World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor
Elküldve: 2014. 12. 10. 20:14
Ok.köszi,találtam néhány számomra is érdekeset,kipróbálom.Képzeljétek,velemi is előfordult,hogy a magas tierü tank beállt mögém és nem engedett tolatni.Ráadásul magyar volt,de nem szoltam érte,csinálhattam volna profibban is,meg én voltam a legalsó a t28-al a listán
Elküldve: 2014. 12. 10. 21:36
A matchmaking igazságos, ha kevesebb tier hatosos tankunk van mint az ellenfélnek, akkor több a tier négyesünk...
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2014. 12. 10. 23:08
Idézet: Atti - Dátum: 2014. 12. 10. 21:36
A matchmaking igazságos, ha kevesebb tier hatosos tankunk van mint az ellenfélnek, akkor több a tier négyesünk...
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2014. 12. 10. 23:51
Sőt,akár testvériesnek is mondhatnánk,csak kár,hogy mi vagyunk a retardált öccs.
Elküldve: 2014. 12. 11. 07:18
Na ti meg a modjaitok! Mi Blitzben hardcore játszunk. Ujjal, és minden segítség nélkül! Bi bi biiii!
Elküldve: 2014. 12. 11. 12:04
Miért jobb egy desktop mint egy laptop,körülbelül azonos hw mellett a játékra?Nektek is van,hogy megmagyarázhatatlan okokból hirtelen felugrika ping hihetetlen magasságokba?pár sec mulva visszaáll?ez a csata elején van nálam néha,közben nem...
Elküldve: 2014. 12. 11. 12:26
Blitzben elofordul. Sot van hogy totál kiakad a ping pedig jó a net. Szerintem szerver ága a ludas.
Elküldve: 2014. 12. 11. 17:10
Elértem a VK-t a DW2vel,hetzerrel a stugIII-at,T40el 3exp kell a wolverinehez. Melyiket vegyem először,amelyik jelentősebb pénzösszeget termel,mer nagyon drága a háború?
Elküldve: 2014. 12. 11. 20:23
Idézet: Cellular - Dátum: 2014. 12. 11. 12:26
Blitzben elofordul. Sot van hogy totál kiakad a ping pedig jó a net. Szerintem szerver ága a ludas.
Tényleg? Nekem sosem volt bajom vele....
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2014. 12. 11. 21:10
A napokban Androidra is megjelent a Blitz: WOT Blitz Android

Mindig van nálam törölköző, és soha nem esek pánikba.
Elküldve: 2014. 12. 11. 22:52
Kesz szerencse, hogy lecsereltem a tabletet tabla pc-re...
Igy legalabb tuti nem fogok ott is ezzel jatszani. (Ketlem, hogy beindulna a SP3-on a WoT.
)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Elküldve: 2014. 12. 12. 00:23
Javaslat, az intel nvidia vagy amd radeon jobb párosítás a játékhoz?
Elküldve: 2014. 12. 12. 06:34
Az ipad
amúgy passz, nincs pc-m, macbookon meg nem játszom. De szerintem ha ráguglizol tuti találsz megfejtéseket.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---
Elküldve: 2014. 12. 12. 09:08
McArthur, ha pénztermelő kell, akkor ruházz be T34-re (tier 8 prémium amcsi heavy járgány), vagy egy 8.8 Jagtigerre (tier 8 német TD, ugyan az, mint a rendes Jagdtiger csak kisebb löveggel), ezek javítása és a lőszer költsége már-már elenyésző tétel. Prémiummal 1-1 tisztességes meccsen 30-40K kredit profitot termel, de még akkor is pluszban zársz ha a csata 2. percében meghalsz
Ha meg nagyon jó vagy, vagy épp mákod van akár 70-100K-t is tudsz húzni egyetlen csatán.
Alap tech tree járgányok nagy részével azért dolgozni kell a profitért még prémiummal is, tierenként folyamatosan nő a kapott xp és kredit mennyisége, de értelemszerűen a költségek is. pl. tier 9 német TD (Jagdtiger ez esetben) legnagyobb lövegéhez 1K credit 1db lőszer, de tudsz vele sebezni 500-650 között és nagyon, nagyon pontos.
Alap tech tree járgányok nagy részével azért dolgozni kell a profitért még prémiummal is, tierenként folyamatosan nő a kapott xp és kredit mennyisége, de értelemszerűen a költségek is. pl. tier 9 német TD (Jagdtiger ez esetben) legnagyobb lövegéhez 1K credit 1db lőszer, de tudsz vele sebezni 500-650 között és nagyon, nagyon pontos.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2014. 12. 12. 09:40
@McArthur: előbb juss el saját erőből Tier8-ig, hogy érezd milyen a nagyokkal menni, mielőtt beruházol egy T8-as prémiumra. Ezt nem személyeskedésnek, és sértésnek szánom, de nincs annál rosszabb mint amikor egy még a játékot tanuló játékos elkezd nagy prémiumokkal menni, és Ő miatt bukjuk a csatát, ami tier8+-ban már nem annyira vicces kreditszempontból. Szívem szerint bevezetném, hogy mindenki maximum olyan tier-ű prémiumot vehessen amilyen már ki van fejlesztve nála, és ott csücsül egy a garázsban.
