HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#761 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:23

Akkor lehet újra kezdem, de szerintem csak az alsó szinteken maradok, ahol még jó móka ! De a nagyvasak közé soha többé....Sok a furcsaság...

#762 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 09:48

Sorry, hogy nem veletek mentem, de haveromnak velem egy szintű tankjai vannak, így én is jobban járok :)

Nagy nehezen meglett M4 Sherman, kész gyilkológép M3L-hez képest :) Ma meglesz rá legnagyobb motor, felfüggesztés, ill a 105mm pityu is(ez utóbbit érdemes? Elég lassú 8.7shot/perc).

Viszont lehet hozzá fejleszteni tornyot és 76mm ágyút is, ami majd az M4A3... akárminek lesz az alapja, viszont a torony gyengébb mint a standard, ami ezen van (45 helyett 42° forduló sebesség, 13 mm-el gyengébb frontal, de 6-al erősebb oldal és hátpáncél). Érdemes ezt a gunt és tornyot használni, vagy maradjak az eredetinél+105-ös löveg?

Egyébként a besorolásnál úgy látom erősen beszámít ha platoonban vagy, leopart+shermann kombinációt szinte mindig tier 8-9-es csatákba rakta be. Értem én, hogy együttműködve erősebbek lehetünk mint a random csapatban dolgozó ellenfelek, de ha meg se tudjuk karcolni az ellenséges tankokat akkor sokra nem megyünk az összjátékkal.

Szerkesztette: Nevl 2011. 03. 02. 09:51 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#763 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 10:22

Tegnap én is csak egyedül toltam egy keveset, kissé hulla voltam.

Amúgy az utóbbi időben a Pantherral majdnem mindig bentvagyok a top5 tankban. A VK3002DB-vel meg a csaták felénél IS7/Maus ellen pakol be...
Tegnap pl. az új mapon rakott be 2 ilyen csatába is. Az egyiknél sikerült is kilőnöm egy IS7-est, HE lőszer rulez :) Mondjuk béna volt a tag, leállt úgy, hogy magaslatról tudtuk lőni a tetejét/seggét, miközben egy T54-essel harcolt. Még jó, hogy a többiek felpuhították, mert én kb. 3%/lövés sebzést tudtam bevinni. 15 lövedékembe került, de megérte. Most egy Maus-t kellene még elkapnom :D

Az új térkép amúgy gyenge motorral játszó embereknek halál, ennyi hegyet egyik pályán sem kell mászni :)

#764 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 12:17

Tegnap laptopra pillanatok alatt felment a patch (win7), beléptem működött is.
Később asztali gépre is fel akartam rakni (winXP), de folyton lefagyott. Nem is sikerült a patch.

Játszani azonban tegnap nem volt időm :(
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#765 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 18:15

Szép délutánt,
T-34-hez melyik löveget ajánlanátok ? Mivel normal AP pattog le mindenröl, 90%-ban HE-t használok.
Valahogy a kis MS-1 meg loltraktor kategoria sokkal szórakoztatóbb, itt még csak nem is kaparászom az ellent,
engem meg kilönek 1 max 2 lövésböl.. de elsö találatra 95%-ban leesik a lánc, bedöglik motor, stb :p

Remek kis csapatokat kapok,szinte mindig legkisebb.. ellenfélnél meg 4x KV végigdúrták a pályát.
Xp alig jön, MS-1-el pedig kaptam 1230xp-t fél órája 4 killért. Elvileg magasabb tier, drágább fejlesztések
nem járna több xp ?
A jövöd csakis rajtad múlik.

#766 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 19:42

T-34-hez a 76mm S-54 jött be nekem.

Patch óta összement a Panther II :)
Sokkal kisebb lett és ez jó. Legalább 10-15%-al nagyobb volt, mint a Panther I és most ugyanakkora.

Szép az új pálya is, bár még meg kell ismerni.
Kép

#767 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 02. 21:08

Bocs Sendrov, hogy eltűntem, de beszart a VGA-m. :(

#768 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 22:31

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 03. 02. 22:08

Bocs Sendrov, hogy eltűntem, de beszart a VGA-m. :(

Azt gondoltam, hogy a neted krepált be, mert lemerevedett a T-44-esed.
Kép

#769 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 02. 23:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 02. 09:48

Nagy nehezen meglett M4 Sherman, kész gyilkológép M3L-hez képest :) Ma meglesz rá legnagyobb motor, felfüggesztés, ill a 105mm pityu is(ez utóbbit érdemes? Elég lassú 8.7shot/perc).

Viszont lehet hozzá fejleszteni tornyot és 76mm ágyút is, ami majd az M4A3... akárminek lesz az alapja, viszont a torony gyengébb mint a standard, ami ezen van (45 helyett 42° forduló sebesség, 13 mm-el gyengébb frontal, de 6-al erősebb oldal és hátpáncél). Érdemes ezt a gunt és tornyot használni, vagy maradjak az eredetinél+105-ös löveg?

