HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#61 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 09. 29. 12:47

Ne is törődj velük.
Én ma olyan noob voltam mint a szél. A Hetzer-el szembekerületm egy KV-val. Neki nem volt lőszere 1%-on állt, én áltam 27 hp-n és kerülgettük egymást. A gond az volt, hogy az egész csatatéren mi voltunk az utolsók. Én képtelen voltam átlőni a páncélzatát, ő meg próbált legázolni... Végül eltaposott, ne tudd meg miket kaptam a "csapatomtól" a f*** noob volt a legenyhébb...
Igazából nem volt sanszom, mert ütközésnél ő volt a jobb a páncélját átlőni meg nem tudtam...

Ami a TD-ket illeti német vonalon se rózsás a helyzet. Nekem a fullra tuningolt MarderII jött be a legjobban azzal tudtam aratni. 4-5 kill menetenként. A Hetzer-el már olyan ellenfelek ellen rak be ahol semmi remény. Képtelen vagyok átlőni a páncélzatukat. Az alap fejlesztésekkel én voltam a kacsa a vadászaton, most hogy megvan a legnagyobb ágyú kicsit jobb, de még mindig csak 4-5% hp-t veszek le egy nehéztankról.
Egyébként van valami tipped Hetzerre? Melyik ágyú lenne neki a legjobb szerinted?

Remélem a StugIII jobb lesz...
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#62 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 17:19

Nem ismerem a német TD vonalat, de az ellenfél szemszögéből tapasztalom, hogy nem igen tud kárt okozni egy Hetzer egy SU-85-ösben, viszont cserébe sokkal jobb páncélzata van, mint a szovjet oldalon hasonló szintű SU-76-osnak.

Mondjuk így olvasva a történetet én biztosan full gázzal elhúztam volna a KV környékéről és távolabbról lőttem volna egyet a seggébe, tekintettel arra, hogy szvsz. a Hetzer gyorsabb mint a KV.

Szerkesztette: Warton 2010. 09. 29. 17:21 -kor

#63 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 09. 29. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 09. 29. 17:19

Nem ismerem a német TD vonalat, de az ellenfél szemszögéből tapasztalom, hogy nem igen tud kárt okozni egy Hetzer egy SU-85-ösben, viszont cserébe sokkal jobb páncélzata van, mint a szovjet oldalon hasonló szintű SU-76-osnak.

Mondjuk így olvasva a történetet én biztosan full gázzal elhúztam volna a KV környékéről és távolabbról lőttem volna egyet a seggébe, tekintettel arra, hogy szvsz. a Hetzer gyorsabb mint a KV.

Hát nem tudom a Hetzer nekem tetű lassúnak tűnik a Marder-hez képest... Nem mertem megkockáztatni hogy hátat fordítsak neki.
Browen, Nagyfater, Oszeresgazsi, Pszihiaterno, Kikemlelek, Hanzaplaszt, Khenris, Lepofozlak, Amdhasznalo, Elrontalak

#64 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 03. 20:15

Na sikerült megszerezni a StugIII-at. Ég és föld, most már tudom sebezni a nehéz tankokat is. Igaz 5-10% hp-t veszek le tőlük, de legalább átlövöm a páncéljukat. A pénz is sokkal több így.

#65 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 03. 21:07

A Stug-ok már jó masinák, egyszer-kétszer már okoztak fejtörést. Tier szempontjából az, ha jól csalódom már a SU-85-össel van pariban.

Mostanában a TD-k mellé vásároltam egy PZ3-ast, hát ezzel aztán senkit sem tudok megsebesíteni. Tényleg csak scoutolásra való. Mondjuk az elég vicces, amikor folyamatos robbanások által övezve kell nyomulnom IS-3-ak és mindenféle borzalmak közepette egészen addik amíg valaki el nem találja a lánctalpamat. :laugh:

#66 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 03. 21:07

A Stug-ok már jó masinák, egyszer-kétszer már okoztak fejtörést. Tier szempontjából az, ha jól csalódom már a SU-85-össel van pariban.

Mostanában a TD-k mellé vásároltam egy PZ3-ast, hát ezzel aztán senkit sem tudok megsebesíteni. Tényleg csak scoutolásra való. Mondjuk az elég vicces, amikor folyamatos robbanások által övezve kell nyomulnom IS-3-ak és mindenféle borzalmak közepette egészen addik amíg valaki el nem találja a lánctalpamat. :laugh:

Igen a Su-85-el egy tier a stug. A legnagyobb löveggel már sikerült egy AusfB páncélját is átlőni. Úgy érzem ez az első olyan TD a német vonalon ami több mint 50%-al tudja átlőni a nehéztankok páncélját.

