World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2014. 11. 21. 12:47
A STA-1 olyan mint a Pershing. A Type 61 meg olyan mint a Patton. Az STB, ami bár nekem még nincs meg ugyanolyannak tűnik mint a Leo1. És most érzésekről beszéltem a statok eltérhetnek picit itt-ott.
A Japán ágból a Chi-Ri meg a Sta1 tetszett. A CHi-Rivel sokat szenvedtem, de egy idő után már egész használhatóvá vált. A Type61 viszont egyelőre még nem adta meg magát, persze a gyengébb löveggel, nem nagyon tudom befolyásolni a csata kimenetelét. Biztos sokat fog jelenteni majd a 390-es sebzés lövesenként, ha egyszer kifejlesztem a löveget.
A Japán ágból a Chi-Ri meg a Sta1 tetszett. A CHi-Rivel sokat szenvedtem, de egy idő után már egész használhatóvá vált. A Type61 viszont egyelőre még nem adta meg magát, persze a gyengébb löveggel, nem nagyon tudom befolyásolni a csata kimenetelét. Biztos sokat fog jelenteni majd a 390-es sebzés lövesenként, ha egyszer kifejlesztem a löveget.
Elküldve: 2014. 11. 22. 05:36
Maus kifejlesztve. Majd decemberben megveszem.
Lett még egy őrnagyom a Leo1-es parancsnokaként. És sikerült összehozni a 2. markert a Matilda BP-n.
Az E-25-öt pedig mindenkinek javaslom megvételre, majd ha egyszer leárazzák, mert bár creditfarmra nem annyira jó, de nagyon vicces vele játszani.
Az E-25-öt pedig mindenkinek javaslom megvételre, majd ha egyszer leárazzák, mert bár creditfarmra nem annyira jó, de nagyon vicces vele játszani.
Elküldve: 2014. 11. 24. 13:38
E25-el majd ökörködhetünk, ha valamikor lesz időm újra játszani, de egyelőre csak a karácsony környéki T34 akciónál átok erre esélyt...
Elküldve: 2014. 12. 03. 11:56
Hi Allz!
Aktív tagja óhajtok lenni eme kicsiny, de lelkes közösségnek.Kb. 1 hónapja tolom a tankom.Nem érzem jó játékosnak magam,szimpla élvezetért játszom(2-300csata eddig), nekem azért ez nem életcél mint sok 11éves goldboy-nak.Fejlődni,javulni viszont szeretnék.Tier 4ig jutottam, mert gold nélkül játszom, első időkben így szoktam tesztelni magamnak,mennyire játszható"szárazon" egy adott játék./Travian,Geopolis,Deepolis,,,-on szocializálódtam/.
Most kicsit úgy érzem segítség kéne,mert elakadtam.Megszereztem a Lucht-talicskát és eddig kiábrándító.lassú,páncél egy moszkvics, szintjén mozog kb.,csak az masszívabb volt ,betesz folyamatosan Tiger II,és TOG ok közé.Ha scoutolni próbálok akkor egyfolytában lecsesznek,hogy kempelek és menjek csináljak valamit.Bezzeg én mindíg találkozom aT46 és PIII-tankommal Luch-al.Hogyan tudnám túlélni ezt az időszakot mig legalább a következő nagycica járgányig eljutnék.Lehet nem is nekem való ez az ág?
köszi a tanácsokat..
mc
Aktív tagja óhajtok lenni eme kicsiny, de lelkes közösségnek.Kb. 1 hónapja tolom a tankom.Nem érzem jó játékosnak magam,szimpla élvezetért játszom(2-300csata eddig), nekem azért ez nem életcél mint sok 11éves goldboy-nak.Fejlődni,javulni viszont szeretnék.Tier 4ig jutottam, mert gold nélkül játszom, első időkben így szoktam tesztelni magamnak,mennyire játszható"szárazon" egy adott játék./Travian,Geopolis,Deepolis,,,-on szocializálódtam/.
