HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Tanks - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Tanks MMORPG Harckocsi szimulátor

#9481 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2014. 12. 15. 12:38

Mától van nagy ketegóriában, de a kisebb gépeknél nemzetenként eltérő időszakban van a kedvezmény, itt meg lehet nézni

Meg is veszem az FV4202-t, és majd valószínűleg a T20-at is
WoT nick: Atti77

#9482 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 14:06

WZ-111 küldetés:

Úgy látszik nagyon hülyére vettek bennünket novemberben, amikor kiszivárgott a decemberi hónap küldetései. Szinte mindenből rosszabb lett. A T34-85M helyett is WZ111 lett. A küldetésről 150.000 dmg nemzetenként + 150 frag. Az összeadva 1.050.000 dmg és 1050 frag. Egyrészt ehhez a küldetéshez leginkább tier9-10 -es TD, HT, SPG esetleg MT kellenének, ahol masszív sebzés mennyiséget tudsz leosztani. Könnyű tankok kicsukva. Valamint teljesen felesleges alacsonyabb (T4-T6) szinteken forogni, legalábbis, amíg nincs meg a dmg, ha az megvan akkor nyilván talán egyszerűbb egy 4-es tankkal összeszedni a maradék killt.

A 10-es medjeim átlagosan csatánként 2000 dmg-et tudnak összelőni. Ebbe benne van a csata 1. percében történő elhalálozások során szerzett 0 dmg meg a 4000 dmg-es is csaták is. Ez 75 csata nemzetenként, az összesen 525 csata.

A csatánkénti 2 kill is szerintem reális, tehát vehetjük úgy, hogy az 525 csata alatt valószínűleg össze fog gyűlni az 1050 kill is. Prémium account szerintem mindenképpen kell, mert a magasabb tierű csaták masszívan veszteségesek, persze a nemzetenként elérhető 3 napos prémek azért segíthetnek, ha valaki ügyesen időzíti a tokenek megszerzését.

Viszont a tavalyi évhez képest újdonság, hogy ha hiányzik egy-két nemzet akkor lóvéval meg tudod váltani. Nemzetenként 9,95 euroval. ZSENIÁLIS!!! Ha és amennyiben valaki neki kezd és nem akarja, hogy kárba vesszen az egész decemberi szívása akkor lóvéval kiválthat egy-két nemzetet, vagy akár az egész küldetést. Mondjuk azért 70 eurot nem hiszem, hogy érdemes erre a tankra költeni.

Nem tudom, hogy napi szinten mennyi dmg-et szoktam összelődözni, de ha az van 40-50 000 akkor lehet, hogy érdemes nekiállni ennek a küldetésnek. Szerencse, hogy nem kell top10-ben lenni így minden csata számít.

A küldetésre 35 nap áll rendelkezésre, ami napi 15 csatát feltételez.

A német/szovjet/brit nemzettel nem hiszem, hogy gond lesz. Az amcsiknál most vettem meg a T-29-et, eléggé agilis tank, szerintem a csatánként 1500 hozható és számomra kellemesebb mint a Patton. A francia vonalból a Lóri 40 t végre rendelkezik a 100 mm-es ágyúval, illetve megvettem az AMX M4-et, megvan a 13-90-en. A csatánként 1500-2000 átlagban hozható itt is. A kínaiaktól most adtam el a 110-et, a WZ-120 egy picit jobb mint a stock, de ez a nemzet mindenképpen kérdéses. Ugye a WZ132-vel nem érdemes menni. Japán: Type61-em van, meg a legújabb beszerzés a Chi-Nu Kai. Eléggé kérdéses ez a nemzet is, bár elég sokat játszom mostanában ezen az ágon, mert szeretném beszerezni az STB-t.

Ha egy-egy nemzet nem sikerülne akkor még mindig ott a lóvé. Nálam a francia, a kínai és a japán, ami kérdéses lehet. 30 euroért, talán még így is megérheti a WZ, bár a kínai nehéz vonalat nem nagyon szeretem. Összességében jobb lett volna a T-34-85M. A tank is jobban érdekel, főleg így, hogy tele vagyok szovjet médium tankokkal.

Szerkesztette: Warton 2014. 12. 15. 14:15 -kor

#9483 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 14:45

Még egy dolgot vettem észre.A garázsban bal oldalon a személyi lista.Néha egyik tagnál a százalék és a kis feje között van egy arany színű , épület ikon.az mit jelent?

#9484 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 14:49

Amúgy is azt vettem észre,hogy az egész köldetésesdi tier6-tól indul.talán mióta része vagyok a gamenak kb.2.3volt alacsony szintű..tessék mondani kicsiknek miért nincsen mission(még missing in action-sem)

Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 15. 14:57 -kor

#9485 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 14:56

"Sajnos" csak Tier6+ jöhet szóba, szóval az alacsony tierben a kezdők abajgatásával nem lehet összehozni a megfelelő killszámot ;)

Küldetés módosulása: amikor kiszivárgott a küldetés a többi decemberi/januárival együtt, és az első hétvégén kiderült, hogy nem stimmel az infó, akkor már felhívták a figyelmet arra, hogy valószínűleg kamu küldetések vannak a belső rendszereken a szivárgások miatt (ez be is bizonyosodott). Ugyanezért voltak az első tesztkörben is hamis adatok jó pár új angol tanknál (FTR-en követem az infókat, ott legalábbis elég hamar kongatták a vészharangot, hogy nem lesznek helyesek az infók).

Sajnos nekem összesen 2 nemzettel van Tier10-es tankom, a többivel max Tier9, vagy alatta (japán/kína csak tier7, utóbbinál csak light), és annyira nem mozgat meg a tank, hogy pénzért kiváltsam a hiányzó ágakat, ergo marad a pihenés, és az esetleges újabb beta weekend a WoWs-ben.

De majd az egyéni küldetéseknél szívesen platoonozok majd a megfelelő küldetésekért ;)

#9486 Felhasználó inaktív   Atti 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Warton - Dátum: 2014. 12. 15. 14:06

Ha jól tudom, még a kredit szorzója is normál, szóval nem hoz többet mint egy normál tank, viszont a penje meg elég alacsony > több aranylőszer kell > inkább viszi a pénzt mint hozza.
Az egyetlen "értéke", hogy az ázsiai szerveren kívül eddig máshol nem volt, csak aztán pár hónap múlva el ne kezdjék árulni is :Đ
WoT nick: Atti77

#9487 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 15:25

El fogják..hol lehet felvenni egy csatát?replay-re gondolok,hogy az hogyan műxik?

#9488 Felhasználó inaktív   Myrsky 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 15:47

KV-220 is ilyen "húderitkasosemfogjukárulni" tank volt, aztán csak bekerült a premium shopba :)
Replay-t elvileg automatikusan vesz fel, ha be van kapcsolva a beállítások között, lejátszani pedig simán a klienssel tudod, automatikusan a replay file-ra duplakattal. Persze egyszerre nem futhat a játék és a replay, plusz most kiderült, hogy nincsen semmi ellenőrzés, hogy valid-e, így elvileg fertőzhet a replay file, szóval nem megbízható forrásból beszerzett visszajátszást ne nagyon futtatgass a 9.5-ös patchig ;)

Jel a személyzetnél: ha minden igaz, akkor az jelzi ki, hogy melyik személyzetnek van a legkevesebb XP-je, és ki kapja a plusz XP-t, ha a be van kapcsolva elit tanknál (minden ki van fejlesztve) a gyorsított képzés (minden XP a személyzetre menjen, ne a tankra). Ez annyit tesz, hogy ha mondjuk a csatáért kaptál 500XP-t, akkor minden egyes személyzet (ha túlélte a csatát) kap 500XP-t, és be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor a legalacsonyabb összes XP-vel rendelkező emberke kap még 500XP-t, ami eredetileg a tankra került volna.

#9489 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 15:49

Ohhh,köszönöm. Javaslatot várnék,hogy mivl érdemes megszakértenem az arty stílust?mert nagyon érdekel a hogyanja,főleg a jövőbeni tüzér-sebzés elkerülés miatt.arra gondoltam,hogy ha pár tierig kipróbálom,akkor átlátom.

Szerkesztette: Mcarthur 2014. 12. 15. 15:51 -kor

#9490 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 15:55

Fasza event.
Sztem ennek neki se álljatok. Nem éri meg a későbbi vérnyomás problémákat és a korai szívinfarktus/agyér daganat veszélyét. Véletlenül az utolsó csavarig a 112 másolata, ami amúgy sem egy nagy eresztés. Ha hozzáteszem azt, hogy még a kreditszorzója is normál, akkor főként nem értem, hogy mi értéket képvisel.