A PzIII-as az közepes tank ha jól emlékszem. Emlékeim szerint volt olyan hogy a Leopárdomat ami azért elég gyors lehagyta egy csapattárs egy közepes tankkal... Picit meglepődtem rajta.

#67 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 04. 11:24

Üzenet megtekintéseIdézet: browen - Dátum: 2010. 10. 04. 10:30

Igen a Su-85-el egy tier a stug. A legnagyobb löveggel már sikerült egy AusfB páncélját is átlőni. Úgy érzem ez az első olyan TD a német vonalon ami több mint 50%-al tudja átlőni a nehéztankok páncélját.

A PzIII-as az közepes tank ha jól emlékszem. Emlékeim szerint volt olyan hogy a Leopárdomat ami azért elég gyors lehagyta egy csapattárs egy közepes tankkal... Picit meglepődtem rajta.

Én még SU-85-tel vagyok, azzal a nagyon hosszú löveggel...sajnos most nem tudok játszani, mert új vga-t kell vennem, így 2-3 nap kimarad....

Állítólag lehet nem fog eltünni az eddigi játékosok fejlesztése a végleges verzió kiadásakor, de ez még tárgyalások kérdése. Valamelyik fórumon olvastam, hogy igen komoly levelezést folytatnak ez ügyben.....

#68 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 05. 15:52

Meg is értem, hogy sokan nem akarják kukában látni az eddig nehezen kiszenvedett járgányaikat, és személyzetet. Mondjuk jó lenne, ha legalább mi választhatnánk meg hogy melyik egységeinket tarthassuk meg egy keretszámon belül...
Persze álmodik a nyomor. :rolleyes:

Minden esetre haladok a Pzjg4-es felé nagy erőkkel. :D

#69 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 05. 19:51

A bétáról aszem már lecsúsztam, pedig ősidők óta harckocsi szimulátor rajongó vagyok. Mondjuk a hardcore szimulátorokhoz képest ez afféle árkád jellegűnek tűnik. Ennek ellenére, meg a sok típus miatt szívesen kipróbálnám.
Van valami konkrét infó, hogy mikortól érhető el mindenki számára a game?
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#70 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 05. 21:16

Konkrét info nincs, szerintem sose fog megjelenni. Miért csúsztál volna le? Próbálj meg a http://www.worldoftanks.com oldalon a nagy piros "Join Beta" gombra klikkelni. :idea:

Ez valóban nem hardcore harckocsi szimulátor. Nem kell váltani pl. Viszont a sebzés elég realisztikus. Vagy akkor úgy mondom, hogy hihető.

#71 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 06. 06:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 05. 23:16

Konkrét info nincs, szerintem sose fog megjelenni. Miért csúsztál volna le? Próbálj meg a http://www.worldoftanks.com oldalon a nagy piros "Join Beta" gombra klikkelni. :idea:

Ez valóban nem hardcore harckocsi szimulátor. Nem kell váltani pl. Viszont a sebzés elég realisztikus. Vagy akkor úgy mondom, hogy hihető.

Köszönöm szépen a segítséged. Számtalanszor jártam már worldoftanks.com oldalon, de ezidáig elkerülte figyelmemet az az apró, elrejtett piros gomb..legközelebb jobban figyelek...

Viccet félre. Amióta hallottam tőled erről a játékról már többször is megpróbáltam kódot kérni, de egyszer sem kaptam választ... :( ezért írtam, hogy valószínű lecsúsztam a bétáról.
Kép

#72 Felhasználó inaktív   f_you 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 06. 15:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 06. 07:00

Köszönöm szépen a segítséged. Számtalanszor jártam már worldoftanks.com oldalon, de ezidáig elkerülte figyelmemet az az apró, elrejtett piros gomb..legközelebb jobban figyelek...

Viccet félre. Amióta hallottam tőled erről a játékról már többször is megpróbáltam kódot kérni, de egyszer sem kaptam választ... :( ezért írtam, hogy valószínű lecsúsztam a bétáról.

Hát én a tegnapi kommented után próbaként jelentkeztem, egyből kaptam egy mailt, hogy vették a jelentkezést, ma pedig meg is kaptam a kulcsot, szal nem csúsztál le, nézd meg a spam mappád, vagy próbáld meg másik email címmel.

#73 Felhasználó inaktív   Verghaust 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 06. 16:31

Én is megkaptam az igényelt kulcsot; viszont folyamatosan "Unable to connect to the network" köszön rám.

Ennyien vannak fent, vagy én vagyok a béna? (Pedig már viszket a tenyerem rendesen :D )
"Mielőtt megszólalsz, gondold meg, hogy amit mondani akarsz, szebb-e, mint a csend, amit meg akarsz törni."     Hölderin

#74 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 06. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 06. 07:00

Bocsánat, hogy ennyire alábecsültem a képességeidet! :blush:

Nekem úgy kb. 1 -2 hetet azért kellett várni.

