HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#861 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 18. 13:52

kielemezgettem a statisztikámat és a MarderII-vel vagyok a legeredményesebb. :)
legtöbb tapasztalatom a KV-val és a T-44-el van, úgy hogy a (még) nem létező klánban stipp-stopp a szovjet mednek. :)
ha akarjuk a klánt fel kell osztani a posztokat és tartalékosokat is kell szerezni. szerintem min. 20 ember kell.

#862 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 14:02

Amcsi medium vonalat tudom képviselni és valamennyire artit... a nehezeken is filózom, de valahogy nincs érkezésem 25000xp-t összeszenvedni a T1-el :D Lehet majd free xp-ből megcsinálom.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#863 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 18. 14:16

Jah és a legalapvetőbb feltétel, hogy a szovjet klánokkal már a legelején le kell paktálni. :laugh:

#864 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 03. 18. 14:16

Jah és a legalapvetőbb feltétel, hogy a szovjet klánokkal már a legelején le kell paktálni. :laugh:

Hogy azután a megnemtámadási szerződést felrúgva jól lerohanjuk őket? :D

Amúgy freeXp+pénz konvertálásból megvan az M6, igaz teljesen alap felszereléssel.
Kíváncsi vagyok mekkora pénznyelő lesz a prémium nélkül :)

#865 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 03. 18. 13:54

Hogy azután a megnemtámadási szerződést felrúgva jól lerohanjuk őket? :D

Valahogy úgy. :) Elsőként semlegesnek kell maradni, amíg meg nem erősödünk. (+ Romániát le kell zúzni, hogy esélyük se lehessen semmire :))
Ezután folyamatosan toborozni kell az embereket és megsarcolni őket némi adóval, hogy Szásáékat meg lehessen kenyni. :)
+ pár gyarmatot (pl. szlotákia, XD) is fent kell tartani, hogy abból is jusson Szásáéknak. :)

Kár, hogy semmi infóm nincsen a klános mizériáról, főként, hogy milyen lehetőségek lesznek, hogyan zajlanak a klánok közti harcok, kommunikációk, mik a szabályok stb...

Szerkesztette: norb 2011. 03. 18. 15:13 -kor

#866 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 18. 15:56

kinek mennyi aranya van?

Szerkesztette: norb 2011. 03. 18. 15:57 -kor

#867 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 03. 18. 15:56

kinek mennyi aranya van?

0 :)

#868 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 19:38

Ez a klános dolog gondolom úgyis a hardwipe-ot követően realizálódik. Tehát teljesen feleslegesen akciózunk most itt.

#869 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 22:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 03. 18. 20:38

Ez a klános dolog gondolom úgyis a hardwipe-ot követően realizálódik. Tehát teljesen feleslegesen akciózunk most itt.

Nem egész. Klán regisztrálása 2500 gold. Hardwipe után kinek lesz ennyi?
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#870 Felhasználó inaktív   Grillo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 18. 22:40

Nekem most 2000 körül van, amcsi mediumon tervezem a játékot.
KomposztWC

#871 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2011. 03. 19. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 03. 18. 21:25

Nem egész. Klán regisztrálása 2500 gold. Hardwipe után kinek lesz ennyi?

a hw-val párhuzamosan törlik a jelenlegi klánokat is?

#872 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 19. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: norb - Dátum: 2011. 03. 19. 09:10

a hw-val párhuzamosan törlik a jelenlegi klánokat is?

Úgy tudom, hogy a klánok megmaradnak a hw után is.

Szerkesztette: Myrsky 2011. 03. 19. 12:09 -kor

#873 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 11:27

Legyorsultam egy KV3-ast Ferdinanddal. Hát nem gondoltam volna, hogy a Ferdinél van lomhább jármű. :laugh:

#874 Felhasználó inaktív   nagyadam 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 20. 12:42

Hallo!a magyar utca 44-ben nyílt egy új netező! haverokkal nyomtuk, nagyon adja!sokan voltunk, előre le kell bartelezni, hányan mentek, ez nem ingyé reklám, ez neketek most jó!:)

#875 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 03. 20. 12:27

Legyorsultam egy KV3-ast Ferdinanddal. Hát nem gondoltam volna, hogy a Ferdinél van lomhább jármű. :laugh:

Mennyi kell még a Jagdtigerig?
Kép

#876 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 19:14

~150.000 XP

#877 Felhasználó inaktív   buckoka 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 20. 19:33

Sziasztok!

Február közepén kezdtem el ezzel a játékkal játszani, és eléggé megtetszett. Az orosz vonalon játszok, a heavy vonalon kívül mindennel. Eddig tier 5-ig jutottam.
Legjobban azthiszem, az arty és a medium megy, a TD-ve egy kicsit küszködök. Viszont az az érdekes, hogy a SU-8-assal se sikerült annyira megbarátkoznom, mint azt hittem, nekem egy picit csalódás volt kezdetben. A 152-es löveggel már azért sokkal jobb, azzal már egyszer sikerült egy szebb eredményt összeszednem.

http://img153.images...i/shot028g.jpg/
Ez egy igen érdekes csata volt, mert veszítenünk kellett volna. Négyen maradtunk 7 vagy 8 ellenség ellen. Befészkeltük magunkat a bázisra, és vártuk, hátha jönnek. Jöttek. Kettőt én lőttem ki, vagy négyet a másik három. A legutolsó megmaradt tankot egy kis felderítés után hazavágtam.

A T-34-es sokkal lomhább, mint az A-20-as (nem meglepő mondjuk), de legalább tovább bírja, és a lánca sem olyan érzékeny.
Legjobb csatám vele:

http://img848.images...f/shot030w.jpg/
http://img717.images...f/shot031y.jpg/
Abbey-n középen indultam el, persze rögtön ott állt már egy Tiger, meg egy KV, akik csak arra vártak, hogy a túloldalon lévő KV kidugja az orrát. Na, ez nem igazán történt meg.
Egy kisebb csapat alul került, ekkor elindultam. KLiszedtem a KV-t úgy 8 lövésből (2 heavy még mindig campel), gurulok a bázishoz. kilövöm az ott lévő stugot, közben egy M6 leszedte a láncomat. M6-ot valahogy kettel egy másik tankkal kinyírtuk, akkor botorkált fel a saját IS 3 JagdPZ IV közé. Egyet kilőtt egyedül, egyet együtt lőttünk ki. A harmadik végzett vele, de mögé tudtam kerülni és kilőttem a motorját. Még vagy 6 lövés az 57-es ágyúval, és ennyi. A bázist elfoglaltam egy KV-val.
Az elején említett 2 camper heavy egy mögéjük kerülő IS áldozatává vált... Camping FTW

A SU-85-ös olyan semmilyen szerintem. Nem is jó, de nem is olyan rossz. A páncélja elöl erős, felül viszont piszok gyenge (mint a legtöbb TD-nek), tűzerőben azonben egy picit elmarad az elvárásaimtól (mondjuk még csak a 85-ös ágyú van rajta, a 107-eshet kell 8000 XP). Kedvencem egy Enskes forgolódós csata volt, amit egy ház oldalánál játszottam végig. Lerohant az ellenség és két oldalról támadtak. Csak mindig rá tudtam fordulni a szembe jövőkre, szóval elég bénán próbáltak bekeríteni. (10/10 lövés :) )

http://img824.images...f/shot009z.jpg/

Talán a SU-5-össel voltam eddig a leghatékonyabb, néhány képet erről az éráról is beszúrok (csak a nagyképűség miatt :) )

http://img580.images...f/shot017k.jpg/
Egy alacsony tieres és top gunos casta. Bár nem volt olyan összeszedett az ellenfél, nagyjából pulykavadászat volt az a meccs.

http://img15.imagesh.../f/shot023.jpg/
Kissé nagyképű volt itt az I won megszólalás, de a base def mindent elárul :) Azthiszem, 2 TD ment foglalni, az egyiket kiszedteml, a másikat megrongáltam, mialatt a hegymászók foglalták az ellen bázisát.

Szeretném megkérdezni, hogy mik a tapasztalaitok a tier 6-os orosz masinákkal, mennyivel jobbak, mint elődjeik, melyikre érné meg rágyúrni (med/TD/arty)
Illetve még azt, hogy a ti Jagdpanthereitek is könnyen kigyulladnak? Mindig őket szoktam artyval lőni, mert szinte minden meccsen felgyújtok egyet.

Szerkesztette: buckoka 2011. 03. 20. 19:44 -kor

#878 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 21:27

Tapasztalataim szerint az igazi móka tier 7-nél kezdődik, az alatt nem igazán vicces a játék.

Szerintem felesleges a SU-85-ösnél a 107-esre gyúrni. Persze én is megszereztem, meg jó móka volt, mert tényleg brutálisan erős lett tőle a gépezet, és elég sok ellenfelet meg lehet lepni vele, de a tier5 akkor is csak tier5. Szóval javaslom, hogy inkább a SU-100-asra gyúrj. Aztán ha megvan a SU-100 akkor ott egy célnek kell lebegnie, mégpedig a SU-152-esnek. Egyszerűen imádom a SU-152-est. Gyors, halálos és az ellenfelek alábecsülik. :happy: Persze ki kell tapasztalni, hogy milyen ellenfelek ellen melyik lőszert érdemes használni, nekem is kb. 200 kör után tisztult le a dolog.

A szovjet medről nem tudok mit írni, mert csak a T-34-ig jutottam, nem is tervezem, hogy azon a vonalon továbblépjek.

A szovjet heavy ágon az IS-ig jutottam eddig. Alapvetően tetszik, csak azt nem tudom megszokni, hogy a 122 mm-es löveggel
  • nagyon lassan lehet célozni és
  • nagyon lassan tölt újra.

Úgyhogy itt is előjön az az effekt, ami a SU-152-es alap 152 mm-es lövegénél volt, hogy nagyon meg kell gondolni, hogy mikor nyomom le az egér bal gombját, mert lehet, hogy nem lesz következő lehetőségem. :(

#879 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 20. 21:53

Elég fura a Panther II. Néha két-három lövésből szétkapnak, néha meg a fél ellenfél csapat engem lő, mégis túlélem:

Kép

Ennyi ellenséget még az A20-assal sem tudtam egyszerre felderíteni:

Kép

Végre sikerült kimaxolni a Panther II-őt. Meg lett a 10,5cm KwK 45 L/52 Ausf B löveg is.
Nagyon kellett már :) Egész más így a játék. Nagyon tetszik ez a löveg. Érdekes, hogy a technikai adatok alapján gyorsabb, pontosabb és nagyobb a sebzése, mint a Tiger II vagy a VK4502(P) azonos űrméretű ágyúinak. Szóval most már teljes az öröm :D
Kép

#880 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 21. 09:56

Nekem még kb 50K xp a T23. Eddig nagyon szeretem az amcsi med vonalat, leszámítva az észlelési problémákat :) Ez a 90 milis löveg azért már szépen tudja osztani az áldást és egyre kevésbé ingadozó a teljesítményem(bár mostanra stabilan van 2-3 killem és ~1000 xp/20-40K credit meccsenként, ami egész tűrhető).

T20 egyetlen nyomora, hogy a nagyobb ágyúval sajna lomhább lett, ezt elviekben majd a t23 orvosolja (oda is csak ugyan ezt a 90-est lehet használni). Érdekes, hogy utóbbi tank azon kívül, hogy a nagyobb motor miatt gyorsabb és van talán +3 mm páncél front oldalon nem tud semmivel többet... na majd a pershing. :p

Visszavásároltam T1heavy-t, összeszedtem shermannal úgy 16-7K free xp-t, így már csak 10 kell, hogy meglegyen M6, de elég bizonytalan vagyok... ahogy elnéztem T29-től használható a heavy vonal és az még 2 tier... nem vagyok benne biztos, hogy akarom ezt :)

Cserébe el tudnék jutni kapásból Hetzerig TD vonalon... szerintetek érdemes lenne? Nem látom, hogy mitől annyira jó ez a heavy tank dolog.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • Utolsó »