HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#8881 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 08. 13. 13:45

Plusz valakik csinálnak valami modot, ami a te tankodat mindenkinek mutatja a térképen, valamit rikító sárgára színezi, és kampány indul, hogy aki kilő (akár csapattárs is) az kap 100 aranyat. Meghálálandó a ragyogó ötletedet. ;)

#8882 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 14:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 08. 13. 15:39

Azon csodálkozom, hogy még nem hozták be az arany felszerelést, amit csak aranyért tudsz megvenni. Lehet bedobom az ötletet a fórumukon, amivel megháromszoroznák a hasznukat, nekem meg hátha adnak valami ingyen prémium tankot az ötletért!! :idea:

Szerintem kiszúrnák a szemed egy ilyennel:
Kép
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#8883 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 14:10

Zsiradék! :lollypop:

#8884 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 14:14

De jo lenne ha a Blitzbe is betennek az osszes frakciot. Nem panaszkodok de azert lehetne tobb tank es fejlesztes. Vicces amikor van 1 fejlesztheto motor es lanctalp es torony, es ket agyu. Variaciok vegtelen hatara :) :) :) :)

#8885 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 14:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 13. 14:14

De jo lenne ha a Blitzbe is betennek az osszes frakciot. Nem panaszkodok de azert lehetne tobb tank es fejlesztes. Vicces amikor van 1 fejlesztheto motor es lanctalp es torony, es ket agyu. Variaciok vegtelen hatara :) :) :) :)

Örülj neki. Nincs is annál szebb, mikor egy tanknál van 4 motor, mindegyik 50 lóerővel erősebb, mint az előző és mindegyik több 10k XP. Vagy, amikor van egy löveg 14k XP-ért, utána pedig ugyanaz a löveg 45k xp-ért, annyi különbséggel, hogy 0,1-gyel jobb a töltési/célzás ideje, vagy a pontossága.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#8886 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: von_Wolf - Dátum: 2014. 08. 13. 16:53

Örülj neki. Nincs is annál szebb, mikor egy tanknál van 4 motor, mindegyik 50 lóerővel erősebb, mint az előző és mindegyik több 10k XP. Vagy, amikor van egy löveg 14k XP-ért, utána pedig ugyanaz a löveg 45k xp-ért, annyi különbséggel, hogy 0,1-gyel jobb a töltési/célzás ideje, vagy a pontossága.

Hehe, azert van ilyen. Az M6-os ket agyuja az M1-A2 es M2-A2 (ha jol emlekszem) között csak a Dispersion kulonbozik 0,1-el :) :) :)
Sz: motorjat nem is erdemes 17k-ert fejleszteni mert a T29 nem kapja meg, ott teljesen ujakat kell venni.

Szerkesztette: Cellular 2014. 08. 13. 15:03 -kor

#8887 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 08. 13. 14:39

Azon csodálkozom, hogy még nem hozták be az arany felszerelést, amit csak aranyért tudsz megvenni. Lehet bedobom az ötletet a fórumukon, amivel megháromszoroznák a hasznukat, nekem meg hátha adnak valami ingyen prémium tankot az ötletért!! :idea:

Bedobom helyetted én gyorsba és ezt kérem cserébe: Ratte

Tényleg modok, mit érdemes használni manapság?

Szerkesztette: Nevl 2014. 08. 13. 15:31 -kor

"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#8888 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 13. 19:55

Azt hiszem a Centurionom átok ül, a tegnap még 48%-os WR-emet sikerül 44%-ra küzdeni :omg:

Én a Locastam féle minimap modot használom, meg egy másik célkeresztet
WoT nick: Atti77

#8889 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 05:22

Tegnap KV1S-el harom menet kellett 500 xp-t osszekaparni. Hogy lehetett ennyire elcseszni egy tankot, meg a KV1 is jobb volt az 57mm-es agyuval. Mi lesz itt mire megszerzem a 122-est huszonvalahany ezerert.

#8890 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Cellular - Dátum: 2014. 08. 14. 07:22

Tegnap KV1S-el harom menet kellett 500 xp-t osszekaparni. Hogy lehetett ennyire elcseszni egy tankot, meg a KV1 is jobb volt az 57mm-es agyuval. Mi lesz itt mire megszerzem a 122-est huszonvalahany ezerert.

Megéri kiszenvedni, mert a 122-es azon szinten nagy mókamester, mindent üt. Arra azonban készülj fel, hogy egész más taktikát követel, mint a 85-ös löveg. A 122-es baromira lassan tölt, lassan céloz, de aztán zúz rendesen. Ráadásul ha fent lesz a 122-es, akkor előszeretettel fog a játék magasabb tierben lévő meccsekbe rakni. Ettől függetlenül a kimaxolt KV1s tényleg jó móka.

M6-osnál emlékeim szerint megéri kifejleszteni a nagyobb motort, mert az M6 90mm-es lövege viszonylag jó, de a papír oldalai és a nagy célfelület miatt gyakran hátrányban van. Egyetlen igazi előnye a többi heavyhez képest jó mozgékonyság. Na, ez utóbbihoz kell az erősebb motor.
Igaz, én még az ősrobbanás előtt M6-oztam, lehet azóta változtattak rajta.
Kép

#8891 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 07:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 08. 14. 08:38

Megéri kiszenvedni, mert a 122-es azon szinten nagy mókamester, mindent üt.

Csak az a bibi, hogy pár hét múlva úgyis elveszik, mert a WG még nagyobb mókamester és mindent üt.:laugh:

#8892 Felhasználó inaktív   Cellular 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 08. 14. 09:38

Megéri kiszenvedni, mert a 122-es azon szinten nagy mókamester, mindent üt. Arra azonban készülj fel, hogy egész más taktikát követel, mint a 85-ös löveg. A 122-es baromira lassan tölt, lassan céloz, de aztán zúz rendesen. Ráadásul ha fent lesz a 122-es, akkor előszeretettel fog a játék magasabb tierben lévő meccsekbe rakni. Ettől függetlenül a kimaxolt KV1s tényleg jó móka.

M6-osnál emlékeim szerint megéri kifejleszteni a nagyobb motort, mert az M6 90mm-es lövege viszonylag jó, de a papír oldalai és a nagy célfelület miatt gyakran hátrányban van. Egyetlen igazi előnye a többi heavyhez képest jó mozgékonyság. Na, ez utóbbihoz kell az erősebb motor.
Igaz, én még az ősrobbanás előtt M6-oztam, lehet azóta változtattak rajta.

Igen, azt mar neztem is, kevesebb mint 3 loves percenkent. Ha ha ha.
A nagyobb motor a gyorsulasra van kihatassal, ugye? Mert loeron kivul mast nem novel, marmint se fordulasi sebesseget se vegsebesseget.

Sz: a 90mm-esre aktivan gyujtok, de meg kell par ezer. A motort meg meglatjuk, lehet inkabb kiszenvedem T29-ig, bar tegyuk hozza az M6 most az M2-A2 agyuval nem epp rossz tank, nem izzadok ugy mint a Kaveval :)

Szerkesztette: Cellular 2014. 08. 14. 08:44 -kor

#8893 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 09:43

T1, M6 komboval én nagyon sokat szenvedtem, emlékeim szerint annyira elegem volt belőlük, hogy inkább vettem free xp-t és átugrottam T29-re egyből :D Good luck :p

KV1S meg cheater egy járgány, az a derp löveg pff...

#8894 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 09:51

Én meg a Jumbo felől támadom a T29-est.:cool2:

#8895 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 10:00

De jo is volt regen a Jumbo meg a derploveggel... :( Ma mar csak megymagozni lehet vele.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#8896 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 10:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Atti - Dátum: 2014. 08. 13. 21:55

Azt hiszem a Centurionom átok ül, a tegnap még 48%-os WR-emet sikerül 44%-ra küzdeni :omg:

A Centurionnal nem működik a szokásos medes huszártaktika. :paci: Előrerohanok, oldalba kerülök, odazúzok, visszamenekülök, másik irányba kerülök.... stb. Ez nem megy. :burr: Ehhez a Centurion túl nagy, nem elég fürge és elképesztően papír. Csak úgy vonza a találatokat.
Az én taktikám mostanában a "rémült nyuszi mód" :rabbit: .
Ez abból áll, hogy rémült nyuszikén elbújok, megvárom, amíg előre száguld a többi med kinyírni magát és megvárom, amíg előrecammognak a heavyk csiki-csukizni. Amíg a heavyk és a TD-k komótosan birkóznak egymással én hátul maradok, esetleg védem az artyt a scoutoktól. Ha a fronton a nagyfiúk már kinyírták az összes medet és egymást is már 15-20% körülire amortizálták, akkor indítom csak a huszáros oldalba, hátba kerülősdit :paci: . Természetesen sok múlik az időzítésen, de akkor már én vagyok az egyetlen med és így a legfürgébb a csatamezőn. :bringa:
Persze meccs elején még megy az anyázás, hogy mért nem segítek, de a végén gyakran én billentem át a mérleget a saját csapat javára.
Ezt csak a Centurionnal csinálom, más agilisebb, vagy jobban páncélozott tankkal nincs türelmem a kiváráshoz.
Kép

#8897 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 10:50

Jumbo: Akkor még nem volt meg a Jumbom, csak mostanában vettem meg egyszer, amikor le volt árazva, bár sok értelme nem volt, mert nem használom csak ritkán. Igazából a történelmi csatákhoz vettem, hogy hátha majd lehet használni ott, de azóta kivették a játékból azt a modot. :unsure: Azért nem annyira rossz az M1A2 sem, kicsit brit fílinje van az ember, kis sebzés és pen, gyors töltés, viszonylag erős páncél.

Centi: Elég erős a lövegpajzsa, tehát működik a hulldown taktika is.

#8898 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 11:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 08. 14. 11:50

Jumbo: Akkor még nem volt meg a Jumbom, csak mostanában vettem meg egyszer, amikor le volt árazva, bár sok értelme nem volt, mert nem használom csak ritkán. Igazából a történelmi csatákhoz vettem, hogy hátha majd lehet használni ott, de azóta kivették a játékból azt a modot. :unsure: Azért nem annyira rossz az M1A2 sem, kicsit brit fílinje van az ember, kis sebzés és pen, gyors töltés, viszonylag erős páncél.

Centi: Elég erős a lövegpajzsa, tehát működik a hulldown taktika is.

A nagyobb M4A48 volt ebből a legjobb, rammerrel és jó legénységgel azt hiszem 2 sec körül volt a load time? :D

#8899 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2014. 08. 14. 11:52

A nagyobb M4A48 volt ebből a legjobb, rammerrel és jó legénységgel azt hiszem 2 sec körül volt a load time? :D

Az M4A3E8 emlékeim szerint. Anno csak Easy8-nak hívtuk.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#8900 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 08. 14. 12:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2014. 08. 14. 11:31

A Centurionnal nem működik a szokásos medes huszártaktika. :paci:

Nem, ez ennél több lesz. Mert az ok, hogy a 440 hp-s artyhoz 3 lövés kell a 230 átlagsebzésű ágyúmmal, de hogy a 230 hp-shoz is:
első lövés az oldalába > track, második lövés marad rajta valamennyi, aztán még egy lövés, és meg is van. És ez csak 3*680 creditbe fájt...
És folyamatosan hülyék közé kerülök, tier X tankok közé, ott a hull down se nagyon működik már.
Jelenleg 2 dolog miatt tolom: érdekel a Cent 7/1, eredetileg csak addig akartam elmenni, de -és ez a második ok- ha esetleg, talán, mégis, hátha az FV4202 prém tank lesz, és a tulajok megkapnák, az nem lenne rossz.
De kezdek oda jutni, hogy b*ssza meg a WG a játékát, mert nagyon kevés az élvezetes csata, általában az egyik oldal letarolja a másikat, és mostanában sajnos kicsit sokat vagyok a tarolt oldalon. A Centtel 43% alatt van a WR-em, lassan jobban járok, ha csak belépek a csatába és nem csinálok semmit, sokkal kevesebb idegeskedés és creditveszteség.
De nemsoká 2 hét nyaralás, és akkor majd kisimulnak az idegeim :)

A gyorstüzelő ágyúhoz: a Lee 100%-os legénységgel emlékeim szerint picivel 3 sec alatt töltött újra, és nem hiszem hogy bármilyen felszerelést használtam volna rajta. Tier 4-ben az nagyon durva gép, 2k feletti DPM
WoT nick: Atti77

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.