Ezeket a "fergetegesen jó" D25T verziókat elfelejthetnék már magas tierben, mert 6-7-ben jó vele bohóckodni, de feljebb már átcsap az egész szenvedésbe. Mondjuk azt a mai napig nem értem, hogy az IS6-on lévő variáns, hogy az anyámba működik 10x jobban, mint a 112 féle, amikor csak a töltés időben van különbség a két löveg között.

A WG staff remélem olvassa a HWSW fórumot és a következő eventben egy FCM-et, vagy egy Löwét adnának jutalmul. :D
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9491 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 15. 11:52

Skacok, lesz valamikor a 2 ünnep tájékán engedményes vásár járgányokra?mert akkor inkább tartalékolok addig és nem veszek most...
(szombati csaták mérlege a gép+monitor+egér kombóval - 3%-ot nőtt az átlagom)

Blitzben angol vasakra van 50%, a nagyobbakra meg kevesebb
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9492 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 21:33

Cry : ON folyamatosan olyan csatákba tesz be dw2-vel és a T40-el,hogy max a fényezésüket tudom megkaristolni.így nincs sok esély.tier 6tankok ellen mit csináljak?van erre valami taktika,ha utolsó vagyok az arty előtt.próbáltam spotolni,T40el még megyeget de könyörgöm, DW2-vel?azt sem látom ki lő ki....

#9493 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 21:34

Feladtam a mai napot. Akármivel mentem , kb azonnal kilőttek :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#9494 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 21:45

Akkor együtt voltunk? Kép

#9495 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 22:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 15. 21:33

Cry : ON folyamatosan olyan csatákba tesz be dw2-vel és a T40-el,hogy max a fényezésüket tudom megkaristolni.így nincs sok esély.tier 6tankok ellen mit csináljak?van erre valami taktika,ha utolsó vagyok az arty előtt.próbáltam spotolni,T40el még megyeget de könyörgöm, DW2-vel?azt sem látom ki lő ki....

Ez lesz a tendencia egészen T10-ig, amikor már azért nem tud nagyobb battle tierbe sorsolni a gép, mert már nincs olyan. De, még így sem lehet egy szavad sem, mert anno a kockavető a PZ3-mat is összedobhatta az IS4-gyel, ami 6 tier különbség volt.
Intel® Core™ i7-5930K Processor, EVGA X99 FTW, EVGA GTX 980 Classified SLI, Corsair Dominator Platinum DDR4-RAM 16GB PC4 2800MHz, Corsair Force 3 120GB SSD, Samsung EcoGreen F2 1,5TB HDD, Cooler Master V850 850W, NZXT Kraken X60 Water cooler, Cooler Master HAF-922XM Case.

#9496 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 23:21

Wowww.végül is mindennél van sza..abb.Kép csak éppen így teljesen értelmetlen, a teljesítménymutató,hiszen olyan jelentős tényzők módosítják,ami totál független a playertől..kb.tier 6vagy inkább 7től lesz mérvadó.

#9497 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 23:29

Vagy meg ott sem, hiszen rng-n alapul minden. ;)
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#9498 Felhasználó inaktív   von_Wolf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 23:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Mcarthur - Dátum: 2014. 12. 15. 23:21

Wowww.végül is mindennél van sza..abb.Kép csak éppen így teljesen értelmetlen, a teljesítménymutató,hiszen olyan jelentős tényzők módosítják,ami totál független a playertől..kb.tier 6vagy inkább 7től lesz mérvadó.

A stat olyan 3-4 ezer csata után lesz mérvadó, de még ott sem nagyon, mert ahogy elnézegettem az XVM moddal, a játékosok 75 százalékának tuti megvan 10k csatája.

#9499 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 15. 23:42

De akkor szubjektív ítélet alapján színezi a playereket a wot harcrendszere...sztetek brit artyt kipróbáljam?

#9500 Felhasználó inaktív   Mcarthur 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2014. 12. 16. 00:23

Honnan tudom,hogy ha csak egy vörös körvonalat látok,hogy a seggét látom vagy éppen rám céloz? erre valami trükk van?

Téma megosztása:

• (500 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 473
  • 474
  • 475
  • 476
  • 477
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.