Most kicsit úgy érzem segítség kéne,mert elakadtam.Megszereztem a Lucht-talicskát és eddig kiábrándító.lassú,páncél egy moszkvics, szintjén mozog kb.,csak az masszívabb volt ,betesz folyamatosan Tiger II,és TOG ok közé.Ha scoutolni próbálok akkor egyfolytában lecsesznek,hogy kempelek és menjek csináljak valamit.Bezzeg én mindíg találkozom aT46 és PIII-tankommal Luch-al.Hogyan tudnám túlélni ezt az időszakot mig legalább a következő nagycica járgányig eljutnék.Lehet nem is nekem való ez az ág?
köszi a tanácsokat..
mc
Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 03. 11:58 -kor
Elküldve: 2014. 12. 03. 13:14
Szia!
Hát, tényleg kicsi közösséget választottál, nem túl sok aktív tagja maradt se a fórumnak, se a játéknak innen a kezdeti időkből
Kezdésnek a könnyű harckocsi ágat inkább kerüld, mert a Tier4-es (mint pl. a Luchs-od) és a felettieknek más a csatabeosztásuk, és nem érvényes rájuk a +/-2 szint limit.
Én inkább valamelyik közepes/nehéz ágat javasolnám: PzIII, vagy T46 -> T28 felé, ha már azok megvannak és játszol is velük.
Itt egész jó leírásokat tudsz olvasni, hogy merre érdemes indulni/mire kell figyelni kezdő játékosként (sajnos egy pár cikk már eléggé régi, és azóta megváltozott a játék, de alapozáshoz jók): http://www.wotinfo.hu/
Hát, tényleg kicsi közösséget választottál, nem túl sok aktív tagja maradt se a fórumnak, se a játéknak innen a kezdeti időkből
Kezdésnek a könnyű harckocsi ágat inkább kerüld, mert a Tier4-es (mint pl. a Luchs-od) és a felettieknek más a csatabeosztásuk, és nem érvényes rájuk a +/-2 szint limit.
Én inkább valamelyik közepes/nehéz ágat javasolnám: PzIII, vagy T46 -> T28 felé, ha már azok megvannak és játszol is velük.
Itt egész jó leírásokat tudsz olvasni, hogy merre érdemes indulni/mire kell figyelni kezdő játékosként (sajnos egy pár cikk már eléggé régi, és azóta megváltozott a játék, de alapozáshoz jók): http://www.wotinfo.hu/
Elküldve: 2014. 12. 03. 13:42
Orosz heavy/medium ágat javaslom, átüthetetlen páncélok, nevetségesen erős és pontos lövegek mindenhol!
(disclaimer: természetesen semmi köze nincs e ténynek ahhoz, hogy orosz a fejlesztő brigád
)
Viccet félretéve, Myrskynek igaza van, kezd el szerintem az amerikai heavy ágat és haladj a T29-T32 vonalig. Ezek igazán fun és könnyen használható járgányok, bírják a gyűrődést és jó élmény velük játszani.
Az oroszok cheatesek, de nehéz őket fejleszteni, mert a modulok nagy része teljesen egyedi, így a legtöbb tankot a nulláról kezded. Német ághoz nem árt kicsit több tapasztalat, vagy nagyon visszafogott sniper játékstílus (állsz hátul és a pontosságot kihasználva szedegeted az ellenfeleket, ez alól csak a tier 9-10 heavy-k kivételek), a francia vicc táras csodák is inkább a tapasztaltaknak valók. Kínai, japán és angol vonalakról nem tudok nyilatkozni.
Viccet félretéve, Myrskynek igaza van, kezd el szerintem az amerikai heavy ágat és haladj a T29-T32 vonalig. Ezek igazán fun és könnyen használható járgányok, bírják a gyűrődést és jó élmény velük játszani.