Prémium nélkül amúgy a KV1-et javasolják a legtöbben kreditfarmolásra, vagy ha valamelyik tier5/6-os járműveddel nagyon jól megy, és bőven az átlag feletti győzelmi rátád és sebzésed van vele.
Én régebben a T50/Cromwell duóval rohangáltam sokat, ha gyorsan kellett bevétel, mert velük élveztem legjobban a játékot, és nem idegeskedtem halálra magamat, ha kinyírtam magamat 30mp alatt
A Chi-To viszont hivatalosan a legutáltabb tankok közé került... 3 hibája van: nincs páncél, lassú, plusz akkorára esik szét a célzókör mozgás/lövés után, hogy esélytelen pontosan lődözni 200m felett. Mondjuk mostanában a csapatokkal is mákom van, általában mire pozícióba érekés lövök egyet, addigra 2-3 játékosunk már elhullott... A legszebb mondjuk tegnap volt, amikor egy tier7-es csatában 2300 kiosztott dmg-el elvittem a high calibert 10db Tier7 + 5db Tier6 leosztás mellett, és persze buktuk a csatát...
Prémium nélkül amúgy a KV1-et javasolják a legtöbben kreditfarmolásra, vagy ha valamelyik tier5/6-os járműveddel nagyon jól megy, és bőven az átlag feletti győzelmi rátád és sebzésed van vele.
Én régebben a T50/Cromwell duóval rohangáltam sokat, ha gyorsan kellett bevétel, mert velük élveztem legjobban a játékot, és nem idegeskedtem halálra magamat, ha kinyírtam magamat 30mp alatt
A Chi-To viszont hivatalosan a legutáltabb tankok közé került... 3 hibája van: nincs páncél, lassú, plusz akkorára esik szét a célzókör mozgás/lövés után, hogy esélytelen pontosan lődözni 200m felett. Mondjuk mostanában a csapatokkal is mákom van, általában mire pozícióba érekés lövök egyet, addigra 2-3 játékosunk már elhullott... A legszebb mondjuk tegnap volt, amikor egy tier7-es csatában 2300 kiosztott dmg-el elvittem a high calibert 10db Tier7 + 5db Tier6 leosztás mellett, és persze buktuk a csatát...
Elküldve: 2014. 12. 12. 10:01
Azt hiszem a karácsonyi grindnek idén sem állok neki, a korábban kiszivárogtatott 50kXP/nemzet még talán játszott volna, de így tuti nem állok neki:
http://ftr.wot-news....-is-the-wz-111/
A statisztikáim alapján kb. 1000 csatát kellene mennem, hogy meglegyen...
http://ftr.wot-news....-is-the-wz-111/
A statisztikáim alapján kb. 1000 csatát kellene mennem, hogy meglegyen...
Elküldve: 2014. 12. 12. 11:09
Idézet: Myrsky - Dátum: 2014. 12. 12. 09:40
@McArthur: előbb juss el saját erőből Tier8-ig, hogy érezd milyen a nagyokkal menni, mielőtt beruházol egy T8-as prémiumra.
+1
Nincs szánalmasabb mikor valaki top tier prémtankban azt sem tudja, hogy merre kellene mennie...
És ha nem akar egy csomó pénzt a játékra áldozni, akkor tényleg valami 5-ös tankban érdemes gondolkodni (StuG, Sherman, KV-1, T-34, esetleg T1 heavy, bár én nem szerettem )
A Chi-To szerintem nem volt olyan rossz, mondjuk annyira jó sem, de ha így érzed, a Chi-Ritől kihullik a hajad
Ez a grindelős móka már ott megbukik nálam, hogy se francia, se kínai tankom nincs, bár mindkettő ki van fejlesztve T7-ig a med vonalon, de orosz tankból csak az MS-1-ig jutottam
Ráadásul valami halál átlagos tank, nem hinném hogy megérne ennyi kínlódást.
WoT nick: Atti77
Elküldve: 2014. 12. 12. 11:28
Minap pont a T34-el szivattam az ellenfél csapatát. Bealltam a híd egyik oldalára úgy, hogy a másik oldalról csak a tornyom látszódott. Hu hogy lőttek engem a Tiger-ek és egy Jagdtiger is odaatrol. A vége 13 bekapott lövés de csak 4 penetration. A kollégák pedig bedaraltak a többieket. Szinte alig sebeztem (1800 kb, ami 4-5 skulo) de első lettem es valami 85k pénzt kaptam.

Súgó
A téma zárva.