#1067 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 06:45

Ha Lee-vel nyomulok, mindig szembe találom magam Hetzerrel és szemből esélyem sincs ellene.
Semmi gond, amíg a Lee szétdurrantva füstölög új gamet kezdek és "ülök" is egyből a saját Hetzerembe.
Reszkessen minden Lee, mert jövök!
De a fene egye meg, ha Hetzerrel vagyok szinte soha nem találkozok Lee-vel. Ha meg Lee-vel vagyok, özönlenek rám a Hetzerek :mad:
Micsoda hülyeség ez kérem szépen...
Kép

#1068 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:23

Azt lehet olvasni itt-ott, hogy a következő frissítéstől a kilőtt tankokat lehet majd tologatni. :)
Ez nem hülyeség, mert sokszor elakadok megsemmisült tankokban, akik a bokorban kempeltek, így alig lehet őket észrevenni. :) Lesz itt majd legozás a hidaknál szerintem. :) Azért arra kíváncsi vagyok, hogy a krumpLEE hogyan tolja arrébb a T29-et. :cool2:

#1069 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 26. 06:45

Ha Lee-vel nyomulok, mindig szembe találom magam Hetzerrel és szemből esélyem sincs ellene.
Semmi gond, amíg a Lee szétdurrantva füstölög új gamet kezdek és "ülök" is egyből a saját Hetzerembe.
Reszkessen minden Lee, mert jövök!
De a fene egye meg, ha Hetzerrel vagyok szinte soha nem találkozok Lee-vel. Ha meg Lee-vel vagyok, özönlenek rám a Hetzerek :mad:
Micsoda hülyeség ez kérem szépen...

Segond, nekem tegnap 7-es losing streak-em volt a matchmaking miatt. Az is nagy élmény, mikor az ellen kap egy fullos T32-t mi meg egy SU-152-t ellen darabnak...

Gondolom nem kell nagyon részleteznem hogy a T32 végig rapelte az egész csapatot, két IS-t, engem meg egy félmarék KV-t.
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
Twittegylet

#1070 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 10:22

Tigrissel vegyesek az érzéseim... eddigi statisztika:
24 battle, 4 győzelem... a többi pedig nem döntetlen.... :) Killekkel egész tisztességesen állok 20-nál járok, de ez is elég kínkeservesen.
Legviccesebb jelenet eddig az volt, amikor a papír M4A3-ról szemből, majd oldalról is lepattant a lövésem... nem kicsit anyáztam.
A velem egy szintű heavykkel esélytelen leállni 1-1 ellen, T29 mint a papírt úgy lő át, az én lövéseim 80%-a alig sebzi, vagy lepattan, IS-t könnyebben sebzem, viszont ha 1X eltalál 30-40% hp-t lazán lekaszál rólam.
Az utolsó 3-4 meccsen már kezdtem jobban ráérezni, de nem egy leányálom, inkább - ahogy valaki még korábban írta - long range sniping, ami fekszik neki.

Érdekes, hogy mióta megvan kb 2 pályára rak be (mocsár és az "új" pálya) kizárólag, ahol olyan campfestek mennek, hogy az valami rém fárasztó.

Szerkesztette: Nevl 2011. 04. 26. 10:28 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1071 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 11:59

No kérem, én is belefogtam a tankosdiba. Tulajdonképpen tetszik, de lassan haladok.
Első tapasztalatok alapján hamar meggyűlöltem az artillery-seket, ugyanis általában egy lövést bír a Pz II-m ezektől.
Első tervek alapján a Luchs & Leopard ágat szemeltem ki a Light Tank csoportból. Most épp a Luchs-ra gyűjtök.
Ezzel kapcsolatban egy gyors kérdés. Luchs-ból fejleszthető Leopard kifejleszthető anélkül, hogy meg kelljen vennem és játszanom a Luchs-szal? (A free experience erre való?)

Szerk: Nevl fentebbi hozzászólása alapján erre való, ha jól értem...

Érdekelne pár játéktechnikai dolog is. Mikor kerül fel egy ellenséges tank a térképre? Valakinek az ellenféltől meg kell látnia, vagy van valami detektáló eszköz egyes tankokban? Jobb szeretnék osonva közlekedni a gyengusz kis tankommal, semmint frontális rohamokat intézni 2-3 ellenfél ellen. :)

Szerkesztette: Taranis 2011. 04. 26. 12:03 -kor

#1072 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 12:19

Találtam pár képet a következő frissítéssel jövő két új pályáról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezen a linken több kép is van: KATT
Kép

#1073 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Taranis - Dátum: 2011. 04. 26. 13:59

No kérem, én is belefogtam a tankosdiba. Tulajdonképpen tetszik, de lassan haladok.
Első tapasztalatok alapján hamar meggyűlöltem az artillery-seket, ugyanis általában egy lövést bír a Pz II-m ezektől.
Első tervek alapján a Luchs & Leopard ágat szemeltem ki a Light Tank csoportból. Most épp a Luchs-ra gyűjtök.
Ezzel kapcsolatban egy gyors kérdés. Luchs-ból fejleszthető Leopard kifejleszthető anélkül, hogy meg kelljen vennem és játszanom a Luchs-szal? (A free experience erre való?)