Az oroszok cheatesek, de nehéz őket fejleszteni, mert a modulok nagy része teljesen egyedi, így a legtöbb tankot a nulláról kezded. Német ághoz nem árt kicsit több tapasztalat, vagy nagyon visszafogott sniper játékstílus (állsz hátul és a pontosságot kihasználva szedegeted az ellenfeleket, ez alól csak a tier 9-10 heavy-k kivételek), a francia vicc táras csodák is inkább a tapasztaltaknak valók. Kínai, japán és angol vonalakról nem tudok nyilatkozni.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2014. 12. 03. 15:06
köszönöm, a válaszokat.most néztem meg 49%win rate és 420csata jelen állás szerint.dw2 és t46,pIII,hetzer fun rátája számomra magas.ezeket fejlesztem, akkor eladom a fusch-talicskámat és elkezdem az amcsi t29 felé vezető ágat.artyzni nem akarok, valahogy nem vonz.( + változtatok Mcarthur73 -ról Mcarthurszkij-ra hátha bevágódok a fejlesztőknél.annyi aranyat megér..
)
mc
mc
Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 03. 15:07 -kor
Elküldve: 2014. 12. 03. 15:22
Német TD ág egészen a kimaxolt jagdpantherig szívás, onnantól viszont jön a fun&games.
Elküldve: 2014. 12. 03. 16:29
Idézet: Nevl - Dátum: 2014. 12. 03. 13:42
Orosz heavy/medium ágat javaslom, átüthetetlen páncélok, nevetségesen erős és pontos lövegek mindenhol!
(disclaimer: természetesen semmi köze nincs e ténynek ahhoz, hogy orosz a fejlesztő brigád
)
Na-na!! Ez már nem béta, meg a release utáni néhány hónap. Már vannak automata megdögleszhameglátlak francia-, heavy fegyverzettel megáldott kínai közepes-, lórúgás löveggel szerelt, buffolt Tigris 2, 60km/h végsebességgel, stb. Az orosz közepes ág, egész a T10 tankokig minden paraméterében alulmúlja a többi nemzetet. A heavykre talán még igaz a megállapításod, de már ott is rezeg a léc.
Szerkesztette: von_Wolf 2014. 12. 03. 16:30 -kor
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.
Elküldve: 2014. 12. 03. 17:13
Tény a német heavy ág rég volt 
Franciákat említettem is
Franciákat említettem is
Elküldve: 2014. 12. 04. 07:24
Az éjszakás műszakban elkezdtem előlről olvasni a fórumot.most tartok 2011.márciusnál
. nagyon tanulságos volt eddig,csomó új dolgot tanultam/megtudtam belőle.
Elküldve: 2014. 12. 04. 07:33
Érdemes a game boostert használni,ha lassúnak ítélem meg a játékot? (6-12 és 60-100a játékban)(alap dolgokat már megtettem,háttér progik leállítva...stb.) netet megmértem upc átlag 25mbps fel, 10le és 9ms válaszidő
Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 04. 07:43 -kor
Elküldve: 2014. 12. 04. 09:24
Idézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 04. 07:33
Érdemes a game boostert használni,ha lassúnak ítélem meg a játékot? (6-12 és 60-100a játékban)(alap dolgokat már megtettem,háttér progik leállítva...stb.) netet megmértem upc átlag 25mbps fel, 10le és 9ms válaszidő
Game Booster kb semmit sem ér. Talán ha kevés a memória, akkor segít valamit, de ebben sem vagyok biztos. Mert ha az onboard RAM kevés, akkor ott van még a virtuális memória.
WoT-nak 2 dolog kell: CPU, tisztességes magonkénti teljesítménnyel és hozzávaló középkategóriás VGA-val. Ha ezek, nincsenek, akkor próbálgathatsz bármit, nem fog rendesen futni.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.
Elküldve: 2014. 12. 04. 09:57
Akkor várok januárig,mert addig szervízben a vga-s notim, ebben pedig hiába intel dual,2gb rammal,nincs vga külön...elkezdtem amcsi ágat, T1-el fullra élvezet játszani.Ahhoz képest,hogy alacsony tier még xp-t is jól ad ahhoz képest 120-250csatánként..