#75 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: f_you - Dátum: 2010. 10. 06. 17:59

Hát én a tegnapi kommented után próbaként jelentkeztem, egyből kaptam egy mailt, hogy vették a jelentkezést, ma pedig meg is kaptam a kulcsot, szal nem csúsztál le, nézd meg a spam mappád, vagy próbáld meg másik email címmel.

Köszönöm, de nekem sajnos csak a fórum tagságot igazolták vissza, a kulcskérelemmel kapcsolatban semmi. Majd megint megpróbálom az X-edik ideiglenes e-mail címről...

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2010. 10. 06. 19:21

Bocsánat, hogy ennyire alábecsültem a képességeidet! :blush:

NINCS BOCSÁNAT! :D :D
Ha egyszer végre lesz kulcsom a legelső dolgom az lesz, hogy a kezdésként kapott kübelwagen kabrióval azonnal legázolom a vacak SU100-as rohamlövegedet :D :D
Kép

#76 Felhasználó inaktív   browen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 13:18

Kicsit elszontyolodtam. Oké nem vagyok nagy spíler, de ennyire rosszul régen ment, talán az alap hetzerrel volt ennyi negatív élményem. Pedig rengeteget vártam a JagdPz4-estől. Ehhez képest alíg hoz profitot, sőt sokszor minusszal zárok. :blink:
Van esetleg valakinek tapasztalata ezzel a típussal? Bármilyen okosságot szívesen vennék. :respect:
Esetleg ez a Tier sajátossága, a SU-100 is nagy szívás? :think:
Egyszerűen képtelen vagyok egy tisztességes eredményt összehozni vele. :grrr:

#77 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 17:09

Sok profitot a SU-100-as sem hoz, max a továbbfejlesztett, de azért ha belevesszük a lőszert is a buliba akkor az sem. 600 credit a HE és 1200 az AP. Ezek mind egyetlen lövésre értendők. Úgyhogy nem nagyon lehet összevissza lövöldözni. Cserébe bitang erős. A Tigris szintje alatt egyetlen lövés is elegendő. :cool2:

Tegnap a szívem hasadt meg, mert egy körben két 100%-os SU-76-ost is kilőttem egymás után. Tényleg sajnáltam őket, mert tudom, hogy min kell ezeknek a szerencsétleneknek keresztül menni, mert én is végigjártam azt az utat. :(

A Jpz4-ről csak annyit mondanék el, hogy 1 az 1-ben a SU100-asommal egyáltalán nem félek tőle. Valahogy nem elég erős a páncélzata, meg mintha a löveg sem lenne annyira jó. A Jagdpanthertől már jobban tartok, mondjuk egy tierrel felettem van, de az valóban félelmetes, jobban is pattognak róla a golyók.

#78 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2010. 10. 07. 08:27

Ha egyszer végre lesz kulcsom a legelső dolgom az lesz, hogy a kezdésként kapott kübelwagen kabrióval azonnal legázolom a vacak SU100-as rohamlövegedet :D :D

Az nincs is benne. Leichtetraktor az első, mindenki csak loltraktornak becézi, mert gyenge a páncélzata, ahogy a lövege is, de cserébe lassú. Egy KV röhögve előzi le, pedig az sem a gyorsaságáról híres.

#79 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 10. 07. 21:04

Kis okoskodás:

Kicsit utána olvastam a témakörnek, bár sajnos nem sok szakirodalmam van a témában, mert szinte minden könyvben általában a harckocsikról van szó és az önjáró lövegekről kevés szó esik.

Az egyik az, hogy a SU-85-ösre szerelhető M-30-as 122 mm-es löveg lehetővé tette, hogy a küzdőtér nagyobb legyen és így nem 4, hanem 5 fő (parancsnok, tüzér, vezető és két töltőkezelő) is belefért a gépezetbe. A játék ezt nem nagyon modellezte, mert nem lehet betenni még egy embert.

Nem sokára meglesz a SU-152-es, csak sajnos nincs creditem. :(

Amúgy javaslom, hogy akinek nincs creditje az nézzen be a depot-ba és adja el a sok cuccot, amit időközben felhalmozott és semmi szüksége nincs már rájuk. :idea:

#80 Felhasználó inaktív   mikikes 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 10. 07. 23:35

Olvastam visszafele hogy ne tegyek fel együgyü kérdést de mostmár megkérdem hogy lehet aranyat szerezni/kapni? pénzt kéne fizetni és kapnék x értékü aranyt vagy mi mert az elején kaptam 150-et és azt olvastam mindne nap kapok ennyit de eddig semmi. Kezdőként az jó indulásnak hogy az első nap már bt2-em van vagy csak elvagyok magamtól szálva

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.