Szerk: Nevl fentebbi hozzászólása alapján erre való, ha jól értem...

Érdekelne pár játéktechnikai dolog is. Mikor kerül fel egy ellenséges tank a térképre? Valakinek az ellenféltől meg kell látnia, vagy van valami detektáló eszköz egyes tankokban? Jobb szeretnék osonva közlekedni a gyengusz kis tankommal, semmint frontális rohamokat intézni 2-3 ellenfél ellen. :)

Ha van egy kis időd, akkor érdemes végigmenni a köztes járgányokon...később úgysem tudod majd ezt kikerülni.

Az ellenség térképre kerülése egy csomó dologtól függ. Pl. attól, hogy van-e saját jármű a közelében (aki észleli) és annak a járműnek milyen erős a rádiója, illetve, hogy a te rádiód milyen erős, veszed-e a jelet.
A közvetlen észlelés pedig függ attól, hogy az ellen mozog, vagy áll, hogy növényzet vagy épület takarásában van, van-e álcahálója, hogy tüzel-e éppen, illetve a saját tankod látótávolságától. Ez utóbbit ált. a komolyabb torony vásárlásával lehet picit növelni, illetve vásárolhatsz hozzá extra távcsövet stb.
Kép

#1074 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 12:49

Még pár kép:

Hetzer "pilótafülke". Légzsák nincs, csak egy kis párna a homloknak:

Kép

Szintén Hetzer belsőség. Az ágyút jobbról kell tölteni, de fogalmam sincs, hogy arról hogy lehet hozzáférni. elég szűkös egy vacak ez...nem csoda, hogy alig találok el vele valamit:

Kép
Kép

#1075 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 04. 22. 10:19

Én tervezem a VK3002-t megvenni, a betaban is a kedvenc tankom volt. Viszont előtte kihagyom a VK3001P-t, inkább ráköltök egy keveset, és freeXP-vel átugrum :)
Amúgy nekem úgy tűnik, hogy ha premium nélkül tolja az ember, akkor a 4/5-ös tier-ből kell egy pár tank pénz farmra, mert már a VK3601 is bukott csata után a legtöbbször csak nullszaldós. A VK3002, és felette meg igazi pénznyelő lesz :)

Nem tudom, én így kifarmolt Tigrissel el vagyok. Ha nyerünk, kilőtt tankoktól és kiosztott damagetől függően 17-40k között hoz a konyhára. Teljes repair + plusz eldurrogtatott lőszer együtt úgy 11-12k creditre jön ki. Ha csak megsérült a tank, akkor nyílván 5-8k környékére mérséklődik.
Twittegylet

#1076 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 15:01

@Taranis
Fejlesztés: tank vételhez két dolog kell xp és credit.

Xp két forrásból van:

1. normal járgányon kapott xp, amit a csatákban nyújtott teljesítményedért kapsz (ellenfél sebzése, észlelése, kilövése, bázis védelem pl.) ezt az adott gép különböző kiegészítőinek kifejlesztésére tudod küldeni.

2. ha egy tankon minden lehetséges fejlesztést megcsinálsz, beleértve a következő tiert is, az elite státuszt kap. Ez azzal jár, hogy minden xp-t, amit csatákban kapsz vele aranyért átválthatod free xp-re és bármelyik általad már kifejlesztett tank upgradejeire elköltheted. A kettő összevonható, tehát ha van 10K free és 10K normal xp-d az 20K-nak számít az adott gépen. Nagyon keveset, de kapsz free xp-t a csaták után is, de ez a normal xp egy bizonyos százaléka lehet, ettől ne várj sokat, de jó kiegészítés lehet :)

A credit úgyszintén teljesítményfüggő. Minél többet sebzel stb. annál többet kapsz. Ez az adott tank és annak kiegészítőinek ára, + költheted legénységre stb.

Ahogy haladsz előre a tierekben egyre többet kapsz mindegyikből.

Szerkesztette: Nevl 2011. 04. 26. 15:21 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#1077 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 16:29

:sandor:

:Đ

Kép
Twittegylet

#1078 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 26. 13:49

Szintén Hetzer belsőség. Az ágyút jobbról kell tölteni, de fogalmam sincs, hogy arról hogy lehet hozzáférni. elég szűkös egy vacak ez...nem csoda, hogy alig találok el vele valamit:

Na ja a Hetzer egyetlen hátránya pontosan ez volt, hogy a belső kialakítást nem sikerült résmentesen megoldani, illetve pont, hogy résmentesen sikerült. :laugh:

Szerkesztette: Warton 2011. 04. 26. 16:37 -kor

#1079 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 17:57

Megvettem a T34-85-öst, nem is olyan rossz. Fürge, aránylag kicsi, döntött páncélja miatt a tigrisek, IS-ek lövedéke pattog le a seggéről. Megvettem a KV-ra a gyufásdobozt és a 107mm-es csúzlit (ami elvileg tier7!!!), de akiket eddig nem tudtam sebezni, azokat most se tudom. Viszont egy PZ4-es egy lövésből megvan.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#1080 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 26. 19:14

A Hetzer 62%-os legénységgel és a 7,5cm PaK39 L/48 löveggel aláhord! Mostanában egy picit mindig a cél fölé célzok és lám, sokkal több lett a találatom is.
Kép

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.