Elküldve: 2014. 12. 04. 10:25
Részemről egyetértek az ajanlasslal, hogy USA Heavy. Nála csak az orosz ág jött be jobban, a német valahogy nem fekszik, pedig Tier hétig toltam fel eddig. Médium közül egyértelműen orosz, mert a többi vagy gyenge vagy nem elég mobil, márpedig ezeknek kell a mozgekonysag. Az amerikaiaknal a TD ág szóló egészen 7-ig ahol végre normális löveget és pancelt kap. Német TD viszont jó, Stug-ig vicces és elég jól lehet haladni. Aztan van egy szivatos rész (tier 6) de utána a JPanther maxos illetve az előtti loveggel már élvezet.
Elküldve: 2014. 12. 04. 11:10
Idézet: Cellular - Dátum: 2014. 12. 04. 10:25
Médium közül egyértelműen orosz, mert a többi vagy gyenge vagy nem elég mobil, márpedig ezeknek kell a mozgekonysag.
Biztos, hogy ugyanazzal a játékkal játszunk?
Elküldve: 2014. 12. 04. 11:22
Aha
Pershing-ig az USA luzer. A német is csak maxos Panther-nel válik érdekessé de a Panther 2 a saját szintjén ismét nagyon gyenge.
Elküldve: 2014. 12. 04. 16:05
Nekem valahogy az orosz medek kozul csak a T-44 jott be eddig.
Az angoloknal viszont jo moka a Comet es a Cromwell is a tobbivel csak mostansag fogok kezdeni jatszani. A nemet agon nem tudom, mi szamit mediumnak most, amikor en vittem vegig, akkor meg a VK3601 is med volt es eleg jo, en a PzIII derp-öt is birtam, de akkor meg mashogy mukodott a HE, most elvagyok a Panther II-vel, de kozepesnek mondanam csak, az E50-tol felfele eleg jokat hallani. Az amcsiknal a Fatton szinten egy kozepesnel kicsit jobb tank, talan a T9 valtozat meg jobb is, mint a T10. Ennek ellenere kedvelem, valoszinu csak azert, mert elso T10 mediumom...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2014. 12. 04. 17:25
Oroszoknál én kedveltem a medium ágat, mindegyik élhető volt, és élvezetes meccseket lehetett velük tolni. Az igazi örömtank viszont tényleg a Cromwell/Comet duó, velük nagyon vicces meccseket lehet menni (főleg a Cromwell-el). Amerikaiaknál a T20 is egész jó volt, a Pershing meg mégjobb. A németekkel már nagyon régen játszottam, azóta sok volt az átszervezés az ágon, de inkább átlagos tankjaik vannak. A kínaiak hasonlítanak az oroszokra (a legtöbb megegyezik Tier7-ig, de jelenleg ott még nem tartok), japánok felejtősek, a franciáknak pedig nincs med ág, tier9-ig könnyűekkel kell tolni, plusz még ott a táras lövegeket is szokni kell.
Elküldve: 2014. 12. 04. 18:13
muszáj elmondanom, mert sírok a röhögéstől..
Prohorovka,én PIIIA lista alsó harmada.megyek felderíteni.senki sem jön utánam ,kikuksizom 3ellent.csak én lövöm őket...1kill,2megsebez visszavonul,.végjáték:6:1 arányban vezetünk nekik pak40maradt,ezek egyesével mennek,persze kb.400m térközzel.egyesével leszedi őket egymás után.irtam "barvo pak40,én megyek sírni." Halljátok még ezek voltak kiakadva rám.....meghallt az udvariasság is már látom..
Prohorovka,én PIIIA lista alsó harmada.megyek felderíteni.senki sem jön utánam ,kikuksizom 3ellent.csak én lövöm őket...1kill,2megsebez visszavonul,.végjáték:6:1 arányban vezetünk nekik pak40maradt,ezek egyesével mennek,persze kb.400m térközzel.egyesével leszedi őket egymás után.irtam "barvo pak40,én megyek sírni." Halljátok még ezek voltak kiakadva rám.....meghallt az udvariasság is már látom..
Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 04. 18:14 -kor

Súgó
A téma zárva.