Egyébként a besorolásnál úgy látom erősen beszámít ha platoonban vagy, leopart+shermann kombinációt szinte mindig tier 8-9-es csatákba rakta be. Értem én, hogy együttműködve erősebbek lehetünk mint a random csapatban dolgozó ellenfelek, de ha meg se tudjuk karcolni az ellenséges tankokat akkor sokra nem megyünk az összjátékkal.

A 105ös löveg jó erős, de rohadt lassú, én ennek ellenére ezzel használtam, biztosra kell menni minden lövésnél, és akkor megéri.
Az M4A3E8 igazából kissé tunningolt változata az alap Shermannak, nekem most az van, fullos, és nem rossz. Bár talán a sima M4 abban jobb volt, hogy ritkábban rakott be vele sokkal nagyobbak közé.
KomposztWC

#770 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 10:18

Tegnap egyik haverommal mentünk pár meccset Ő az SU-26-al jött én meg Shermannal és szinte minden meccsen én voltam a legnagyobb, vagy benne voltam az első 3-ban. Nagyon jó kis tank, de a 105-ös löveg csak zárt, városi pályákra jó, ahol közelről tudod lőni az ellenfeleket, különben alig sebez valamit, megvettem a végén a 76miliset is és ezzel már elég szépen lehet sniperkedni is, ha nagyon kell ehhez is van a tarsolyban 20 db HE töltény. Pont ezért kicsit úgy érzem, hogy elhibázott az, hogy nem tudsz a pályán már változtatni a tank beállításain.

Össze is lőttem egyik meccsen egy olyan 3-as combot mint, amit nemrég emlegettetek (nevet nem tudom, középen van egy kis olasz stílusú városka a dombon, toronnyal, romokkal stb.) a nagyok kilőtték egymást én meg hátulról megkerültem az ellenfelet, artit és a pár túlélőt szétkaptam. De asszem ilyen is ritkán lesz. Ha megjelenik a full verzió a guildes részt is kipróbálnám, "premade" csapattal biztos nagyon fun.

Szerkesztette: Nevl 2011. 03. 03. 10:19 -kor

#771 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 03. 11:18

Nagyon jó kis tank, de a 105-ös löveg csak zárt, városi pályákra jó, ahol közelről tudod lőni az ellenfeleket, különben alig sebez valamit.

A városban egész szépen romboltál vele tegnap :)
Én meg csak rohangáltam le-föl a PZ III-al.

Sivatagoson sajna későn vettem észre az oldaladba kerülő Stug III-at. Mire mögé értem már késő volt...

Viszont a PZ III-al egész hasznos közel felderítéseket lehet csinálni a nagyok előtt...egész addig amíg bele nem botlok egy IS-be ugyebár... :D
Kép

#772 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 14:28

Annyira el voltál foglalva azzal a tesó PZIII-al, hogy az előtte szobrozó és feléd élénk érdeklődést mutató IS a szelektív figyelem áldozatává vált :p

Azért városi teljesítményem ismét az elenyészően szerencsés kategóriába sorolható :) Az elég idegesítő a játékban, hogy a tank gyakran kis földkupacokat se tud megmászni, hanem beleragad. Pl. épületek melletti törmelékkupac, amin azonnal megakad a tank és csak nehézkes tilitolival tudod kiszabadítani, közben a lánctalp negyedéig se ér fel az akadály.

#773 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 14:41

Ehh, legyen már hétvége... most kedvem lenne egy kis közös lövöldözésre, csak egyik este sincs időm...
Ma már odáig jutottam, hogy reggel toltam 1-1 kört a Párduccal és a VK-val meló előtt - VK: halál a 2. percben... IS3 jött szembe, a Párduccal viszont 2500Xp-t sikerült szerezni, így már csak 700Xp a hosszú88-as löveg :)

Szerkesztette: Myrsky 2011. 03. 03. 14:42 -kor

#774 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 20:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 03. 15:28

Annyira el voltál foglalva azzal a tesó PZIII-al, hogy az előtte szobrozó és feléd élénk érdeklődést mutató IS a szelektív figyelem áldozatává vált :p

Agresszívan támadtam, hátha ezzel az IS-t is sokkolom. :)
De érzéketlen tuskó volt...nem ijedt meg...csak flegmán, pökhendi módon egy lövéssel szétkapta a PZ III-asomat :D

Mondjuk nem rajtad múlott...te írtad, hogy "Vissza!", de már menthetetlen voltam...elkapott a hév.. :omg:

Amúgy holnap már utazom túrázni...se net, se térerő...hétfőn este leszek legközelebb.
Kép

#775 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 03. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 03. 03. 15:41

... a Párduccal viszont 2500Xp-t sikerült szerezni, így már csak 700Xp a hosszú88-as löveg :)

Grat hozzá!

Párducra nagyon kell a hosszú csövű 88-as.
Azzal az igazi. Pontos is, erős is. Azért IS-7-re, Mausra nem kell vele vadászni. :)
Kép

#776 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 04. 10:06

Tegnap az egyik vizes pályán sikeredett úgy beragadnom, hogy mindenki csak stuck guynak hívott :p Mocsaras pálya, lerongyoltam az egyik vízpartra, gondoltam majd a partszakasz alacsonyabb része megvéd+ ott nem számít rá senki, hát a tank fogta magát és beragadt a víz és a part közé, előre és hátra tudtam menni picit, de semmi oldalazás, pedig mindent megpróbáltam :p

Azt nem vágom, hogy xp-t mi alapján számolja... számít, a spot, a kill és a bevitt lövés ez ok. Azon az arab pályán (2 hegy a 2 csapatnak, középen völgy, várossal) sikeredett kilőnöm 3 ellenfelet, 5 spot (az összes artit és egyik védőjüket én nyírtam ki) és 2 damage done, de össz csak 970-80 xp-t kaptam érte, pedig premium is be volt kapcsolva... vagy ez nagyjából a reális érték?

Eddig Shermannal nagyon élvezhető a játék, gyors, elég nagyot lő és ha nem tier 8-as csatákba rak be, mindig tudok valamit alkotni. Credit és xp is tisztességesen jön végülis. Gondolkodom rajta, hogy elkezdem megvenni a kiegészítőket, mint gyorsabb célzás, újratöltés stb :)

#777 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 04. 10:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 04. 09:06

Azt nem vágom, hogy xp-t mi alapján számolja... számít, a spot, a kill és a bevitt lövés ez ok.

számít, a spot, a kill, a lövések találati aránya, a találatok sebzési aránya, az ellenséges zászlónál eltöltött idő (foglalás), a csapat teljesítménye...stb. pontosan én sem tudom mindet, de nyilván egy 75-ös löveg kisebbet sebez, mint a 152-es. :)természetesen azonos tankon. ahogy haladsz előre, nagyobb tankjaid lesznek, nagyobb löveggel, úgy az xp is nőni fog. a 970 xp prémiummal nem rossz, feltéve ha nem az első csatád volt, amit duplán számol. kb. a veled azonos tierű tankokra kell vadásznod, -ami mostanság elég nehéz- ezeken elég jól lehet keresni, a nagyobb tankokon -amiknek brutális a páncélvastagságuk- én mindig a lánctalpat vagy az üzemanyag tartályát lövöm. STUGIII-al gyújtottam már fel IS-3-ast. :)

Szerkesztette: norb 2011. 03. 04. 10:27 -kor

#778 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 04. 10:25

itt egy táblázat, hogy adott tier-ű tanknak milyen tier-ű ellenfelei lehetnek, hova pakolhat be. (persze itt is van kivétel)

Kép

#779 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 04. 10:28

Én borzasztóan várom a hard reset-et !
Akkor fog ám szenvedni az ember (már ha nem fizet elő).
Nincs arany, nincs xp váltás..nincs prémium xp, jó lesz nagyon....:D

#780 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 04. 10:47

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 03. 04. 10:22

számít, a spot, a kill, a lövések találati aránya, a találatok sebzési aránya, az ellenséges zászlónál eltöltött idő (foglalás), a csapat teljesítménye...stb. pontosan én sem tudom mindet, de nyilván egy 75-ös löveg kisebbet sebez, mint a 152-es. :)természetesen azonos tankon. ahogy haladsz előre, nagyobb tankjaid lesznek, nagyobb löveggel, úgy az xp is nőni fog. a 970 xp prémiummal nem rossz, feltéve ha nem az első csatád volt, amit duplán számol. kb. a veled azonos tierű tankokra kell vadásznod, -ami mostanság elég nehéz- ezeken elég jól lehet keresni, a nagyobb tankokon -amiknek brutális a páncélvastagságuk- én mindig a lánctalpat vagy az üzemanyag tartályát lövöm. STUGIII-al gyújtottam már fel IS-3-ast. :)

Nem első csata volt :)
Jah, de érdekes módon a 76-os löveggel valahogy jobban megy, biztosabb a sebzés és sokkal rugalmasabb lehetsz csata közben. Mindig a saját tierű, vagy kisebb tankokra vadászom, de nem egyszer előfordult, hogy olyan csatába kerültem, ahol 4-5-6 tier 7-8 heavy vagy medium tank volt mindkét oldalon, na ilyenkor szoktam nagyon hamar kiszenvedni :p

Ált megpróbálom kivárni, míg a nagyok lerendezik egymást és utána szétcsapni a maradék közt. A másik, amit nem értek az a light tankok viselkedése... ok, hogy scoutolni kell, de mi értelme, előrerohanni a csata kezdetén 10 másodpecre láthatóvá tenni az összes ellenfelet, majd kiszenvedni...

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »