HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#921 Felhasználó inaktív   Mordak 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 30. 23:09

Sziasztok

Megalakult a Fist Of Hungarians klán.
Jelenleg 20 tagunk van. Még csak most kezdünk össze csiszolódni, a csapat alapító tagja más MMO-ból immáron 4 éve ismerik egymást.
Az Ural Steel bajnoksában a második körben kiestünk ugyan, de a játék iránti lelkesedés töretlen :)
Aki szeretne csatlakozni jelezze nekem a játékban. (MordakHUN)
Saját weblap, TS3 alap :)

üdv: Mordak

#922 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 03. 31. 09:33

Mára meglett a 2500 arany, ha mégiscsak a saját klánban gondolkodunk.
Mi legyen, megpróbálunk összeszedni elég embert, vagy becsatlakozunk valamelyik meglévő magyar klánba?
Annyian nem leszünk szerintem, hogy a klánháborúban rendesen részt tudjunk venni, valamint az utóbbi időben nem is nagyon tudtam játszani, így egyelőre a második opció felé hajlok, plusz így megvehetném a T29-et XP+pénz konvertálással :)

#923 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 12:00

Szerintem becsatlakozhatnánk akár a Mordak által írt klánba is, tényleg kevesen leszünk csak innen és más online gamekből tanulva ez jobb megoldás lenne.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#924 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Nevl - Dátum: 2011. 03. 31. 13:00

Szerintem becsatlakozhatnánk akár a Mordak által írt klánba is, tényleg kevesen leszünk csak innen és más online gamekből tanulva ez jobb megoldás lenne.

Ha senki nem ellenkezik hétvégéig, akkor elhasználom az összegyűjtött aranyamat egy T29-re, vagy ha összejön még egy kicsi, akkor PantherII-re, bár egy teljesen alap PantherII lehet nem lesz álmaim tankja, így hardwipe előtt :)

Szerkesztette: Myrsky 2011. 03. 31. 14:31 -kor

#925 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 14:56

T29 se... :p

#926 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 03. 31. 18:13

Végre megvan a VK4502 (P). Szerencsére a löveget át tudtam tenni a Királytigrisről, a motort és a rádiót pedig a Ferdiről. Így a kevés credit ellenére sikerült összehozni egy nem alapszintű verziót. :cool2:

#927 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 06:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 03. 31. 15:31

...bár egy teljesen alap PantherII lehet nem lesz álmaim tankja..

Az biztos! Panther II-őt mindig tier Ix-es és X-es meccsbe rakja. IS7, Maus és T54 ellen pedig nem életbiztosítás az alap 75mm-es löveg.

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2011. 03. 31. 19:13

Végre megvan a VK4502 (P). Szerencsére a löveget át tudtam tenni a Királytigrisről, a motort és a rádiót pedig a Ferdiről. Így a kevés credit ellenére sikerült összehozni egy nem alapszintű verziót. :cool2:

Gratula!
Kép
Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.

#928 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 07:58

Gizi VK-hoz :) Nagyon kemény az a tank, rendszeresen látom csaták végén steel wall kitüntetésekkel, bírja a gyűrődést.

Már csak 15K xp kb t23, sajnálom, hogy pershing nem lesz meg HW-ig, na de majd live-on. Valaki rendel elő? Jó ez a game, de 10K-t sajnálok rá, hogy őszinte legyek inkább veszek majd 1X 2000 goldot és abból eléldegélek.
Maradok is amcsiknál med vonalon és lehet párhuzamosan nekiállok az orosz TD-nek, bár tier 5-ig kínszenvedés lesz szerintem.

#929 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 08:56

Az, de ezzel sem lehet nagyon rambózni.

#930 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 09:07

Én még mindig nem döntöttem el... Múlt csütörtök óta maximum 3 órát játszottam összesen, ha ennyire nem lesz időm rá később sem, akkor csak pénzkidobás. Még alszok rá egy párat :)

A klán dolgot is lassan el kellene dönteni. Szerintem igazából csak annyit, hogy melyikbe lépjünk be, jó lenne, ha minél többen ugyanoda mennénk.

#931 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 10:18

Na majd meglátjuk, én szívesen csatlakozom akár a Fistesekhez is :p

#932 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 01. 12:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 04. 01. 10:07

Én még mindig nem döntöttem el... Múlt csütörtök óta maximum 3 órát játszottam összesen, ha ennyire nem lesz időm rá később sem, akkor csak pénzkidobás...

Ezt akár én is írhattam volna.
Pláne, hogy most már itt a jó idő és vele együtt egy csomó olyan program, amihez nem kell számítógép :)
Kép

#933 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 02. 20:53

Jó volt a platoon.

Myrsky, ez T29 szemből nagyon jól bírja.

Így nézett ki a járgányod, miután kilőtted az IS3-at a 2db KV-t, meg az M6-ot:

Kép
Kép

#934 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 03. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Sendrov - Dátum: 2011. 04. 02. 19:53

Jó volt a platoon.

Myrsky, ez T29 szemből nagyon jól bírja.

Kellemes délutánt,
Tegnap nagyon kegyes volt a mathmaking is, remek leosztásokat kaptunk.
A képen látható szituban én a térkép közepéröl visszaindultam hogy elcsipjem az utolsó "gazembert" :D
Tetü lassu tank mire odaértem és löttem volna, Myrsky épp elfoglalta az ellen bázisát.

T-43 tetszetös, T-44 meg sokkal jobb lenne, de az 60k xp, tul messze. amugy mozgékony és szo szerint közepes tank.
Su-100 600 hp-val majdnem duplája a Su-85 350 hp-jának, de kell rá a nagyobb löveg, alap az alig karcolgat.
Elit lett a kis leopárdom, HW után biztos lesz egy ebböl :D Egyik meccsen az elsö két percben már kilöttem ellenfél 3 artyját :D
amig a többiek csak kullogtak lassan, de a mi tüzéreink meg közben rendesen dolgoztak :)
VK3601(H) után most meglett a Tigris, hajszál hijan lett meg a penz is , ki még nem probáltam... éjfél múlt én meg 5 elött keltem.

Klánokról :
Szivesen beszállok magyar klánba, én sem hiszem hogy lennénk elegen sajátot alakítani. Ha valaki talál egy nagyobb és jó társaságot
számíthat rám is. Volt par fordulo az Ural Steel verselyben, abban is vannak magyarok páran (klánok) hivatalos fórumon néztem párat.

Szerkesztette: Goody 2011. 04. 03. 15:10 -kor

A jövöd csakis rajtad múlik.

#935 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 03. 16:06

Amig nem lesz meg a Tigrisre a hosszú 88-as, be fogsz csokizni. :D
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#936 Felhasználó inaktív   Goody 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 03. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: sutyi^ - Dátum: 2011. 04. 03. 15:06

Amig nem lesz meg a Tigrisre a hosszú 88-as, be fogsz csokizni. :D

kiba*** lassú :D hiába az 1350 hp ha egy lábatörött teknös leelözi.
Elöbb meg egy érdekes csatába kerültem, ellenfélnél 4 db T-54, azok négyen végigírtották a pályát. Ragadozók.
A jövöd csakis rajtad múlik.

#937 Felhasználó inaktív   Sendrov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 03. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Goody - Dátum: 2011. 04. 03. 17:57

Elöbb meg egy érdekes csatába kerültem, ellenfélnél 4 db T-54, azok négyen végigírtották a pályát. Ragadozók.

Én most voltam olyan ütközetben, ahol csak 2 nehéz tankunk volt. Volt azonban 4db T54, 3-an voltunk PantherII-vel, és volt még 2db Pershing, 2db páncélvadász és pár arty.
Ellenfélnél meg 1db árva T54-et és az artykat leszámítva csupa nehéz tank.

Iszonyat gyorsan végigdúltuk a csatamezőt a 9db top medium tankkal :)
Én elkaptam 2 tigrincset meg egy artyt és a többiek is nagyot mészároltak.
Láttam olyan magányos ellenfél IS7-et, amely körül éhes hiénaként 2db T54, 2db Pershing és egy Panther II keringett. Nekem már nem volt bőr a képemen odamenni :)

Mellesleg összejött az XP a Jagdpanther-hez. Most már mindhárom Párduc a garázsban csücsül :dance:
Kép

#938 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 04. 09:14

Nekem a T23 lett meg idő közben és mire a credit összejött lett mellé 15K free xp is, így gyorsan meglett a felfüggesztés és a motor is. Nem rossz tank, de az új torony még kéne rá, pont annyit tud, ami a t20-ról hiányzott: a gyorsabb kanyarodás. Viszont amatőrségem nem ismer határokat, direkt feltuningoltam az M4A3 legénységét 50% körüli skillje volt mindegyiknek, erre eladtam a járgányt fedélzetén az 5 szerencsétlen flótással.... nem kicsit szidtam magam...

Itt már azért érződik, hogy elkelne egy nagyobb löveg, ez is ugyan azt használja, mint az M6 és a T20 (90mm M3) és picit soványka azokra a meccsekre, ahol mondjuk IS3 környéki ellenfelek vannak.

Közben az elite t20-al berakott egy battle-re, ahol én voltam a 3. legnagyobb 7 killes teljesítményt sikeredett összehozni :p

#939 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 04. 10:03

Sendrov: grat a Panthercsaládhoz :)

A T29 tényleg elég jól bírja, kivéve ha olyan hülyeséget csinálok, hogy megállok a legmagasabb homokdűne tetején, meg ilyesmi :)
A hw-ig talán még összejön rá a 105-ös ágyú. Ez a 90mm-es sem rossz, csak nem vagyok olyan gyors mint egy T20-as, így inkább maradok a lassú, de ütős felállásnál :)

Amúgy volt egy érdekes esetem egy T44-el: egyik pályán szembejött, no arty, azon a részen csak én voltam. Szemből belelőttem - 81%-ra lement a HP-ja. Ekkor még mindig jött szembe, és ahogy ment el mellettem oldalbalőttem, és egyből meghalt, pedig még mindig 81%-os volt. A T29-emen még csak a 90mm-es ágyú van, aminek 240 a sebzése, szóval nem tudom hogyan sikerült ekkorát sebezni rajta. A térkép alapján nem volt több saját jármű a közelben, így nem értettem hogyan sikerült kikapni.

#940 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 04. 04. 10:07

Üzenet megtekintéseIdézet: Myrsky - Dátum: 2011. 04. 04. 10:03

Sendrov: grat a Panthercsaládhoz :)

A T29 tényleg elég jól bírja, kivéve ha olyan hülyeséget csinálok, hogy megállok a legmagasabb homokdűne tetején, meg ilyesmi :)
A hw-ig talán még összejön rá a 105-ös ágyú. Ez a 90mm-es sem rossz, csak nem vagyok olyan gyors mint egy T20-as, így inkább maradok a lassú, de ütős felállásnál :)

Amúgy volt egy érdekes esetem egy T44-el: egyik pályán szembejött, no arty, azon a részen csak én voltam. Szemből belelőttem - 81%-ra lement a HP-ja. Ekkor még mindig jött szembe, és ahogy ment el mellettem oldalbalőttem, és egyből meghalt, pedig még mindig 81%-os volt. A T29-emen még csak a 90mm-es ágyú van, aminek 240 a sebzése, szóval nem tudom hogyan sikerült ekkorát sebezni rajta. A térkép alapján nem volt több saját jármű a közelben, így nem értettem hogyan sikerült kikapni.

Ha egy szerencsés lövéstől felrobban a lőszer, akkor kipukkan könnyen bármely tank.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »